Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Κι αυτός τι ανησυχεί? Αφού του έκαναν κωλοβυθομέτρηση οι φοιτητές του τόσα χρόνια!
να ο αρχηγός των χαζεμένων,
λογικά ούτε αυτός γαμεί
Κι αυτός τι ανησυχεί? Αφού του έκαναν κωλοβυθομέτρηση οι φοιτητές του τόσα χρόνια!
να ο αρχηγός των χαζεμένων,
λογικά ούτε αυτός γαμεί
Άσε τί λέει το άρθρο και βάλε αν μπορείς επίσημη πηγή που να δείχνει ποσοστό των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί ή θέλουν να εμβολιαστούν. Γιατί το ρωτάω αυτό;;;; Επειδή 2 μέρες πριν δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο :
Και εύλογα λοιπόν ρωτάω τί ισχύει;;;;
α. Το 60% έχει εμβολιαστεί.
β. Πολύ χαμηλό το ποσοστό που έχει εμβολιαστεί.
γ. Από το πολύ χαμηλό ποσοστό εμβολιασμένων ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ φτάσαμε σε 2 μέρες στο 60%.
δ. Ένα από τα δύο άρθρα λέει μαλακίες.
ε. Και τα δύο άρθρα λένε μαλακίες.
στ. Ο Raupau λέει μαλακίες.
Να υπενθυμίσω ότι η έγκριτη, αδέκαστη και ανεξάρτητη ελληνική δημοσιογραφία έβγαλε και τα δύο άρθρα. Μπορείς να μου απαντήσεις πέρα από τα γνωστά μπλα μπλα;;;;
Έχω, εσύ?Δουλειά δεν έχεις ρε Μπαρμπαχέστουλα και ξεκινάς από το πρωί τις μαλακίες;
Εγώ είχα coffee break και μετά έχω lunch break. Ανεξάρτητα από αυτά όμως έχω το χρόνο να μπαίνω και να σε κατουράω όποτε θέλω κατά τη διάρκεια της ημέρας.Έχω, εσύ?Δουλειά δεν έχεις ρε Μπαρμπαχέστουλα και ξεκινάς από το πρωί τις μαλακίες;
Raupau :
- Δεν ενημερώνομαι από τα ελληνικά ΜΜΕ.
- Με την ανάρτηση ενός άρθρου δεν σημαίνει de facto ότι συμφωνώ και με το άρθρο .Οι ενέργειες είναι διαφορετικές γιατί εσύ τις συνδυάζεις αυθαίρετα;;;
- Ανέβασα το άρθρο με ΣΚΟΠΌ να σου δώσω να καταλάβεις ότι τα νούμερα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΎΟ ΆΡΘΡΩΝ είναι βγαλμένα από το κεφάλι των δημοσιογράφων και χρησιμοποιούνται για να καταλήξουν σε αυτό που θέλουν να πούνε. Γι αυτό και ζήτησα αν υπάρχει επίσημος σύνδεσμος που θα δούμε τα νούμερα των εμβολιασμένων υγειονομικών. Αν δεν υπάρχει τότε συγνώμη αλλά θα μείνω στις δικές μου πηγές που αναφέρουν ότι οι γιατροί στα παπάρια τους για το εμβόλιο εκτός και είναι τίποτα μεσήλικες.......
Νταξ;;;;
Raupau :
- Με την ανάρτηση ενός άρθρου δεν σημαίνει de facto ότι συμφωνώ και με το άρθρο .Οι ενέργειες είναι διαφορετικές γιατί εσύ τις συνδυάζεις αυθαίρετα;;;
- Ανέβασα το άρθρο με ΣΚΟΠΌ να σου δώσω να καταλάβεις ότι τα νούμερα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΎΟ ΆΡΘΡΩΝ είναι βγαλμένα από το κεφάλι των δημοσιογράφων και χρησιμοποιούνται για να καταλήξουν σε αυτό που θέλουν να πούνε. Γι αυτό και ζήτησα αν υπάρχει επίσημος σύνδεσμος που θα δούμε τα νούμερα των εμβολιασμένων υγειονομικών. Αν δεν υπάρχει τότε συγνώμη αλλά θα μείνω στις δικές μου πηγές που αναφέρουν ότι οι γιατροί στα παπάρια τους για το εμβόλιο εκτός και είναι τίποτα μεσήλικες.......
Νταξ;;;;
ρε τυπε...δεν χρειαζεται να το εξηγεις...το ξερουμε οτι εισαι ψεκασμενος...μην λεμε συνεχεια τα αυτονοητα..
το ιδιο λεει και ο λιακοπουλος για τους ελοχιμ και τα νεφελιμ :"δεν με νοιαζει τι λενε οι ιστορικοι...εγω εχω τις δικες μου πηγες που λενε οτι προερχομαστε απο τους ελοχιμ και τα νεφελιμ"...
το ξερουμε οτι εχεις τις δικες σου πηγες....προφανως και οι πηγες των ελληνικων ΜΜΕ ειναι στημενες και ψευτικες...μονο οι δικες σου πηγες ειναι αξιοπιστες...δεν εχει σημασια οτι οι δικες σου πηγες δεν βασιζονται σε καποιον επισημο συνδεσμο...σημασια εχει που ζητας εσυ απο τους αλλους να σου φερουν εναν επισημο συνδεσμο!!!
α μπραβο!!!θα το βουλωνεις οταν δεν ξερεις τι να πεις...
αλλος ενας κωλογαμημενος...
Raupau :
Νταξ;;;;
α μπραβο!!!θα το βουλωνεις οταν δεν ξερεις τι να πεις...
αλλος ενας κωλογαμημενος...
Ρε συναγωνιστή αφού δεν καταλαβαίνεις τί να κάνω παραπάνω; Να στα χώσω στο κεφάλι δεν γίνεται. Κάτσε εκεί που είσαι και τράβα μαλακία που νομίζεις ότι με τάπωσες. Βρισιές όμως 10 σελίδες από μένα ΔΕΝ. Και βαριέμαι και είναι άσχετο με το νήμα.
Το έχω ξαναγράψει. Σε αντιπαράθεση ξοδεύω 3-4 αναρτήσεις και ξέρω ότι είναι αδύνατον να πείσω αυτόν που αντικρούω. Ο σκοπός μου είναι να επηρεάσω αυτούς που διαβάζουν και τις δύο απόψεις.
Νταξ;;;;
- Barock γιατί;;;;
- Raupau στηρίχτηκες σε άρθρο. Ανέβασα ένα παρόμοιο με αντίθετη άποψη του αρθρογράφου. Ζήτησα επίσημη πηγή αν είχες διαθέσιμη . Αν είχα εγώ θα την ανέβαζα χωρίς να στη ζητήσω. Πραγματικά δεν ξέρω με πόσους διαφορετικούς τρόπους να το αναλύσω.
Από όσους ανεβάζουν άρθρα της έγκριτης, αδέσμευτης και ανεξάρτητης ελληνικής δημοσιογραφίας, μπορεί κάποιος να μου βρεί ένα που να θέτει ερωτήματα όπως :
-Γιατί αυτό το ποσοστό στο κατεξοχήν εξειδικευμένο και πρώτης γραμμής προσωπικό;;;;
Μπορεί ένα παπαγαλάκι δημοσιογράφος να το απαντήσει;;;;