Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Τώρα που βγήκε ο Αδωνης και είπε ότι πέσαν έξω στις προβλέψεις τους όταν άνοιγαν τον τουρισμό το καλοκαίρι, θα αρχίσουν τις κωλοτουμπες τα Γαλάζια Τρολακια εδώ σαν τον Μπαρμπαμαλακοκαυλη και τον Βλαροκ;

Για να σας δω γιδια

Πέσαμε τελείως έξω
«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αναμέναμε» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Open και απαντώντας στο ερώτημα τι δεν διαχειρίστηκε σωστά η κυβέρνηση.

Άρα επιβεβαιώνεται οτι δεν έχουμε ιδέα για τον κορονοιό όπως ισχυρίζεστε και επίσης οτι το λοκνταουν είναι η μοναδική λύση.

Ευχαριστώ, επόμενος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Ποιοι ελεγχοι ρε τυποι γινανε, που οταν κατεβηκα Ελλαδα δε μου ζητησε κανενας στο Ελ Βενιζελος το χαρτι (που υποτιθεται εγραφε που θα κανω οσο θα κανω καραντινα) και ουτε κανανε δειγματοληπτικο ελεγχο?

Και οταν ηρθαν και κατι γκομενες που καλεσα και με αυτες τα ιδια?

Τωρα που πηγα Τενεριφη ειχε πραγματικο ελεγχο. Σε καθε ξενοδοχειο, σε καθε εισοδο μου μετραγαν θερμοκρασια, στο αεροδρομιο με σταματησαν, ζητησαν χαρτια τα παντα.

Καθιστε εσεις να νομιζετε οτι εγιναν ελεγχοι. Αυτο σε συνδυασμο με τον Ελληνα που δε φοραει μασκα, η τη φοραει στο πηγουνι= αλλο ενα λοκνταουν για να επιτελεσει και ο Κουλης το εργο του

Μια χαρά έλεγχοι έγιναν και αυτό αποδείχθηκε. Η κάθε λογής έκρηξη κρουσμάτων γινόταν από Έλληνες κατά κύριο λόγο. Ξεκάθαρο παράδειγμα οτι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λάρισα ακόμα και η Αθήνα δεν ανέβασαν τα κρούσματα λόγω τουρισμού. Αντιθέτως, σχεδόν όλα τα νησιά και οι τουριστικές περιοχές κινήθηκαν σε φυσιολογικά χαμηλά επίπεδα κρουσμάτων.

Η μετάδοση έγινε αποκλειστικά από ψωλοβροντάδες Ελληναράδες.
Ναι τύπε έχεις δίκιο δεν έφταιγε ότι ήταν καλοκαίρι αλλά ότι είχε φοβερό σύστημα ελέγχων ο Κούλης.:confused: .

Φυσικά ρε κεφάλα έπαιζε ρόλο οτι ήταν καλοκαίρι. Αλλά τουρίστες ο ένας πάνω στον άλλο, σε γάμους, σε πανηγύρια, σε live στην Χαλκιδική ΔΕΝ είδαμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
βρε barock

να κοψουν τον ρουχισμο απο τις λαικες που παει και ψωνιζει ο απλος κοσμακης?

αλλο το σουπερμαρκετ που εχουν καταντησει ποκλυεθνικες αλλα οι λαικες?

κλεβουν οι λαικες απο τα καταστηματα του κοσμακη με ρουχισμο που ειναι κλειστα? θα τρελαθουμε εντελως

Σε ξαναρωτάω, πιστεύεις οτι υπάρχει ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση;;;ΕΝΑ.

Αν όχι, γιατί πιστεύεις οτι γίνεται αυτό;

Όσο για το ζήτημα με το ρουχισμό είσαι εκτός θέματος, δεν έχεις καταλάβει γιατί συμβαίνει.

Δεν ξερω αν εχει κανει ΕΝΑ σωστο αυτη η κυβερνηση (προφανως θα πρεπει να αναζητηθει στην σφαιρα της ψυχιατρικης το πώς γινεται μια κυβερνηση που δεν εχει κανει τιποτα σωστο να προηγειται με 20 μοναδες, αλλά τελος παντων).
Αυτο που ξερω ειναι οτι ο glaskos εδω και εναμισι χρονο δεν εχει κανει ούτε ΕΝΑ σοβαρο ποσταρισμα.

Αρχίζω να πείθομαι πως ο Κυριάκος του έχει φάει γκόμενα, δεν εξηγείται αλλιώς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Αυτο που ξερω ειναι οτι ο glaskos εδω και εναμισι χρονο δεν εχει κανει ούτε ΕΝΑ σοβαρο ποσταρισμα.

:confused::confused::confused:

αλεξ οσοι κανουν αναρτησεις μη κυβερνητικες θα πρεπει η να συλλαμβανονται και να προφυλακιζονται η να εκτελουνται :confused::confused:

Και με ποιούς θα γελάμε μετά;;

Εσύ έτσι ονειρεύεσαι τη δημοκρατία αν και όταν (δηλαδή ποτέ) ξαναβγεί ο Αλ6ς σου;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.167
Πόντοι
1.706
βρε barock

κλεβουν οι λαικες απο τα καταστηματα του κοσμακη με ρουχισμο που ειναι κλειστα? θα τρελαθουμε εντελως

Σε ξαναρωτάω, πιστεύεις οτι υπάρχει ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση;;;ΕΝΑ.

Όσο για το ζήτημα με το ρουχισμό είσαι εκτός θέματος, δεν έχεις καταλάβει γιατί συμβαίνει.

Δεν ξερω αν εχει κανει ΕΝΑ σωστο αυτη η κυβερνηση (προφανως θα πρεπει να αναζητηθει στην σφαιρα της ψυχιατρικης το πώς γινεται μια κυβερνηση που δεν εχει κανει τιποτα σωστο να προηγειται με 20 μοναδες, αλλά τελος παντων).
Τύπε άσε το παραμυθάκι με τις μονάδες. Έτσι ξέρω κι εγώ να λέω ότι ο Κούλης πήρε 40%. Στην πράξη πήρε 2 εκατομμύρια ψήφους. Από πότε όμως η Ελλάδα έχει 5.5 εκατομμύρια κατοίκους και δεν το πήρα χαμπάρι;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.778
Πόντοι
3.936
η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λάρισα ακόμα και η Αθήνα
όπου μετακινούνται οι λαθρομετανάστες και γενικά οι ξένοι αυξάνονται και τα κρούσματα, και μετά φταίνε οι έλληνες, ότι νά' ναι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
βρε barock

Τύπε άσε το παραμυθάκι με τις μονάδες. Έτσι ξέρω κι εγώ να λέω ότι ο Κούλης πήρε 40%. Στην πράξη πήρε 2 εκατομμύρια ψήφους. Από πότε όμως η Ελλάδα έχει 5.5 εκατομμύρια κατοίκους και δεν το πήρα χαμπάρι;
Συγνωμη αλλά ούτε αυτο ειναι σοβαρο ποσταρισμα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.167
Πόντοι
1.706
Ποιοι ελεγχοι ρε τυποι γινανε, που οταν κατεβηκα Ελλαδα δε μου ζητησε κανενας στο Ελ Βενιζελος το χαρτι (που υποτιθεται εγραφε που θα κανω οσο θα κανω καραντινα) και ουτε κανανε δειγματοληπτικο ελεγχο?

Τωρα που πηγα Τενεριφη ειχε πραγματικο ελεγχο. Σε καθε ξενοδοχειο, σε καθε εισοδο μου μετραγαν θερμοκρασια, στο αεροδρομιο με σταματησαν, ζητησαν χαρτια τα παντα.

Καθιστε εσεις να νομιζετε οτι εγιναν ελεγχοι. Αυτο σε συνδυασμο με τον Ελληνα που δε φοραει μασκα, η τη φοραει στο πηγουνι= αλλο ενα λοκνταουν για να επιτελεσει και ο Κουλης το εργο του

Μια χαρά έλεγχοι έγιναν και αυτό αποδείχθηκε. Η κάθε λογής έκρηξη κρουσμάτων γινόταν από Έλληνες κατά κύριο λόγο. Ξεκάθαρο παράδειγμα οτι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λάρισα ακόμα και η Αθήνα δεν ανέβασαν τα κρούσματα λόγω τουρισμού. Αντιθέτως, σχεδόν όλα τα νησιά και οι τουριστικές περιοχές κινήθηκαν σε φυσιολογικά χαμηλά επίπεδα κρουσμάτων.

Ναι τύπε έχεις δίκιο δεν έφταιγε ότι ήταν καλοκαίρι αλλά ότι είχε φοβερό σύστημα ελέγχων ο Κούλης.:confused: .

Φυσικά ρε κεφάλα έπαιζε ρόλο οτι ήταν καλοκαίρι. Αλλά τουρίστες ο ένας πάνω στον άλλο, σε γάμους, σε πανηγύρια, σε live στην Χαλκιδική ΔΕΝ είδαμε.
Από πότε οι τουρίστες γουστάρουν να είναι ο ένας πάνω στον άλλο σε πανηγύρια και γάμους στις διακοπές τους; Εκτός από τα γνωστά μέρη σε κάτι Ζάκυνθους κλπ όπου ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ έγινε ο ίδιος χαμός που γίνεται πάντα από τους Άγγλους.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.487
Πόντοι
2.606
Στο θεμα μας λοιπον....το λοκνταουν αυτο ειναι οτι χειροτερο μπορουσε να κανει ο αποτυχιας......Το πρωτο κλεισιμο το στηριξαν ΟΛΟΙ ,κανεις δεν ηξερε τιποτα για τον ιο ,δεν μπορουσε κανεις να προβλεψει πως θα εξελιχθει ,ενω ταυτοχρονα βλεπαμε σκηνες χαους και φρικης απο δοκιμαζομενες χωρες....Σχεδον κλειστηκαμε μεσα μονοι μας....τωρα ομως ειναι αλλιως....το χαρτι λοκνταουν παιχτηκε,χρονος κερδηθηκε,υπαρχει γνωση για το τι ειναι αυτο απεναντι μας....γνωριζουμε με ακριβεια ποιες ομαδες συνανθρωπων μας κινδυνευουν παραπανω.....ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΩΣ ΕΣΧΑΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.....αυτα που συμβαινουν τωρα ειναι υπερβολες,σπαδμωδικες κινησεις αδαων, που οδηγουν ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...
Μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο?
Αποτυχίας ειναι και ο Μακρον και οι αλλοι αρχηγοι των ευρωπαικων κρατων ή εκει δεν μας νοιαζει επειδη εδω θελουμε να κανουμε αντιπολιτευση?
υπαρχει λοκνταουν στην ευρωπη?ετσι οπως εδω?αν ειναι να αρχισουμε τις μαλακιες πειτε μου....τα κρατη που εκλεισαν ριχνουν χρημα με ουρα ,εδω σε κλεινουν και σου δινουν ενα αρχιδι...πλακα μας κανετε? Κανουν λοκνταουν με τη δικη μας τσεπη και μας δειχνουν και με το δαχτυλο...κεραταδες και δαρμενοι μαζι δηλαδη?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
όπου μετακινούνται οι λαθρομετανάστες και γενικά οι ξένοι αυξάνονται και τα κρούσματα, και μετά φταίνε οι έλληνες, ότι νά' ναι..
Ωραία, φταίνε οι λάθρο, έχεις δίκιο. Κάνουν spread τον ιό.

Αυτοί στις πλατείες? Στα κλειστά πάρτι? Στους γάμους και τις βαφτήσεις? Στις πορείες? Έγινε spread ή όχι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
βρε barock

Αρχίζω να πείθομαι πως ο Κυριάκος του έχει φάει γκόμενα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Μια γκομενα του εχει φαει ο Κυριακος και αλλη μια ο Πατουλης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λάρισα ακόμα και η Αθήνα

Ρε ΗΛΙΘΙΕ, στα νοσοκομεία διασωληνωμένοι είναι λαθρο και ξένοι;; Οι αυτοί που νοσούν σφιχταγκαλιάζονται με λάθρους; Αν ναι, καλά να πάθουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.060
Πόντοι
19.795
Πότε θα καταλάβετε ότι η κατάσταση δεν ήταν και ακόμα περισσότερο τώρα, δεν είναι διαχειρισημη, όχι μόνο από Έλληνα πρωθυπουργο, αλλά από καμμιά δυτική κυβέρνηση. Μόνο με ένα πανευρωπαϊκο, ή, ακόμα καλύτερα παγκόσμιο λοκ-νταουν 25-30 ημερών θα λυνόταν μία καί καλή τοπρόβλημα. Λοκ ντάουν τύπου Κίνας. Και μην μου πείτε ότι δεν γίνεται. Αν μου δώσεις 10 μέρες καιρό να προετοιμαστώ, χωρίς πανικό, αυτό γίνεται. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν το έχουν σκεφτεί αυτό αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.
Άρα αρχίζω να φαντάζομαι "ψεκασμενα" πράγματα. Ρε, λες να μην τους νοιάζει να εξαφανιστεί ο ιός, αλλά να πουλήσουν κάποια δισ. εμβόλια;

Ναι λες ψεκασμένα πράγματα.(Οχι γενικώς. Αυτό που λες τώρα είναι ψεκασμένο.)
Συμφωνώ οτι το χρήμα κινεί τις πράξεις.
Συμφωνώ οτι λίγες φαρμακευτικές θα κονομήσουν κάποια δις.
Τα lockdown όμως βυθίζουν ΟΛΗ την οικονομία
Δεν νομίζω οτι όλοι οι άλλοι διαχειριστές των οικονομικών κλάδων συνεργούν χάνοντας τρελά λεφτά.
Δεν είναι λίγο νωρίς για να δούμε ποιοί είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι;
Πάντως για την ώρα, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Παπανδρέου βλέπω να είναι οικονομικά χαμένοι.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Λοκνταουν αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο στη Γαλλια και αυτο οχι τοσο ολοκληρωτικο οσο στην Ελλαδα, ενα σημαντικο μερος βγαινει εξω. Νομιζω ο Κουλης οργανωσε το μεγαλυτερο (μεχρι τωρα) λοκνταουν

ΥΓ και Ιρλανδια/Αγγλια παιζει αλλα οχι τοσο αυστηρο.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λοκνταουν αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο στη Γαλλια και αυτο οχι τοσο ολοκληρωτικο οσο στην Ελλαδα, ενα σημαντικο μερος βγαινει εξω. Νομιζω ο Κουλης οργανωσε το μεγαλυτερο (μεχρι τωρα) λοκνταουν

ΥΓ και Ιρλανδια/Αγγλια παιζει αλλα οχι τοσο αυστηρο.

Ο Κούλης θα'ναι ο πρώτος που θα φύγει μ'ελικόπτερο

Όταν φυσικά αυτός ο μαλάκας λαός σηκωθεί απ'το facebook και το ινσταγκραμ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.732
Πόντοι
736
Το αλλο το "κολπο" που σκαρφιστηκε ο κωλοελληνας για να μη φοραει τη μασκα οταν κανει βολτα ειναι καφες στο χερι ή/και τσιγαρο. "Επινα το καφεδακι μου κυρ αστυνομε και την κατεβασα για λιγο, πώς θα πιω το καφεδακι?" Ιδιος λιγδας μικρολαμογιο καραγκιοζης, οπως ειναι στο θεατρο σκιων: μπροστα στον τουρκο γυμνοσαλιαγκας και οταν γυρισει την πλατη κουτσαβακι. Και γιατι? για να κανει τον κουραδομαγκα, να δειξει οτι κανει αντισταση κατα του "συστηματος" που τον γαμαει καθε μερα παντου με 60% φορους :2funny:
"Εγω δεν κανω αυτου που μου λενε αρα εγω ειμαι ανωτερος/καλυτερος απο εσενα που το κανεις!"
60% του πληθυσμου ειναι, δεν μπορεις να τους αλλαξεις, τους αξιζει και τους χρειαζεται μονο κιμ ή αλεξης που το "ΟΧΙ" αυτου του λαου το κανει "ΝΑΙ" και του γλειφουν μετα και τα @@.

Αυτή είναι η μία οπτική , η άλλη οπτική είναι το ακριβώς ανάποδο , δηλαδη να πω εγω οτι το κόλπο που σκαρφίστηκαν στην κυβέρνηση για να κόβουν πρόστιμα , είναι οτι αντί να πουν μάσκες έξω μόνο σε λαικές και σε ουρές απο τράπεζες-ταχυδρομία η άλλου είδους ουρές , είπαν ένα μάσκες παντού οπότε πλέον μπορεί αν θέλει ο αστυνομικός να σε γράψει (αν θέλει) ακόμη και αν περπατάς μόνος σου έξω , είτε με σκύλο είτε χωρίς.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.778
Πόντοι
3.936
Ρε αγράμματε με iq ραδικιού μη βρίζεις, κακομαθημένε. Γιατί σου λένε εθνικότητα διασωληνωμένων; πότε έγινε αυτο..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.060
Πόντοι
19.795
Το άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λοκ-νταουν είναι πανελλαδικό, την στιγμή που έχει απαγορευτεί (και πολύ σωστά) η μετακίνηση από νομό σε νομό. Υπάρχουν νησιά η, χωριά, που δεν έχουν κρούσματα, γιατί του κλείνεις του άλλου το μαγαζάκι, η, του κόβεις την βόλτα ή το καφενείο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506

Από πότε οι τουρίστες γουστάρουν να είναι ο ένας πάνω στον άλλο σε πανηγύρια και γάμους στις διακοπές τους; Εκτός από τα γνωστά μέρη σε κάτι Ζάκυνθους κλπ όπου ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ έγινε ο ίδιος χαμός που γίνεται πάντα από τους Άγγλους.

Ρητορικό ερώτημα, ρε τύπε είσαι χαζός;;;

Φυσικά το αντίθετο εννοώ, οτι δε μας φταίει κανένας τουρίστας για την αύξηση των κρουσμάτων γιατί εμείς οι ίδιοι τρέχαμε σε γάμους, πανηγύρια, πορείες, 5-5 στις ξαπλώστρες και σε λαιβ στη Χαλκιδική.

Με κουράζετε απίστευτα όταν δεν καταλαβαίνετε το νόημα των ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom