Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
2 γνωστοι του προβατου εχουν κορονοιο. Το προβατο θα εξεταστει τωρα καθως ηρθε σε επαφη.Θα μπορεσει να ειναι το επισημο πειραματοζωο του μπου. αν δε ξαναγραψει καταλαβατε.

Οι γνωστοι του φτασανε προς το παρον μεχρι 37.7 πυρετο. Απο συναντηση 9 ατομων σε ενα σπιτι (νομιμη στο λουξ) ,στην οποια μονο ενας ηταν αρχικα αρρωστος, εχουν επιβεβαιωθει ως αρρωστοι οι 6. Συναντηση που κρατησε κανα διωρο. Αρα μιλαμε για απιστευτη μεταδοτικοτητα. Αλλα οχι τρομερα ασχημα συμπτωματα.

τύπε ολα καλα θα πανε. just in case στειλε πμ στον παρκαδόρο ψυχών του σαιτ να σε βαλει στα pending:confused:

περαστικα σου τύπε καλη δυναμη

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
. Αρα μιλαμε για απιστευτη μεταδοτικοτητα. Αλλα οχι τρομερα ασχημα συμπτωματα.

Έτσι ακριβώς. Αν είναι γεροί οργανισμοί συνήθως δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, σε 10 ημέρες θα είναι καλά.

η μεταδοτικοτητα ειναι πραγματικα απιστευτη, Η πρωτη που αρρωστησε, μια μερα μετα ηταν μια τσεχα, που μαλιστα ειχε κατσει για μια ωρα μονο. Και 5-6 μερες μετα βγηκαν και οι αλλοι θετικοι. Για να δουμε. Σε μια ωρα, εκει που βλεπεις νετφλιξ και βγαζει μια φωτο, ολοι αρρωστοι. Που να ηταν πανουκλα δε θα ειχε μεινει κανεις.

Ειναι η αποφαση αν θα θυσιασεις τα παππουδια για την οικονομια, το ιδιο που λεμε καθε μερα. Τωρα το δεν υπαρχει ιος κλπ, ειναι για πανηγυρτζηδες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.732
Πόντοι
736

Έτσι ακριβώς. Αν είναι γεροί οργανισμοί συνήθως δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, σε 10 ημέρες θα είναι καλά.

Δεν θα μπορούσαν να μαζέψουν εθελοντές και να χτίσουν ανοσία αγέλης με γερούς οργανισμούς ;

Όχι οτι δεν θα το έχουν ηδη σκεφτει και περίμεναν εμένα , αλλά έτσι το έχω απορία αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο :P

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
2 γνωστοι του προβατου εχουν κορονοιο. Το προβατο θα εξεταστει τωρα καθως ηρθε σε επαφη.Θα μπορεσει να ειναι το επισημο πειραματοζωο του μπου. αν δε ξαναγραψει καταλαβατε.

Οι γνωστοι του φτασανε προς το παρον μεχρι 37.7 πυρετο. Απο συναντηση 9 ατομων σε ενα σπιτι (νομιμη στο λουξ) ,στην οποια μονο ενας ηταν αρχικα αρρωστος, εχουν επιβεβαιωθει ως αρρωστοι οι 6. Συναντηση που κρατησε κανα διωρο. Αρα μιλαμε για απιστευτη μεταδοτικοτητα. Αλλα οχι τρομερα ασχημα συμπτωματα.

Καλά ξεμπερδέματα ρε τύπε!
Άλλο να ψωλάρουμε θεωρητικολογώντας και άλλο να σου γαργαλάει το κωλοτρυπίδι η αμφιβολία.
Καλά αποτελέσματα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506

Δεν θα μπορούσαν να μαζέψουν εθελοντές και να χτίσουν ανοσία αγέλης με γερούς οργανισμούς ;

Όχι οτι δεν θα το έχουν ηδη σκεφτει και περίμεναν εμένα , αλλά έτσι το έχω απορία αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο :P

Πάλι να αρχίσουμε την παπαρολογία με την ανοσία της αγέλης;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506

Υπομονή τύπε και όλα να σου πάνε καλά. :hi:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
kakiasmenoprovato

ολα θα πανε καλα φιλαρακο :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506
στηριζουμε προβατο.....περαστικα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Εξαιρετική ιδέα ρε τύπε!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν 6.000.000 υγιείς εθελοντές και την φάγαμε λάχανο την πανδημία! :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.732
Πόντοι
736

Πάλι να αρχίσουμε την παπαρολογία με την ανοσία της αγέλης;

Επιλεκτική ανοσία όμως :P

Δηλαδη κινδυνεύεις που κινδυνεύεις να κολλήσεις πχ μπαίνοντας σε ένα λεωφορείο , γιατί να μην δηλώσεις εθελοντής αν θεωρείς γερό τον οργανισμό σου ;

Εγω παρόλο που καπνίζω , παίζει και να δήλωνα εθελοντής εαν επρόκειτο να γλυτωσω απο την μάσκα :P

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.716
Πόντοι
6.515
δημοσιογραφισκοι καταλαβετετο.....
ο κοσμος υπαρχει εξω οχι επειδη παρανομει και ειναι στα αρχιδια του ολα αλλα επειδη εχει αναγκη να παει να δουλεψει.....

Δεν μπορουν να το καταλάβουν τυπε
Έγιναν κρατικοδίαιτοι επί Κουλη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.716
Πόντοι
6.515
Δηλαδή από τόσες χιλιάδες μέλη του bou μόλις σήμερα εμφανίστηκε κάποιος που ΙΣΩΣ κολλησε ιό????

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506
τυπε δυστυχως το προβατο δεν πινει φαντα...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.493
Πόντοι
2.606
Για λιγο εψαχνα να καταλαβω τι ειναι το προβατο στην υποθεση.....χαχαχα μπουρδελα μαγεια..

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.169
Πόντοι
1.706
Όποιος δε μπορεί να συνειδητοποιήσει την ανικανότητα του Κούλη, ας αναλογιστεί μόνο ότι κατάφερε να μην πετύχει το λοκνταουν, δηλαδή το μόνο μέτρο που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην πετύχει.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Θα μπορούσε να γίνει μόνο σαν πείραμα σε ένα μικρό χωριό.
Η επιτυχία της ανοσία αγέλης εξαρτάται από τη μεταδοτικότητα του παθογόνου.
Στην Ιλαρά π.χ. για να έχει επιτυχία αυτό, πρέπει να αποκτήσει ανοσία πάνω από το 90% του πληθυσμού.
Για το covid-19 υπολογίζεται πως πρέπει να έχει ανοσία πάνω από το 50% του πληθυσμού.
Δηλαδή για να πέτυχεις ανοσία στον νομό Θεσσαλονίκης χρειάζεται πάνω από μισό εκατομμύριο εθελοντές.
Το ίδιο θα συμβεί και με το εμβόλιο. Πρέπει να το κάνουν τουλάχιστον 6 στους 10 για να επέλθει κανονικότητα χωρίς μάσκες, κ.λπ.…

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506
ειδες που μερικες φορες μπορεις να μιλας χωρις να γινεσε ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.375
Πόντοι
6.056

κακο προβατο δεν εχει αναγκη,μην σκας :confused: :confused: :confused: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom