Ρε συ αλεξ, σοβαρά τώρα:
Ο ΔΣΑ παίζει να είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της χώρας. Είναι δυνατόν το πειθαρχικό του να δέχεται τέτοιες συμπεριφορές με ζεϊμπεκιές και ad hoc παρτάκια εν μέσω λοκνταουν?
ΟΚ ο τυπος δεν ειχε την στοιχειώδη τσιπα να παραιτηθεί αλλά είναι δυνατόν να πετάνε το μπαλάκι της τιμωρίας του προέδρα στην δικαιοσύνη?
Τέτοια ξεφτίλα ?
Εσυ ως νομικός πως νιώθεις για τον εκπρόσωπο σου?
Παμε παλι.
Μου ειναι εντελως αδιαφορο, ειμαι απολυτα ειλικρινης.
Το μονο που πραγματικα μου κανει τεραστια εντυπωση, ειναι οτι καποιοι ηταν τοσο ηλιθιοι ωστε να ...ανεβασουν στα social media τη συγκεντρωση, μιλαμε αυτο το καρκινωμα με την δημοσιοποιηση καθε στιγμης εχει ξεπερασε καθε οριο. Καποιοι προκειμενου να υποκυψουν στον εθισμο των αναρτησεων, ανεβαζουν ακομη και ποινικα αδικηματα.
Και καλα οι πακιστανοι, που σκοτωσανε στο ξυλο καποιον και ανεβασανε και το βιντεο με αποτελεσμα να συλληφθουν ολοι. Τοσο ζωα ηταν , τοσο τους εκοβε.
Αλλά δικηγοροι να κάνουν τετοια μαλακια? Για μενα γι΄' αυτο το λογο θα πρεπει να αφαιρεθουν οι αδειες δικηγορίας απο όλους, λογω ηλιθιοτητας να αναρτουν στα social media στοιχεια που τους ενοχοποιουν για παρανομες πραξεις.