Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Για τα εμβόλια. Δύο δόσεις κάθε χρόνο. Συζητιέται και για τρίτη δόση επιπλέον. Και αυτό ονομάζεται σχέδιο αντιμετώπισης πανδημίας. Και θα υπάρχει και διαβατήριο υγειονομικό αν θα τρυπιέσαι 2 ή 3 φορές ετήσια.

Ναί ναί........

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Για τα εμβόλια. Δύο δόσεις κάθε χρόνο. Συζητιέται και για τρίτη δόση επιπλέον. Και αυτό ονομάζεται σχέδιο αντιμετώπισης πανδημίας. Και θα υπάρχει και διαβατήριο υγειονομικό αν θα τρυπιέσαι 2 ή 3 φορές ετήσια.

Ναί ναί........
εγω θα ζηταω να βαζουν και λιγο μελανι στη βελονα

σε 4-5 χρονια θα εχω ενα μαορι τατου γαμησετα

• Like
Αντιδράσεις: dik
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606

Ναί ναί........
εγω θα ζηταω να βαζουν και λιγο μελανι στη βελονα

σε 4-5 χρονια θα εχω ενα μαορι τατου γαμησετα
τυπε μαορι τατου θα χεις αμα στα βαραει τα εμβολια ο μαυριδης,αν στα κανει καμια 55ρα νοσοκομα απο τον ευοσμο ,το πιο πιθανο ειναι να αποκτησεις τατου φυλακοβιου γουατεμαλας....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τυπε μαορι τατου θα χεις αμα στα βαραει τα εμβολια ο μαυριδης,αν στα κανει καμια 55ρα νοσοκομα απο τον ευοσμο ,το πιο πιθανο ειναι να αποκτησεις τατου φυλακοβιου γουατεμαλας....
πριν λιγο καιρο πηγα στα επιγοντα εναν μαλακα φιλο μου να τον συναρμολογισουν που εσκασε με τη μηχανη...
ειχε ενα καταμουναρο νοσηλευτρια που γυρνοβολουσε μεσα να τον βγαλεις και να τον χτυπας μπροστα της

αυτη μαλιστα να κατσεις να σου κανει και ριτσουαλ τατου με ξυλινη χτενα σου λεω :2funny:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
πριν λιγο καιρο πηγα στα επιγοντα εναν μαλακα φιλο μου να τον συναρμολογισουν που εσκασε με τη μηχανη...
ειχε ενα καταμουναρο νοσηλευτρια που γυρνοβολουσε μεσα να τον βγαλεις και να τον χτυπας μπροστα της

αυτη μαλιστα να κατσεις να σου κανει και ριτσουαλ τατου με ξυλινη χτενα σου λεω :2funny:
Σύμφωνοι αλλά αυτές έχουν και την κακιά συνήθεια να σου κάνουν τα εμβόλια στον............κώλο :confused::confused::confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

Σύμφωνοι αλλά αυτές έχουν και την κακιά συνήθεια να σου κάνουν τα εμβόλια στον............κώλο :confused::confused::confused::confused::confused:
λες?μαλακια θα ειναι...
tramp stamp σε αντρα οτι πιο ξερασμα :undecided:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606

θα ηταν απο αυτες τις νοσηλευτριες που ειχαν ερθει απο κρητη....ειχε 2-3 πολυ δυνατα...προσωπικα με χαλανε πολυ τα τατου και ειναι πολυ ξερναουα η φαση που πανε και γινονται ολοι σαν περιοδικο ,αλλα αν ηταν να μου το βαρεσει μια απο αυτες ισως και να βαραγα ενα στην αριστερη πατουσα 2χ2 χιλιοστα.......ισα να γινει το κονε :cheesy:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706

θα ηταν απο αυτες τις νοσηλευτριες που ειχαν ερθει απο κρητη....ειχε 2-3 πολυ δυνατα...προσωπικα με χαλανε πολυ τα τατου και ειναι πολυ ξερναουα η φαση που πανε και γινονται ολοι σαν περιοδικο ,αλλα αν ηταν να μου το βαρεσει μια απο αυτες ισως και να βαραγα ενα στην αριστερη πατουσα 2χ2 χιλιοστα.......ισα να γινει το κονε :cheesy:
Σας τις στείλαμε για λίγο, επέστρεψαν.
Το έγραψα αλλά δεν το διαβάζετε, τις ενέσεις τις κάνουν στον κώλο.
Το νου σας.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::grin::grin:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606

μη φας αγορακι,εχουμε γλαροσουπα....οι κρητικες ,απο αρκετα ασφαλες δειγμα,ειναι πολυ ξηγημενες και αφεντικα του μουνιου τους κυριολεκτικα....Αν σε γουσταρουν ουτε μα ουτε μου,ουτε πουτανιστικα,ουτε χρονοτριβουν...ξερουν να περνανε ωραια και να γουσταρουν...ετσι ενημερωτικα στο γραφω για να ξες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Ναί ναί........
Eσυ αν δεν γουσταρεις, μην εμβολιαστεις. Σε υποχρεωσε κανενας? Για κοιτα ρε κατι τυποι.

Εσυ τι σχεδιο αντιμετωπισης μιας πανδημιας σκεφτεσαι δηλαδη, αντι για εμβολιασμο?
Να καιμε ξυλαρακια κανελλας οπως εκαναν στο μεσαιωνα?
Εχεις πολλα θεματα τελικα εσυ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και το έχω ξαναγράψει. ΣΉΜΕΡΑ στο Σύνταγμα υπάρχει άρθρο που συγκεκριμένα καθορίζει τις περιπτώσεις περιορισμού των Συνταγματικών Ελευθεριών. Η Δημόσια Υγεία............
................................................
ΔΕΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ.

Οτιδήποτε άλλο εκτός από ότι γράφω παραπάνω ανήκουν σε προσωπικές απόψεις του ΚΩΛΟΥ. Όταν δε γράφονται από άτομα που έχουν σπουδάσει το νομικό σύστημα καταλαβαίνεις πολλά για το επίπεδο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Το διαβαζω, το ξαναδιαβαζω, λεω δεν μπορει, λαθος κανω.
Ειναι λεει "προσωπικη αποψη" οτι ειναι δυνατος και συνταγματικος ο περιορισμος των ατομικων δικαιωματων για λογους δημοσιας υγειας.
Και ασκει και κριτικη στους εχοντες σπουδασει νομικη, οτι αυτο δεν ειναι σωστο.
Το μπου ειναι μαγικο.
Και βαζει και κεφαλαια.
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Τότε τι ανηκει, για να ακουσω?
Γκουγκλαρισες το Συνταγμα σαν τον Λαδακη και απεκτησες κι εσυ πτυχιο νομικης?

Δεν θα καταλαβω ποτέ μου, γιατι οι ΜΗ ΝΟΜΙΚΟΙ επιμενουν να εκτιθενται και να διατυπωνουν γελοιοτητες ως νομικες αποψεις.
Και τότε γιατι ρε απιθανε, ηταν συνταγματικος ο περιορισμος των μετακινησεων για λογους δημοσιας υγειας, κατι που δεν αμφισβητησε κανενας? Και η ελευθερια μετακινησης ατομικο δικαιωμα ειναι.
Για πες μου ποιο ειναι το αρθρο που καθοριζει τις περιπτωσεις περιορισμου των συνταγματικων ελευθεριων?

Εσυ ως πανάσχετος, μπορεις να απορεις για επιπεδο της ελληνικης δικαιοσυνης.
Κι εγω ο σχετικος, να απορω για το επιπεδο ορισμενων πολιτων.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αργα η γρηγορα θα βρεις τοιχο ρε αλεξ αν δεν σε τρυπησουν μην δουλευομαστε...

θες για να ταξιδεψεις
θες για να βρεις δουλεια καπου στου ταδε
θες γιατι θα σε πετανε σε κανενα ραντζο αν ψοφολογας
1002 θα σου βρουν ωστε να το κανεις θες δεν θες

μονο αν βρεθει καποιο φαρμακο που το παιρνεις και σε 2 ωρες χορευεις κλακετες θα την γλυτωσουμε
κατι ακουστηκε για εναν εισπνεομενο που εχουν οι αγγλοι στα σκαρια για μαρτιο αλλα ξεχαστηκε τι εγινε με αυτο?

δεν ειμαι αντιεμβολιαστης αλλα κραταω μια πισινη με ολα αυτα που ακουγονται

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Καλό διάβασμα. Περιμένω ένα άρθρο του Συντάγματος που αναφέρει ρητά ότι η Δημόσια Υγεία είναι ικανή να επιφέρει περιορισμό Συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών.

Αλλιώς θα αρχίσω τα ξεφτιλίκια..........

Και προσοχή. Μη σκάσει εδώ κανένα άρθρο για ΜΈΡΙΜΝΑ........ζητάω συγκεκριμένα άρθρο για ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΕΛΕΥΘΕΡΙΏΝ. ΓΚΈΓΚΕ;;;;;;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και μια αλήθεια : Για τους αριστερούς ισχύει το ρητό :

" αν οι θέσεις μας δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα τότε αυτό είναι κακό για την πραγματικότητα."

Αυτό το ρητό ισχύει πλέον και για τους "μπραβοκούληδες". Δεν πα να παρουσιάζεις ότι στοιχεία θέλεις;;;; Αν είσαι "μπραβοκούλης" ή "κουλομάχος χειροκροτητής" τέλος........

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706

μη φας αγορακι,εχουμε γλαροσουπα....οι κρητικες ,απο αρκετα ασφαλες δειγμα,ειναι πολυ ξηγημενες και αφεντικα του μουνιου τους κυριολεκτικα....Αν σε γουσταρουν ουτε μα ουτε μου,ουτε πουτανιστικα,ουτε χρονοτριβουν...ξερουν να περνανε ωραια και να γουσταρουν...ετσι ενημερωτικα στο γραφω για να ξες!
:think::think::think:
Τι γράφω, τι απαντάς.....
Καλή συνέχεια

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456

Καλό διάβασμα. Περιμένω ένα άρθρο του Συντάγματος που αναφέρει ρητά ότι η Δημόσια Υγεία είναι ικανή να επιφέρει περιορισμό Συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών.

Και προσοχή. Μη σκάσει εδώ κανένα άρθρο για ΜΈΡΙΜΝΑ........ζητάω συγκεκριμένα άρθρο για ΑΝΑΣΤΟΛΉ ΕΛΕΥΘΕΡΙΏΝ. ΓΚΈΓΚΕ;;;;;;

Δεν θα βρεις άρθρο συντάγματος να λέει τέτοιο πράγμα, δεν είναι κώδικας το σύνταγμα, κάποιες γενικές αρχές γράφει και γίνεται ερμηνεία των διατάξεών του, εννοείται οτι σύμφωνα με την κοινή λογική σε έκτακτες καταστάσεις όπως πχ πόλεμος, πανδημία κλπ οι ατομικές ελευθερίες περιορίζονται, δεν το καταλαβαίνεις και μόνος σου?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Χασοδίκη τράβα σε καμιά ακροαματική διαδικασία τι κάνεις εδώ μεσημεριάτικα;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706

Ναί ναί........
Μην ξεχνάς πως το πρόγραμμα του εμβολιασμού ΘΑ πετύχει εάν και εφόσον εμβολιαστούν αρκετοί σε εύλογο, κοντινό χρονικό διάστημα.
Σαν να λέμε, αν πας ΕΣΥ σήμερα να εμβολιαστείς (:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny):και πάω ΕΓΩ μετά από έξι μήνες......μια τρύπα στο νερό.
Ή αλλιώς, μέχρι να ξεβαρεθώ και ξεκουνήσω να πάω να εμβολιαστώ εσένα πρέπει να σε τρυπάνε σε τακτά διαστήματα για να μην χάνεις την ανοσία.
Δυστυχώς τόσο απλά είναι.

Μην περιμένεις απαγορεύσεις μετακινήσεων αν δεν κάνεις το εμβόλιο. Δεν θα έχεις το διαβατήριο, θα κάνεις τεστ και θα συμπληρώνεις χαρτούρα.
Για το χώρο εργασίας τώρα, άλλη λύση δεν υπάρχει.
Δυστυχώς τόσο απλά είναι.

• Like
Αντιδράσεις: dik

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Δεν θα βρεις άρθρο συντάγματος να λέει τέτοιο πράγμα, δεν είναι κώδικας το σύνταγμα, κάποιες γενικές αρχές γράφει και γίνεται ερμηνεία των διατάξεών του, εννοείται οτι σύμφωνα με την κοινή λογική σε έκτακτες καταστάσεις όπως πχ πόλεμος, πανδημία κλπ οι ατομικές ελευθερίες περιορίζονται, δεν το καταλαβαίνεις και μόνος σου?

Σωστά δεν θα βρώ γιατί δεν προβλέπεται. Οι έκτακτες καταστάσεις όμως για τις οποίες ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ το Σύνταγμα περιορισμό ελευθεριών ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.

Η πανδημία "βαφτίστηκε" πόλεμος από την κυβέρνηση για να υπάρχει η νομική επίφαση της τήρησης του Συντάγματος. Και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία ΔΕΝ είχε πρόβλημα να βάλει πλάτη. Και έβαλε. Και εδώ μέσα τότε είχαμε "θεοποιήσει" τον Κούλη (φυσικά και εγώ) γιατί είχε διαχειριστεί την πανδημία άψογα. Σήμερα τα έχει γαμήσει τη μάνα. Δηλαδή τί άλλο να πούμε όσοι τόσες χιλιάδες σελίδες έχουμε αναλύσει τα πεπραγμένα του;;; Και αφού είσαι πρόθυμος να συζητήσεις, έχω δύο ερωτήσεις :

- Πότε ο ΕΟΔΥ θα "μηδενίσει" τα κρούσματα να ξεκινήσει η νέα σεζόν;;;; Όπως εφαρμόζει δηλαδή σε όλες τις αρρώστιες που παρακολουθεί και που υπάρχουν στη σελίδα του;;;;

- Γιατί με το πρώτο θεραπευτικό πρωτόκολλο δεν είχαμε πολλούς νεκρούς αλλά έχουμε πολλούς με το δεύτερο θεραπευτικό πρωτόκολλο;;; Γιατί άλλαξε εξαρχής ενώ φαινόταν ότι δούλευε;;;

Εγώ τις ξέρω τις απαντήσεις. Απλά θέλω μια άλλη οπτική.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τρομερή... ανακάλυψη Σ.Πέτσα: «Κολλάει πιο εύκολα στο σπίτι μας ο κορωνοϊός παρά στο μετρό»!

Τρομερά πράγματα ακούμε από την κυβέρνηση, η οποία προχωράει σε δικές της... επιστημονικές ανακαλύψεις!

Μία απ' αυτές έκανε και ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος υποστήριξε πως ο κορωνοϊός κολλάει λιγότερο στο μετρό και περισσότερο στους χώρους εργασίας και στα σπίτια μας.

Το παράλογο κυβερνητικό επιχείρημα προκειμένου να αποσείσουν τις ευθύνες τους για τη μη ενίσχυση των ΜΜΜ με αποτέλεσμα καθημερινά ακόμα και σε συνθήκες lockdown να επικρατεί το αδιαχώρητο, το χρησιμοποίησε ο Στέλιος Πέτσας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ την Τετάρτη, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως αυτό προκύπτει από στοιχεία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: « Όποτε έγιναν γρήγορα τεστ έξω από σταθμούς του μετρό βρήκαμε μικρότερο ποσοστό θετικότητας σε σχέση με τη θετικότητα στην κοινότητα» και συνέχισε λέγοντας πως «υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας στην εργασία και στο σπίτι».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom