Κατά φωνή και ο ηλίθιος ντίκι ντικ.
Εμένα εννοούσες;;;; Πώς και τέτοια συμπάθεια;;;; Έκανες εμβόλιο εσύ;;; Είμαι περίεργος.
Κατά φωνή και ο ηλίθιος ντίκι ντικ.
100.000.000 εμβόλια -> 0 θάνατοι
100.000.000 κρούσματα -> 2.300.000 θάνατοι.
Κάντε τις αναγωγές σας.
Η ανοχη στη βλακεια πρεπει να τελειωσει, και όπου ακουγεται αποψη ψεκασμενου πρεπει να τσακιζεται χωρις ελεος.
Ο κύριος Γιαννακος, ειναι ο προεδρος του σωματειου που λεγαμε.
Ναι, ειπε διαφορες μαλακίες στη συνεντευξη του, και ειπε και αυτο οτι ειχαν λεει μονο μια μερα.
Ειναι ψεματα, φυσικα.
Στο νοσοκομειο της Πατρας τους παρακαλαει η διοικηση δυο και τρεις φορες να εμβολιασθουν και καποιοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, επειδη ακριβως ο προεδρος του σωματειου, αυτο το νουμερο, ειναι αρνητης. Και οταν στριμωχτηκε, αρχισε τα ψεματα οτι δεν προλαβαινε λεει ο κοσμος σε μια μερα να δηλωσει.
Οταν γραφεις μια σαχλαμαρα, μην επιμένεις. Εκτιθεσαι.
Θα ημουν προθυμος να συζητησω το αν δικαιουται ενας γιατρος να αρνηθει να εμβολιασθει.
Αλλά την μαλακία και το ψεύδος οτι θελουν να εμβολιασθουν και δεν βρισκουν εμβολια, δεν μπορω να την ακουω.
Να ενημερωνεσαι καλυτερα.
Γιατι μαλλον το ταγάρι που δεν ξερει τι του γινεται, ειναι του λογου σου.
Εγω ειμαι πληρως ενημερωμενος. Εσυ δεν ξερεις πού πανε τα τεσσερα.
Το εκανα ηδη.Ο κύριος Γιαννακος, ειναι ο προεδρος του σωματειου που λεγαμε.
Ναι, ειπε διαφορες μαλακίες στη συνεντευξη του, και ειπε και αυτο οτι ειχαν λεει μονο μια μερα.
Ειναι ψεματα, φυσικα.
Στο νοσοκομειο της Πατρας τους παρακαλαει η διοικηση δυο και τρεις φορες να εμβολιασθουν και καποιοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, επειδη ακριβως ο προεδρος του σωματειου, αυτο το νουμερο, ειναι αρνητης. Και οταν στριμωχτηκε, αρχισε τα ψεματα οτι δεν προλαβαινε λεει ο κοσμος σε μια μερα να δηλωσει.
Οταν γραφεις μια σαχλαμαρα, μην επιμένεις. Εκτιθεσαι.
Θα ημουν προθυμος να συζητησω το αν δικαιουται ενας γιατρος να αρνηθει να εμβολιασθει.
Αλλά την μαλακία και το ψεύδος οτι θελουν να εμβολιασθουν και δεν βρισκουν εμβολια, δεν μπορω να την ακουω.
Να ενημερωνεσαι καλυτερα.
Γιατι μαλλον το ταγάρι που δεν ξερει τι του γινεται, ειναι του λογου σου.
Εγω ειμαι πληρως ενημερωμενος. Εσυ δεν ξερεις πού πανε τα τεσσερα.
Το αν ο κύριος Γιαννάκος είναι ψεύτης και είχαν όντως μια μέρα δε μπορώ να το ξέρω.
Εγώ διαβάζω αυτά που λένε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
Εσύ που έχεις εσωτερική πληροφόρηση από το κόμμα, ενημέρωσέ μας.
Με το καλό.100.000.000 εμβόλια -> 0 θάνατοι
100.000.000 κρούσματα -> 2.300.000 θάνατοι.
Κάντε τις αναγωγές σας.
Η ανοχη στη βλακεια πρεπει να τελειωσει, και όπου ακουγεται αποψη ψεκασμενου πρεπει να τσακιζεται χωρις ελεος.
Αυτή η τελευταία πρόταση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το concept που θα αρχίσει να εφαρμόζεται στο δυτικό κόσμο. Ξεκίνησε με τον Μακρόν. Εφαρμόσθηκε και από το ΣΥΡΙΖΑ. Σχεδιάζεται στις ΗΠΑ. Γενικά εξαπλώνεται........
Το εκανα ηδη.
Αυτό κι αν είναι το πιο τραγικό.
Βέβαια θα πεταχτούν 5-6 και θα γράψουν "μιλάει ο Άλεξ για κομματοσκυλίαση".
Μη πετάγεσαι εσύ μωρή γκέυ πορδή του Κούλη.
Απορρίπτεται το επιχειρημα.Τα ίδια λένε και οι αριστεροί βέβαια......"ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά". Το τσιτάτο έχει πολλές παραλλαγές. Οπότε μάλλον είσαι της άποψης ότι υπάρχει καλή και κακή βία. Σαν τους αριστερούς. Καλό είναι να ξέρουμε ποιοί είναι δημοκράτες εδώ μέσα και ποιοί οι ακραίοι.
Τα ίδια λένε και οι αριστεροί βέβαια......"ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά". Το τσιτάτο έχει πολλές παραλλαγές. Οπότε μάλλον είσαι της άποψης ότι υπάρχει καλή και κακή βία. Σαν τους αριστερούς. Καλό είναι να ξέρουμε ποιοί είναι δημοκράτες εδώ μέσα και ποιοί οι ακραίοι.
Η άποψη να φιμώνεται; Τι φοβόσαστε; Μην γίνει η πλειοψηφία; Από τους χουντικούς κρατάς μάλλον για να σκέφτεσαι έτσι.Η ανοχη στη βλακεια πρεπει να τελειωσει, και όπου ακουγεται αποψη ψεκασμενου πρεπει να τσακιζεται χωρις ελεος.
Η άποψη να φιμώνεται; Τι φοβόσαστε; Μην γίνει η πλειοψηφία; Από τους χουντικούς κρατάς μάλλον για να σκέφτεσαι έτσι.Η ανοχη στη βλακεια πρεπει να τελειωσει, και όπου ακουγεται αποψη ψεκασμενου πρεπει να τσακιζεται χωρις ελεος.
Kαμια συζητηση επ' αυτου. Το επιχειρημα "εισαι χουντικος επειδη δεν δεχεσαι να λεει ο βλακας την επικινδυνη αποψη του" να το απευθυνεις σε ατομα κατω των 6 ετων.Η άποψη να φιμώνεται; Τι φοβόσαστε; Μην γίνει η πλειοψηφία; Από τους χουντικούς κρατάς μάλλον για να σκέφτεσαι έτσι.Η ανοχη στη βλακεια πρεπει να τελειωσει, και όπου ακουγεται αποψη ψεκασμενου πρεπει να τσακιζεται χωρις ελεος.
Τα κριτηρια εχουν επιλεγει εξ αρχης.Aν υπαρχουν εμβολια ρε παιδια, γιατι δεν εμβολιαζονται τα ατομα που ειναι στην πρωτη γραμμη υγειονομικου ρισκου; Εκπαιδευτικοι, υπαλληλοι σουπερ μαρκετ (που δεν εχουν σταματησει ουτε μια ημερα να δουλευουν) ταχυδρομικοι, και τραπεζικοι υπαλληλοι; Εδω μας λεγανε στην αρχη για 1120 εμβολιαστικα κεντρα.
Κακως. Επρεπε να ειχαν βρεθει με καθε κοστος αλλα 300 χιλ. εμβολια και να ειχαν ηδη εμβολιαστει αυτες οι ομαδες που ανεφερα παραπανω.Τα κριτηρια εχουν επιλεγει εξ αρχης.Aν υπαρχουν εμβολια ρε παιδια, γιατι δεν εμβολιαζονται τα ατομα που ειναι στην πρωτη γραμμη υγειονομικου ρισκου; Εκπαιδευτικοι, υπαλληλοι σουπερ μαρκετ (που δεν εχουν σταματησει ουτε μια ημερα να δουλευουν) ταχυδρομικοι, και τραπεζικοι υπαλληλοι; Εδω μας λεγανε στην αρχη για 1120 εμβολιαστικα κεντρα.
Θα μπορουσαν να ειναι άλλα, ομως αυτα ειναι.
Κατ' αρχην οι νοσοκομειακοι.
Και μετα με βαση την ηλικια.
Οποιαδηποτε αλλη επιλογη θα εμπεριείχε ρίσκο για αντιδρασεις.
Τι γινεται αν καποιοι θεωρουν οτι οι δικες σου αποψεις δεν ειναι σεβαστες?Απορρίπτεται το επιχειρημα.Τα ίδια λένε και οι αριστεροί βέβαια......"ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά". Το τσιτάτο έχει πολλές παραλλαγές. Οπότε μάλλον είσαι της άποψης ότι υπάρχει καλή και κακή βία. Σαν τους αριστερούς. Καλό είναι να ξέρουμε ποιοί είναι δημοκράτες εδώ μέσα και ποιοί οι ακραίοι.
Δεν ειναι ολες οι αποψεις σεβαστες.
Το να πολεμας την βλακεια δεν ειναι ακροτητα, ούτε καν βία. Ειναι υποχρεωση.
Ο καθενας ομως θα ειχε τα δικα του κριτηρια.Κακως. Επρεπε να ειχαν βρεθει με καθε κοστος αλλα 300 χιλ. εμβολια και να ειχαν ηδη εμβολιαστει αυτες οι ομαδες που ανεφερα παραπανω.Τα κριτηρια εχουν επιλεγει εξ αρχης.Aν υπαρχουν εμβολια ρε παιδια, γιατι δεν εμβολιαζονται τα ατομα που ειναι στην πρωτη γραμμη υγειονομικου ρισκου; Εκπαιδευτικοι, υπαλληλοι σουπερ μαρκετ (που δεν εχουν σταματησει ουτε μια ημερα να δουλευουν) ταχυδρομικοι, και τραπεζικοι υπαλληλοι; Εδω μας λεγανε στην αρχη για 1120 εμβολιαστικα κεντρα.
Θα μπορουσαν να ειναι άλλα, ομως αυτα ειναι.
Κατ' αρχην οι νοσοκομειακοι.
Και μετα με βαση την ηλικια.
Οποιαδηποτε αλλη επιλογη θα εμπεριείχε ρίσκο για αντιδρασεις.
Η ελευθερία λόγου είναι η βάση της δημοκρατίας, το γιατί το έχεις διδαχθεί καλύτερα από εμένα.Kαμια συζητηση επ' αυτου. Το επιχειρημα "εισαι χουντικος επειδη δεν δεχεσαι να λεει ο βλακας την επικινδυνη αποψη του" να το απευθυνεις σε ατομα κατω των 6 ετων.Η άποψη να φιμώνεται; Τι φοβόσαστε; Μην γίνει η πλειοψηφία; Από τους χουντικούς κρατάς μάλλον για να σκέφτεσαι έτσι.Η ανοχη στη βλακεια πρεπει να τελειωσει, και όπου ακουγεται αποψη ψεκασμενου πρεπει να τσακιζεται χωρις ελεος.
Αυτα ειναι λυμενα.
Εδώ θα συμφωνήσω, τελειωμένη υπόθεση.Εσεις καθιστε να σκεφτειτε αν κινδυνευει η Δημοκρατια
Φυσικα και εχω διδαχθει οτι η βαση της δημοκρατιας ειναι τα ατομικα δικαιωματα, ενα απο τα οποια ειναι και η ελευθερια του λογου.Η ελευθερία λόγου είναι η βάση της δημοκρατίας, το γιατί το έχεις διδαχθεί καλύτερα από εμένα.Kαμια συζητηση επ' αυτου. Το επιχειρημα "εισαι χουντικος επειδη δεν δεχεσαι να λεει ο βλακας την επικινδυνη αποψη του" να το απευθυνεις σε ατομα κατω των 6 ετων.Η άποψη να φιμώνεται; Τι φοβόσαστε; Μην γίνει η πλειοψηφία; Από τους χουντικούς κρατάς μάλλον για να σκέφτεσαι έτσι.Η ανοχη στη βλακεια πρεπει να τελειωσει, και όπου ακουγεται αποψη ψεκασμενου πρεπει να τσακιζεται χωρις ελεος.
Αυτα ειναι λυμενα.
Εδώ θα συμφωνήσω, τελειωμένη υπόθεση.Εσεις καθιστε να σκεφτειτε αν κινδυνευει η Δημοκρατια