kakaounakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2006
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Στο οχημα δεν ειναι υποχρεωτικη η μασκα για συγγενεις πρωτου βαθμου
Ρε παιδιά, πάτε στη σελίδα 21 αυτού του εγγράφου, διαβάστε τη σας παρακαλώ και πείτε τι καταλαβαίνετε.Γιατί δεν διαβάζεις στην περσινή ενημέρωση, πόσοι ήταν οι θάνατοι από γρίπη και πόσοι νοσηλεύθηκαν σε ΜΕΘ λόγω γρίπης, ώστε να έχεις δική σου άποψη;
Εμένα με ενδιαφέρει ότι από όλους, αυτός που τελικά επιλέχθηκε σαν "εξώφυλλο" της χιουμοριστικής ανάρτησης ήταν ο Κούλης. Φυσικά, σύμφωνα με τους γνωστούς τύπους εδώ μέσα, εγώ είμαι εμμονικός με τον Κούλη. Ε μάλλον τελικά είναι εμμονικός και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης.κατι βλαμμενοι ειναι τελικα πλεον ολοι.....πειτε μου οτι ειδατε τον ρουμανο πως εκανε εμβολιο?
Άραγε πόσους ασθενείς σκοτώνει ο ιός και πόσους οι εντολές του ΠΟΥ;«Εχω μιλήσει πολλές φορές σε οικογένειες, λέγοντας ότι ο άνθρωπός τους πρόκειται να διασωληνωθεί. Εχω δει ασθενείς να παίρνουν τηλέφωνο λίγο πριν και να τους μιλάνε. Υπάρχουν ασθενείς που δεν καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να οδηγηθούν στη ΜΕΘ, δεν έχουν όλοι έντονη δύσπνοια, αλλά οι τιμές δείχνουν ότι μπορεί να επίκειται ανακοπή», λέει στην «Κ» η κ. Κάκαλου.
Aφού είναι κοροϊδοϊός. Τι ασχολείσαι με το πως είναι οι μάσκες? Μην φοράς ρε, ποτέ μάσκα!!!!«Κόκκινη κάρτα» στις υφασμάτινες μάσκες από χώρες της Ευρώπης (vid)
Gazzetta team
Οι υφασμάτινες μάσκες είναι εκείνες που είναι περισσότερο διαδεδομένες στη χώρα μας, ενώ έχουν μοιραστεί και στα δημόσια σχολεία.
«Κόκκινη κάρτα» στις υφασμάτινες μάσκες βγάζουν η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρωζώνης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.
Συγκεκριμένα, οι υγειονομικές αρχές εκτιμούν ότι δεν προστατεύουν από τη μετάλλαξη του ιού. Η Αρχή έγινε με την Γερμανία που επέβαλε τις χειρουργικές μάσκες σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τα καταστήματα. Ακολούθησε η Γαλλία με το υπουργείο να κάνει σύσταση υπέρ της χρήσης χειρουργικών μασκών και όχι υφασμάτινων.
Κορωνοϊός - Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν και από τις μεταλλάξεις
Ρε παιδιά, πάτε στη σελίδα 21 αυτού του εγγράφου, διαβάστε τη σας παρακαλώ και πείτε τι καταλαβαίνετε.Γιατί δεν διαβάζεις στην περσινή ενημέρωση, πόσοι ήταν οι θάνατοι από γρίπη και πόσοι νοσηλεύθηκαν σε ΜΕΘ λόγω γρίπης, ώστε να έχεις δική σου άποψη;
Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει πως δεν γίνονται τεστ για γρίπη. Από τους ετήσιους θανάτους έχει υπολογίσει ο ΕΟΔΥ ότι τη χρονιά 2014-2015 είχαμε 4161 θανάτους από γρίπη.
Μέγεθος σίγουρα συγκρίσιμο με τους θανάτους του κορωνοϊού.
Aφού είναι κοροϊδοϊός. Τι ασχολείσαι με το πως είναι οι μάσκες? Μην φοράς ρε, ποτέ μάσκα!!!!«Κόκκινη κάρτα» στις υφασμάτινες μάσκες από χώρες της Ευρώπης (vid)
Gazzetta team
Οι υφασμάτινες μάσκες είναι εκείνες που είναι περισσότερο διαδεδομένες στη χώρα μας, ενώ έχουν μοιραστεί και στα δημόσια σχολεία.
«Κόκκινη κάρτα» στις υφασμάτινες μάσκες βγάζουν η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρωζώνης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.
Συγκεκριμένα, οι υγειονομικές αρχές εκτιμούν ότι δεν προστατεύουν από τη μετάλλαξη του ιού. Η Αρχή έγινε με την Γερμανία που επέβαλε τις χειρουργικές μάσκες σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τα καταστήματα. Ακολούθησε η Γαλλία με το υπουργείο να κάνει σύσταση υπέρ της χρήσης χειρουργικών μασκών και όχι υφασμάτινων.
Κορωνοϊός - Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν και από τις μεταλλάξεις
Mπράβο, έτσι σε θέλω!!! Ούτε sms να στέλνεις ούτε τίποτα!Δεν φοραω θειτσο
Mπράβο, έτσι σε θέλω!!! Ούτε sms να στέλνεις ούτε τίποτα!Δεν φοραω θειτσο
Οπότε... γιατί ασχολείσαι με τις μάσκες?
Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει πως δεν γίνονται τεστ για γρίπη. Από τους ετήσιους θανάτους έχει υπολογίσει ο ΕΟΔΥ ότι τη χρονιά 2014-2015 είχαμε 4161 θανάτους από γρίπη.
Μέγεθος σίγουρα συγκρίσιμο με τους θανάτους του κορωνοϊού.
Έτσι μπράβο! Μην φοράς ποτέ εσύ, ΟΚ?Ακολουθω τις οδηγιες των ειδικων
Οποιος φοραει ειναι παρανομος
Σωτήρης Τσιόδρας: Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό -Ενέχει κινδύνους
Πηγή: iefimerida.gr -
Γι' αυτό κι εσύ πρέπει να αντισταθείς!!! NO μάσκα!!! ΟΚ??Παντως απο τοτε που η χουντα επεβαλλε την μασκα πεθαναν 5000 ατομα υποτιθεται απο τον κοροιδοιο
Αλλα και παλι επιτυχημενος ειναι ο νεος μωυσης
Γι' αυτό κι εσύ πρέπει να αντισταθείς!!! NO μάσκα!!! ΟΚ??Παντως απο τοτε που η χουντα επεβαλλε την μασκα πεθαναν 5000 ατομα υποτιθεται απο τον κοροιδοιο
Αλλα και παλι επιτυχημενος ειναι ο νεος μωυσης
Οh this? Laaaaast year!!!Δεν κανω αντισταση ρε θειτσο
Ακολουθω τις οδηγιες των ειδικων
Σωτήρης Τσιόδρας: Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό -Ενέχει κινδύνους
Οh this? Laaaaast year!!!Δεν κανω αντισταση ρε θειτσο
Ακολουθω τις οδηγιες των ειδικων
Εσύ μην φοράς! Μου το υπόσχεσαι, έτσι?
Mα γιατί το κουράζεις? Αφού συμφωνούμε!Θειο οτι πουν οι ειδικοι