Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τί να σταματήσει τύπε; Μουνί τα έκανε. Κατάφερε να κολλήσει και ο ίδιος - με ντρόγκια κρατιέται όρθιος.

Meanwhile, η Κίνα που 4 χρόνια τώρα της έκλασε τ' αρχίδια, πουλάει μια χαρά αποτελεσματικά εμβόλια σε λατινική Αμερική.

Ναι,είδαμε πόσο της έκλασε τ'αρχίδια

Γι'αυτό οι βρωμοκινέζοι βγάλαν τον κωλοιο λίγο πριν τις εκλογές

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
– 464 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές
– 839 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης,

Εδω θεσσαλονίκη που πριν 10-12 μέρες περίπου είχαμε υποτίθεται σχεδόν μηδενίσει τον ιό τί έγινε ; Μετρήθηκαν και τα κρουσματα απο τα δωρεάν rapid tests και ανέβηκε τόσο το κοντέρ ;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Meanwhile, η Κίνα που 4 χρόνια τώρα της έκλασε τ' αρχίδια, πουλάει μια χαρά αποτελεσματικά εμβόλια σε λατινική Αμερική.
δηλαδη τυπε η Κινα κολλησε ολο το πλανητη αλλα εβγαλε αποτελεσματικο εμβολιο?για δε το πουλαει και σε μας τότε?

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
δηλαδη τυπε η Κινα κολλησε ολο το πλανητη αλλα εβγαλε αποτελεσματικο εμβολιο?για δε το πουλαει και σε μας τότε?

Η Κίνα στο πουλάει, εσύ θα το χτυπήσεις;

Ο Ορμπαν που γουστάρεις πάντως ψήνεται: :wink:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
υπομονη μεχρι μεθαυριο,αν βγει ο Ντοναλντ υπαρχει ελπιδα,αν χασει απλα τετελεσται
Τύπε όντως πιστεύεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε έναν 74χρονο και έναν 78χρονο;:zombie::zombie: .

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
να ετοιμαζονται για υπουργικα κουστουμια τιγκερ ζαν κλοντ και πουσυ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
υπομονη μεχρι μεθαυριο,αν βγει ο Ντοναλντ υπαρχει ελπιδα,αν χασει απλα τετελεσται
Τύπε όντως πιστεύεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε έναν 74χρονο και έναν 78χρονο;:zombie::zombie: .

Αν δεν βγει ο Τραμπ,που το αποκλείω!:rockon:
Θα φάμε την καριόλα την Καμάλα σε κάνα χρόνο!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αν χασει ο τραμπ θα εχουμε στο καβουκι μας και το αλλο ζομπι ακα walking dead

νανσυ πελονσυ η θηλυκια χιτλερ της αμερικης

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε αν πιστευεις οτι η μονη διαφορα τους ειναι τα 4 χρονια:truce:

Η Κίνα στο πουλάει, εσύ θα το χτυπήσεις;

Ο Ορμπαν που γουστάρεις πάντως ψήνεται: :wink:
τυπε για τη Κινα υπαρχει ενα ανεξηγητο μπλακαουτ,αυτο για το εμβολιο τους απο σενα το ακουω,ο μεγας Βικτωρ εκτος απο το κινεζικο ψηνεται και για το ρωσικο,αν βγει ο Μπαιντεν μαζι με τη Μερκελ κανενα απο τα δυο δεν θα μας αφησουν να πάρουμε και ουτε θα βγαλουν εμβολιο ενω σκοπευουν να μας ξεκλιδωσουν Μαιο,οσοι επιζησουν μεχρι τοτε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πολυ σωστο,ηταν γεγονος αλλωστε οτι ολονων μας οι παππουδες κυκλοφορουσαν τοτε με λιρες στις καλτσες τους μηπως τους πιασει κανας κουκουες να τους εκτελεσει:confused:
Δεν ξέρω για τους παπούδες σας αλλά ο χαρίλαος (ξέρεις, ο καπετάν-Γιώτης!), όταν πέθανε και μάζεψαν τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, ανάμεσα σε διάφορα άλλα βρήκαν και τα ακόλουθα:

- Πάνω από 100 πίπες (εννοώ χειροποίητες σκλαιστές για κάπνισμα, μην με παρεξηγήσεις!)
- Πανάκριβο στερεοφωνικό σύστημα ήχου επειδή ήταν λάτρης της μουσικής
- Πάνω από 300 γραβάτες και 50 πανάκριβα ρολόγια (πράγματα ασυνήθιστα για έναν κομμουνιστή, έτσι δεν είναι?)
- 200 κοστούμια (όχι 20, δεν μου ξέφυγε κάνα μηδενικό... 200!)

Eσείς λοιπόν οι κομμουνιστές, φανταστήκατε ποτέ τον εαυτό σας με... ΟΚ όχι με 200... ούτε 100... ούτε 50... έστω 20 κοστούμια!!!! Διότι ακολουθούσατε κάποιον που είχε 200! :S

Κι η ιστορία συνεχίζεται με papadim, κτλ, κτλ. Μήπως κάνατε κάτι λάθος οι υπόλοιποι? ή μήπως σας την έφεραν? Δεν ξέρω... ψάξτε το οι ίδιοι, εμένα δεν μου πέφτει λόγος! :grin:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Συνημμένα

• 7E467823-2AD2-4597-9075-94F34A5B1FF2.png
    7E467823-2AD2-4597-9075-94F34A5B1FF2.png
    231 KB · Εμφανίσεις: 17

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
τυπε για τη Κινα υπαρχει ενα ανεξηγητο μπλακαουτ,αυτο για το εμβολιο τους απο σενα το ακουω,ο μεγας Βικτωρ εκτος απο το κινεζικο ψηνεται και για το ρωσικο,αν βγει ο Μπαιντεν μαζι με τη Μερκελ κανενα απο τα δυο δεν θα μας αφησουν να πάρουμε και ουτε θα βγαλουν εμβολιο ενω σκοπευουν να μας ξεκλιδωσουν Μαιο,οσοι επιζησουν μεχρι τοτε

Η Κίνα έχει εμβολιάσει εκατομμύρια κόσμο: (ένα μήνα πριν το άρθρο).

Προφανώς κάποια από τα εμβόλια "δουλεύουν". Κάποια πολύ πιθανό να έχουν αφήσει και κοσμάκη στον τόπο.

Στη Wuhan πάντως παρτάρουν από το καλοκαίρι:
Και ο Trump... trump-άρει.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Τυπε φουκαριαρη το εκανεσεσυ αυτο το εμβολιο αμα το έβρισκες ;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Πολυ σωστο,ηταν γεγονος αλλωστε οτι ολονων μας οι παππουδες κυκλοφορουσαν τοτε με λιρες στις καλτσες τους μηπως τους πιασει κανας κουκουες να τους εκτελεσει:confused:
Δεν ξέρω για τους παπούδες σας αλλά ο χαρίλαος (ξέρεις, ο καπετάν-Γιώτης!), όταν πέθανε και μάζεψαν τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, ανάμεσα σε διάφορα άλλα βρήκαν και τα ακόλουθα:

- Πάνω από 100 πίπες (εννοώ χειροποίητες σκλαιστές για κάπνισμα, μην με παρεξηγήσεις!)
- Πάνω από 300 γραβάτες και 50 πανάκριβα ρολόγια (πράγματα ασυνήθιστα για έναν κομμουνιστή, έτσι δεν είναι?)

Eσείς λοιπόν οι κομμουνιστές, φανταστήκατε ποτέ τον εαυτό σας με... ΟΚ όχι με 200... ούτε 100... ούτε 50... έστω 20 κοστούμια!!!! Διότι ακολουθούσατε κάποιον που είχε 200! :S

Κι η ιστορία συνεχίζεται με papadim, κτλ, κτλ. Μήπως κάνατε κάτι λάθος οι υπόλοιποι? ή μήπως σας την έφεραν? Δεν ξέρω... ψάξτε το οι ίδιοι, εμένα δεν μου πέφτει λόγος! :grin:
Επισης βρηκαν 5 Μερσεντονια,δυο πορσε ,7 καγιεν,150 εκατομμυρια σε λιρες Αγγλιας 100 αρμανι κοστουμια ,10 χρυσα κουταλια και πεντε κιουπια με αρχαια νομισματα.Λινκ εχεις γι αυτα Μπαρμπα μου γιατι οσο πολυ σε παω δεν πιστευω δεξιο ακομα κι αν με φωναξει με το ονομα μου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ο συνασπισμος ηταν προγονος του συριζα

ευτχως δεν λες που δεν ειχε ψηφισει κκε? και αλλοι δεξιοι εχουν ριξει μονοκουκι κκε στο προσφατο παρελθον ως ψηφο διαμαρτυριας
Τον Δεκεμβριο του 1944 οι κουκουέδες ειχαν παρει τον παππου μου για εκτελεση, και την γλυτωσε επειδη δωροδοκησε τον φυλακα με τρεις χρυσες λιρες που ειχε στην καλτσα του.
Οχι να ψηφισω και τα αιμοδιψη τερατα.
Ξερεις κατι τύπε, εντελως φιλικα σου λεω, αν δεν με πιστευεις στ αρχιδια μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

ευτχως δεν λες που δεν ειχε ψηφισει κκε? και αλλοι δεξιοι εχουν ριξει μονοκουκι κκε στο προσφατο παρελθον ως ψηφο διαμαρτυριας
Τον Δεκεμβριο του 1944 οι κουκουέδες ειχαν παρει τον παππου μου για εκτελεση, και την γλυτωσε επειδη δωροδοκησε τον φυλακα με τρεις χρυσες λιρες που ειχε στην καλτσα του.

Τυπε είσαι σίγουρος ότι τις είχε στη κάλτσα του τις λίρες ο παππούς σου;
Μηπως τις είχε στη κωλοτρυπιδα του και τις βρήκε ο κουκουες ενώ τον πηδαγε;
Εκει τις εβαζε ο δικος σου?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

Και στα δικα μου τυπε ,αλλα δεν ειπες τι εκανε ο παππους σου για να τον πανε για εκτελεση,εκτος οτι κυκλοφορουσε με λιρες στις καλτσες:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Και στα δικα μου τυπε ,αλλα δεν ειπες τι εκανε ο παππους σου για να τον πανε για εκτελεση,εκτος οτι κυκλοφορουσε με λιρες στις καλτσες:confused:
Εκανε το μεγαλο εγκλημα να ειναι βασιλικος και δεξιος.
Και τελειωνει η συζητηση.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Ντάξει,τα κουμούνια δεν τα πάω,αλλά πραγματικά αυτά που βρήκαν σε σχέση με άλλους πολιτικούς όταν πεθάνουν είναι όντως πίπες.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
O Tramp λεει οτι οι γιατρο λαμβανουν περισσοτερα χρηματα εαν δηλωνουν θανατους απο COVID
απο τρελο και μωρο μαθαινεις την αληθεια, οχι γιατι δεν..., τελος, στο Ελλαδα τετοια πραγματα δεν γινονται, ουτε εδω στη Γερμνια...κατι λενε ομως για 2χιλιαρα.....για να μη σας πιανουν κοροιδα και λαμβανεται λιγοτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom