Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Αυτού του ξεφτιλισμενου δρακουλομορφου του Συψα μπορεί να του βάλει μια αφεντρα ένα δονητή στο κωλο μπας και νιώσει τη χαρά στα σκέλια του και εξαφανιστεί από τις οθόνες μας ο γαμωσπιτος;

Γαμω τον αντίθεο του το αρχιδι

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Θα γράφω τα ίδια με διαφορετικά λόγια.
Ερώτηση για όποιον θέλει να απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο :

Ποιό είναι το τίμημα της ελευθερίας;;;;

Η σωστή απάντηση είναι η εξής απλή :

Για να είμαι ελεύθερος εγώ και η οικογένειά μου σε μια ελεύθερη Ελληνική κοινωνία θα πληρώσω όσο όσο ακόμα και με θάνατο.

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αναγκάζομαι να μιλάω με ραγιάδες για το ύψιστο ιδανικό........

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Θα γράφω τα ίδια με διαφορετικά λόγια.
Ερώτηση για όποιον θέλει να απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο :

Ποιό είναι το τίμημα της ελευθερίας;;;;

Η σωστή απάντηση είναι η εξής απλή :

Για να είμαι ελεύθερος εγώ και η οικογένειά μου σε μια ελεύθερη Ελληνική κοινωνία θα πληρώσω όσο όσο ακόμα και με θάνατο.

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αναγκάζομαι να μιλάω με ραγιάδες για το ύψιστο ιδανικό........
ωπα ρε συ νικηταρα .....συγκεντρωσου....στην πρωτη καραντινα,οι εικονες παγκοσμιου τρομου, σε συνδυασμο με την αγνοια ολων πανω σε αυτο το διαολο ,ειχαν δημιουργησει μια πολυ ζοφερη εικονα της καταστασης...με την παροδο του χρονου εχει αποδειχθει -τουλαχιστον μαθηματικα -πως εχουμε να κανουμε με κατι υπουλο και μεταδοτικο αλλα οχι φονικο....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ......Μη γραφουμε υπερβολες λοιπον ....Στην τελικη σου θυμιζω πως για να εισαι ελευθερος ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ζωντανος!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επίσης επειδή οτι και να λέμε εμείς που δεν είμαστε δικηγόροι συνταγματολόγοι κτλ , περι στέρησης ελευθεριών δικαιωμάτων κτλ στο ονομα της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ υγείας (αλλά έχουμε μάλλον ξεχάσει την ψυχική υγεία όπως και την οικονομική ευημερία) ας ακούσουμε (όποιος θέλει) έναν ποινικολόγο που άκουσα χτες , αν και είναι λίγο παλιό το βίντεο κάπου στις αρχές του δεύτερου λοκντάουν.

Έχουμε βαρεθεί εδώ να τα λέμε ορισμένα μέλη. Μπράβο για το σύνδεσμο, δεν το είχα δεί το βίντεο.

Stokadoura οι συμπάθειες δεν κρύβονται βλέπω...........
Γιατί να μη συμπαθώ τον pezoporo φίλε; Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Συχνά πυκνά συμφωνούμε. Άλλοτε διαφωνούμε. Έτσι πάνε αυτά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Οτι του φανει.....

Ο καθενας την μλκ του

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Απο ανεμελια σε ανεμελια ο ανεμελος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Καλό διάβασμα. Περιμένω ένα άρθρο του Συντάγματος που αναφέρει ρητά ότι η Δημόσια Υγεία είναι ικανή να επιφέρει περιορισμό Συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών.

Αλλιώς θα αρχίσω τα ξεφτιλίκια..........

Και προσοχή. Μη σκάσει εδώ κανένα άρθρο για ΜΈΡΙΜΝΑ........ζητάω συγκεκριμένα άρθρο για ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΕΛΕΥΘΕΡΙΏΝ. ΓΚΈΓΚΕ;;;;;;
Η οποιαδηποτε συνεχιση της συζητησης μαζι σου, συνιστά υποτιμηση του προσωπου μου απο εμενα τον ιδιο, και δεν μπορω να το επιτρεψω.

Μπορεις να συνεχισεις μονος σου.
Ολα εχουν και ενα οριο.
Που θα πεις εσυ ο μη νομικός, γκεγκε στον ΝΟΜΙΚΟ για ΝΟΜΙΚΑ.
Ανοητε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

πρόσφατο.
στάθμιση αφενός δικαιώματος χρήσης του εκπαιδευτικού συστήματος και αυτοπροσδιορισμού της υγείας και αφετέρου διαφύλαξης της υγείας των λοιπών μαθητών.
αυτά από το ΣτΕ,
αλλά τι είναι το ΣτΕ; δεν μπαίνει στο μπου να ενημερωθεί.

πόρισμα:
σχετικά με το Σ της σουηδίας ρωτήσατε τον λαδάκη
της ελλάδας ντικ
Θα τους πει στο ΣτΕ οτι δεν υπαρχει αρθρο, γκεγκε?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Οτι του φανει.....

Ο καθενας την μλκ του
Χθες έβαλα σε αυτό το νήμα όλη τη συνέντευξη. Από μπουρδολογία σε μπουρδολογία πήγαινε ο μπούφος. ΕΝΑ πράγμα που να μην ήταν μπουρδολογία δεν είπε. Αν αντέχεις να τον ακούς 1μιση ώρα συνεχόμενη βάλε να το δεις ολόκληρο, πολύ γέλιο!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Ενημερωνω τα κοσμογυρισμενα παιδια του σαη πως επισημα η Ιταλια τα ανοιξε ολα σημερα....καφε μπαρ εστιατορια .....λιανεμποριο βεβαια δεν τα ειχε καν κλειστα απ οσο θυμαμαι......Η ΙΤΑΛΙΑ,που στο μπεργκαμο ειχανε εικονες αποκαλυψης πριν 10 μηνες....γιατι προφανως παραδεχτηκαν τα αυτονοητα.....ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ .....ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
-ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
-ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

Τυπε αριστερος πρεπει να σαι χιλια τοις εκατο!Οι επομενες δυο βδομαδες ειναι κρισιμες αφου :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
αν ανοιξουν στην ευρωπη θα τα ανοιξει και εδω ο κλοουν.....αφου πρωτα προλαβει και τα γαμησει ολα γιατι δεν τοχει με την ικανοτητα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ενημερωνω τα κοσμογυρισμενα παιδια του σαη πως επισημα η Ιταλια τα ανοιξε ολα σημερα....καφε μπαρ εστιατορια .....λιανεμποριο βεβαια δεν τα ειχε καν κλειστα απ οσο θυμαμαι......Η ΙΤΑΛΙΑ,που στο μπεργκαμο ειχανε εικονες αποκαλυψης πριν 10 μηνες....γιατι προφανως παραδεχτηκαν τα αυτονοητα.....ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ .....ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ!
Ωραία, κοσμογυρισμένε, για πες μας για την Πορτογαλία.... που τα είχε ανοιχτά... την Γερμανία... που τα είχε ανοιχτά.... την Αγγλία... που τα είχε ανοιχτά.

Για πες! :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Ωραία, κοσμογυρισμένε, για πες μας για την Πορτογαλία.... που τα είχε ανοιχτά... την Γερμανία... που τα είχε ανοιχτά.... την Αγγλία... που τα είχε ανοιχτά.

Κι άλλοι είναι κλειστεί, οχι όμως συνέχεια
Οι Άγγλοι βγήκαν για ψώνια Χριστουγεννα για παραδειγμα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Κι άλλοι είναι κλειστεί, οχι όμως συνέχεια
Οι Άγγλοι βγήκαν για ψώνια Χριστουγεννα για παραδειγμα
Kαι τώρα? ξέρεις τι γίνεται εκεί?

Να σου πω εγώ?

Για πες τώρα τι θα έλεγες αν ερχόταν ο Χαρδαλιάς στην πόρτα σου :grin:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Alex στα παπάρια μου αν θα μιλάμε. Δεν είναι ο σκοπός μου εδώ μέσα να πιάνω φιλίες, ούτε να χαβαλεδιάζω λέγοντας μαλακίες και εξυπνάδες. Εγώ να ξέρεις όταν θα διαβάζω μαλακίες σου θα τις αναδεικνύω. Ο ραγιαδισμός και ο ορθοπολιτικός δικαιωματισμός είναι για συνεχές πελέκημα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Alex στα παπάρια μου αν θα μιλάμε. Δεν είναι ο σκοπός μου εδώ μέσα να πιάνω φιλίες, ούτε να χαβαλεδιάζω λέγοντας μαλακίες και εξυπνάδες. Εγώ να ξέρεις όταν θα διαβάζω μαλακίες σου θα τις αναδεικνύω. Ο ραγιαδισμός και ο ορθοπολιτικός δικαιωματισμός είναι για συνεχές πελέκημα.

Χοντρά του τα πες τυπε :confused:

• Like
Αντιδράσεις: dik

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Περίεργο... αφού είσαι ΑΥΤΟ ακριβώς! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom