Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Γιατί δεν διαβάζεις στην περσινή ενημέρωση, πόσοι ήταν οι θάνατοι από γρίπη και πόσοι νοσηλεύθηκαν σε ΜΕΘ λόγω γρίπης, ώστε να έχεις δική σου άποψη;
Ρε παιδιά, πάτε στη σελίδα 21 αυτού του εγγράφου, διαβάστε τη σας παρακαλώ και πείτε τι καταλαβαίνετε.

Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει πως δεν γίνονται τεστ για γρίπη. Από τους ετήσιους θανάτους έχει υπολογίσει ο ΕΟΔΥ ότι τη χρονιά 2014-2015 είχαμε 4161 θανάτους από γρίπη.

Μέγεθος σίγουρα συγκρίσιμο με τους θανάτους του κορωνοϊού.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
κατι βλαμμενοι ειναι τελικα πλεον ολοι.....πειτε μου οτι ειδατε τον ρουμανο πως εκανε εμβολιο?
Εμένα με ενδιαφέρει ότι από όλους, αυτός που τελικά επιλέχθηκε σαν "εξώφυλλο" της χιουμοριστικής ανάρτησης ήταν ο Κούλης. Φυσικά, σύμφωνα με τους γνωστούς τύπους εδώ μέσα, εγώ είμαι εμμονικός με τον Κούλη. Ε μάλλον τελικά είναι εμμονικός και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης.:confused:

Το μονο σιγουρο πια με τον Κουλη,ειναι οτι στο μυαλο των ελληνων θα μεινει ανεξιτηλο το γεγονος οτι εκανε τον πατερα του να φαινεται γατακι.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Τα βασικά ερωτήματα είναι τα παρακάτω:

1. Γιατί μετά από 1 χρόνο συνεχίζουμε να μετράμε τους θανάτους με κωρονοϊό ως θανάτους από κορωνοϊό;
2. Τα τεστ για την ανίχνευση του ιού εμφανίζουν και μερικά ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Για κάποιο λόγο αυτό δεν το λαμβάνουν υπόψη οι υπεύθυνοι με αποτέλεσμα τα κρούσματα να μην υπάρχει περίπτωση να μηδενιστούν ποτέ.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Από συνέντευξη γιατρού που διασωληνώνει κόσμο:
«Εχω μιλήσει πολλές φορές σε οικογένειες, λέγοντας ότι ο άνθρωπός τους πρόκειται να διασωληνωθεί. Εχω δει ασθενείς να παίρνουν τηλέφωνο λίγο πριν και να τους μιλάνε. Υπάρχουν ασθενείς που δεν καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να οδηγηθούν στη ΜΕΘ, δεν έχουν όλοι έντονη δύσπνοια, αλλά οι τιμές δείχνουν ότι μπορεί να επίκειται ανακοπή», λέει στην «Κ» η κ. Κάκαλου.
Άραγε πόσους ασθενείς σκοτώνει ο ιός και πόσους οι εντολές του ΠΟΥ;

Υπάρχει και δημοσίευμα που δείχνει ότι ναρκώνουν κόσμο και τους διασωληνώνουν χωρίς καν σκιά στην ακτινογραφία,μόνο με θετικό τεστ και χαμηλό οξυγόνο. Φυσικά δεν μπορώ να πω εγώ με σιγουριά αν τα πρωτόκολλα αυτά είναι υπερβολικά, όμως υπάρχουν και "άλλοι" γιατροί πρώτης γραμμής που τα έχουν κατακρίνει (π.χ. από το νοσοκομείο Πατρών και από την Ιταλία).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Κόκκινη κάρτα» στις υφασμάτινες μάσκες από χώρες της Ευρώπης (vid)
Gazzetta team

Οι υφασμάτινες μάσκες είναι εκείνες που είναι περισσότερο διαδεδομένες στη χώρα μας, ενώ έχουν μοιραστεί και στα δημόσια σχολεία.

«Κόκκινη κάρτα» στις υφασμάτινες μάσκες βγάζουν η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρωζώνης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

Συγκεκριμένα, οι υγειονομικές αρχές εκτιμούν ότι δεν προστατεύουν από τη μετάλλαξη του ιού. Η Αρχή έγινε με την Γερμανία που επέβαλε τις χειρουργικές μάσκες σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τα καταστήματα. Ακολούθησε η Γαλλία με το υπουργείο να κάνει σύσταση υπέρ της χρήσης χειρουργικών μασκών και όχι υφασμάτινων.

Μετά τη Γερμανία και την Γαλλία και η Αυστρία «ξηλώνει» τις υφασμάτινες μάσκες επιβάλλοντας τις χειρουργικές από την Δευτέρα σε καταστήματα, τρένα και λεωφορεία.

Κορωνοϊός - Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν και από τις μεταλλάξεις

Το δουλεμα και η μλκ παει συννεφο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Gazzetta team

Οι υφασμάτινες μάσκες είναι εκείνες που είναι περισσότερο διαδεδομένες στη χώρα μας, ενώ έχουν μοιραστεί και στα δημόσια σχολεία.

«Κόκκινη κάρτα» στις υφασμάτινες μάσκες βγάζουν η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρωζώνης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

Συγκεκριμένα, οι υγειονομικές αρχές εκτιμούν ότι δεν προστατεύουν από τη μετάλλαξη του ιού. Η Αρχή έγινε με την Γερμανία που επέβαλε τις χειρουργικές μάσκες σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τα καταστήματα. Ακολούθησε η Γαλλία με το υπουργείο να κάνει σύσταση υπέρ της χρήσης χειρουργικών μασκών και όχι υφασμάτινων.

Κορωνοϊός - Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν και από τις μεταλλάξεις
Aφού είναι κοροϊδοϊός. Τι ασχολείσαι με το πως είναι οι μάσκες? Μην φοράς ρε, ποτέ μάσκα!!!! :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γιατί δεν διαβάζεις στην περσινή ενημέρωση, πόσοι ήταν οι θάνατοι από γρίπη και πόσοι νοσηλεύθηκαν σε ΜΕΘ λόγω γρίπης, ώστε να έχεις δική σου άποψη;
Ρε παιδιά, πάτε στη σελίδα 21 αυτού του εγγράφου, διαβάστε τη σας παρακαλώ και πείτε τι καταλαβαίνετε.

Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει πως δεν γίνονται τεστ για γρίπη. Από τους ετήσιους θανάτους έχει υπολογίσει ο ΕΟΔΥ ότι τη χρονιά 2014-2015 είχαμε 4161 θανάτους από γρίπη.

Γιατι ο κορονοιος ειναι το παγκοσμιο φοβητρο οπως ηταν η μουφα οικονομικη κριση το08 οι διδυμοι πυργοι του 01

Γενικα καθε περιπου 10 χρονια εχουμε εναν παγκοσμιο μεταλλαγμενο μπαμπουλα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Gazzetta team

Aφού είναι κοροϊδοϊός. Τι ασχολείσαι με το πως είναι οι μάσκες? Μην φοράς ρε, ποτέ μάσκα!!!! :grin:

Δεν φοραω θειτσο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Mπράβο, έτσι σε θέλω!!! Ούτε sms να στέλνεις ούτε τίποτα!
Οπότε... γιατί ασχολείσαι με τις μάσκες? :grin:

Ακολουθω τις οδηγιες των ειδικων

Οποιος φοραει ειναι παρανομος

Σωτήρης Τσιόδρας: Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό -Ενέχει κινδύνους
Πηγή: iefimerida.gr -

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Χωρίς να θέλω να φαίνεται ότι "πικάρω" κάποιον εσκεμμένα, η γνώμη μου είναι ότι ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ πρέπει να απαντήσει αφού αυτός το ανέβασε σαν επιχείρημα. Diogenis_c εγώ συμφωνώ με τις τελευταίες σου αναρτήσεις.

Υπάρχουν αναφορές για τραγικά λάθη στο Μπέργκαμο που σκότωσαν τον κόσμο και όχι τόσο ο κορόνας. Τα ίδια ακούγονται και εδώ με την ευκολία που βάζουν κόσμο σε ΜΕΘ. Η χλωροκίνη δαιμονοποιήθηκε αλλά αρχίζει και καθιερώνεται πλέον πάλι σιγά σιγά. Να θυμίσω πάλι ότι στο πρώτο κύμα τη χρησιμοποιούσαμε και στο σπίτι και στο νοσοκομείο και προληπτικά. Και κανένας εδώ δεν μπορεί να αποσυνδέσει τη χορήγησή της με τους λίγους νεκρούς. Υπάρχει εξάλλου και το δεύτερο κύμα που ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε χλωροκίνη και έχουμε γκώσει στα πτώματα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.379
Πόντοι
22.266
Οι υφασματινες μασκες μαλλον δεν κανουν...θα προτεινουν μαλλον καποιες αλλες που θα εχουν καποιο μικρο κοστος?
Ο ιος μεταλλαχθηκε..οποτε καραντινα μεχρι να βγαινει ο ηλιος απο τη δυση..?
Θεωριες περι κορονοιου δεν υπαρχουν..αλλα να, μας τα εχουν κανει τσουρεκια με αυτο και εκεινο και το αλλο?
Εμβολια για ολο τον λαο σε σημειο να τσακωνομαστε γιατι δεν τα θελαμε και τωρα δεν φτανουν ουτε για τους βασικους παιχτες 80+?
Ο ΠΟΥ ανακοινωνει ως μεσα μεταδοσης του ιου τα ΜΜΜ αλλα εμεις τον θεωρουμε μπαμπουλα οτι βγαινει τη νυχτα να μας φαει???

Τελικα εχω κουραστει..σε σημειο αδιαφοριας για τον ιο...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Οποιος φοραει ειναι παρανομος

Σωτήρης Τσιόδρας: Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό -Ενέχει κινδύνους
Πηγή: iefimerida.gr -
Έτσι μπράβο! Μην φοράς ποτέ εσύ, ΟΚ? :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Παντως απο τοτε που η χουντα επεβαλλε την μασκα πεθαναν 5000 ατομα υποτιθεται απο τον κοροιδοιο

Αλλα και παλι επιτυχημενος ειναι ο νεος μωυσης

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παντως απο τοτε που η χουντα επεβαλλε την μασκα πεθαναν 5000 ατομα υποτιθεται απο τον κοροιδοιο

Γι' αυτό κι εσύ πρέπει να αντισταθείς!!! NO μάσκα!!! ΟΚ?? :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Γι' αυτό κι εσύ πρέπει να αντισταθείς!!! NO μάσκα!!! ΟΚ?? :grin:

Δεν κανω αντισταση ρε θειτσο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Οh this? Laaaaast year!!!

Εσύ μην φοράς! Μου το υπόσχεσαι, έτσι? :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Οh this? Laaaaast year!!!

Εσύ μην φοράς! Μου το υπόσχεσαι, έτσι? :grin:

Θειο οτι πουν οι ειδικοι
sddefault.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom