Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η Ελβετική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας (SGI) μόλις ανακοίνωσε ότι οι 876 ΜΕΘ που υπάρχουν στη χώρα έχουν πλέον σχεδόν γεμίσει, και καθώς δεν αναμένεται να αδειάσουν σύντομα, ζητά από τους πολίτες της χώρας να δηλώσουν αν επιθυμούν να νοσηλευθούν σε περίπτωση βαριάς νόσησης.

Η ΕΛΒΕΤΙΑ...

H χώρα με το καλύτερο σύστημα υγείας στην Ευρώπη. 1η στο Euro Health Consumer Index και 2η σε κατά κεφαλή ΑΕΠ, ζητά από τους πολίτες της να επιλέξουν αν θα πεθάνουν στο σπίτι τους, προκειμένου να μη μετακυληθεί το βάρος της απόφασης στους γιατρούς.

Οι σκατόψυχοι πτωματολάγνοι λοιπόν ας σταματήσουν να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα για ΜΕΘ ΚΑΙ Ελληνικό Σύστημα Υγείας.

Ξέρω, ξέρω, δεν σας αρέσει... ξυδάκι και ζουμί από λάχανο! :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Και δεν μου λες... εάν ένα από αυτά τα παιδάκια έχει τον ιό και κολλήσει την μητέρα σου και πεθάνει... ποιο θα είναι το ματς και ποιος θα κερδίζει?
εσυ κοιτας για το 1 της χιλιοις

αλλα περιεργως "αδιαφορεις" για τον αρτεμη ματσα που καταγγειλε τα παιδια

Ναι, ναι, η υπευθυνότητα είναι ρουφιανιά. Αν δω να σου γαμάνε το σπίτι, την αδερφή ή τη γυναίκα σου και σε ειδοποιήσω μην ξεχάσεις να με πεις ρουφιάνο.

Άντε ρε παραπέρα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μασκουλα σμς και σπιτι, αριστερα σκουπιδια!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
οποτε alex71 και Μπαρμπαπήδουλας

εαν καποιος καλεσει το 100 να συλλαβει οποιονδηποτε απο την οικογενεια σας για το οποιοδηποτε αδικημα που εχουν κανει μην ζητησετε τα ρεστα

"ειχαν λογο" που καλεσαν την αστυνομια "για να επιλυφθει επι του θεματος αυτου"

βλεπετε λοιπον οτι με την παρανομη και φασιστικη αποφαση της κυβερνησης να δωσει πληρη ασυλια στον οπιιοδηποτε αρτεμη ματσα να ρουφιανευει και να καταδιδει οδηγει στα αντιθετα αποτελεσματα καταστρεφοντας οικογενειες για το δικο του χουι και την δικη του εκδικηση?

Αν έχω παραβατικούς στην οικογένειά μου ο "ρουφιάνος" θα καταστρέψει αυτή ή ο παραβατικός;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Νεα ρουφιανολογια

Οπως λεμε

Νεα δημοκρατια

Νεα κανονικοτητα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τι εγινε παλι και το ξηλωνουμε σαν "ρουφιανια" ρε γαβ γαβ ενθεν κακειθεν γιατι εχασα το επεισοδιο? :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Συνημμένα

• 124284318_3438882959535821_285194703798056185_n.jpg
    124284318_3438882959535821_285194703798056185_n.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η Ελβετική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας (SGI) μόλις ανακοίνωσε ότι οι 876 ΜΕΘ που υπάρχουν στη χώρα έχουν πλέον σχεδόν γεμίσει, και καθώς δεν αναμένεται να αδειάσουν σύντομα, ζητά από τους πολίτες της χώρας να δηλώσουν αν επιθυμούν να νοσηλευθούν σε περίπτωση βαριάς νόσησης.

Η ΕΛΒΕΤΙΑ...

H χώρα με το καλύτερο σύστημα υγείας στην Ευρώπη. 1η στο Euro Health Consumer Index και 2η σε κατά κεφαλή ΑΕΠ, ζητά από τους πολίτες της να επιλέξουν αν θα πεθάνουν στο σπίτι τους, προκειμένου να μη μετακυληθεί το βάρος της απόφασης στους γιατρούς.

Οι σκατόψυχοι πτωματολάγνοι λοιπόν ας σταματήσουν να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα για ΜΕΘ ΚΑΙ Ελληνικό Σύστημα Υγείας.

Τύπε αυτά τα λέει ο Βλαξεβάνης που κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Ελβετίας επειδή δεν του δίνουν δημόσιο χρήμα. :grin:
Εσύ θα ακούς τον Kabourdidi που θα έκανε τα πανευρωπαϊκά κουμάντα αλλά δυστυχώς το κυνήγησε η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ο George Soros και αναγκαστικά τα γράφει εδώ. :grin:

Συνημμένα

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    167,9 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Όποιος χωρίζει από δω και πέρα, ούτε δικαστήρια ούτε διατροφές τίποτα.Τηλεφωνακι, καταγγελία ότι η πουτανα είναι γκαργκινιαρα εεεεε κορονοφορεας,την τσιμπάνε στα καπάκια και όλα λυμένα.

Α ρε Κούλη, άγαλμα ρε πουστη θα σε κάνουμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Η ΕΛΒΕΤΙΑ...

Τύπε αυτά τα λέει ο Βλαξεβάνης που κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Ελβετίας επειδή δεν του δίνουν δημόσιο χρήμα. :grin:
Εσύ θα ακούς τον Kabourdidi που θα έκανε τα πανευρωπαϊκά κουμάντα αλλά δυστυχώς το κυνήγησε η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ο George Soros και αναγκαστικά τα γράφει εδώ. :grin:

Εγω αλλα βλεπω

ExRHgqW.png

Μετρανε τα allocated ή ..."certified" για total και βγαινουν λενε τελειωσανε οι ΜΕΘ. Τα ιδια γινονταν και εδω οταν με 150-200 allocated for covid μας δηλωναν μεγαλες πληροτητες.

On Wednesday, November 18th, a number of the world’s leading newspapers reported on the current situation in Switzerland’s intensive care units (ICUs).

The New York Times, Washington Post and Germany’s Süddeutsche Zeitung - as well as The Local Switzerland - all reported that the country’s ICUs had hit full capacity.

The reporting was based on a statement from the Swiss Society for Intensive Care Medicine on Tuesday which stated that the country was using up its capacity for certified ICU beds.

However, as reported by Swiss news outlet Watson, while the initial capacity has been reached - it is unlikely that anyone admitted to hospital in need of acute care will be turned away - whether or not they are being admitted due to coronavirus.

The reason for the discrepancy is the difference between ‘certified beds’ and total capacity. While there are no ‘certified beds’ remaining, this number relates to the standard number of ICU beds which existed in the summer - i.e. before the pandemic.

As reported by the NZZ, many ICUs in hospitals all across the country still have further capacity in case admissions continue to increase.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ρε τον καβουρίδη τον αλοκειτιντ......πςςςςςςςςςςςςς

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

Η ΕΛΒΕΤΙΑ...

θα δεις πολλες "ακραιες" ειδησεις απο δω και στο εξης για να πεισουν το κοσμο να κανει το εμβολιο..πχ αυτη με τα πτωματα εδω στους θαλαμους..Ομως να τρομαξουν το κοσμο και τους νεους για να ταμπουρωθουν δεν εχει νοημα γιατι τους εχουν βαλει μεσα ολους οποτε οτι ειδησεις θα δεις,καποιες θα ειναι ακραιες και αληθινες και καποιες αλλες οχι.Το κανουν πλεον καθαρα για το εμβολιο.Στη συγκεκριμενη ειδηση πχ απο ταω καποιοι λενε fake news καποιοι αλλοι οχι...αλλα περα απο αυτο ειτε ειναι ειτε δεν ειναι εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να σκεφτω αντικειμενικα και οχι 'δεξια" η "αριστερα"..ετσι κανει για μενα ενας εξυπνος ανθρωπος εχω πολλους φιλους που ειναι αριστεροι η δεξιοι,οχι οτι ειναι κακο αλλα το παθος προς μια κατευθυνση καποιες φορες δεν σε κανει να σκεφτεις αντικειμενικα...στα λεω ηρεμα και καλοπροαιρετα.Εγω εχω δει και τα σωστα της κυβερνησης αλλα και τα λαθη.

googlis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
1
Όποιος χωρίζει από δω και πέρα, ούτε δικαστήρια ούτε διατροφές τίποτα.Τηλεφωνακι, καταγγελία ότι η πουτανα είναι γκαργκινιαρα εεεεε κορονοφορεας,την τσιμπάνε στα καπάκια και όλα λυμένα.

Α ρε Κούλη, άγαλμα ρε πουστη θα σε κάνουμε

Είσαι πολύ μπροστά δικέ μου!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οποτε alex71 και Μπαρμπαπήδουλας

εαν καποιος καλεσει το 100 να συλλαβει οποιονδηποτε απο την οικογενεια σας για το οποιοδηποτε αδικημα που εχουν κανει μην ζητησετε τα ρεστα

"ειχαν λογο" που καλεσαν την αστυνομια "για να επιλυφθει επι του θεματος αυτου"

βλεπετε λοιπον οτι με την παρανομη και φασιστικη αποφαση της κυβερνησης να δωσει πληρη ασυλια στον οπιιοδηποτε αρτεμη ματσα να ρουφιανευει και να καταδιδει οδηγει στα αντιθετα αποτελεσματα καταστρεφοντας οικογενειες για το δικο του χουι και την δικη του εκδικηση?
Θα απαντήσεις για το ματσάκι με την μητέρα σου? ή θα μου λες αριστερίστηκες παπάρες?
σου απαντησα πριν

μην κολλας με τα εαν και οποτε

ρουφιανεψε αυτος και εδωσε τα παιδια στο 100? ναι η οχι?

εσυ τι θα εκανες εαν καποιος σε ρουφιανευε στο 100? την κοτα? η θα εψαχνες να βρεις το κουναβι?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Επίταξη σε ιδιωτικές κλινικές και εθελοντισμό από ιδιώτες γιατρούς και νοσηλεύτριες, θέλει η κυβέρνηση. Γιατί δεν κάνει επίταξη σε στρατιωτικούς γιατρούς και σε νοσηλεύτριες του στρατού, που τους έχει σπουδάσει το κράτος, εφόσον υπάρχει ανάγκη τώρα με την πανδημία. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom