Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Λοκνταουν αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο στη Γαλλια και αυτο οχι τοσο ολοκληρωτικο οσο στην Ελλαδα, ενα σημαντικο μερος βγαινει εξω. Νομιζω ο Κουλης οργανωσε το μεγαλυτερο (μεχρι τωρα) λοκνταουν

ΥΓ και Ιρλανδια/Αγγλια παιζει αλλα οχι τοσο αυστηρο.

Ο Κούλης θα'ναι ο πρώτος που θα φύγει μ'ελικόπτερο

Όταν φυσικά αυτός ο μαλάκας λαός σηκωθεί απ'το facebook και το ινσταγκραμ

Εσύ πάντως, ακόμα και όλα αυτά να γίνουν, πάλι ΔΕ θα γαμήσεις.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.493
Πόντοι
2.606
Ενα καλο νεο ,μεσα στον ορυμαγδο που εχουν προκαλεσει ,ειναι το οτι εξαναγκαζουν τα μεγαλα μαρκετ να γινουν μπακαλικα αυστηρα....ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ....ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!....ηταν αδιανοητο πχ να κλεινει ενα μαγαζι με εσωρουχα και το σουπερ μαρκετ να πουλαει τα ιδια προιοντα ανεμποδιστα....πολυ σωστη και δικαιη κινηση εστω και αργα!
Λεμε μπραβο στον Αδωνη δηλαδη?
τι θα πει μπραβο στον αδωνη?εισαι τελειως βλημα ρε παιχτη τελικα?τι σημαινει μπραβο στον αδωνη που γραφεις?τσιφλικι του ειναι η χωρα?του μπαμπα του μαγαζι?....μπραβο σε οποιονδηποτε ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Ρε αγράμματε με iq ραδικιού μη βρίζεις, κακομαθημένε. Γιατί σου λένε εθνικότητα διασωληνωμένων; πότε έγινε αυτο..

Όταν διαβάζω μαλακίες θα βρίζω. Εντάξει λοιπόν, όλοι οι Έλληνες είναι υπόδειγμα τήρησης των μέτρων και φταίνε οι λάθρο και οι τουρίστες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο κουλης θα φυγει νυχτα

τωρα δεν ξερω αν θα εχει ελικοπτερο η οχι αλλα σας το λεω
συριζα πασοκ και λοιποι θα φωναξουν το ιστορικο συνθημα που φωναζανε και τοτε

το ξερετε η να το πω???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Το άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λοκ-νταουν είναι πανελλαδικό, την στιγμή που έχει απαγορευτεί (και πολύ σωστά) η μετακίνηση από νομό σε νομό. Υπάρχουν νησιά η, χωριά, που δεν έχουν κρούσματα, γιατί του κλείνεις του άλλου το μαγαζάκι, η, του κόβεις την βόλτα ή το καφενείο;

Γιατί κωλόγερέ μου αν το έκαναν αυτό εκεί να δεις κλάμα για "μειονότητες, επιλεκτικά μέτρα, κοινωνικό ρατσισμό" και του πουλιού το γάλα. Και φυσικά επειδή ειδικά εδώ στην Ελλάδα ο φόβος φυλάει τα έρμα, κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε. Οι λίγοι, οι ελάχιστοι παίρνουν στο λαιμό τους το ΣΥΝΟΛΟ, ΟΛΟΥΣ.

Π.χ. δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορώ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ στο δρόμο με μάσκα αλλά επειδή 1 (ΕΝΑΣ) μαλάκας θα το ξεκινήσει να πηγαίνει στην πλατεία με την παρέα του, με άλλους 10-15, να κάθονται 5-5 στις ξαπλώστρες στην παραλία (το είδαμε) σα να μην τρέχει τίποτα, ε σου λέει, φάε τη μάσκα στο κεφάλι για χάρη αυτού του ΕΝΑ του μαλάκα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.493
Πόντοι
2.606
Το ποιο σωστο ποστ που εχει γραφτει σε 3099σελιδες νημα το εχει γραψει το νικ κωλογερος....δεν εχει σημασια τι κωμα στηριζω αλλα σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ....βεβαια απο φασιστοκωματοσκυλα που παιζουν με τις λεξεις,εχουν εμμονικα συνδρομα και εθισμο στην κωλομεγλειφαδα ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να κατανοησουν...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ο κουλης θα φυγει νυχτα

το ξερετε η να το πω???

Δε νομιζω. Εχει ισχυρη πλειοψηφια, σπρωξιμο απο τα καναλια και σοβαροφανεια. Εχει να ανταγωνιστει τη Γεννηματα( μπλιαχ) και τον καταληψια. Απο την ακρα δεξια δεν εχει να φοβηθει τιποτα καθως ο βελοπουλος ειναι απλα ξεκασμενος.

Εχει ερθει για να μεινει ο Κουλης, μονο αν τον ριξουν εσωτερικα θα πεσει, αλλα δε βλεπω καποιον επιδοξο ηγετη.

Αν ειχε βεβαια εναν Αντρεα απεναντι του θα ηταν αλλιως

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.493
Πόντοι
2.606
Οσο για το 20% προβαδισμα που εχετε κανει καραμελα.....ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,ΛΑΙΒ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΠΙΠΩΝΟΥΝ ΑΛΜΠΙΝΟΥΣ ΓΟΡΙΛΕΣ ΜΕ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ,ΠΑΛΙ 20% Θα εχουν....μην γραφουμε λοιπον συνεχεια τα αυτονοητα...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.979
Πόντοι
27.686
Το άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λοκ-νταουν είναι πανελλαδικό, την στιγμή που έχει απαγορευτεί (και πολύ σωστά) η μετακίνηση από νομό σε νομό. Υπάρχουν νησιά η, χωριά, που δεν έχουν κρούσματα, γιατί του κλείνεις του άλλου το μαγαζάκι, η, του κόβεις την βόλτα ή το καφενείο;
Γιατι στην Ελλαδα λεφτα υπαρχουν...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.493
Πόντοι
2.606
Το θεμα ειναι οτι οι γαμιωλες εκλεισαν την οικονομια και το εκαναν 2η φορα ΜΕΣΑ ΣΕ 10ΜΗΝΕΣ ,ενω γνωριζουν οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.493
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι δικα μου λογια τα παραπανω....λιγες μολις μερες πριν το κλεισιμο,ο ιδιος αποτυχιας ΔΗΛΩΝΕ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ 2ο ΚΛΕΙΣΙΜΟ.... ΓΑΜΙΕΣΤΕ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
ο κουλης θα φυγει νυχτα

το ξερετε η να το πω???

Ευτυχώς έχω βρει αυτή τη φωτό και

1ον δεν κουράζομαι να γράφω
2ον δε σας χρεώνω :grin::grin:

Συνημμένα

• 124284318_3438882959535821_285194703798056185_n.jpg
    124284318_3438882959535821_285194703798056185_n.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 32

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ειλικρινα απορώ με την εμμονή του Alex να δικαιολογήσει την Κυβερνηση βασιζόμενος στην αποδοχή των επιλογών της απο το Λαό,μεσω των δημοσκοπήσεων!!!!
Και τη μικρη μου κορη να ρωτησω θα μου πει "μπαμπά βγαζουν αυτόν που τους φροντιζει",στην καθομιλουμένη,αυτόν που τους τα σκαει..
20μυρια εδωσε στα ΜΜΕ την Ανοιξη και ποσα ακόμα κατω απο το τραπεζι,περιμενει κανεις ποτε να γραψουν κατι αυτοί και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που τις κρατανε στη ζωη με τις κατα παραγγελία ερευνες???
Ημαρτον ρε φιλε,εδω και κατι μηνες εχουμε χασει συχνοτητα στην επικοινωνία μας..Δεν ειναι δυνατόν να διαφωνούμε σε όλα επειδη εχεις ταχθει αναφανδόν υπέρ της ΝΔ...
Ούτε στο Πανεπιστημιο πριν 30 χρόνια τετοια αφοσίωση..
Λιγο ακομα και θα σε καταταξω στη συνομοταξία pussy και αλβανού με τετοια εμμονη...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.255
Πόντοι
4.895
απλά είναι τα πράγματα, εγώ σχολίασα αρνητικά κάτι που έγραψε ο ρεζνοφ, μπορεί να είχα δίκιο μπορεί και άδικο δεν έχει σημασία. Ο ρεζνοφ δεν είναι (υποθέτω) ανήλικος για να χρειάζεται υπεράσπιση, απάντησε σαν άνθρωπος, είπε ότι είχε να πει, το ίδιο και εγώ και τέλος. Εσύ ως ψυχάκιας που είσαι έγραψες ένα κατεβατό από μπινελίκια σε κάποιον που δεν ξέρεις για κάτι που δεν σου έπεφτε λόγος.

Πέρα από το πιθανό ιατρικής φύσης συμπέρασμα που βγαίνει από τον τρόπο που γράφεις, δεν είναι καθόλου περίεργο αφού κάθε είδους ανθρωπάκια έχουν βρει τη χαρά τους στο ίντερνετ μιλώντας σε αγνώστους όπως δεν θα τολμούσαν ποτέ να μιλήσουν στην πραγματική ζωή.
συνεχιζεις τις αρλουμπες....ο ρεζνοφ εγραψε ενα αστειο και απο κατω σε παραθεση γελασα.....και συ γιδι εγραψες για το αστειο και τον μαλακα που γελαει...ετσι για την ιστορια το γραφω...δεν εκανα τον δικηγορο του ρεζ λοιπον αλλα τον δικηγορο του εαυτου μου...οσο για τα αλλα που γραφεις,αν μιλουσα λαιβ με καποιον και γελουσα και εσυ πεταγοσουν σαν σφηνοπουτσα...θα σε φυτευα...επιτοπου,ετσι για να μην εχεις αυταπατες για το ποσο στραβωμενη ειναι η διαθεση μου αυτον τον καιρο...οι ανθρωποι δεν ειναι ρομποτ.... [/quote]

"και συ γιδι εγραψες για το αστειο και τον μαλακα που γελαει...ετσι για την ιστορια το γραφω"

τώρα κατάλαβα, δεν είσαι μόνο ψυχάκι αλλά και χαζούλης. Έτσι για την ιστορία που λες και σύ είχα γράψει επί λέξη :
τα σκέφτηκες πολύ αυτά πριν τα γράψεις ;
έχεις και τον άλλο από κάτω που προσκυνάει το ποστάρισμά σου Jerking

είχες βάλει εσύ εικονίδια με προσκύνημα ; αναφερόμουν σε σένα ; ε βλακάκο ;

και σε κάποιον άγνωστο στην πραγματική ζωή που θα έλεγε κάτι με το οποίο διαφωνείς θα του απαντούσες φυσιολογικά με τέτοιες εκφράσεις :
ΓΑΜΗΜΕΝΕ / ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ / ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ / ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΑΝΑ / ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ...

και θα τον φύτευες κιόλας :2funny:
νά σαι καλά και καλή τύχη :idiot:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω δεν θελω να βγει ο συριζα

εχω φτασει στο σημειο να λεω να πεσει ο κουλης και ας βγει το πασοκ χεστηκα

ας συγκυβερνησει το κκε ο συριζα το μερα 25

τοσες επιλογες σας προτεινω

δεν ειμαι εμμονικος συριζαιος σωνει και ντε

εχω πλερια δημοκρατια στα πιστευω μου αρκει να πεσει ο κουλης

διαφορετικα θα ελεγε μονο συριζα

βλεπεται οτι ασκω κριτικη στα κακως κειμενα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ειλικρινα απορώ με την εμμονή του Alex να δικαιολογήσει την Κυβερνηση βασιζόμενος στην αποδοχή των επιλογών της απο το Λαό,μεσω των δημοσκοπήσεων!!!!
Εσύ που την μετράς? Μόνο στη γνώμη της Σούλας της κομμώτριας και του μπάμπη του περιπτερά? Όχι ότι τέτοιοι δεν υπάρχουν και στις δημοσκοπήσεις, έτσι δεν είναι?

Και τη μικρη μου κορη να ρωτησω θα μου πει "μπαμπά βγαζουν αυτόν που τους φροντιζει",στην καθομιλουμένη,αυτόν που τους τα σκαει..
Α, μπράβο βλέπω ο πατέρας μαθαίνει στο παιδί τα κόλπα από μικρό? :grin: Ωραία!

20μυρια εδωσε στα ΜΜΕ την Ανοιξη και ποσα ακόμα κατω απο το τραπεζι,περιμενει κανεις ποτε να γραψουν κατι αυτοί και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που τις κρατανε στη ζωη με τις κατα παραγγελία ερευνες???
Ναι, αλλά πήρανε όλοι... πλην βλαξεβάνη! Απορώ με την εμμονή σου να στηρίζεις βλαξεβάνη! :grin:

Ημαρτον ρε φιλε,εδω και κατι μηνες εχουμε χασει συχνοτητα στην επικοινωνία μας..Δεν ειναι δυνατόν να διαφωνούμε σε όλα επειδη εχεις ταχθει αναφανδόν υπέρ της ΝΔ...
Ούτε στο Πανεπιστημιο πριν 30 χρόνια τετοια αφοσίωση..
Λιγο ακομα και θα σε καταταξω στη συνομοταξία pussy και αλβανού με τετοια εμμονη...
Aυτό ήταν όντως βαρύ!!!! :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.060
Πόντοι
19.795
Το ποιο σωστο ποστ που εχει γραφτει σε 3099σελιδες νημα το εχει γραψει το νικ κωλογερος....δεν εχει σημασια τι κωμα στηριζω αλλα σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ....βεβαια απο φασιστοκωματοσκυλα που παιζουν με τις λεξεις,εχουν εμμονικα συνδρομα και εθισμο στην κωλομεγλειφαδα ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να κατανοησουν...
Το θέμα είναι βέβαια, τι θεωρεί ο καθένας επιτυχία, και αυτό εξαρτάται από την πολιτική οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας τα πράγματα.
Πρέπει όμως να είναι κανείς υπάνθρωπος αν χάρηκε επειδή καηκανε ζωντανοί 100 συνάνθρωποι του στο Μάτι και στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, η, επειδή τώρα έχουν χάσει τη ζωή τους 860 και στην κυβέρνηση είναι ο Μητσοτακης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom