alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κοιτα,χωρις να θελω να διαφωνησω ή να λογομαχησω μαζι σου,θα σου πω οτι τρεις μηνες μετα την αναρρωση απο κοβιντ και η προχθεσινη αξονικη που μου συνεστησε το Σωτηρια που νοσηλευτηκα προληπτικα για δυο μερες εδειξε οτι οι πνευμονες μου ακομα δεν λειτουργουν σωστα κι αν δεν επανελθουν θα μου αφησουν κουσουρι με οτι κι αν αυτο συνεπαγεται.Ειμαι 47,χωρις προβληματα υγειας,με εξετασεις καθε χρονο" χαρτι" και χωρις να εχω καπνισει ποτε.Μην σκεφτεσαι μονο οτι δεν θα πεθανεις αλλα οτι αν αρρωστησεις μπορει να κουβαλησεις προβληματα για την υπολοιπη ζωη σου τα οποια δεν ειναι καθολου αθωα οπως μια ευπαθεια στους πνευμονες που μπορει καθε φορα που αρρωσταινεις να σε στελνει στο νοσοκομειο.Φιλικα παντα.Ποιος είναι αυτός που μετράει κ ξέρει το ποσοστό ρίσκου αν εγω αρρωστησω από κοβιντ;;κ αν είναι εγώ να αρρωστήσω και να απεβίωσε κάτω από 0,05 τοις χιλίοις τότε γιατί είμαι υποχρεωμένος να είμαι κλειδωμένος για χάρη κάποιου που έχει μεγαλύτερες πιθανότητες
Φυσικά θα μου πείτε είναι κοινωνικό το θέμα
Ο ίδιος όμως που έχει παραπάνω ποσοστό από εμένα για να νοσήσει κ να πεθάνει έκανε κινήσει να αποζημιώσει εμένα;;;;;;τον άνεργο;;;
Κ ποιο ωμά να το πω; Όλοι οι φίλοι της καραντινας κ πχ σύλλογος συνταξιούχων ή δημοσίων υπαλλήλων είπαν ,,,,,,ορίστε άνεργες οδό κρατά η καραντίνα πάρε τη μισή σύνταξη
Ασφαλώς κ κανένας
Οπότε αφού αυτοί δεν νοιάζονται για μένα το νέο τον άνεργο τότε γιατί εγώ να νοιαστω για αυτός κ να στερούμαι τα νιάτα μου;;
Ρητορικά ερωτήματα ενός πχ ανεργου
Κανονικά θα επρεπε ολοι οσοι γραφουν ανοησιες, να σιωπησουν και να υποκλιθούν σε αυτά που γραφεις.
Και βεβαια ειναι γνωστο, οτι εσυ μονο φιλικα προσκειμενος στην κυβερνηση δεν εισαι.
Αλλά ξερω οτι εισαι αξιοπρεπεστατος, λογικος και σοβαρος.
Ακομη θυμαμαι εναν ΜΗ ΣΟΒΑΡΟ, που χθες ελεγε "εχει κολλησει η γκομενα μου, παρακαλατε μαλακες να εμφανισω καποιο συμπτωμα γιατι αλλιως θα σας παω γαμιωντας οτι ο ιος δεν προκαλεί τιποτα και κακώς με κλεισατε μεσα".
Ενας τραγικος τύπος, που προκαλει θλιψη ακομη και να τον διαβαζεις, σκεπτομενος τι μπορει να πηγε στραβα και απεκτησε τετοιο προβληματικο εγκεφαλο.
Ολοι οι υπολοιποι που δεν ειχαν την δυσαρεστη εμπειρια σου, πολυ ευκολα γραφουν ανοησιούλες και εξυπναδουλες.
Αλλά δεν ξερω τι μπορουν να πουν σε σενα, που κινδυνευεις να αποκτησεις ενα κουσουρι απο αυτην την περιπετεια.
Εχεις τις ολοψυχες ευχες μου για πληρη αναρρωση, εχεις την συμπαθεια μου και ό,τι χρειαστεις και μπορω να το προσφερω, ειμαι εδω για σενα.