Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η ΕΕ Μπάρμπα έχει διαλέξει αυτή τη συνταγή. Πές μας για Νέα Ζηλανδία, για Βιετνάμ ή άλλες χώρες από τον κόσμο που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα. Αυτό που κάνετε ονομάζεται cherry picking.

Ένα είναι το μέτρο που μπορείς με σχετική ασφάλεια να καταλάβεις πόσο μια κυβέρνηση παλεύει την πανδημία. Το κόψιμο των αεροπορικών συνδέσεων με τον κόσμο. Γίνεται στην Ευρώπη;;; Παπάρια. Γίνεται στην Ελλάδα;;; Παπάρια. Μας ενδιαφέρει μόνο ο εμβολιασμός και τα κορονοδιαβατήρια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Η ΕΕ Μπάρμπα έχει διαλέξει αυτή τη συνταγή. Πές μας για Νέα Ζηλανδία, για Βιετνάμ ή άλλες χώρες από τον κόσμο που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα. Αυτό που κάνετε ονομάζεται cherry picking.

Ένα είναι το μέτρο που μπορείς με σχετική ασφάλεια να καταλάβεις πόσο μια κυβέρνηση παλεύει την πανδημία. Το κόψιμο των αεροπορικών συνδέσεων με τον κόσμο. Γίνεται στην Ευρώπη;;; Παπάρια. Γίνεται στην Ελλάδα;;; Παπάρια. Μας ενδιαφέρει μόνο ο εμβολιασμός και τα κορονοδιαβατήρια.
απολυτα σωστο

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ενημερωνω τα κοσμογυρισμενα παιδια του σαη πως επισημα η Ιταλια τα ανοιξε ολα σημερα....καφε μπαρ εστιατορια .....λιανεμποριο βεβαια δεν τα ειχε καν κλειστα απ οσο θυμαμαι......Η ΙΤΑΛΙΑ,που στο μπεργκαμο ειχανε εικονες αποκαλυψης πριν 10 μηνες....γιατι προφανως παραδεχτηκαν τα αυτονοητα.....ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ .....ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ!
Ωραία, κοσμογυρισμένε, για πες μας για την Πορτογαλία.... που τα είχε ανοιχτά... την Γερμανία... που τα είχε ανοιχτά.... την Αγγλία... που τα είχε ανοιχτά.

Για πες! :grin:
ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ!! (Πορτογαλία δεν αναφέρω γιατί δε γνωρίζω και δε μου αρέσει να ξεφτιλίζομαι σαν εσένα που είσαι χαζούλης)

Η πλειοψηφία των χωρών μεταξύ των οποίων και η Γερμανία και η Αγγλία που αναφέρεις έχουν κλειστά ΜΟΝΟ τα εστιατόρια/καφέ/μπαρ με κάποιες χώρες να προχωράνε σε περαιτέρω κλεισίματα 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ στα ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ή τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. Ο Κούλης φυσικά πάντα πρωτοπόρος, τα έκλεισε όλα ανεξαιρέτως από αρχές Νοεμβρίου!:grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
κλειδωσε λενε η απαγορευση μετα της 6 τα σκ στην αθηνα....
τοτε ηταν που κολαγε αλλωστε...εκει γινοταν η μεγαλη διασπορα :confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Θα γράφω τα ίδια με διαφορετικά λόγια.
Ερώτηση για όποιον θέλει να απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο :

Ποιό είναι το τίμημα της ελευθερίας;;;;

Η σωστή απάντηση είναι η εξής απλή :

Για να είμαι ελεύθερος εγώ και η οικογένειά μου σε μια ελεύθερη Ελληνική κοινωνία θα πληρώσω όσο όσο ακόμα και με θάνατο.

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αναγκάζομαι να μιλάω με ραγιάδες για το ύψιστο ιδανικό........

Eσύ τύπε είσαι κρυφό ταλέντο υπέτατης μαλακίας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό κάνεις ακριβώς εσύ. Είμαστε στν ΕΕ, θα συγκρίνουμε με ΕΕ. Με αυτό που λες είναι σαν να συγκρίνεις (καθ' υπερβολή) το κλίμα του Βιετνάμ με το κλίμα κάποιας χώρας της Ευρώπης! Άκυρον! :uglystupid:

Αν έκοβαν τις αεροπορικές συνδέσεις μετά θα έκραζες για την οικονομία ακόμη χειρότερα. Εξάλλου, οι αεροπορικές εταιρείες είναι πολύ πιο ελεγχόμενες από άλλες πηγές μετάδοσης (π.χ. Ερμου!!!!) :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
:headbang::headbang::headbang::headbang:
ω ρε πουστη μου!!!! αν εχεις ολη την ζωη σου το κεφαλι σου στην κωλοτρυπιδα του κουλη παθαινεις σοβαρη ζημια :confused::confused::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

απολυτα σωστο
Kι εσύ ο απόλυτος ΜΑΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

A, κάτσε λίγο... γιατί όταν σε είδα μου ήρθε... άνοιξε διάπλατα... ΚΑΤΑΠΙΝΕ μούλικο σκουπίδι!!!!
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Aααααχχχχχχ... ξαλάφρωσα ρε μπινέ τρομπάκη!!!! :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
μουλικο να λες τον πατερα σου καριολη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:headbang::headbang::headbang::headbang:
ω ρε πουστη μου!!!! αν εχεις ολη την ζωη σου το κεφαλι σου στην κωλοτρυπιδα του κουλη παθαινεις σοβαρη ζημια :confused::confused::confused:
Kι όταν είσαι ένα μούλικο κουράδι....

Ρουφα ρε γαμημένε ΜΟΥΛΕ!!!! :grin:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
σου γαμω τα παντα μουνοσπερμα....γεννημα πουστη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ενημερωνω τα κοσμογυρισμενα παιδια του σαη πως επισημα η Ιταλια τα ανοιξε ολα σημερα....καφε μπαρ εστιατορια .....λιανεμποριο βεβαια δεν τα ειχε καν κλειστα απ οσο θυμαμαι......Η ΙΤΑΛΙΑ,που στο μπεργκαμο ειχανε εικονες αποκαλυψης πριν 10 μηνες....γιατι προφανως παραδεχτηκαν τα αυτονοητα.....ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ .....ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ!
Ωραία, κοσμογυρισμένε, για πες μας για την Πορτογαλία.... που τα είχε ανοιχτά... την Γερμανία... που τα είχε ανοιχτά.... την Αγγλία... που τα είχε ανοιχτά.

Για πες! :grin:
ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ!! (Πορτογαλία δεν αναφέρω γιατί δε γνωρίζω και δε μου αρέσει να ξεφτιλίζομαι σαν εσένα που είσαι χαζούλης)

Η πλειοψηφία των χωρών μεταξύ των οποίων και η Γερμανία και η Αγγλία που αναφέρεις έχουν κλειστά ΜΟΝΟ τα εστιατόρια/καφέ/μπαρ με κάποιες χώρες να προχωράνε σε περαιτέρω κλεισίματα 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ στα ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ή τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. Ο Κούλης φυσικά πάντα πρωτοπόρος, τα έκλεισε όλα ανεξαιρέτως από αρχές Νοεμβρίου!:grin:
Είσαι χαζός ε? :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ο Μπαρμπαχέστουλας είναι ο μόνος σε όλο το bou που απαντάει χωρίς να πει απολύτως τίποτα! Δεν ξέρει τι να πει! Είναι και άλλοι που λένε βλακείες αλλά τουλάχιστον λένε κάτι κι ας είναι βλακεία! Αυτός έχει τερματίσει το τίποτα!

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Barock μείνε σε ότι καταλαβαίνεις και άσε τί είμαι.

Μπάρμπα στο έχω ξαναπεί μη με μπερδεύεις με αριστερό. Είμαι ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΤΉΣ.

Η ΕΕ τα έχει πάει χάλια. Η Ελλάδα που είναι στην ΕΕ τα έχει πάει χάλια. Όμως τους πρώτους μήνες είχαμε κάνει τη διαφορά όταν η ΕΕ γαμιόταν.

Καληνύχτα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Θα γράφω τα ίδια με διαφορετικά λόγια.
Ερώτηση για όποιον θέλει να απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο :

Ποιό είναι το τίμημα της ελευθερίας;;;;

Η σωστή απάντηση είναι η εξής απλή :

Για να είμαι ελεύθερος εγώ και η οικογένειά μου σε μια ελεύθερη Ελληνική κοινωνία θα πληρώσω όσο όσο ακόμα και με θάνατο.

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αναγκάζομαι να μιλάω με ραγιάδες για το ύψιστο ιδανικό........

Eσύ τύπε είσαι κρυφό ταλέντο υπέτατης μαλακίας.

λίγος σεβασμός παρακαλώ. Και εσύ και ο Άλεξ απλά δεν μπορείτε να εννοήσετε πλήρως το εύρος, το πλάτος, το ύψος, το βάθος, μη πω και το μήκος :grin: του πλούτου των γνώσεων που ο συναγωνιστής δικ μοιράζεται μαζί μας. Όπου να ναι προβάρει και φουστανέλα για τη νέα Επανάσταση

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Πριν λίγες ημέρες το 2021
δημοσιεύτηκε μελέτη πλήρως εμπεριστατωμένη
στο διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό περιοδικό

European Journal of Clinical Investigation

με τα δεδομένα όλων των Κρατών και αποδεικνύει
ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα στην εξέλιξη της πανδημίας,
και αρκούν τα λοιπά μέτρα

Assessing mandatory stay‐at‐home and business closure effects on the spread of COVID‐19

αλλά και προηγούμενες μελέτες απέδειξαν ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα

βλ.

Οι γιατροί που συμβουλεύουν τον Κούλη , ΔΕΝ έχουν κάνει
ούτε ΜΙΑ μελέτη και δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε ένα άρθρο.
Μόνο...προφορικές γνώμες δίνουν !
Ενώ πρόκειται για ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα !

Τα είδατε Κουλόσκυλα ;

Φάτε τώρα κοκκαλάκια από τον Κούλη !

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!!
Πάρε αναφορά σκατοσκούπιδο και φάε τις κουράδες μου μέχρι να πάθεις εγκεφαλικό!
Τσογλανάκι μούλε της δεκάρας!!!! :grin:

ΡΟΥΦΑ re MOΥΛΕ!!!!!!!

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο Μπαρμπαχέστουλας είναι ο μόνος σε όλο το bou που απαντάει χωρίς να πει απολύτως τίποτα! Δεν ξέρει τι να πει! Είναι και άλλοι που λένε βλακείες αλλά τουλάχιστον λένε κάτι κι ας είναι βλακεία! Αυτός έχει τερματίσει το τίποτα!
Εσένα αντιθέτως τα λέει ΟΛΑ το nickname που ΕΣΥ διάλεξες!
Πόσο πιο ΞΕΦΤΙΛΑ ρε σκουπίδι! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom