Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Σκέψου τον εαυτό σου να μείνει νηστικός

:2funny::2funny::2funny:

Και τι στενοχωριέσαι, μην μετακομίσω κοντά σου και σου ζητήσω να πληρώσεις να γαμήσω τις γύφτισες που γαμάς στο Δροσερό;
Άι σα πέρα ρε τραχανά….
Λες να έχω ανάγκη να μου πληρώσεις τα μουνια που γαμω ;;;;

Άλλα γράφω, άλλα απαντά ο αγράμματος. :huh:
Το μειονοτικό έβγαλες ρε τραχανά; :undecided:
Ξέρεις τις αντωνυμίες; :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.132
Πόντοι
22.266
Λιανοεμπορειο Κ εστίαση με μέτρα έπρεπε να μείνουν ανοικτά

Χαζούλη, αυτό το έχω γράψει πριν 3 μήνες, τα γραφτά μένουν. :uglystupid:

Αλλά επίσης έχω γράψει πολλάκις, ό,τι τις αποφάσεις τι παίρνει αυτός που θα «χρεωθεί» τους θανάτους.
Πριν 2 σελίδες έχουν γράψει οι τύποι που τον περιμένουν στην γωνία. Ακόμα και η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε ότι άργησε να κάνει το lockdown του Νοεμβρίου, μάλιστα έχει παρεμβεί εισαγγελέας για την υπόθεση.
Ορισμένοι είστε τελείως βλάκες.
Τα κοσμητικά επίθετα στα στέλνω πίσω
Άρα παραδέχεσαι ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να ανοίξει εστίαση κ λιανοεμπορειο;;;;;
Ναι η όχι;;
Το Πάσχα με ολική απαγόρευση έπρεπε να αρμεχτουν τα ζωντανά ;;ναι ή όχι;;;η λόγω απαγόρευσης όχι
Τέτοιες μαλακίες γραφατε μερικοί
Όσο επαναλαμβάνω για το χαζούλης άλλου αυτά διότι σου έγραψα να συμπληρώσεις εκατό ζωές σου για να αποκτήσεις τη μισή μέρα τη δική μου

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
1ον ποιό το όφελός τους από το εμβόλιο;
2oν από τα πιστοποιητικά υγειονομικών "φρονιμάτων";
3ον η παρακολούθηση των πολιτών, σοβαρά τώρα;
4ον φίμωμα ελευθερίας γνώμης και δημιουργία καθεστώτος;
Μιας και πολύ ωραία ρωτάς σοβαρά χωρίς χαρακτηρισμούς, θα σου πω τι νομίζω εγώ σαν γνώμη μου προσωπική.
1ο. Το εμβόλιο λένε θα γίνεται κάθε χρόνο τουλάχιστο. Υπάρχει τεράστια δυνατότητα να επιβάλλεις έλεγχο μέσω του εμβολίου αν θες. Ένα άτομο μπορεί να ελέγξει εκατομμύρια, χωρίς μεσάζοντες στην αλυσίδα εξουσίας.
2ο. Τα πιστοποιητικά είναι απαραίτητα για να διαχωρίσουν την ήρα από το σιτάρι. Η "ήρα" θα περιθωριοποιείται.
3ο. Κάθε δικτατορία πρέπει να παρακολουθεί τους πολίτες, αλλιώς δε στέκεται για πολύ στην εξουσία. Ρωτήστε τους παλιούς τι ήταν ο "φάκελος". Επίσης δες το σύστημα κοινωνικού σκορ που εφαρμόζει η Κίνα τώρα.
4ο. Το ίδιο.

Δηλαδή εγώ που από το 1960 ταξιδεύω στην Αφρική και έπρεπε να κάνω ετησίως τα εμβόλια της χολέρας, του τύφου και του κίτρινου πυρετού όπως επίσης και να παίρνω ένα χαπάκι ημερησίως για την ελονοσία επίτηδες το έκαναν για να με καταπιέζουν και να με φακελώσουν επειδή μου είχαν εκδώσει ειδικό βιβλιάριο υγείας κατά των συγκεκριμένων ασθενιών.

Εε δεν πάμε καλά ρε ...

:dunno:

Από το 1960; Τύπε σου σηκώνεται ακόμα;
Όμορφα ρωτάω...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έκλεισε η Γερμανία τα εργοστάσια ;;;φυσικά κ όχι
Έτσι κ.η Ελλάδα έπρεπε να κρατήσει ανοικτά τα μαγαζάκια κ με πολυ σκληρά μέτρα την εστιαση
Συγκρίνεις τα εργοαστάσια με τα μαγαζάκια... κι επίσης να έχει η Ελλάδα ανοιχτή την εστίαση... τη στιγμή που η Γερμανία την έχει κλειστή...

Makes no sense...

Με απογοήτευσες... εντελώς όμως...!!!

ΟΚ, ότι πεις...!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.132
Πόντοι
22.266
Σκέψου τον εαυτό σου να μείνει νηστικός

:2funny::2funny::2funny:

Και τι στενοχωριέσαι, μην μετακομίσω κοντά σου και σου ζητήσω να πληρώσεις να γαμήσω τις γύφτισες που γαμάς στο Δροσερό;
Άι σα πέρα ρε τραχανά….
Λες να έχω ανάγκη να μου πληρώσεις τα μουνια που γαμω ;;;;

Άλλα γράφω, άλλα απαντά ο αγράμματος. :huh:
Το μειονοτικό έβγαλες ρε τραχανά; :undecided:
Ξέρεις τις αντωνυμίες; :confused:
Γιατρέ εξήγησε μας γιατί ο ιός μεταδίδεται τη νύχτα κ τα σύνορα είναι κλειστά τα χερσαία;;;;; Γιατί είναι κλειστό το λιανοεμπορειου
Γιατί ο Μητσοτάκης πάει Ικαρία κ όχι Καραϊβική;
Γιατί ο ιός βγαίνει μετά τις εννια το βράδυ;
Κ.ποσο μισθό κ επίδομα σου δίνει ο Μητσοτάκης για να γραφεις αυτά;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα κρούσματα στην Ικαρία ανέβηκαν ή όχι μετά το φαγοπότι του Κούλη;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.132
Πόντοι
22.266
Έκλεισε η Γερμανία τα εργοστάσια ;;;φυσικά κ όχι
Έτσι κ.η Ελλάδα έπρεπε να κρατήσει ανοικτά τα μαγαζάκια κ με πολυ σκληρά μέτρα την εστιαση
Συγκρίνεις τα εργοαστάσια με τα μαγαζάκια... κι επίσης να έχει η Ελλάδα ανοιχτή την εστίαση... τη στιγμή που η Γερμανία την έχει κλειστή...

Makes no sense...

Με απογοήτευσες... εντελώς όμως...!!!

ΟΚ, ότι πεις...!
Επαναλαμβάνω η Γερμανία. Στηρίζεται στη βαριά βιομηχανία κ για αυτό κ δεν την ενιαξε που έκλεισε τα μικρά μαγαζιά λιανοεμπορειου
.η ελληνική οικονομία στηρίζεται στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις κ για αυτό έπρεπε να τα κρατήσει ανοιχτά αλλά τα έκλεισε
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ναι η όχι;;

Το «πρέπει» να ανοίξει δεν υπάρχει.
Εχω γράψει τι θα έκανα εγώ, αν έπαιρνα τις αποφάσεις.
Αλλά η επιδημιολογία δεν είναι ειδικότητά μου, ούτε έχω επιλέξει να υπηρετήσω το Ε.Σ.Υ., ούτε είμαι πολιτικός.
Έχει αναλυθεί το ποιοί τις παίρνουν και γιατί τις παίρνουν τις αποφάσεις.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Γιατρέ εξήγησε μας γιατί ο ιός μεταδίδεται τη νύχτα κ τα σύνορα είναι κλειστά τα χερσαία;;;;; Γιατί είναι κλειστό το λιανοεμπορειου

Βρε εγώ να σου απαντήσω άλλα δεν έχεις την νοητική επάρκεια να τα καταλάβεις.
Αν την είχες δεν θα έγραφες τόσες ανοησίες. :confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.890
Πόντοι
606
Ναι η όχι;;

Αλλά η επιδημιολογία δεν είναι ειδικότητά μου, ούτε έχω επιλέξει να υπηρετήσω το Ε.Σ.Υ., ούτε είμαι πολιτικός.
Ευτυχώς δεν παίρνει τις αποφάσεις ένας στόκος σαν εσένα. Σαλάτα γαμησου για την ώρα και όταν φλομωσουμε θανάτους θα σε ενημερώσουμε. Γίδι...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.132
Πόντοι
22.266
Κάτι Βούρλα πειθήνια όργανα γιατρούς έχει στο συμβούλιο που στην ουσία λένε ότι τους πουν οι πολιτικοί
Κ.επειδη έχω κάνει ιολογια αλλά φυτών σε δυστυχώς όχι ανθρώπων έχω μια απορία σαν γιατρός που είσαι
Πώς είναι δυνατόν την άνοιξη να μας λέγανε ότι δεν χρειάζονται οι μάσκες ενώ τώρα να λεν είναι υποχρεωτικές
Κ όπως ξέρεις όταν έχεις έναν άγνωστο ιό μιας ομάδας πάνω κάτω θα ισχύουν σε μέτρα πρόληψης ότι κ σε παρόμοιους ιούς της ίδια ομάδας
Παρόλα αυτά οι τότε λοιμοξιολογοι έλεγαν ρητά ότι δεν χρειάζονται οι μάσκες ενώ σε όλες τις ιώσεις ξέρουμε ότι μεταδίδονται από τον αέρα εύκολα

Μήπως δεν Είχαμε μάσκες κ αναγκάζονταν τότε οι λοιμοξιολογοι της κυβερνδυ να λεν ψέματα ότι δεν Χρειάζεται η χρήση μάσκας;; Άρα είναι πιστά σκυλιά κ πηθεινια της κυβέρνησης
Κ ο.απλος κοσμακης γιατί να τους πιστέψει τώρα;;;; Μήπως οι χειρισμοί της κυβέρνησης κ.τα ψέματα δημιουργούν ψεκασμενους τελικα;;;

Στέλνω κ φωτό για τυχόν αμφισβητείς ότι έστω κ δύο πράγματα περί ιοοογιας έστω κ φυτικής έχω γνώση οπότε η πρόληψη ενός ιού αγνώστου βασίζεται βάσει στην ομάδα που βρισκεται

Κ δεν εννοώ Βούρλα τους λοιμοξιολογοι γύρω από το συμβούλιο σαν γιατρούς κ επιστήμονες αλλά ότι είναι πηθεινια όργανα μαριονέτες της εκάστοτε κυβερνησης

Συνημμένα

• IMG_20210212_000219.jpg
    IMG_20210212_000219.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
[quote author=fylobios30 link=/forum/genika/ygeia/9290448-neos-korwnoios-covid-19-apo-ti-goyxan-kina?limitstart=55935#post-9818300 ]

Το τελικό σχέδιο με παγκόσμια κυβέρνηση , παγκόσμια τράπεζα, παγκόσμιο νόμισμα ...

είναι να υπάρχουν 10.000 ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ....
λίγες εκατοντάδες χιλιάδες λακέδες τους ....

και 10 δις μαλάκες που θα δουλεύουν ........

η δουλειά του μαλάκα , είτε χαμάλης, είτε εργάτης, είτε σερβιτόρος, είτε ιατρός, είτε πυρνικός φυσικός, είτε δικηγόρος ... είτε μηχανικός, είτε οικονομολόγος ...

ΘΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ

τυπε ποτε περιπου την υπολογιζεις την παγκοσμια κυβερνηση που θα μας κανει δουλους?
γιατι τα τελευταια 70 χρονια το βιοτικο επιπεδο των ανθρωπων παγκοσμιως ανεβηκε οσο δεν ανεβηκε τα προηγουμενα 3000 χρονια...
:think: [/quote]....αυτο ακριβως συνεβη,μονο που υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα ...οι ποροι του πλανητη ειναι πεπερασμενοι και οταν τα υπολοιπα 6 δις του πλανητη απο τα 7,5μιση θελησουν να ζησουν μπεηκα οπως το 1.5 δις,θα σκασει η τεραστια κομπλα...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
Το 3ο λοκνταουν μεσα στο 2ο ειναι παγκοσμια πατεντα....ποτε τελειωσε το 2ο ρε μαγκες?....επισης,σας θυμιζω,γιατι οσοι ειστε δημ.υπαλληλοι,εισοδηματιες,συνταξιουξοι ,ειναι πολυ φυσιολογικο να ειστε ζμπουτσας,πως εδω και 11μηνες ειμαστε τους 6 κλειστα και τους 5 με αυστηρα μετρα,ενω ολα τα εξοδα γραφουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και η βοηθεια απο τα πουσταρια που μας ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να κλεισουμε ειναι ανυπαρκτη....

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ναι η όχι;;

Γιατρέ, αν γνωρίζεις, ποιος είναι ο επιδημιολογος στην επιτροπή διότι εγώ δεν έχω δει κανέναν να βγαίνει στα κανάλια με αυτήν την ειδικότητα, η οποία εκτιμώ ότι είναι αυτή που πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στην πανδημία.
Έχουν εκπονηθεί σχέδια και μελέτες επιδημιολογικης επιτήρησης από την επιτροπή;
Από τα λίγα που έχω καταλάβει ο επιδημιολογος είναι εξειδικευμένος στην επιτήρηση μιας πανδημίας βοηθούμενος κυρίως από την επιστήμη των μαθηματικών και λιγότερο από την ιατρική.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.132
Πόντοι
22.266

Βρε εγώ να σου απαντήσω άλλα δεν έχεις την νοητική επάρκεια να τα καταλάβεις.
Αν την είχες δεν θα έγραφες τόσες ανοησίες. :confused:
Οκ μαν πήγαινε πάρε το μισθό σου από το κόμμα αύριο κ ταξιδακι έως τα Κιούρκα διότι έτσι σε αναγκάζει ο Μητσοτάκης
Βγάλτε τα μπλε γυαλιά διότι έτσι δεν πάει ο τόπος μπροστά
Κ άνθρωποι που υποστηρίζουν σθεναρά την καραντίνα μόνο άρρωστοι μπορούν να χαρακτηριστούν ή μισθοφόροι κόμματος

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Επειδή βλέπω ότι τα ηλίθια ψέκια ποστάρουν παπαριές για την Σουηδία:

]

Μήπως ξέρεις και γιατί δεν έχουν κάνει λοκνταουν; Αν και το ζήτησε ένα μέρος του πληθυσμού της Σουηδίας...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Επειδή βλέπω ότι τα ηλίθια ψέκια ποστάρουν παπαριές για την Σουηδία:

]

Φινλανδια μονο στο Ελσινκι ειναι κλειστη η εστιαση
Στις υπολοιπες πολεις δεν ειχαν ποτε lock down

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.132
Πόντοι
22.266
Το 3ο λοκνταουν μεσα στο 2ο ειναι παγκοσμια πατεντα....ποτε τελειωσε το 2ο ρε μαγκες?....επισης,σας θυμιζω,γιατι οσοι ειστε δημ.υπαλληλοι,εισοδηματιες,συνταξιουξοι ,ειναι πολυ φυσιολογικο να ειστε ζμπουτσας,πως εδω και 11μηνες ειμαστε τους 6 κλειστα και τους 5 με αυστηρα μετρα,ενω ολα τα εξοδα γραφουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και η βοηθεια απο τα πουσταρια που μας ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να κλεισουμε ειναι ανυπαρκτη....
Σε βοηθάνε τυπε :confused:
Οι Γερμανοί που σε έκλεισαν σου δίνουν δάνεια πακέτα στήριξης μέσω ευρωπαϊκής Ένωσης που θα στα πάρουν με τόκο στο μέλλον κ θα σε χρεώσουν παραπάνω επί του ΑΕΠ σου κ άρα θα φορολογηθεί κ θα φτωχυνεις
Ήδη πήραμε δλδ χρεωθηκαμε 72 δις ευρώ :confused:
Για αυτό γράφω ότι μόνο οι δορυφόροι της Γερμανίας έχουν κλειστό το λιανοεμπορειου διότι αυτό είναι η ατμομηχανή της Ελλάδος αλλά ξέχασα είμαστε ψεκασμενοι :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
Οσοι εχετε φαει το παραμυθι πως εχουν πεσει δισ στην αγορα για στηριξη των επιχειρηματιων,απλα μου προκαλειτε νευρικο γελιο....ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ....Η πωλητικη υγειας των αχρηστων ειναι μια ευγενικη χορηγια των ανθρωπων, που παρα το αντιθετο και παρακμιακο οικονομικο κλιμα συνεχιζουν να επιχειρουν....Καμια χωρα στον πλανητη δεν εχει διαλυσει ετσι την αγορα....ακομα και οι γερμανοι που ορισμενοι μας εχετε πρηξει ΔΕΝ εχουν τις μερες λοκνταουν που εχουμε εδω και για οσες χρειαστηκε να κλεισουν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.....εδω οι γαμημενοι εξαφανισαν μεχρι και την εκπτωση απο την εμπροθεσμη καταβολη του εφκα....
ΥΓ Στην Ιταλια ανοιξαν τα μαγαζια τους ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.....ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom