miraculous mandarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.140
- Πόντοι
- 5.271
Μαρτυρία της παθολόγου στην κλινική Covid-19 του Ιπποκρατείου της Θεσσαλονίκης Χριστίνας Κυδώνια, την Παρασκευή 20 Νοέμβρη:
ολα αυτα τα σαπροφυτα και τα προβατα τους πιανουν κλινες ΜΕΘ απο κανονικους ανθρωπους
Αφού όπως ισχυρίζονται όλοι θα κολλήσουμε τον ιό κάποια στιγμή , (αναφέρθηκε πως στο 3ο κύμα θα κολλήσουν όσοι δε νόσησαν μέχρι στιγμής) τότε προς τι το lockdown;;;ΠΟΥ: και 3ο κύμα πανδημίας από τον Φλεβάρη του 2021!
Αφού όπως ισχυρίζονται όλοι θα κολλήσουμε τον ιό κάποια στιγμή , (αναφέρθηκε πως στο 3ο κύμα θα κολλήσουν όσοι δε νόσησαν μέχρι στιγμής) τότε προς τι το lockdown;;;ΠΟΥ: και 3ο κύμα πανδημίας από τον Φλεβάρη του 2021!
Ας μου λύσει κάποιος την απορία...
προφανως δεν ειναι για λυπηση τυπε,απλα δημιουργουν προβληματα στο συστημα υγειας πιανωντας χωρο,δεν εχουν ολοι προσωπικους γιατρους οπως ο Ανθιμος που πηγε να το παιξει τσαμπας μαγκας.ολα αυτα τα σαπροφυτα και τα προβατα τους πιανουν κλινες ΜΕΘ απο κανονικους ανθρωπους
Τα πρόβατα φιλάγανε τον νεκρό από Κορονοιό. Δεν τους λυπάμε καθόλου. Τουλάχιστον ο Άνθιμος σηκώθηκε και έφυγε από το Νοσοκομείο. Μάλλον θα προσπαθήσει να γιατρευτεί με Αγιασμό όπως συμβούλευσε τους πιστούς του. Οι άλλοι από τη μια θα λένε ότι προσεύχονται στο θεό να τους γιατρέψει, κι από την άλλη θα βάζουν όλα τα κονέ τους για να μπουν στις ΜΕΘ και να τους φέρουν από την Αμερική τα φάρμακα που πήρε ο Τραμπ
ΓΙατι ειναι ρατσιστες τυπε? Ολοι πεθαινουμε-αποβιωνουμε γινομαστε τροφη για τα σκουληκια κι αυτοι "κοιμουνται"ολα αυτα τα σαπροφυτα και τα προβατα τους πιανουν κλινες ΜΕΘ απο κανονικους ανθρωπους
κοιμουνται για να ξυπνησουν στην Δευτερα παρουσια τυπεΓΙατι ειναι ρατσιστες τυπε? Ολοι πεθαινουμε-απωβιωνουμε γινομαστε τροφη για τα σκουληκια κι αυτοι "κοιμουνται"ολα αυτα τα σαπροφυτα και τα προβατα τους πιανουν κλινες ΜΕΘ απο κανονικους ανθρωπους
Καλυτερα τροφη για τα σκουληκια παρα να βλεπεις τραγανθιμο μολις ξυπναςκοιμουνται για να ξτπνησουν στην Δευτερα παρουσια τυπεΓΙατι ειναι ρατσιστες τυπε? Ολοι πεθαινουμε-απωβιωνουμε γινομαστε τροφη για τα σκουληκια κι αυτοι "κοιμουνται"ολα αυτα τα σαπροφυτα και τα προβατα τους πιανουν κλινες ΜΕΘ απο κανονικους ανθρωπους
σκεψου να ξυπνησεις απο τον λακκο και να δεις Ανθιμο να σε σπρωχνει παλι μεσα
Κούλη, θ' αλλάξω επίθετο
Κούλη, θ' αλλάξω χώρα
αν θα γενείς πρωθυπουργός
θα μπω σε νεκροφόρα.
Kαλώς το μωρό,που χαθηκες?
Τώρα για το λοκντανουν,φταίμε κι εμείς.Αν σου λένε να τηρησεις κάποια μετρα και εσύ δεεεν...
Γενικά όμως το λέω.
Μαρτυρία της παθολόγου στην κλινική Covid-19 του Ιπποκρατείου της Θεσσαλονίκης Χριστίνας Κυδώνια, την Παρασκευή 20 Νοέμβρη:
E, τι να κάνουμε... θα την βγάλουμε ανήμερα Χριστουγέννων με μακαρονάδα... λόγω της μαλακίας που δέρνει κάποιους!!!
καραπουτσι ο τυπος,ειχε κοβιντ μεχρι τον αστραγαλο και πηγαινε για τα τσιπουρακια του
Nαι... ΟΚ... με μια διαφορά...Σε είκοσι χρόνια, εκτιμώ ότι θα είσαι πλήρως ελεγχόμενος, ένα ακόμα πιόνι στην σκακιέρα της ΝΤΠ, θα ξέρουν τι ώρα κατουρησες, τι ώρα τον έπαιξες και με ποια τσόντα μάλιστα.
Όοοοοολα αυτά στα κάνουν ήδη... κι εσύ ακόμα νομίζεις ότι ΘΑ στα κάνουν σε 20 χρόνια από σήμερα... έχεις μείνει πολύ πίσω ρε αδερφάκι μου!!!
Φταίμε εμείς η αυτοί που μεγαλοποιούν την επικινδυνότητα του ιού;;;
Όχι φιλαράκι, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαντάζεσαι! Σταμάτα να φτιάχνεις σενάρια διάφορα στο μυαλουδάκι σου και πάρτο λίγο αλλιώς. Η ζωή είναι πολύ πιο απλή, trust me!Εγώ περίμενα να διαφωνήσεις στους ισχυρισμούς μου, αλλά εσύ το πήγες ακόμα πιο μακριά, ότι ήδη σε ελέγχουν απολύτως στο 2020 (δεν μας είπες όμως πως σε ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ σημερα). Δύο εξηγήσεις υπάρχουν όσον αφορά την στάση και τα πιστεύω σου:
- Ή είσαι οπαδός της ΝΤΠ και επικροτείς την κατάσταση που οδηγούμαστε σαν ανθρωπότητα και χαίρεσαι γι'αυτό.
- Ή πρέπει να σε κοιτάξει ψυχολόγος-ψυχίατρος επειδή είσαι διχασμένη προσωπικότητα , από την μία αν και δεν σου αρέσει η ελεγχόμενη σκλαβιά που οδηγείται η ανθρωπότητα, παρά ταύτα υποστηρίζεις τύφλα τους διαχειριστές της παγκοσμιοποίησης.
Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή, να το έγραψες αυτό απλώς για να μου την πεις, σαν γνήσιος ξερολας που είσαι, το οποίο κι αυτό χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας....