Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Υποκλινομαι στην ευρηματικοτητα σας και στις εμπνευσεις σας στις βρισιες,συνεχιστε:kneel::kneel::kneel::kneel:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Καλιφόρνια θέτει εκτός παρτίδα εμβολίου της Moderna λόγω παρενεργειών -Τι συνέβη

Η Καλιφόρνια σταματά τη χορήγηση 330.000 δόσεων του εμβολίου της Moderna, από παρτίδα που βρίσκεται υπό διερεύνηση, έπειτα από αρκετές σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που σημειώθηκαν σε ανθρώπους την προηγούμενη εβδομάδα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα οχι και απλα βλακας , βοδι με ποδια, περα απο ανωμαλος
Η ανώμαλη είσαι εσύ ρε αδερφάρα! Mήπως λες και το κλασσικό "γεννήθηκα γυναίκα σε σώμα άντρα"?? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

τραβα εξω βγαλε φωτογραφια κανα ανηλικο ρε ναυαγιο.

Εσυ θα βγαλεις και τον Γκουσγκουνη αδερφη για να καλυψεις την ανεπαρκεια στα σεξουαλικα προσοντα σου που οδηγησε την γυναικα σου στην αγκαλια του Αλβανου γαμια της.

Και την πληρωνεις συφυλιασμενε!!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα οχι και απλα βλακας , βοδι με ποδια, περα απο ανωμαλος
Η ανώμαλη είσαι εσύ ρε αδερφάρα! Mήπως λες και το κλασσικό "γεννήθηκα γυναίκα σε σώμα άντρα"?? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

τραβα εξω βγαλε φωτογραφια κανα ανηλικο ρε ναυαγιο.

Εσυ θα βγαλεις και τον Γκουσγκουνη αδερφη για να καλυψεις την ανεπαρκεια στα σεξουαλικα προσοντα σου που οδηγησε την γυναικα σου στην αγκαλια του Αλβανου γαμια της.

Και την πληρωνεις συφυλιασμενε!!!!!
Συνεχίζεις να λες πίπες! Αλλά η πιο μεγάλη είναι αυτή την οποία έχω Logged!
Κάνε καταγγελία πουτάνα το δίφργακου... ΑΝ φοράς παντελόνια!! :grin:
Aλλιώς όλα αυτά που λες είναι πίπες όπως το παρακάτω!

Για να σε δω λοιπόν πουτανίτα! :grin:

Συνημμένα

• kakiasmenos_malakas_kataggelia.png
    kakiasmenos_malakas_kataggelia.png
    211,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Απευθύνομαι στους Μοντερέιτορς. Μπαίνω να διαβάσω κάτι σχετικό για τον Κορονοιό, και αντί αυτού, τα περισσότερα είναι βρισιές μεταξύ των μελών. Κάποιος μπορεί να μου πει, μην τις διαβάζεις. Μα δεν τις διαβάζω, το νήμα γεμίζει με άχρηστα γραπτά και προσωπικές αντεγκλήσεις. Δεν μπορεί να γίνει κάτι;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μπαρμπαθειτσο, ας θαψουμε το τσεκουρι του πολεμου προς το παρον.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Απευθύνομαι στους Μοντερέιτορς. Μπαίνω να διαβάσω κάτι σχετικό για τον Κορονοιό, και αντί αυτού, τα περισσότερα είναι βρισιές μεταξύ των μελών. Κάποιος μπορεί να μου πει, μην τις διαβάζεις. Μα δεν τις διαβάζω, το νήμα γεμίζει με άχρηστα γραπτά και προσωπικές αντεγκλήσεις. Δεν μπορεί να γίνει κάτι;
Δεν έχεις άδικο, αλλά εγώ είμαι λίγο επιθετικό αγόρι! Με όποιον μιλάω καλά, μιλάω καλά. Με όποιον μου πουλάει πνευματάκι του γαμώ τα μάτια και δεν σταματάω ποτέ. Ακόμα και με το ρίσκο να με μπανάρουν. Δεν με νοιάζει, πίσω δεν κάνω ποτέ, ούτε χάνω ποτέ!

Αυτά για να έχεις μια ξεκάθαρη ξήγα από εμένα! :grin:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
....δηλαδή κάθε χρόνο (μέχρι να εξαληφθει & εαν εξαληφθει )θα εμβολιάζεται ο κόσμος για να μην έχουμε θέματα με τον κορωνοιο ;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μη πεις τι σκεφτεσαι προβατο, συγκρατησου, μην το πεις, δειξε υπομονη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
«Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”.

Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι, κάτι άλλο. Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατεβώ στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο. Κατέβηκα στην Ομόνοια και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια βαράγανε και με κλωτσάγανε», είπε ο 53χρονος σταθμάρχης.

Τι ειπαν αρχικα τα βοθροκαναλα... οτι αρνητες μασκας σαπισαν στο ξυλο τον σταθμαρχη επειδη τους ειπε να βαλουν μασκα...
Τι εγινε πραγματικα... Ενας 15χρονος+ενας 17χρονος τσακωθηκαν με το σταθμαρχη, αυτος τους ειπε για το σπιτι τους και αυτοι τον πλακωσαν.

Αρνητες μασκας :confused::confused::confused:

Δωσανε και ....ιδεολογικη διασταση οι παπαρες :confused::confused::confused::confused::confused:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Δύο κωλόπαιδα αληταραδες χωρίς ανατροφή έδειραν άσχημα έναν μεσήλικα μεροκαματιαρη που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του. Αυτή είναι η Ελληνική κοινωνία σήμερα μετά από μισό αιώνα μεταπολιτευσης. Να την χαιρόμαστε...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”.

Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι, κάτι άλλο. Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατεβώ στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο. Κατέβηκα στην Ομόνοια και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια βαράγανε και με κλωτσάγανε», είπε ο 53χρονος σταθμάρχης.

Τι ειπαν αρχικα τα βοθροκαναλα... οτι αρνητες μασκας σαπισαν στο ξυλο τον σταθμαρχη επειδη τους ειπε να βαλουν μασκα...
Τι εγινε πραγματικα... Ενας 15χρονος+ενας 17χρονος τσακωθηκαν με το σταθμαρχη, αυτος τους ειπε για το σπιτι τους και αυτοι τον πλακωσαν.

Αρνητες μασκας :confused::confused::confused:

Δωσανε και ....ιδεολογικη διασταση οι παπαρες :confused::confused::confused::confused::confused:

Τα ηθελε ο κ.... του σταθμαρχη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Δύο κωλόπαιδα αληταραδες χωρίς ανατροφή έδειραν άσχημα έναν μεσήλικα μεροκαματιαρη που προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του. Αυτή είναι η Ελληνική κοινωνία σήμερα μετά από μισό αιώνα μεταπολιτευσης. Να την χαιρόμαστε...

Τυπε δεν ενημερωνεσαι σωστα. Να ακους πιο προσεκτικα τα καναλια. Δυο ιδεολογοι "αρνητες μασκας" εδειραν εναν που τους υπεδειξε να βαλουν μασκα :confused::confused::confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
www.thetimes.co.uk/edition/times2/chest-out-greek-pm-flaunts-it-in-vaccine-photocall-lcg9bcjqv]https://www.thetimes.co.uk/edition/times2/chest-out-greek-pm-flaunts-it-in-vaccine-photocall-lcg9bcjqv[/url]

Ποιος ήταν ο χαζούλης που με έκραζε επειδή σχολίαζα δήθεν ασήμαντα πράγματα όπως το αν ο Κούλης εμβολιάστηκε σταυροπόδι ή πήγε με πουκάμισο και ξεγυμνώθηκε; Ο Λεκρερκ;
Ολόκληροι TIMES κύριε Λεκρερκ αφιέρωσαν ειρωνικό/γελοιοποιητικό άρθρο στην εμφάνιση του Κούλη. Και οι ειρωνείες και οι υποτιμητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησαν ήταν πολύ περισσότερες από αυτές που χρησιμοποίησα εγώ όταν το σχολίασα.

ΚΟΥΛΗΣ = ΓΕΛΟΙΟΣ = ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ = ΑΝΕΚΔΟΤΟ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
φοβερα γελια
στο μπαλι λενε οτι αν ξενος δεν φορα μασκα θα απελαυνεται
ομως μεχρι τωρα μπαινει προστιμο 5,7 ευρω
οι 70 το εδωσαν
στους 30 που ειπαν δεν εχουμε τους υποχρεωσαν με τροπικη ζεστη να κανουν 50 push-ups αν δεν φοραγαν μασκα και 15 αν δεν την ειχαν βαλει καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom