Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!!
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΣ!!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Λοιπον ,την εχω πατησει δυο τρεις φορες με τον λιλα και τον εχω πουστρηλικωσει....λαθος....αυτο θελει ο ξεκωλιαρης....ειναι μαζοχα ο γαμημενος και ψοφαει για ξεφτιλισμα....γραψτε τον στα παπαρια σας.....συμβουλη βεβαια φιλικα...μπορειτε να την αγνοησετε βεβαιως!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!!
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΣ!!
Πάρε κι άλλη αναφορά και περιμένω να πάθεις το εγκεφαλικό ρε μούλε για να γίνεις ΦΥΤΟ μούλος! Δώρο στον δικό σου πατέρα! :grin:

Ρούφα κουράδια τσογλανοΜΟΥΛΕ της δεκάρας!!!

:shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit: :shit: shit:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
Πριν λίγες ημέρες το 2021
δημοσιεύτηκε μελέτη πλήρως εμπεριστατωμένη
στο διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό περιοδικό

European Journal of Clinical Investigation

με τα δεδομένα όλων των Κρατών και αποδεικνύει
ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα στην εξέλιξη της πανδημίας,
και αρκούν τα λοιπά μέτρα

Assessing mandatory stay‐at‐home and business closure effects on the spread of COVID‐19

αλλά και προηγούμενες μελέτες απέδειξαν ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα

βλ.

Οι γιατροί που συμβουλεύουν τον Κούλη , ΔΕΝ έχουν κάνει
ούτε ΜΙΑ μελέτη και δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε ένα άρθρο.
Μόνο...προφορικές γνώμες δίνουν !
Ενώ πρόκειται για ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα !

Τα είδατε Κουλόσκυλα ;

Φάτε τώρα κοκκαλάκια από τον Κούλη !

μερικό λοκντάουν υπάρχει τώρα, σχολεία, μαγαζιά,είναι ανοικτά. τί θα ήθελες να ανοιξει άλλο?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΣ!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Λοιπον ,την εχω πατησει δυο τρεις φορες με τον λιλα και τον εχω πουστρηλικωσει....λαθος....αυτο θελει ο ξεκωλιαρης....ειναι μαζοχα ο γαμημενος και ψοφαει για ξεφτιλισμα....γραψτε τον στα παπαρια σας.....συμβουλη βεβαια φιλικα...μπορειτε να την αγνοησετε βεβαιως!
ακουω...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ακουω...
Απο΄τις κουράδες? Αφού σε έχω πνίξει μούλε, πως να ακούς! ΜΟΥΛΕ!

:shit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.008
Πόντοι
5.506
Πριν λίγες ημέρες το 2021
δημοσιεύτηκε μελέτη πλήρως εμπεριστατωμένη
στο διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό περιοδικό

European Journal of Clinical Investigation

με τα δεδομένα όλων των Κρατών και αποδεικνύει
ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα στην εξέλιξη της πανδημίας,
και αρκούν τα λοιπά μέτρα

Assessing mandatory stay‐at‐home and business closure effects on the spread of COVID‐19

αλλά και προηγούμενες μελέτες απέδειξαν ότι το lockdown ΔΕΝ έχει στατιστικά σημαντικά
αποτελέσματα

βλ.

Οι γιατροί που συμβουλεύουν τον Κούλη , ΔΕΝ έχουν κάνει
ούτε ΜΙΑ μελέτη και δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε ένα άρθρο.
Μόνο...προφορικές γνώμες δίνουν !
Ενώ πρόκειται για ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα !

Τα είδατε Κουλόσκυλα ;

Φάτε τώρα κοκκαλάκια από τον Κούλη !

μερικό λοκντάουν υπάρχει τώρα, σχολεία, μαγαζιά,είναι ανοικτά. τί θα ήθελες να ανοιξει άλλο?

