pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ομολογία ηθικής αυτουργίας εκ μέρους της κυβέρνησης ή βλέπει τι έρχεται και βγάζει την ουρά του απ'έξω;
συνεχιζεις τις αρλουμπες....ο ρεζνοφ εγραψε ενα αστειο και απο κατω σε παραθεση γελασα.....και συ γιδι εγραψες για το αστειο και τον μαλακα που γελαει...ετσι για την ιστορια το γραφω...δεν εκανα τον δικηγορο του ρεζ λοιπον αλλα τον δικηγορο του εαυτου μου...οσο για τα αλλα που γραφεις,αν μιλουσα λαιβ με καποιον και γελουσα και εσυ πεταγοσουν σαν σφηνοπουτσα...θα σε φυτευα...επιτοπου,ετσι για να μην εχεις αυταπατες για το ποσο στραβωμενη ειναι η διαθεση μου αυτον τον καιρο...οι ανθρωποι δεν ειναι ρομποτ....απλά είναι τα πράγματα, εγώ σχολίασα αρνητικά κάτι που έγραψε ο ρεζνοφ, μπορεί να είχα δίκιο μπορεί και άδικο δεν έχει σημασία. Ο ρεζνοφ δεν είναι (υποθέτω) ανήλικος για να χρειάζεται υπεράσπιση, απάντησε σαν άνθρωπος, είπε ότι είχε να πει, το ίδιο και εγώ και τέλος. Εσύ ως ψυχάκιας που είσαι έγραψες ένα κατεβατό από μπινελίκια σε κάποιον που δεν ξέρεις για κάτι που δεν σου έπεφτε λόγος.
Πέρα από το πιθανό ιατρικής φύσης συμπέρασμα που βγαίνει από τον τρόπο που γράφεις, δεν είναι καθόλου περίεργο αφού κάθε είδους ανθρωπάκια έχουν βρει τη χαρά τους στο ίντερνετ μιλώντας σε αγνώστους όπως δεν θα τολμούσαν ποτέ να μιλήσουν στην πραγματική ζωή.
τα σκέφτηκες πολύ αυτά πριν τα γράψεις ;
έχεις και τον άλλο από κάτω που προσκυνάει το ποστάρισμά σου Jerking
ΓΑΜΗΜΕΝΕ / ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ / ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ / ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΑΝΑ / ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ...
ο
εμενα τον μαλακα με βριζει ολο το σαιτ
οχιρε ποια αγωγη να με πιασει,ακομα την ψαχνει η φαηζερ....απλα χαλαρωσα τωρα που μας εδωσες την αδεια να γελαμε με οτι θελουμε την ωρα που ψωλαρουμε στο νετ....με ειχε στρεσαρει η απογορευση σου και βαραγα τα πληκτρα δυνατα...εσπασα δυο τρια πληκτρα μαλιστα ,αλλα τωρα που μας εδωσες κληαρ ,λαρωσα....C-LOΟSER822 όταν λες "ειμαστε κλεισμενοι μεσα" ξεχνάς να μας πεις ότι εσύ δεν είσαι μέσα λόγω καραντίνας
γέλα όσο θες με όποιο νικ θες, εκεί που είσαι μόνο εσύ ακούς το γέλιο σου.
αλήθεια ξεκολλησε το caps lock και γράφεις μόνο πεζά τώρα ; ή έπιασε η αγωγή ;
Ασθενης με κορωνοιό λέει βγήκε βόλτα , και αυτό λέει απαγορεύεται ... αλλά εγω θυμάμαι που μας έλεγαν οτι η κυρίως δουλειά που κάνει η μάσκα είναι οτι αν είσαι άρρωστος να μην κολλήσεις τον άλλον , οπότε γιατί να μην βγεί με μάσκα ;
Ασθενης με κορωνοιό λέει βγήκε βόλτα , και αυτό λέει απαγορεύεται ... αλλά εγω θυμάμαι που μας έλεγαν οτι η κυρίως δουλειά που κάνει η μάσκα είναι οτι αν είσαι άρρωστος να μην κολλήσεις τον άλλον , οπότε γιατί να μην βγεί με μάσκα ;
Για τους ασυμπτωματικους το ελεγαν αυτο. Ο τσεκαρισμενα θετικος ειναι σε καραντινα 14 μερες.
Για τους ασυμπτωματικους το ελεγαν αυτο. Ο τσεκαρισμενα θετικος ειναι σε καραντινα 14 μερες.
Βασικά μπορείς να είσαι και ασυμπτωματικός και θετικός ταυτόχρονα εαν δεν κάνω λάθος
Τέλος πάντων , με την ευκαιρία του πόστ εδω ο τύπος μιθριδάτης με τον δικό του μοναδικό τρόπο λέει διάφορα περι covid.
οχι μαλουκο δεν εκανε τιποτα σωστο γιατι δεν αφουγκραστηκε την κοινωνια και εκανε ακριβως αυτα που του υπεδειξε μια ομαδα επιδιομιολογων οι οποιοι αναθεμα τους εαν εχουν παρει πτυχια με τον ιδρωτα τους και οχι πλαστα απο συγκεκριμενα κρατηΛέγε βρε μαλούκο, τόσο πολύ δυσκολεύεσαι;; Έκανε ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ αυτή η κυβέρνηση;; Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα, ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ έκανε;
Όσο για τα ρούχα, βλακάκο, αφού είναι κλειστά τα μαγαζιά και τους σταμάτησαν να τα πουλάνε και στα σούπερ μάρκετ για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, γιατί να επιτρέψουν να πουλάνε στις λαικές αγορες;
ετοιμασου για χειροτερα...δε νομιζω να ειναι μονο 2 φορεςΤο θεμα ειναι οτι οι γαμιωλες εκλεισαν την οικονομια και το εκαναν 2η φορα ΜΕΣΑ ΣΕ 10ΜΗΝΕΣ ,ενω γνωριζουν οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ....
οχι μαλουκο δεν εκανε τιποτα σωστο γιατι δεν αφουγκραστηκε την κοινωνια και εκανε ακριβως αυτα που του υπεδειξε μια ομαδα επιδιομιολογων οι οποιοι αναθεμα τους εαν εχουν παρει πτυχια με τον ιδρωτα τους και οχι πλαστα απο συγκεκριμενα κρατηΛέγε βρε μαλούκο, τόσο πολύ δυσκολεύεσαι;; Έκανε ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ αυτή η κυβέρνηση;; Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα, ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ έκανε;
Όσο για τα ρούχα, βλακάκο, αφού είναι κλειστά τα μαγαζιά και τους σταμάτησαν να τα πουλάνε και στα σούπερ μάρκετ για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, γιατί να επιτρέψουν να πουλάνε στις λαικές αγορες;
η λαικη βρε μαλεα τι σου φταιει? ποιος αθεμιτος ανταγωνισμος με τα 3.10 που πουλανε β εως δ διαλογης οι εμποροι εκει?
δυστυχως η κυβερνηση εδειξε το απανθρωπο εργο της εναντιων των ελληνων πολιτων
αυτα να τα θυμουνται το οτι περασαμε και τι χειροτερο μπορουμε να ξαναπερασουμε οταν εχουμε εναν πρωθυπουργο σε μια γυαλα και τους συμβουλους του ως κυβερνητες να διαταζουν με φιρμανια χωρις καν να εχουν ψηφιστει σε εθνικες εκλογες απο τον ελληνικο λαο
barock
μα την παναγια οταν ασχοληθω να γραψω βιβλιο θα γκρεμοτσακιστεις να με βοηθησεις να το ολοκληρωσω που ξερεις μπορει να βγει και ταινια
barock
μα την παναγια οταν ασχοληθω να γραψω βιβλιο θα γκρεμοτσακιστεις να με βοηθησεις να το ολοκληρωσω που ξερεις μπορει να βγει και ταινια να παρεις και τα ποσοστα σου