Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.927
Πόντοι
19.795
Νομίζω ότι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν, κυρίως για επαγγελματικους λόγους θα έπρεπε να έχουν κάποια προσιτότητα στο εμβόλιο, ακόμα και επί πληρωμή. Επίσης θά πρέπει νά εμβολιασθουν άμεσα οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ενημερωνω για το φιλο μου..Πηγε σε δωματιο προχθες.Βγηκε από την εντατική με κορεσμό οξυγονου 90 και 30 κιλα κατω.Η φωνη του βγαινει "κομμενη" κι εχει διαστηματα black out γιατι του ερχονται στο μυαλο εικονες απο το 20ημερο της διασωλήνωσης.Τον επισκεφθηκε ψυχολογος και απο αυριο θα αρχισει φυσικοθεραπειες για να μπορεσει να κανει μερικα βηματα.Η ψυχολογια του ειναι καλή,αλλα ακόμα ειναι "κουμπωμενος"..

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
χαχα και ομως χαρτι βγαζω μονο οταν θα κατεβω κεντρο

και μονο αν εχω αμαξι

αν ειμαι ποδαρατος κοβω λασπη

Σκληρός καριόλης όταν είναι στο απυρόβλητο και κότα όταν υπάρχει πιθανότητα να ελεγχθεί.
Νταξ, δεν μας ξαφνιάζεις.
Όλοι οι μπαχαλάκηδες τέτοιοι είναι.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ηχηρο χαστούκι στον Κυριάκο Μητσοτακη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο, το πιστοποιητικό απόδειξης εμβολιασμού θα πρέπει να είναι ιατρικό και όχι ταξιδιωτικό έγγραφο.

Απο ότι φαίνεται η επιλογή του Μητσοτάκη να γίνει λαγός των αεροπορικών εταιρειών απέτυχε οικτρά καθώς κανένας στην ευρωπαϊκή ένωση δεν τον πήρε στα σοβαρά.

Το κακό βέβαια είναι πως στο πρόσωπο του Κυριακου Μητσοτακη δυσφημίζεται και η χώρα μας. Βέβαια το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη καθώς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα συνεχίσουν τις πιέσεις τους για την χρήση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και σαν ταξιδιωτικού εγγράφου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ενημερωνω για το φιλο μου..Πηγε σε δωματιο προχθες.Βγηκε από την εντατική με κορεσμό οξυγονου 90 και 30 κιλα κατω.Η φωνη του βγαινει "κομμενη" κι εχει διαστηματα black out γιατι του ερχονται στο μυαλο εικονες απο το 20ημερο της διασωλήνωσης.Τον επισκεφθηκε ψυχολογος και απο αυριο θα αρχισει φυσικοθεραπειες για να μπορεσει να κανει μερικα βηματα.Η ψυχολογια του ειναι καλή,αλλα ακόμα ειναι "κουμπωμενος"..

τι σημασία έχει αυτό το πραγματικό περιστατικό που αναφέρεις; όσοι δεν θέλουν να σε πιστέψουν, θα γράψουν ότι είσαι μισθοφόρος του Σώρος και του Γκέιτς

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

τι σημασία έχει αυτό το πραγματικό περιστατικό που αναφέρεις; όσοι δεν θέλουν να σε πιστέψουν, θα γράψουν ότι είσαι μισθοφόρος του Σώρος και του Γκέιτς

Όχι απαραίτητα. Μπορούν κάλλιστα να γράψουν ότι ο γνωστός του απλά ήτανε άτυχος και να παραθέσουν στατιστικά που να το αποδεικνύουν.

Το παράδειγμα σου αποτελεί επαγωγική γενίκευση ή απλά γενίκευση. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ΌΛΟΙ ή οι ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ σε αυτή την ηλικία θα πάθουν τα ίδια ή χειρότερα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736

Το θέμα δεν είναι μόνο το αν τον πιστεύει κανείς η όχι , εγω παράδειγμα τον πιστεύω ... αλλά το ερώτημά μου είναι αν ο ίδιος ασθενής με κάποιο τρόπο γλύτωνε την διασωλήνωση , είτε με απλό οξυγόνο , είτε με ένα μηχάνημα που άκουσα τις προάλλες οτι υπάρχει που είναι ακόμα καλύτερο απο απλό οξυγόνο (αλλά είναι πανάκριβο) είτε με κάποιο φάρμακο εαν υπήρχε διαθέσιμη φαρμακευτική αγωγή ... δεν ξέρω κιόλας αλλά μήπως το μεγάλο διάστημα που κάνεις για να συνέλθεις είναι κυρίως απο την διασωλήνωση και όχι μόνο απο τον covid ; :think:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Το θέμα δεν είναι μόνο το αν τον πιστεύει κανείς η όχι , εγω παράδειγμα τον πιστεύω ... αλλά το ερώτημά μου είναι αν ο ίδιος ασθενής με κάποιο τρόπο γλύτωνε την διασωλήνωση , είτε με απλό οξυγόνο , είτε με ένα μηχάνημα που άκουσα τις προάλλες οτι υπάρχει που είναι ακόμα καλύτερο απο απλό οξυγόνο (αλλά είναι πανάκριβο) είτε με κάποιο φάρμακο εαν υπήρχε διαθέσιμη φαρμακευτική αγωγή ... δεν ξέρω κιόλας αλλά μήπως το μεγάλο διάστημα που κάνεις για να συνέλθεις είναι κυρίως απο την διασωλήνωση και όχι μόνο απο τον covid ; :think:
Ισχυει φιλε..Απαξ και διασωληνωθεις,ακολουθει μακρα περιοδος αποκαταστασης..Στο φωνητικο μηνυμα που μου εστειλε ο φιλος,η φωνη του μόλις που ακούγονταν,σα γερος 80 χρονων...30 κιλα μυικης μαζας κατω!!!Δεν ειναι για πλακα!Και συμφωνω,δε θα το περασουμε ολοι ετσι,ειδικα αν δεν εχουμε και κατι επιβαρυντικο..Αλλα αν σπασει ο διαολος το ποδι του???

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Όχι απαραίτητα. Μπορούν κάλλιστα να γράψουν ότι ο γνωστός του απλά ήτανε άτυχος και να παραθέσουν στατιστικά που να το αποδεικνύουν.

Το παράδειγμα σου αποτελεί επαγωγική γενίκευση ή απλά γενίκευση. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ΌΛΟΙ ή οι ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ σε αυτή την ηλικία θα πάθουν τα ίδια ή χειρότερα.

Τα είπες όλα τύπε, έχω κι εγώ να σας πω δεκάδες περιστατικά όπου μεσήλικες ή και ηλικιωμένοι το πέρασαν στο πόδι αλλά και άλλοι που φαινόταν υγιείς και κάτι στράβωσε και έφυγαν. Ακόμα η επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει τι φταίει και στραβωνουν ορισμένα κρούσματα.... αλλά εμβόλια βγάλαμε. Κατα την άποψή μου, η επιστημονική κοινότητα πρέπει να επικεντρωθεί στην θεραπεία όσο ακριβή και να είναι και στην πρόληψη. Δευτερευοντος στα εμβόλια τα οποία χρειάζονται τον χρόνο τους...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μάθε να διαβάζεις πριν απαντάς βλάκα.
Διάβασε το ποστ που ανέβασα από τον ΠΟΥ, που λέει ότι τα PCR δεν είναι πλέον αξιόπιστα.
Χθες ανέβηκε μαζί με την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπάιντεν.
Καραγκιόζη.

Πού μωρέ μαλάκα λέει ο WHO ότι τα PCR τεστ δεν είναι αξιόπιστα;
Που;
Δείξε μου τη γαμημένη τη φράση!

Τα χω υπογραμμισμένα στο άλλο post αλλά αφού θες να στα κάνω πιο λιανά...

Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.
Δηλαδή ότι είναι πιθανό τα PCR να είναι λάθος και πρέπει να ξαναγίνονται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες..

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.
Η τελευταία φράση τα λέει όλα. Από κύριο διαγνωστικό εργαλείο που ήταν τα PCR, τώρα μετατρέπονται σε διαγνωστικό βοήθημα και κυρίως πρέπει να εξετάζονται άλλοι παράγοντες.

ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ θα μου πεις που λέει ότι είναι μωρέ μαλάκα, ή όχι;

Σου λέει, άμα ο άλλος φαίνεται να νοσεί, αλλά το PCR είναι είναι negative ας πούμε, ξανατσέκαρέ το αλλιώς, γιατί αν είναι false negative και τον αφήσεις να πάει σπίτι του, μπορεί να μολύνει κι άλλους.

Μέχρι και τα τεστ εγγυμοσύνης βγάζουν false negatives αλλά δε σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστα.

Τρόμπα!

Δε λέει μόνο για false negatives. Λέει και για false positives.
Λέει ότι είναι aid for diagnosis. Aid σημαίνει βοήθημα.
Και λέει ότι πρέπει να τσεκάρουν άλλες παραμέτρους και όχι μόνο αυτά.
Clinical observations, patient history, status of any contacts και τα αρχίδια μου κουνιούνται.
Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;
Τα PCR δε δουλεύουν και λένε στους γιατρούς κάνε το μέντιουμ τώρα.
Τόσο καιρό μας δουλεύουνε και τώρα θέλουν να μειώσουν τα κρούσματα.
Αλλά εσύ είσαι τόσο βλάκας που μπορεί να βγάλει ο ΠΟΥ ανακοίνωση "Μαλάκες σας δουλεύουμε" κι εσύ θα λες ότι άλλο εννοεί :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πορτογαλικό δικαστήριο: «Αναξιόπιστα» τα τεστ PCR για τον κορωνοϊό και «παράνομη» η καραντίνα

ΠΟΥ: Μη αξιόπιστα τα αποτελέσματα των rapid test σε αεροδρόμια και σύνορα

Φινλανδία: Εκπαιδευμένα σκυλιά... πιο αξιόπιστα από τα PCR τεστ

Ελληνίδα παθολόγος: ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ τα «PCR τεστ για τον SARS-CoV-2»
Posted on 26/11/2020 by karavaki
Εύη Κιαγιά: Έκανα 4 τέστ μέσα σε λίγες ώρες και πήρα διαφορετικά αποτελέσματα

Αντε βρες ακρη με τον κοροιδοιο

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Clinical observations, patient history, status of any contacts και τα αρχίδια μου κουνιούνται.
Αλλά εσύ είσαι τόσο βλάκας που μπορεί να βγάλει ο ΠΟΥ ανακοίνωση "Μαλάκες σας δουλεύουμε" κι εσύ θα λες ότι άλλο εννοεί :2funny:

Ρε τενεκέ ξεγάνωτε, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ θα μου πεις πού λέει ότι είναι;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Αυτο που δε γινεται σωστα απο ολες τις κυβερνησεις παγκοσμιως ειναι η δημοσιοποιηση μιας σοβαρης σταστιστικης ερευνας σχετικα με τον κοβιντ. Συζητησεις επι συζητησεων γινονται χωρις ουσιαστικο νοημα. Δυο ειναι οι λογοι, ο ενας ειναι οτι ο κοβιντ ειναι μια νεα ασθενεια. Ο αλλος ειναι η ανικανοτητα των κυβερνησεων να οργανωσουν μια σοβαρη στατιστικη ερευνα λογω ελλειψης υποδομης κυριως (διαβαστε τι υποδομη εχει το ισραηλ σαν συστημα υγειας και τι αλλες δυτικες χωρες)

Ο φιλος σου το περασε ασχημα. Και εγω ξερω ενα ατομο 30 χρονων που πηγε στο νοσοκομειο. Ταυτοχρονα ξερω τουλαχιστον 20 ατομα, που ειχαν μαξιμουμ 38 πυρετο.

Καμια ουσιαστικη στατιστικη για το ποσοι πεθαναν ΑΦΟΥ βγηκαν απο το νοσοκομειο και πως. Η ποσοι επεστρεψαν. Η ποσοι πεθαναν εντος και εκτος νοσοκομειου. Μεση ηλικια, συνεπειες ανα ηλικια, τι ειδους υποκειμενα κλπ.

Γενικα στα μεσα τουλαχιστον υπαρχει παγκοσμιως μια εμμονη στο να λενε ποσοι κολλησαν και ποσοι πεθαναν. Μερικες φορες και η ηλικια η η γεωγραφικη κατανομη.
Αλλα μια σοβαρη ερευνα με μεσοπροθεσμες συνεπειες δεν εχει λαβει χωρα. Η μια συγκριση/αναλυση του ποσο γρηγορα κολλανε χωρις μετρα, η με τι ειδους μετρα.

Και νομιζω τετοιους ειδους ερευνες ειναι πιο δυσκολες να γινουν καθως τα συστηματα υγειας δεν εχουν την ψηφιοποιηση που θα επρεπε (σε αντιθεση με το Ισραηλ

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ρε τενεκέ ξεγάνωτε, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ θα μου πεις πού λέει ότι είναι;

Σημασία της λέξης αναξιόπιστος
αναξιόπιστος: που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, που δεν μπορεί κανείς να τον πιστέψει ή να βασιστεί σε αυτόν

Όταν κάτι βγάζει λάθος αποτελέσματα τι είναι;

Μιλάμε για μεγάλο βλάκα. Τι κάθομαι και σου μιλάω δεν ξέρω :headbang::headbang::headbang:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τα πρώτα οριστικά «λουκέτα» στον κλάδο της εστίασης

Γεγονός είναι δυστυχώς τα πρώτα μαζικά «λουκέτα» στον χώρο της εστίασης, η οποία παραμένει κλειστή από τις αρχές Νοεμβρίου και η επανέναρξη λειτουργίας της δεν αναμένεται σύντομα. Κολωνάκι και Γκάζι στην Αθήνα, το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και καταστήματα σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα στη Ρόδο, είναι περιοχές όπου εντοπίζονται ήδη πολλές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης οι οποίες έκλεισαν οριστικά.

Τα σενάρια για επανέναρξη σύντομα της λειτουργίας του κλάδου «πάγωσε» ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλώντας χθες στη Βουλή, ενώ οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους κατέστησαν σαφές στην κυβέρνηση ότι η επαναλειτουργία μόνο σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι βιώσιμη. Από το γεγονός και μόνο ότι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον υπουργό Ανάπτυξης για το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου φαίνεται ότι δεν αναμένονται νεότερα σε αυτό το μέτωπο τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Οι περιοχές
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μιλώντας στην «Καθημερινή», ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), επικεφαλής ταυτόχρονα και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), περί τις 40 επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, καφέ, μπαρ) στην περιοχή του Κολωνακίου, κυρίως στις οδούς Σκουφά και Βαλαωρίτου, έχουν κλείσει οριστικά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΔιεθνήΓαλλία: «Μη χρησιμοποιείτε πλέον υφασμάτινη μάσκα» λέει ο υπουργός Υγείας
Σύσταση να μην χρησιμοποιούν οι Γάλλοι υφασμάτινη, αλλά χειρουργική μάσκα, σε δημόσιους χώρους

Καλα νταξ

Ελλας γαλλια σας πηξαμε στην μ@λακια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τα πρώτα οριστικά «λουκέτα» στον κλάδο της εστίασης

Γεγονός είναι δυστυχώς τα πρώτα μαζικά «λουκέτα» στον χώρο της εστίασης, η οποία παραμένει κλειστή από τις αρχές Νοεμβρίου και η επανέναρξη λειτουργίας της δεν αναμένεται σύντομα. Κολωνάκι και Γκάζι στην Αθήνα, το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και καταστήματα σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα στη Ρόδο, είναι περιοχές όπου εντοπίζονται ήδη πολλές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης οι οποίες έκλεισαν οριστικά.

Τα σενάρια για επανέναρξη σύντομα της λειτουργίας του κλάδου «πάγωσε» ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλώντας χθες στη Βουλή, ενώ οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους κατέστησαν σαφές στην κυβέρνηση ότι η επαναλειτουργία μόνο σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι βιώσιμη. Από το γεγονός και μόνο ότι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον υπουργό Ανάπτυξης για το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου φαίνεται ότι δεν αναμένονται νεότερα σε αυτό το μέτωπο τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Οι περιοχές
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μιλώντας στην «Καθημερινή», ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), επικεφαλής ταυτόχρονα και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), περί τις 40 επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, καφέ, μπαρ) στην περιοχή του Κολωνακίου, κυρίως στις οδούς Σκουφά και Βαλαωρίτου, έχουν κλείσει οριστικά.

Αστο μαστορα το ποσταρα πριν μερες

Τωρα ασχολιομαστε με το γατακι της σοφης

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Σημασία της λέξης αναξιόπιστος
αναξιόπιστος: που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, που δεν μπορεί κανείς να τον πιστέψει ή να βασιστεί σε αυτόν

Όταν κάτι βγάζει λάθος αποτελέσματα τι είναι;

Μιλάμε για μεγάλο βλάκα. Τι κάθομαι και σου μιλάω δεν ξέρω :headbang::headbang::headbang:

Η ερμηνεία είναι δική σου.

Άμα ο WHO ήθελε να πει ότι το PCR είναι αναξιόπιστο, θα το έγραφε ξεκάθαρα.

Βλήμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom