Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Kαι τα αλλα 3/4 συμφωνουν......Αλλα δεν τα εφαρμοζουν

Εγώ είμαι από αυτούς που συμφωνούσαν με τα μέτρα. Όμως με αυτά που βλέπω τόσο καιρό, έχω αλλάξει κάπως την άποψή μου. Από τη στιγμή που λοκντάουν ΔΕΝ έχουμε (μην κοροΪδευόμαστε, όλοι έξω είναι και στα αρχίδια τους), τότε άνοιξέ τα όλα. Χωρίς click away και μαλακίες... όλα ανοιχτά, κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

ΑΛΛΑ:

Νομοθετείς ανάλογα κι όποιος καριόλης ζητήσει ρέστα από τον οποιοδήποτε επειδή κάποιος συγγενής του έπαθε εγκεφαλικό/καρδιά/αυτοκινητιστικό δυστύχημα ή οτιδήποτε τέτοιο, δεν υπήρχε ΜΕΘ διαθέσιμη και έτσι ψόφησε στο ράντζο... τότε θα τιμωρείται με φυλακή 2 χρόνια, εξαγοράσιμη προς €100 την ημέρα.

Για να δω λοιπόν τους σκληρούς καριόληδες τι θα έκαναν!

Τα θες ανοιχτά μεγάλε? Ορίστε, προχώρα!!!

Πρόσεξε όμως γιατί...... :wink:
Όλες οι ΜΕΘ άδειες θα είναι.Ανοσία αγέλης όπως σε όλες τις ανοιχτές χώρες.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
:new_shocked: :headbang::blowup::grin::2funny:

:klapste::heavymetalbig::zombie::klapste:

Συνημμένα

• annaKINEZA.jpg
    annaKINEZA.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 23

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Εγώ είμαι από αυτούς που συμφωνούσαν με τα μέτρα. Όμως με αυτά που βλέπω τόσο καιρό, έχω αλλάξει κάπως την άποψή μου. Από τη στιγμή που λοκντάουν ΔΕΝ έχουμε (μην κοροΪδευόμαστε, όλοι έξω είναι και στα αρχίδια τους), τότε άνοιξέ τα όλα. Χωρίς click away και μαλακίες... όλα ανοιχτά, κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

ΑΛΛΑ:

Νομοθετείς ανάλογα κι όποιος καριόλης ζητήσει ρέστα από τον οποιοδήποτε επειδή κάποιος συγγενής του έπαθε εγκεφαλικό/καρδιά/αυτοκινητιστικό δυστύχημα ή οτιδήποτε τέτοιο, δεν υπήρχε ΜΕΘ διαθέσιμη και έτσι ψόφησε στο ράντζο... τότε θα τιμωρείται με φυλακή 2 χρόνια, εξαγοράσιμη προς €100 την ημέρα.

Ποια ανοσία? Έχεις δει πόσοι πεθαίνουν και τι γίνεται στις ΜΕΘ? Στη Γερμανία π.χ. είναι άδειες? Για ψάξτο....

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

ΑΛΛΑ:

Υπερβάλεις όπως πάντα. Και χωρίς κορονοϊό μπουρδελο ΕΣΥ είχαμε, με επιδημία (όπως άρχισαν τελευταία να το ονομάζουν οι τηλεαστερες) δεν θα είναι μπουρδελο;
Α και τι θα γίνουν τα εκατοντάδες χειρουργεία που αναβλήθηκαν επ'αοριστο; Ε όσοι δεν έχουν λεφτά θα μας χαιρετήσουν, ότι συμβαίνει χρόνια τώρα.

Και κάτι τελευταίο Μπάρμπα, ψάξε να βρεις την θέση της Ελλάδος σε νεκρούς σε σχέση με τα κρούσματα... Αν δεν το βρεις θα σου πω εγώ και μετά μιλάμε πάλι για Σουηδίες και λοιπές αηδίες...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Υπερβάλεις όπως πάντα. Και χωρίς κορονοϊό μπουρδελο ΕΣΥ είχαμε, με επιδημία (όπως άρχισαν τελευταία να το ονομάζουν οι τηλεαστερες) δεν θα είναι μπουρδελο;
Ναι, σου είπα εγώ ότι δεν είχαμε? Άρα ένας λόγος παραπάνω να εναι χειρότερα τα πράγματα τώρα. Σωστά? Εσύ το είπες. Μπουρδέλο και τώρα. Άρα μπουρδέλο και με κορωνοϊό. Άρα?

Α και τι θα γίνουν τα εκατοντάδες χειρουργεία που αναβλήθηκαν επ'αοριστο; Ε όσοι δεν έχουν λεφτά θα μας χαιρετήσουν, ότι συμβαίνει χρόνια τώρα.
Χμμμμ.... μιας και δεν βλέπω κάποιον άλλον δίπλα μου.... εμένα ρωτάς, ε? Χμμμ... για ποιο λόγο ρωτάς εμένα? Να ρωτήσεις αυτούς που κάνουν κορωνοπάρτυ, που πάνε στις πλατείες κι όλα αυτά. Εγώ, σου δίνω το λόγο μου, δεν κάνω τιποτε από όλα αυτά :grin:

Και κάτι τελευταίο Μπάρμπα, ψάξε να βρεις την θέση της Ελλάδος σε νεκρούς σε σχέση με τα κρούσματα... Αν δεν το βρεις θα σου πω εγώ και μετά μιλάμε πάλι για Σουηδίας και λοιπές αηδίες...
Δεν χρειάζεται να μου πεις γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο δείκτης. Ό,τι και νούμερο να μου πεις, θα σου πω "οκ, με πόσα τεστ?". Αυτός ο δείκτης διαβάζεται με πολλούς τρόπους γιατί έχει πολλές παραμέτρους.

Θα σου συνιστούσα λοιπόν να δεις έναν άλλον δείκτη: αυτόν που δείχνει πόσοι μπαίνουν και πόσοι ΔΕΝ βγαίνουν! Εκεί δεν έχει να κάνει ούτε με τεστ, ούτε με κρούσματα, ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει με how many go in, how many never go out!!!! Ξεκάθαρα πράγματα.

Κι επειδή βαριέμαι να τον ανεβάσω ξανά για 10η φορά, ψάξτο μόνος σου ή ψάξε τα ποστ πίσω.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

ΑΛΛΑ:

Τρια πουλακια καθονταν

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Είχε πλάκα που έβγαινε με ύφος καρδιναλίου στην tv ο Κικί.. και μας έλεγε για κάποιες χιλιάδες κλίνες της μεθ. Ενώ στην πραγματικότητα αν κάνει κάποιος έναν πρόχειρο υπολογισμό σύμφωνα με αυτά που λένε τα μμε, δεν βγαίνουν παραπάνω απο 500 κλίνες και κάτι. Όσες είχαμε απο πριν δηλαδή. Δεν άλλαξε κάτι. :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Η ελληνικη οικονομια εχει υποστει συρρικνωση τουλαχιστον 10% για το 2020. Και αυτο σε μαγειρεμενο ΑΕΠ οπου αναθεωρηθηκαν προηγουμενες χρονιες προς τα κατω για να φανει οτι η πτωση θα ειναι μικροτερη, αλλιως επισημως θα ειχαμε και αλλες μοναδες κατω αν αφηναν τις παλιες χρονιες ανεπαφες απο αναθεωρησεις σκοπιμοτητων.

Την ιδια ωρα η τουρκια εγραψε αναπτυξη.... καλυτερη αναπτυξη και απ'το 2019. Κινηθηκε στο 1.8% και φετος περιμενουν 5%.

ISTANBUL (Reuters) - Turkey's economy grew 5.9% in the fourth quarter and 1.8% in 2020 as a whole, annual data showed on Monday, emerging as one of only a few globally to avoid a contraction due to the coronavirus pandemic.

Analysts say the economy should expand by roughly 5% in 2021 despite tight monetary policy.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Τύποι!!

Χθές βράδυ βγήκε ο Κούλης και είπε υπομονή άλλες δύο βδομάδες. :confused:

Πραγματικά θέλει να μας πεθάνει απ'τα γέλια ο τύπος Κούλης

Πως ξερει οτι σε 2 βδομαδες τελειωνει το λοκνταουν αφου υποτιθεται οτι η λογικη ειναι βλεπουμε τα στοιχεια και πραττουμε αναλογως? Αν εχει προαποφασιστει σημαινει οτι τα στοιχεια ειναι αδιαφορα για τη ληψη αποφασεων. Εκτος αν ισχυει οτι λεει η παγωνη οτι το λοκνταουν δε δουλευει και οτι πρεπει να ανοιξουμε... το θεμα ειναι γιατι τους πηρε ...4 μηνες να καταλαβουν αυτο που φανηκε μεσα σε λιγοτερο απο 1 μηνα. Τοσο αργοστροφοι ειναι?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.457
Πόντοι
2.606
Μιλαμε για τεζα μαλακες.....εχουν κλειστα την χωρα και την αγορα εδω και ενα χρονο!.....ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...και στον αντιποδα μοιραζουν επιδοματα πεινας και ωραρια προαυλισμου φυλακισμενων....ΚΑΙ υπαρχουν μαλακες που ολη αυτη την ανωμαλια την θεωρουν οκ.........ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.....???ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΤΕ ΡΕ?ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΑΛΛΙΝΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2021/03/dimoskopisi-5.jpg[/img[/URL]]

68% θελει συνεχιση λοκνταουν αναμεσα τους ενα 30% που θελει επ αοριστο :idiot:
ή εντελως μουφα η ερευνα ή παντελως καθυστερημενα τα μπαζα που κατοικουν αυτη τη χωρα χωρις ελπιδα σωτηριας,μαλλον το δευτερο τελικα ισχυει [/quote]

Καλα τωρα μιλαμε για καργα μπουκωμενα καναλια με χρημα.

1-3 Ιουλίου 2015,

δημοσκόπηση MRB: Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 0,4%

δημοσκόπηση GPO: Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 0,4%

δημοσκόπηση ALCO (protothema.gr): Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 0,6%

δημοσκόπηση Public Issue: Εκτίμηση: Προβάδισμα του «OXI» κατά 0,5%

δημοσκόπηση ALCO (Έθνος): Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 1,3%

Μονο ...[b]22-24%[/b] επεσαν εξω. (Το οχι κερδισε με 22.6%).

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Καλα τωρα μιλαμε για καργα μπουκωμενα καναλια με χρημα.

1-3 Ιουλίου 2015,

δημοσκόπηση MRB: Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 0,4%

δημοσκόπηση GPO: Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 0,4%

δημοσκόπηση ALCO (protothema.gr): Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 0,6%

δημοσκόπηση Public Issue: Εκτίμηση: Προβάδισμα του «OXI» κατά 0,5%

δημοσκόπηση ALCO (Έθνος): Εκτίμηση: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» κατά 1,3%

Μονο ...22-24% επεσαν εξω. (Το οχι κερδισε με 22.6%).

Σωστά , και όπως και να το κάνουμε μου φαίνεται λίγο περίεργο να ζητάει μικρή παράταση το 39% , όταν όλο αυτό με τις παρατάσεις έχει παρατραβήξει , στην τελική ας τα ανοιγαν όλα για λίγο καιρό για να δουν την όποια διαφορά ... όταν έλεγαν στις αρχές για ακορντεόν λοκντάουν φανταζόμουν (όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι) οτι θα ηταν κατι σε ανοιξε κλείσε ... όχι ΜΟΝΟ κλείσε :P

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Τύποι!!

Χθές βράδυ βγήκε ο Κούλης και είπε υπομονή άλλες δύο βδομάδες. :confused:

Πραγματικά θέλει να μας πεθάνει απ'τα γέλια ο τύπος Κούλης

Πως ξερει οτι σε 2 βδομαδες τελειωνει το λοκνταουν αφου υποτιθεται οτι η λογικη ειναι βλεπουμε τα στοιχεια και πραττουμε αναλογως? Αν εχει προαποφασιστει σημαινει οτι τα στοιχεια ειναι αδιαφορα για τη ληψη αποφασεων. Εκτος αν ισχυει οτι λεει η παγωνη οτι το λοκνταουν δε δουλευει και οτι πρεπει να ανοιξουμε... το θεμα ειναι γιατι τους πηρε ...4 μηνες να καταλαβουν αυτο που φανηκε μεσα σε λιγοτερο απο 1 μηνα. Τοσο αργοστροφοι ειναι?

Μου φαίνεται πως μια ανάλογη ημερομηνία ανοίγματος έδωσαν και στην Γερμανία , οπότε αν ισχύει αυτό , ίσως απλά να αντιγράφουμε τους Γερμανούς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.115
Πόντοι
22.266
Tα μέτρα προστασίας ίσως χρειάζονται να τηρούνται

ΑΛΛΑ η καραντίνα που έχουν 10-20 χώρες το πολύ στην Ευρώπη είμαι ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
τον νοεμβριο που μας κλειδαμπαρωσαν ειχε πει ενας απο τους τετοιους μεχρι μαρτιο ετσι θα παει
ειπαμε τρελος ειναι αυτος καταστροφολογος κανεις δεν θα το βγαλει κλπ κλπ
να που φτασαμε μαρτιο γαμω την καταδικη μου με τις 2 βδομαδες ακομα και μετα αντε 2 ακομα και 2 ακομα :2on1:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.011
Πόντοι
6.256
τον νοεμβριο που μας κλειδαμπαρωσαν ειχε πει ενας απο τους τετοιους μεχρι μαρτιο ετσι θα παει
ειπαμε τρελος ειναι αυτος καταστροφολογος κανεις δεν θα το βγαλει κλπ κλπ
να που φτασαμε μαρτιο γαμω την καταδικη μου με τις 2 βδομαδες ακομα και μετα αντε 2 ακομα και 2 ακομα :2on1:
Οι ιώσεις δεν τελειώνουν τον μαρτιο, το τοπίο ξεκαθαρίζει το μαιο, θα ψευτολασκάρουν λιγο με κλικ αγουει ανοιγμα δημοτικων κλπ, μετα λίγη υπομονή να περασει το πάσχα με μάντρωμα φυσικα και με σχετική προπαγανδα με τα μμε
και μετα αμόλυμα κόβιντ φρι ελλάδα προπαγάνδα κλπ για να ρθουν οι τουρίστες,
Το φθινόπωρο σίγουρα θα σκάσει κανα μικρό τσουνάμι πάλι αφου δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για εμβολιασμό νεων ακόμα.

Μετά το μάντρωμα θα σκάνε τα κανόνια της οικονομίας γιατι δεν θα κρυβονται αλλο και προχωράμε πάλι στο άγνωστο χωρις να φταίει κανείς, θα φταίει μόνο ο κινεζος που έφαγε κλπ κλπ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Ο Δικηγόρος Καρατσιώλης με νέο βίντεο περι κορωνοιού μετά απο καιρό , εγω δεν το είδα ακόμα θα το δω αργότερα που θα έχω ελεύθερο χρόνο ... απο το λίγο που είδα στην αρχή μάλλον δεν είναι απο αυτούς που ψήφισαν για παράταση του λοκντάουν :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom