troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
για μεχρι της 9 λες η μεχρι της 6?Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
για μεχρι της 9 λες η μεχρι της 6?Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
... και ιδού η αιτία για το ολικό Lockdown που έρχεται!Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
Λογικά όταν άκους λοκνταουν πρέπει να χυνεις και λίγο το σωβρακο σου από ηδονή. Τον παίζεις και με τον Συψα?... και ιδού η αιτία για το ολικό Lockdown που έρχεται!Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
Σσσσστ.... μην ακούσω κιχ!
και εγω...το μετεφερα γιατι εχει ενα ποιντ και θα ειναι περιεργο αν γινει...Εγω λεω θα τα κλεισουν ολα
Kαλυτερα δεν ειναι οταν ειναι ζεστος ο καιρος ο κοσμος να ειναι εξω, παρα να συχνωτιζεται σε εσωτερικους χωρους;Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
Πριν λίγες ημέρες το 2021
δημοσιεύτηκε μελέτη πλήρως εμπεριστατωμένη
στο διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό περιοδικό
European Journal of Clinical Investigation
με τα δεδομένα όλων των Κρατών και αποδεικνύει
ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα στην εξέλιξη της πανδημίας,
και αρκούν τα λοιπά μέτρα
Assessing mandatory stay‐at‐home and business closure effects on the spread of COVID‐19
αλλά και προηγούμενες μελέτες απέδειξαν ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα
βλ.
Οι γιατροί που συμβουλεύουν τον Κούλη , ΔΕΝ έχουν κάνει
ούτε ΜΙΑ μελέτη και δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε ένα άρθρο.
Μόνο...προφορικές γνώμες δίνουν !
Ενώ πρόκειται για ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα !
Τα είδατε Κουλόσκυλα ;
Φάτε τώρα κοκκαλάκια από τον Κούλη !
Ο Μπαρμπαχέστουλας είναι ο μόνος σε όλο το bou που απαντάει χωρίς να πει απολύτως τίποτα! Δεν ξέρει τι να πει! Είναι και άλλοι που λένε βλακείες αλλά τουλάχιστον λένε κάτι κι ας είναι βλακεία! Αυτός έχει τερματίσει το τίποτα!
καπου πρεπει να ριξουμε το φταιξιμο ρε παππου....μην εισαστε αναιδηςKαλυτερα δεν ειναι οταν ειναι ζεστος ο καιρος ο κοσμος να ειναι εξω, παρα να συχνωτιζεται σε εσωτερικους χωρους;Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη
Ο Μπαρμπαχέστουλας είναι ο μόνος σε όλο το bou που απαντάει χωρίς να πει απολύτως τίποτα! Δεν ξέρει τι να πει! Είναι και άλλοι που λένε βλακείες αλλά τουλάχιστον λένε κάτι κι ας είναι βλακεία! Αυτός έχει τερματίσει το τίποτα!
Μην ασχολείστε ρε με δαύτον. Οι κουράδες στο δρόμο έχουν περισσότερη αξία από τα πόστ του.
Και για να δώσουμε πλήρη εικόνα, μεταξύ κουράδας του δρόμου και ποστ Μπάρμπα, βρίσκεται o barock.
Μεγάλος μαλάκας επίσης!
Για πες μου κάτι...Ο Μπαρμπαχέστουλας είναι ο μόνος σε όλο το bou που απαντάει χωρίς να πει απολύτως τίποτα! Δεν ξέρει τι να πει! Είναι και άλλοι που λένε βλακείες αλλά τουλάχιστον λένε κάτι κι ας είναι βλακεία! Αυτός έχει τερματίσει το τίποτα!
Μην ασχολείστε ρε με δαύτον. Οι κουράδες στο δρόμο έχουν περισσότερη αξία από τα πόστ του.
Και για να δώσουμε πλήρη εικόνα, μεταξύ κουράδας του δρόμου και ποστ Μπάρμπα, βρίσκεται o barock.
Μεγάλος μαλάκας επίσης!
A ρε ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ που και να ασχολιόμουν με την περίπτωσή σου.
Kαλυτερα δεν ειναι οταν ειναι ζεστος ο καιρος ο κοσμος να ειναι εξω, παρα να συχνωτιζεται σε εσωτερικους χωρους;
Από έναν φουκαριάρη μπινέ, τίποτα δεν είναι χειρότερο. Και το ξέρω και το ξέρεις και το ξέρουμεA ρε ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ που και να ασχολιόμουν με την περίπτωσή σου.
barock κορίτσι μου, πες μας πώς αισθάνεσαι εκεί ανάμεσα σε κουράδες του δρόμου και ποστ του Μπαμπαπήδουλα...
Οι τελευταίες 2 λέξεις που έγραψες, είναι και η απάντηση στο ερώτημά σου!Εχει κρυο;Ο ιος μεταδιδεται πιο ευκολα...
Εχει ζεστη ;Ολοι βγαινουν εξω και παστωνονται στους δρομους και στας εξοχας...
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ;ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
kolompourdas γράφει μπούρδες!Μητσοτάκης στο Europe 2021: Η πανδημία δεν ανέκοψε το μεταρρυθμιστικό μας σχέδιο.
www.protothema.gr/politics/article/1091916/mitsotakis-sto-europe-2021-i-pandimia-den-anekopse-to-metarruthmistiko-mas-shedio/]https://www.protothema.gr/politics/article/1091916/mitsotakis-sto-europe-2021-i-pandimia-den-anekopse-to-metarruthmistiko-mas-shedio/[/url]
Μα φυσικά και δεν το ανέκοψε. Ίσα ίσα το βοήθησε να προχωρήσει πιο γρήγορα κιόλας! Η αύξηση της αστυνομοκρατίας/καταστολής, ο αφανισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η απλήρωτη υπερεργασία, και πολλά άλλα ήταν έτσι κι αλλιώς στην ατζέντα σου και με πρόσχημα την πανδημία κατάφερες να τα υλοποιήσεις πολύ γρηγορότερα απ' ότι φανταζόσουν!