Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
... και ιδού η αιτία για το ολικό Lockdown που έρχεται!
Σσσσστ.... μην ακούσω κιχ! :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
αντιγραφω και το αφηνω εδω....
Η γνώμη μου είναι πως δεν θα επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα στην Αθήνα, απλά θα ανεβάσουν το πρόστιμο στα 500 ευρώ και θα γράψουν τους πάντες.
Εξάλλου το χρήμα τους ενδιαφέρει, το έχουν αποδείξει.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Εγω λεω θα τα κλεισουν ολα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
... και ιδού η αιτία για το ολικό Lockdown που έρχεται!
Σσσσστ.... μην ακούσω κιχ! :grin:
Λογικά όταν άκους λοκνταουν πρέπει να χυνεις και λίγο το σωβρακο σου από ηδονή. Τον παίζεις και με τον Συψα?
:think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Kαλυτερα δεν ειναι οταν ειναι ζεστος ο καιρος ο κοσμος να ειναι εξω, παρα να συχνωτιζεται σε εσωτερικους χωρους;:think:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Πριν λίγες ημέρες το 2021
δημοσιεύτηκε μελέτη πλήρως εμπεριστατωμένη
στο διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό περιοδικό

European Journal of Clinical Investigation

με τα δεδομένα όλων των Κρατών και αποδεικνύει
ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα στην εξέλιξη της πανδημίας,
και αρκούν τα λοιπά μέτρα

Assessing mandatory stay‐at‐home and business closure effects on the spread of COVID‐19

αλλά και προηγούμενες μελέτες απέδειξαν ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα

βλ.

Οι γιατροί που συμβουλεύουν τον Κούλη , ΔΕΝ έχουν κάνει
ούτε ΜΙΑ μελέτη και δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε ένα άρθρο.
Μόνο...προφορικές γνώμες δίνουν !
Ενώ πρόκειται για ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα !

Τα είδατε Κουλόσκυλα ;

Φάτε τώρα κοκκαλάκια από τον Κούλη !

Τύπε αυτά τα έλεγε κάποιος Έλληνας καθηγητής της εσπερίας, 8 μήνες πριν, αλλά πολλοί εδώ μέσα τον λοιδωρούσαν.
Εγώ ακόμα περιμένω τον γιατρό μας να μας πει για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού των νοσοκομειακών. Τι γίνεται δεν έχουμε εμβόλια; Δεν νομίζω, δεν εμπιστεύονται μήπως τον Αλβέρτο και περιμένουν το Ρωσσικο εμβόλιο;

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ο Μπαρμπαχέστουλας είναι ο μόνος σε όλο το bou που απαντάει χωρίς να πει απολύτως τίποτα! Δεν ξέρει τι να πει! Είναι και άλλοι που λένε βλακείες αλλά τουλάχιστον λένε κάτι κι ας είναι βλακεία! Αυτός έχει τερματίσει το τίποτα!

Μην ασχολείστε ρε με δαύτον. Οι κουράδες στο δρόμο έχουν περισσότερη αξία από τα πόστ του.

Και για να δώσουμε πλήρη εικόνα, μεταξύ κουράδας του δρόμου και ποστ Μπάρμπα, βρίσκεται o barock.

Μεγάλος μαλάκας επίσης!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Kαλυτερα δεν ειναι οταν ειναι ζεστος ο καιρος ο κοσμος να ειναι εξω, παρα να συχνωτιζεται σε εσωτερικους χωρους;:think:
καπου πρεπει να ριξουμε το φταιξιμο ρε παππου....μην εισαστε αναιδης :tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.010
Πόντοι
5.506
Ο Μπαρμπαχέστουλας είναι ο μόνος σε όλο το bou που απαντάει χωρίς να πει απολύτως τίποτα! Δεν ξέρει τι να πει! Είναι και άλλοι που λένε βλακείες αλλά τουλάχιστον λένε κάτι κι ας είναι βλακεία! Αυτός έχει τερματίσει το τίποτα!

Μην ασχολείστε ρε με δαύτον. Οι κουράδες στο δρόμο έχουν περισσότερη αξία από τα πόστ του.

Και για να δώσουμε πλήρη εικόνα, μεταξύ κουράδας του δρόμου και ποστ Μπάρμπα, βρίσκεται o barock.

Μεγάλος μαλάκας επίσης!

A ρε ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ που και να ασχολιόμουν με την περίπτωσή σου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μεγάλος μαλάκας επίσης!
Για πες μου κάτι...

Όταν έβαζες για πρώτη φορά Nickname, τι σκεφτόσουν? Πόσο μπουρδέλο είναι η ζωή σου?
Ωραία! Πολύ ωραία! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

barock κορίτσι μου, πες μας πώς αισθάνεσαι εκεί ανάμεσα σε κουράδες του δρόμου και ποστ του Μπαμπαπήδουλα... :coffee:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Για τους φωστήρες :glasses:,όχι

Σε μμμ και σουπερ μαρκετ είσαι πολύ πιο ασφαλής απ'ότι έξω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

barock κορίτσι μου, πες μας πώς αισθάνεσαι εκεί ανάμεσα σε κουράδες του δρόμου και ποστ του Μπαμπαπήδουλα... :coffee:
Από έναν φουκαριάρη μπινέ, τίποτα δεν είναι χειρότερο. Και το ξέρω και το ξέρεις και το ξέρουμε :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
Εχει κρυο;Ο ιος μεταδιδεται πιο ευκολα...
Εχει ζεστη ;Ολοι βγαινουν εξω και παστωνονται στους δρομους και στας εξοχας...
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ;ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!:birdman::headbang:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εχει κρυο;Ο ιος μεταδιδεται πιο ευκολα...
Εχει ζεστη ;Ολοι βγαινουν εξω και παστωνονται στους δρομους και στας εξοχας...
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ;ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!:birdman::headbang:
Οι τελευταίες 2 λέξεις που έγραψες, είναι και η απάντηση στο ερώτημά σου! :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
Αγαπητε συναγωνιστη Μπαρμπαπηδουλα ηξερα οτι μπορω να βασιζομαι σε εσενα...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Μητσοτάκης στο Europe 2021: Η πανδημία δεν ανέκοψε το μεταρρυθμιστικό μας σχέδιο.
www.protothema.gr/politics/article/1091916/mitsotakis-sto-europe-2021-i-pandimia-den-anekopse-to-metarruthmistiko-mas-shedio/]https://www.protothema.gr/politics/article/1091916/mitsotakis-sto-europe-2021-i-pandimia-den-anekopse-to-metarruthmistiko-mas-shedio/[/url]

Μα φυσικά και δεν το ανέκοψε. Ίσα ίσα το βοήθησε να προχωρήσει πιο γρήγορα κιόλας! Η αύξηση της αστυνομοκρατίας/καταστολής, ο αφανισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η απλήρωτη υπερεργασία, και πολλά άλλα ήταν έτσι κι αλλιώς στην ατζέντα σου και με πρόσχημα την πανδημία κατάφερες να τα υλοποιήσεις πολύ γρηγορότερα απ' ότι φανταζόσουν!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μητσοτάκης στο Europe 2021: Η πανδημία δεν ανέκοψε το μεταρρυθμιστικό μας σχέδιο.
www.protothema.gr/politics/article/1091916/mitsotakis-sto-europe-2021-i-pandimia-den-anekopse-to-metarruthmistiko-mas-shedio/]https://www.protothema.gr/politics/article/1091916/mitsotakis-sto-europe-2021-i-pandimia-den-anekopse-to-metarruthmistiko-mas-shedio/[/url]

Μα φυσικά και δεν το ανέκοψε. Ίσα ίσα το βοήθησε να προχωρήσει πιο γρήγορα κιόλας! Η αύξηση της αστυνομοκρατίας/καταστολής, ο αφανισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η απλήρωτη υπερεργασία, και πολλά άλλα ήταν έτσι κι αλλιώς στην ατζέντα σου και με πρόσχημα την πανδημία κατάφερες να τα υλοποιήσεις πολύ γρηγορότερα απ' ότι φανταζόσουν!
kolompourdas γράφει μπούρδες!

Λογικό κι επόμενο! :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom