Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.885
- Πόντοι
- 46.423
Εντοπίστηκαν νέοι κορονοϊοί σε νυχτερίδες φυλαγμένες σε εργαστήρια εκτός Κίνας.
θα δεις πολλες "ακραιες" ειδησεις απο δω και στο εξης για να πεισουν το κοσμο να κανει το εμβολιο..πχ αυτη με τα πτωματα εδω στους θαλαμους..Ομως να τρομαξουν το κοσμο και τους νεους για να ταμπουρωθουν δεν εχει νοημα γιατι τους εχουν βαλει μεσα ολους οποτε οτι ειδησεις θα δεις,καποιες θα ειναι ακραιες και αληθινες και καποιες αλλες οχι.Το κανουν πλεον καθαρα για το εμβολιο.Στη συγκεκριμενη ειδηση πχ απο ταω καποιοι λενε fake news καποιοι αλλοι οχι...αλλα περα απο αυτο ειτε ειναι ειτε δεν ειναι εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να σκεφτω αντικειμενικα και οχι 'δεξια" η "αριστερα"..ετσι κανει για μενα ενας εξυπνος ανθρωπος εχω πολλους φιλους που ειναι αριστεροι η δεξιοι,οχι οτι ειναι κακο αλλα το παθος προς μια κατευθυνση καποιες φορες δεν σε κανει να σκεφτεις αντικειμενικα...στα λεω ηρεμα και καλοπροαιρετα.Εγω εχω δει και τα σωστα της κυβερνησης αλλα και τα λαθη.Η Ελβετική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας (SGI) μόλις ανακοίνωσε ότι οι 876 ΜΕΘ που υπάρχουν στη χώρα έχουν πλέον σχεδόν γεμίσει, και καθώς δεν αναμένεται να αδειάσουν σύντομα, ζητά από τους πολίτες της χώρας να δηλώσουν αν επιθυμούν να νοσηλευθούν σε περίπτωση βαριάς νόσησης.
Η ΕΛΒΕΤΙΑ...
H χώρα με το καλύτερο σύστημα υγείας στην Ευρώπη. 1η στο Euro Health Consumer Index και 2η σε κατά κεφαλή ΑΕΠ, ζητά από τους πολίτες της να επιλέξουν αν θα πεθάνουν στο σπίτι τους, προκειμένου να μη μετακυληθεί το βάρος της απόφασης στους γιατρούς.
Οι σκατόψυχοι πτωματολάγνοι λοιπόν ας σταματήσουν να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα για ΜΕΘ ΚΑΙ Ελληνικό Σύστημα Υγείας.
Ξέρω, ξέρω, δεν σας αρέσει... ξυδάκι και ζουμί από λάχανο!
Τύπε αυτά τα λέει ο Βλαξεβάνης που κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Ελβετίας επειδή δεν του δίνουν δημόσιο χρήμα.
Εσύ θα ακούς τον Kabourdidi που θα έκανε τα πανευρωπαϊκά κουμάντα αλλά δυστυχώς το κυνήγησε η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ο George Soros και αναγκαστικά τα γράφει εδώ.
σου απαντησα πρινΘα απαντήσεις για το ματσάκι με την μητέρα σου? ή θα μου λες αριστερίστηκες παπάρες?οποτε alex71 και Μπαρμπαπήδουλας
εαν καποιος καλεσει το 100 να συλλαβει οποιονδηποτε απο την οικογενεια σας για το οποιοδηποτε αδικημα που εχουν κανει μην ζητησετε τα ρεστα
"ειχαν λογο" που καλεσαν την αστυνομια "για να επιλυφθει επι του θεματος αυτου"
βλεπετε λοιπον οτι με την παρανομη και φασιστικη αποφαση της κυβερνησης να δωσει πληρη ασυλια στον οπιιοδηποτε αρτεμη ματσα να ρουφιανευει και να καταδιδει οδηγει στα αντιθετα αποτελεσματα καταστρεφοντας οικογενειες για το δικο του χουι και την δικη του εκδικηση?
μην κολλας με τα εαν και οποτε
ρουφιανεψε αυτος και εδωσε τα παιδια στο 100? ναι η οχι?
εσυ τι θα εκανες εαν καποιος σε ρουφιανευε στο 100? την κοτα? η θα εψαχνες να βρεις το κουναβι?
Τέλος, ανέφερε ότι η ίδια συνεχίζει κανονικά η ίδια να κοινωνά. «Ασφαλώς. Ούτε συζήτηση. Μιλάμε μόνο για την Αγία Κοινωνία. Το μεγαλύτερο μυστήριο. Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις».
Ασφαλως το μουνι της μανας σου και κακο ψοφο να εχεις εξωγηινη κωλογρια....
Το έχουμε γράψει επανειλημμένως.
Τα lockdown γίνονται για να μην κρασάρουν τα συστήματα υγείας. Όλα τα συστήματα σε όλον τον κόσμο είναι φτιαγμένα σε σχέση κόστους-οφέλους. Σε έκτακτο γεγονός έχουμε έκτακτες συνθήκες, έκτακτες αποφάσεις, έκτακτα μέτρα.
1) Οι πολιτες πληρωνουν τις κυβερνησεις ωστε αυτες να παρεχουν συστηματα υγειας τα οποια ειναι υποχρεωμενα να τους προστατεψουν. Οι πολιτες δε πληρωνουν το κρατος για να πει το κρατος οτι οι πολιτες πρεπει να προστατεψουν το συστημα υγειας. Δε φθανει που το πληρωνουν, δε φθανει που δε θα λαβουν περιθαλψη, χανουν και την ελευθερια τους για να προστατεψουν το συστημα υγειας. Ολες οι προτεραιοτητες στο παραπανω αφηγημα ειναι ΛΑΘΟΣ. Το συστημα υγειας πρεπει να προστατευει τον πολιτη και οχι ο πολιτης το συστημα υγειας. Αν το συστημα υγειας δεν εχει σχεδιαστει να προστατευει τον πολιτη τοτε αυτοι που το σχεδιασαν ειναι υπευθυνοι.
2) Τα ρατζα και οι γεματες ΜΕΘ ειναι καθεστως. Και με τη γριπη τον Ιανουαριο ειχες μπουκωμενες ΜΕΘ. Αυτο δειχνει κατι οσον αφορα τις επιλογες κοστους-οφελους των κυβερνοντων (οχι μονο των τωρινων) οι οποιοι ανηκουν σε μια οικονομικη ελιτ που δε τους ακουμπανε τα προβληματα του κοσμακη. Στ'αρχιδια τους αν ο κοσμακης δεν εχει μεθ, ειναι στα ρατζα, κτλ κτλ. Αυτοι ξερουν οτι αν γινει κατι θα πανε στα καλυτερα νοσοκομεια ή θα εχουν προτεραιοτητα. Ο μεσος πολιτης να πα να γαμηθει και να ψοφησει. Οι γεματες ΜΕΘ, διαχρονικα, αυτο αποδεικνυουν. Ακομα και πριν λιγους μηνες ελεγαν οτι ευτυχως που δε πεταξαν λεφτα στις ΜΕΘ οπως τους ελεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατουραγανε δλδ ακομα και τους δωρητες των ΜΕΘ μ'αυτον το τροπο. Ειναι σα να τους λενε "χαχα μαλακες δωρητες ΜΕΘ, βαλτε εσεις, εμεις δε βαζουμε".
3) Το θεμα του cost/benefit, αν γινονταν με τετοια αναλυση, θα εβγαζε παρομοια νουμερα κατα κεφαλην κλινων σε διαφορες χωρες. Ομως αυτο δε συμβαινει.
Ετσι μας βρηκε η κατασταση το Μαρτη :
Αρα εδω περα η σωτηρια του κοσμου θεωρειται απ'τη κυβερνηση φυρα.
Απ'την αλλη, ακομα και με cost/benefit να το βαλεις, τις υποδομες εκτακτης αναγκης τις εχεις παντα σε νουμερα πανω απο αυτα που χρειαζεται για εκτακτα γεγονοτα. Δλδ αν αυριο σκασει ενας σεισμος και εχεις μερικες εκατονταδες πολυκατοικιες να καταρρευσουν, τι θα κανεις? Σε σεισμογενη χωρα εισαι. Θα πεις να ψοφησουν ολοι επειδη δε χωρανε στα νοσοκομεια? Δε σου λεω καν να γινει πολεμος...
Ασε που στο πιθανο κοστος δεν ειναι μονο το κοστος το εφαπαξ και το τρεχων που καταβαλλεις για την αναπτυξη και τη λειτουργια των υποδομων υγειας αλλά και το δυνητικο κοστος απ'την αστοχια του συστηματος υγειας. Εστω δλδ οτι το κλεισιμο της οικονομιας επι 2-3-4 μηνες στοιχιζει 20-30-40 δις. Εσυ αντεχεις να χασεις 20-40 δις για να μη δωσεις ...50-100εκατομμυρια? Δε σε συμφερει να εχεις δωσει τα 100 εκατομμυρια σαν φθηνο ασφαλιστρο στο cost/reward estimation?
Και καλα να ερθει καποιος να πει, βρε μαλακα καβουρδιδη εισαι μετα χριστον προφητης και τα λες αυτα... αυτοι που να ξερουν τι θα γινει? Μα οι μπουκωμενες ΜΕΘ ηταν ηδη καθεστως με απλη γριπη...
Στο δε δευτερο κυμα ηταν καθαρα τζογος αφου ειχε προηγηθει το πρωτο κυμα. Δλδ ΤΖΟΓΑΡΑΝΕ να μη πληρωσουν μερικες δεκαδες εκατομμυρια παραπανω ως φθηνο ασφαλιστρο για πιθανοτητα νεου lockdown... μαλιστα καυχιοντουσαν οτι γλυτωσαν πεταμενα λεφτα σε ΜΕΘ... Αν αυτο δε δειχνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΚΟ COST/REWARD ESTIMATION τοτε τι? Η αυξημενη χωρητικοτητα σε ΜΕΘ θα επετρεπε στη χωρα να λειτουργει κανονικα για πολυ μεγαλυτερο διαστημα ανευ lockdown, δλδ με πολυ περισσοτερο τζιρο και πολυ μικροτερο χαμενο ΑΕΠ το οποιο μεταφραζεται οχι σε ταξεις εκατομμυριων αλλα σε ταξεις ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ και ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.
Οπως αγοραζεις ενα μαχητικο οχι για να πολεμησει αλλα για την αποτροπη που σου δινει, και ας κανει 50-100 εκατομμυρια, Ε ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΘ. Θα στο θεσω και αλλιως.Εστω ο τουρκος εχει δει οτι εσυ σα χωρα εισαι για τον πουτσο. Σου στελνει εδω τους πρακτορες της ΜΙΤ, σου καιει τα δαση, σου στελνει λαθρο να σου γαμανε την οικονομια, κτλ κτλ... εχει πιστοποιημενη υπογεια και φανερη δραση για να σε γονατισει... εστω λοιπον οτι ο τουρκος θελει να εισαι στο πατο οικονομικα ωστε να μη μπορεις να παρεις κεφαλι και στον αμυντικο τομεα. Ο καλυτερος τροπος να σου γαμησει την αμυνα ειναι να σου γαμησει την οικονομια ωστε να μην αντεχεις να αγοραζεις οπλα. Αν εσυ βγαινεις και λες εχω 500 και 1000 ΜΕΘ και καθε φορα που θα εχω εξαρση κρουσματων θα κανω lockdown και θα χανω δεκαδες δισεκατομμυρια ΑΕΠ, τοτε πες μου εσυ γιατι ο τουρκος να μη σου στελνει πρακτορες να εξαπλωνουν τον covid σε συνωστισμενα μερη τυπου ΜΜΜ ή να σου στελνει λαθρο που εχει φροντισει να τους γεμισει με covid? Τι αντικινητρο του δινεις εσυ του τουρκου οταν βγαινεις και λες δεν εχω ΜΕΘ το lockdown ειναι η μονη μου λυση? Ειναι σα να του λες δεν εχω πυροσβεστικα αεροπλανα, ελα να μου καψεις τα δαση ή δεν φυλαω τα συνορα, στειλε μου οσους λαθρο μπορεις. Και τα κανει. Αφου θελει να ειναι υπερδυναμη στη περιοχη εις βαρος σου. Το θεμα ειναι ΕΣΥ τι κανεις ως χωρα για να μη του δινεις του αλλου τετοιες ευκαιριες.
αυτο το ετσι που κανει τετοιο απο τους αλλους ντε το "αμερικανικο" λεει τιποτα?
Τέλος, ανέφερε ότι η ίδια συνεχίζει κανονικά η ίδια να κοινωνά. «Ασφαλώς. Ούτε συζήτηση. Μιλάμε μόνο για την Αγία Κοινωνία. Το μεγαλύτερο μυστήριο. Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις».
Το κανουν πλεον καθαρα για το εμβολιο.
Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το τόσο απλό που σε ρώτησα που δε χρειάζεται καν πράξεις, τότε είναι αδύνατο να μπορείς να υπολογίσεις αυτό που με ρώτησες εσύ. Άρα δεν έχει νόημα να σου απαντήσω.Επειδή κι εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις, μέχρι να σου απαντήσω θα σου βάλω κι εγώ μια άσκηση που δε χρειάζεται πράξεις:3. Επειδή δεν ξέρεις τι λες και δεν καταλαβαίνεις τίποτε θα σου βάλω μία άσκηση.
Έστω ότι έρχονται 10.000 Αλβανοί που όντως έχουν κάνει πραγματικό μοριακό τεστ το οποίο, ας πούμε, για να κάνουμε γρήγορα υπολογισμούς έχει ευαισθησία 99%. Φυσικά υποθέτουμε ότι κανένας Αλβανός επειδή είναι τίμιος αν έχει θετικό τεστ δεν θα θελήσει να έρθει.
Όλους αυτούς, που πραγματικά έχουν κάνει μοριακό τεστ και τους έχει βγει αρνητικό, τους κάνουμε γρήγορο τεστ, το οποίο, ας πούμε, για να κάνουμε γρήγορα υπολογισμούς έχει ευαισθησία 90% και ειδικότητα 95%.
Ποια θα είναι τα αποτελέσματα των γρήγορων τεστ, δηλαδή πόσα αρνητικά και πόσα θετικά αποτελέσματα θα έχουμε;
Έχω μια ομάδα 10.000 δειγμάτων από τα οποία 9.000 είναι πραγματικά αρνητικά και 1.000 πραγματικά θετικά, και μια ομάδα 10.000 δειγμάτων από τα οποία 7.000 είναι πραγματικά αρνητικά και 3.000 πραγματικά θετικά.
Αν κάνω σε όλα τα δείγματα και των δύο ομάδων rapid test, σε ποια από τις δύο ομάδες θα βρω περισσότερα ψευδώς θετικά;
Μπορείς να απαντήσεις.
Όχι, δεν μπορείς.
Και ξέρεις γιατί δεν μπορείς;
Γιατί είσαι ένας άσχετος ΒΛΑΞ.
Ρε ηλίθιε, και πως θα ξέρεις ποιά είναι τα πραγματικά θετικά και τα πραγματικά αρνητικά;
ΗΛΙΘΙΕ.
Τι βλακώδες επιχείρημα είναι τώρα αυτό; Να σου δώσω κι εγώ τότε τα τηλέφωνα από τους 90χρονους και τους 100χρονους.Nα σου δωσω το τηλεφωνο της χήρας του υγιέστατου 39χρονου ντι-τζέι Ντεσιμπέλ που πεθανε απο κορωνοιο σημερα χωρις κανενα υποκειμενο νοσημα και αφηνει ορφανο ενα κοριτσακι 40 ημερων, να της πεις τις πίπες περι "μεγαλοποιησης της επικινδυνοτητας του ιου"?Αφού όπως ισχυρίζονται όλοι θα κολλήσουμε τον ιό κάποια στιγμή , (αναφέρθηκε πως στο 3ο κύμα θα κολλήσουν όσοι δε νόσησαν μέχρι στιγμής) τότε προς τι το lockdown;;;ΠΟΥ: και 3ο κύμα πανδημίας από τον Φλεβάρη του 2021!
Ας μου λύσει κάποιος την απορία...
Kαλώς το μωρό,που χαθηκες?
Τώρα για το λοκντανουν,φταίμε κι εμείς.Αν σου λένε να τηρησεις κάποια μετρα και εσύ δεεεν...
Γενικά όμως το λέω.
Φταίμε εμείς η αυτοί που μεγαλοποιούν την επικινδυνότητα του ιού;;;
Να σου δωσω και μερικα τηλεφωνα συγγενων των 30χρονων που διασωληνωθηκαν σημερα?
αυτο το ετσι που κανει τετοιο απο τους αλλους ντε το "αμερικανικο" λεει τιποτα?
ποτε μπορουμε να το κουμπωσουμε εμεις η πλεμπα?
γιαυτο το Regeneron λεωαυτο το ετσι που κανει τετοιο απο τους αλλους ντε το "αμερικανικο" λεει τιποτα?
Τυπε θα αργησεις εσυ....πρωτα οι υγειονομικοι,μετα οι ευπαθεις και στο τελος εσεις η πλεμπα.Υπολογιζε απο Μαρτιο και μετα....