Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
pussy wagon

καποιος απο εδω θα σε καταδωσει προσεχε :confused::confused:

Μπα τέτοιος «μέντας» που είναι θα τρέμει μην φάει πρόστιμο, και sms θα στέλνει και έντυπο θα συμπληρώνει για σιγουριά.
Εδώ η πουτάνα αν του πει 120 την ώρα, αντιπροτείνει 100 για μιάμιση ώρα και θα ρισκάρει 300, δηλαδή 3 γαμήσια;
Αποκλείεται, μόνο λόγια είναι…

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χαχα και ομως χαρτι βγαζω μονο οταν θα κατεβω κεντρο

και μονο αν εχω αμαξι

αν ειμαι ποδαρατος κοβω λασπη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Ο επαναστάτης χωρις χαρτι και ςμς,
Μπράβο

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Δύο κωλόπαιδα αληταραδες χωρίς ανατροφή έδειραν άσχημα έναν μεσήλικα μεροκαματιαρη που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του. Αυτή είναι η Ελληνική κοινωνία σήμερα μετά από μισό αιώνα μεταπολιτευσης. Να την χαιρόμαστε...

Τυπε δεν ενημερωνεσαι σωστα. Να ακους πιο προσεκτικα τα καναλια. Δυο ιδεολογοι "αρνητες μασκας" εδειραν εναν που τους υπεδειξε να βαλουν μασκα :confused::confused::confused:

ΔΕΝ με κατάλαβες τύπε, δεν σε ενημερώνω, αυτή είναι η άποψή μου για το περιστατικό, το που κατέντησε η Ελληνική κοινωνία.

Και εγώ είμαι αρνητής, με την έννοια ότι δεν συμφωνώ με την χρήση της, ιδίως σε εξωτερικούς χώρους. Στο μετρό όμως και γενικά στα ΜΜΜ πρέπει συνιστάται η χρήση της.

Αν εγώ δεν φοράω και κάποιος μου κάνει παρατήρηση, πρέπει δλδ να τον σκοτώσω;;;;;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σάλος στην Κρήτη: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει, γνωστός Κρητικός ξενοδόχος, που μέσα από ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάνει σαφές ότι δεν θα προσλάβει εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το εμβόλιο της Pfizer κατά της μετάλλαξης του ιού.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Νίκος Κοκολάκης, ανέφερε ότι πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά αυτό δε θα έπρεπε να επιβάλλεται από κανέναν εργοδότη, καλώντας τους επιχειρηματίες να τηρήσουν τα νόμιμα.

Εξάλλου, μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Σαχίνη στο Ράδιο 98,4, o διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας, επεσήμανε ότι «η ιστορία με τον εμβολιασμό και την υποχρεωτικότητα είναι μια παράνομη πράξη». Ο κ. Κούβελας τόνισε ότι, εάν κάποιος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα, μπορεί να προβεί σε «ασφαλιστικά μέτρα και να βγει νικητής».

Μόνο υγιείς πολίτες θα προσληφθούν στον Δήμο Ηρακλείου με βάση τις δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν πριν από λίγες ημέρες αναφορικά με την πρόσληψη συνολικά 24 ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

[video]https://www.apaixto.eu/cposts/01/21/6805555/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#[/video]

αρχισανε και εδω τις μαλακιες τους

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Άντε ρε Κούλη στην Αμερική στα αυτοκίνητα τους εμβολιάζουν. :grin:
Εδώ μας βάζεις να συμπληρώνουμε φόρμες!! :confused:

]
Μιας και επιμένεις να εκθειάζεις τον Κούλη, σε παραπέμπω σε αυτό που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα και επιδεικτικά αγνόησες.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το PCR test δε θεωρείται πια αξιόπιστο για τη διάγνωση Covid.
Ξαφνικά τα "κρούσματα" θα μειωθούν κατακόρυφα.
Μάλλον πήραν αυτό που ήθελαν και είπαν να το τελειώνουν το παραμύθι.
Και μετά μας λέγατε τρελούς.

Κάντε μπε ζώα.

Συνημμένα

• 1611222465572.jpg
    1611222465572.jpg
    126,7 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ο ιός είναι αληθινός, το πέρασα και ήταν άσχημο. Πέρυσι αρχές άνοιξης. Οποίος έχει αυτοάνοσα ήδη θα τα περάσει πολύ άσχημα. Οποίος έχει καλά επινεφρίδια και λίγο άγχος το περνάει άνετα. Άτομα με Άντισον, Κούσιγκ κλπ τον ήπιανε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736

Κάντε μπε ζώα.

Κανονικά δεν θα έπρεπε μαζί με τα εμβόλια και τα φάρμακα να έψαχναν και για κάποιο εξειδικευμένο και όσο το δυνατόν αξιόπιστο τέστ ; Αν και εδω που τα λέμε τα τέστ θα ηταν σχεδόν (η τελείως) άχρηστα αν δεν μετέδιδαν οι ασυμπτωματικοί , απο την άλλη πάλι ποιός μας λέει οτι μεταδίδουν ... μπορεί να μας τον ψεκάζουν τον ιό , η να μας τον ρίχνουν στο νερό :P

Η απλά τα τέστ να μην είναι αξιόπιστα όπως λες πιό πάνω.

υγ. Συνομωσιολόγοι είμαστε , άρα και ελεύθεροι να σκεφτούμε όλες τις πιθανές συνομωσίες.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
εκδρομη στο εξοχικο σου δεν το επιτρεπουν,στα χιονοδρομικα που μαζευουν 15,000 ατομα σε 2000τμ ειναι ετοιμοι να το επιτρεψουν....να μπεις στο αμαξι σου να πας σε αλλο νομο στο σπιτι σου κολλαει,να μπεις στο αστικο παρεα με τις αλλες σαρδελες για 15στασεις δεν κολλαει....200 ατομα σε 1000μ σουπερ δεν σε πιανει ο κορωνας,αν μπουν 2 ατομα σε 120τμ μαγαζι κολλανε και τα κλεισαν 5μηνες στο10μηνο!

Άλλο νούμερο εδώ!΄:confused:
Βγάλε τον σκασμό επιτέλους ρε σούργελο και πάνε δούλεψε, μέχρι τώρα γκρίνιαζες που η αγορά ήταν κλειστή.
15000 άτομα σε 2 στρέμματα γράφει ο βλαμμένος! Μόνο σε φωτογραφίες έχει δει χιονοδρομικό.
Έλεος με τις σαχλαμάρες σου, ο χειμερινός τουρισμός είναι τώρα για 2 μήνες και θα δουλέψουν πολλά επαγγέλματα.
Ε???? 2000ΤΜ=2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ σωστα τα λεω αν θυμαμαι απο το σχολειο και στον παρνασσο το σαλε στα κελαρια ειναι δεν ειναι ολο μαζι 2000μετρα....αν ανεβουν στο βουνο σκ 30,000 επισκεπτες δεν ειναι περιπου 15.000 ανα ημερα σε ενα σαλετ 2στρεμματων ? που εκανα λαθος ? ασε που τοσος κοσμος δεν θα πρεπει να κατσει καπου στα γυρω χωρια για κανα φαι??? θα παρουν ταπερακι? ακου γραφει απο καρτ ποσταλ....θα αφησουν να ανεβουν 30,000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΟΥΚΟΥ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΣΤΟ ΣΑΛΕ την ωρα που δεν σε αφηνει να πας στο σπιτι σου οδηγωντας....
Υ.Γ. Με την λεξη σουργελο να αποκαλείς τους συγγενεις σου και τους κολλητους σου αν γουσταρεις. Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος?
Nαι, αλλά να γράφεις ο ίδιος... όχι να τα κλέβεις από τον alex! :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Χριστος και Παναγια....Πώς να το εκλαβω αυτο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο ιός είναι αληθινός, το πέρασα και ήταν άσχημο. Πέρυσι αρχές άνοιξης. Οποίος έχει αυτοάνοσα ήδη θα τα περάσει πολύ άσχημα. Οποίος έχει καλά επινεφρίδια και λίγο άγχος το περνάει άνετα. Άτομα με Άντισον, Κούσιγκ κλπ τον ήπιανε.
Σου αφησε τιποτα φιλε?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Κάντε μπε ζώα.

Κανονικά δεν θα έπρεπε μαζί με τα εμβόλια και τα φάρμακα να έψαχναν και για κάποιο εξειδικευμένο και όσο το δυνατόν αξιόπιστο τέστ ; Αν και εδω που τα λέμε τα τέστ θα ηταν σχεδόν (η τελείως) άχρηστα αν δεν μετέδιδαν οι ασυμπτωματικοί , απο την άλλη πάλι ποιός μας λέει οτι μεταδίδουν ... μπορεί να μας τον ψεκάζουν τον ιό , η να μας τον ρίχνουν στο νερό :P

Η απλά τα τέστ να μην είναι αξιόπιστα όπως λες πιό πάνω.

υγ. Συνομωσιολόγοι είμαστε , άρα και ελεύθεροι να σκεφτούμε όλες τις πιθανές συνομωσίες.

Δεν το λέω εγώ ότι δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ.
Το παραδέχτηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και λέει πως πρέπει να κοιτάνε άλλους παράγοντες και όχι τα τεστ.
Τώρα που καταστρέψανε τον πλανήτη, φάγανε τον Τραμπ και ποιός ξέρει τι άλλο θέλανε να πετύχουν.
Τώρα το λέει ο ΠΟΥ κατόπιν εορτής.
Το PCR test που ο εφευρέτης του πέθανε λίγο πριν εμφανιστεί ο Covid. Γιατί ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να πει πραγματικά αν είναι αποτελεσματικό.
Δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι. Η αλήθεια κάνει μπαμ. Οι άλλοι είναι βλάκες.

Κι αυτοί που λένε το πέρασανε...
Πνευμονία πέρασες. Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά νομίζεις;
Τα παγκόσμια κρούσματα πνευμονίας από τότε που βγήκε ο Covid είναι 0...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Χριστος και Παναγια....Πώς να το εκλαβω αυτο?
Τυπε ειπα να κανω στροφη στη ζωη μου....δεν αντεχα αλλο αμαρτωλος και πληβειος,θελω να νιωσω αστικα ευγενης ,ποτε δεν αργα να ρεφορμιστω!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
εκδρομη στο εξοχικο σου δεν το επιτρεπουν,στα χιονοδρομικα που μαζευουν 15,000 ατομα σε 2000τμ ειναι ετοιμοι να το επιτρεψουν....να μπεις στο αμαξι σου να πας σε αλλο νομο στο σπιτι σου κολλαει,να μπεις στο αστικο παρεα με τις αλλες σαρδελες για 15στασεις δεν κολλαει....200 ατομα σε 1000μ σουπερ δεν σε πιανει ο κορωνας,αν μπουν 2 ατομα σε 120τμ μαγαζι κολλανε και τα κλεισαν 5μηνες στο10μηνο!

Άλλο νούμερο εδώ!΄:confused:
Βγάλε τον σκασμό επιτέλους ρε σούργελο και πάνε δούλεψε, μέχρι τώρα γκρίνιαζες που η αγορά ήταν κλειστή.
15000 άτομα σε 2 στρέμματα γράφει ο βλαμμένος! Μόνο σε φωτογραφίες έχει δει χιονοδρομικό.
Έλεος με τις σαχλαμάρες σου, ο χειμερινός τουρισμός είναι τώρα για 2 μήνες και θα δουλέψουν πολλά επαγγέλματα.
Ε???? 2000ΤΜ=2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ σωστα τα λεω αν θυμαμαι απο το σχολειο και στον παρνασσο το σαλε στα κελαρια ειναι δεν ειναι ολο μαζι 2000μετρα....αν ανεβουν στο βουνο σκ 30,000 επισκεπτες δεν ειναι περιπου 15.000 ανα ημερα σε ενα σαλετ 2στρεμματων ? που εκανα λαθος ? ασε που τοσος κοσμος δεν θα πρεπει να κατσει καπου στα γυρω χωρια για κανα φαι??? θα παρουν ταπερακι? ακου γραφει απο καρτ ποσταλ....θα αφησουν να ανεβουν 30,000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΟΥΚΟΥ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΣΤΟ ΣΑΛΕ την ωρα που δεν σε αφηνει να πας στο σπιτι σου οδηγωντας....
Υ.Γ. Με την λεξη σουργελο να αποκαλείς τους συγγενεις σου και τους κολλητους σου αν γουσταρεις. Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος?

Ο ηλίθιος θέλει να μιλήσει σοβαρά!!
Το έχουμε δει πως μιλάς πολλάκις στο παρελθόν, π.χ. :

Αηδίες γράφεις συνέχεια για πράγματα που δεν τα κατέχεις και δεν θα έπρεπε να μιλάς.
Άνοιξες ήδη τα χιονοδρομικά και τα γέμισες με κόσμο ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ούτε το πώς και πότε.

Συνημμένα

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    150,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Άντε ρε Κούλη στην Αμερική στα αυτοκίνητα τους εμβολιάζουν. :grin:
Εδώ μας βάζεις να συμπληρώνουμε φόρμες!! :confused:

]
Μιας και επιμένεις να εκθειάζεις τον Κούλη, σε παραπέμπω σε αυτό που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα και επιδεικτικά αγνόησες.

Άι στα διάολα ρε σαχλαμάρα.
Από την τελευταία μου προσπάθεια για «συζήτηση» μαζί σου επιβεβαιώθηκα ότι είσαι ανίκανος για κάτι τέτοιο.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη μιας δημοσιογράφου.
Κι εγώ διαμαρτυρήθηκα όπως είδες για τον Κούλη, συμπλήρωσα φόρμα για να πάω για εμβόλιο και ο Arnold το κάνει στο τσακ-μπαμ, μέσα στο αυτοκίνητο του, αίσχος κατάσταση, άντε μη το μετανιώσω και δεν πάω! :grin:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
κυριε λεκλε σας εγκαλω σε ενα σωστο και εποικοδομητικο διαλογο,δεν ειναι δυνατο να συνεχισω να συνομιλω μαζι σας και εσεις να γραφετε πεζοδρομιακες υβρεις χειριστου επιπεδου...καπου ωπα!...ειμαι απολυτα συμφωνος να ανοιξουν αφου καταγραφετε τις αποψεις τοσο επιμελως στα πρακτικα σας ομως δεν ειμαι βεβαια αυτος που εχει κατακαβλωσει να τα ανοιξει τσατρα πατρα...φανταζομαι με αντιλαμβανεστε?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Επισης τονιζω πως 2 δραστηριοτητες μου παραμενουν απολυτα ανενεργες ,ενω τα βρωμοαιδοια σκιζονται για κατι τελειως εποχιακο που απευθυνεται ως επι το πλειστον στην ελιτ....Φανταζομαι αν δεν ανοιξει το καιμακτσαλαν τελικα θα βρουμε τροπο να επιβιωσουμε της τεραστιας αυτης ψωλεας.....κρατα σημειωση βεβαια πως επιθυμω να ανοιξουμε ολοι χτες !

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη μιας δημοσιογράφου.
Κι εγώ διαμαρτυρήθηκα όπως είδες για τον Κούλη, συμπλήρωσα φόρμα για να πάω για εμβόλιο και ο Arnold το κάνει στο τσακ-μπαμ, μέσα στο αυτοκίνητο του, αίσχος κατάσταση, άντε μη το μετανιώσω και δεν πάω! :grin:
Ε ρε τύπε η δική μου άποψη δεν σε ενδιαφέρει, η άποψη των TIMES δεν σε ενδιαφέρει, τι σε ενδιαφέρει; Περιορίσου τότε μόνο στο Αλεξ71 και τον Γιώργο Αυτιά.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom