kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Μηνύματα
- 3.644
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Όταν ο Τσιόδρας μιλούσε για "ποιοτική μετάβαση προς το θάνατο" ήταν καλά όμως ε;savass, δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση.
Σήμερα γνωρίζουμε ότι τα ποσοστά θνητότητας του κοβιντ είναι κάτω από το 0.2% και ότι το ποσοστό κοβιντ νοσηλευομένων σε σχέση με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον δυτικό κόσμο είναι κάτω από 4%.
Συνεπώς το άνω όριο θνητότητας του κοβιντ υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες δεν μπορεί να υπερβεί το 4% (με πάνω από το 90% αυτού του 4% να αφορά γέρους και ευπαθεις δηλαδή ανθρώπους με μικρό υπολειπόμενο προσδόκιμο ζωής). Επιπλέον γνωρίζουμε ότι το σύνολο όσων έχουν την οποιαδήποτε μακροχρόνια επίπτωση από τον κόβιντ και επιβίωσαν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το 4% διότι δεν έχει καταγραφεί σε καμία μελέτη στον δυτικό κόσμο από όσες έχω διαβάσει περιστατικό που το κοβιντ να έχει αφήσει κουσούρια σε ασθενείς που δεν νοσηλεύτηκαν.
Το βασικό ερώτημα λοιπόν είναι το γιατί οι πολίτες θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να φυλακίζεται και να ταλαιπωρείται το 96% του πληθυσμού χωρίς να ζητείται από εκείνο το max 4% που όντως κινδυνεύει να περάσει βαριά την αρρώστια να λάβει το παραμικρό επιπρόσθετο μέτρο αυτοπροστασίας.
Κατ αναλογία : Θα δεχόσουν αν ο διπλανός σου αλλά όχι εσύ ήταν άρρωστος να πάρεται αναγκαστικά και οι δύο το ίδιο φάρμακο?
Αλλα ενταξει ζηταω πολλα απο εναν ανθρωπο που προτεινε σοβαρα τη λυση της ευθανασιας για να αντιμετωπιστει το προβλημα....
(Προσωπικά διαφωνώ με την ευθανασία, για να είμαι ξεκάθαρος)