Ο κώλος του αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Εχουμε και λεμε....αυτοι οι μουνηδες στην νδ αποφασισαν πως οριζοντιως η αγορα θα κλεισει....δωσανε στους υπαλληλους ενα επιδομα οριακο και χρονο ....οι δημοσιοι τσιμπανε τον μισθο εντελως κανονικα και δουλευουν ακομα λιγοτερο με τα ραντεβου και την τηλεργασια ....οι συνταξιουχοι ζμουτσαμ,ακριβως την ιδια καθημερινοτητα εχουν με πριν απλα εβαλαν μια μασκα στο πηγουνι....οι μαστοραντζες ,οικοδομοι ,αγροτες δουλευουν κανονικα ισως εχουν και πιο πολυ δουλεια τωρα. ......και τον μουτζουρη τον φαγαμε ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,οι ελευθεροι επαγγελματιες ,εμποροι,επ.εστιασης.....γιατι πολυ απλα θεωρουμαστε αναλωσιμοι.....ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.055
Πόντοι
6.056
Μην τον ταιζεις νιμου,ευκαιρια ψαχνει.
Υγ Βγηκαν λοιμωξιολογοι στα μμε να πουνε οτι τα σχολεια(ολων των βαθμιδων)πρεπει να κλεισουν αμεσα,και απαντησε η υπουργος γουιν-γουιν οτι δεν τιθεται θεμα,θα λειτουργουν κανονικα.Κλεινουμε μαγαζια συμβουλευομενοι τους λοιμωξιολογους(πιθανες πτωχευσεις και ανεργια θα πεσουν στις πλατες των λοιμωξιολογων στις εκλογες),ανοιγουμε σχολεια γραφωντας στα τετοια μας τους λοιμωξιολογους(εκει δεν κολλαει συμφωνα με μελετες οτι με ανοιχτο παραθυρο ο αερας σε σκοτωνει οποιονδηποτε ιο,αμα πεσει αγιασμος θεωρειται και απολυμανση)
Συνεχιστε τωρα :confused: :confused: :confused:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Barock , γέρικη λούγκρα , αμόρφωτη και αστοιχείωτη

κουνίστρα !

:2funny::2funny::2funny:

Τσιμπουκώνεις λάθρο με τη σέσουλα , που
σου περιποιούνται την ξεχειλωμένη κωλάρα σου
και έτσι έχεις αντισώματα σε όλους τους ιούς του κόσμου !

:2funny::2funny::2funny:

Κουλόσκυλο barock , ρούφα λάθρο και
τράβα στα hotspot να ανακουφίζεις γιαχαμπίμπηδες !

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
Καρτακη μην ασχολείσαι με το ψωλοχυμα ρε. Είναι τόσο βλακας που έχω αρχίσει να τον λυπάμαι..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Καρτακη μην ασχολείσαι με το ψωλοχυμα ρε. Είναι τόσο βλακας που έχω αρχίσει να τον λυπάμαι..
ναι ρε...το ξερω αλλα δεν τον λυπαμαι ισα ισα παρασυρομαι και τον χαβαλεδιαζω

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Και αντε γαμιδια πες εμεις....φυσικη επιλογη,αν δεν επιβιωσουμε ας εξαφανιστουμε οπως οι δεινοσαυροι...Εχετε παρει πρεφα πως παμε απο ατελης δημοκρατια σε καθεστως.....Εχετε καταλαβει πως με προσχημα τον κορωνα τα νιαμου εχουν βρει ευκαιρια και εχουν γυρισει την δημοκρατια σε αλλες εποχες?....Καθημερινα η δημοκρατια στην χωρα αντι να ενισχυεται ,πριονιζεται και κατρακυλει ολοταχως σε καθεστως...οποιος δεν το βλεπει ξεκαθαρα ,ειτε εθελοτυφλει ειτε καραγουσταρει...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
O σκοπός είναι να παρασύρεσαι σαν μούλος και να πάθεις εγκεφαλικό σαν μούλος! Για να γίνεις φυτό-ΜΟΥΛΟΣ! Πλάκα θα έχει! Μούλε! :grin:

Όσο για τον tomahawk.... άλλο ένα αγράμματο ζωάδι! :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
O σκοπός είναι να παρασύρεσαι σαν μούλος και να πάθεις εγκεφαλικό σαν μούλος! Για να γίνεις φυτό-ΜΟΥΛΟΣ! Πλάκα θα έχει! Μούλε! :grin:

Όσο για τον tomahawk.... άλλο ένα αγράμματο ζωάδι! :grin:
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
Χαζοπηδουλα μορφωμένε πανεπιστήμονα κάτσε να χεσω λίγο στα μούτρα σου :shit::shit::shit::shit:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τις επόμενες μέρες θα'χει πάνω από 20 βαθμούς,άμα κάτσει κανένας μέσα τρυπήστε μου τη μύτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom