Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το πιο σωστο το ειπε ο Μοσιαλος.
Με ψεκασμενους και τρολ δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος.
Ούτε καν η ευγένεια.

Και ο Χρυσοχοιδης μια χαρα τα ειπε.
Κανενας σεβασμος και καμια κατανοηση σε οσους σκαβουν ταφους.

Και εδω που τα λεμε, πολλη ευγενεια δειξαμε.

Εξυπακουεται βεβαια οτι χρεωνω στον Κουλη οτι αργησε πολυ και τα μετρα ειναι ημιμετρα.
Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.

Εδω ειπε οτι θα αρχισουν τα μετρα απο Τριτη, και φρακαραν οι εθνικες οδοί απο ανοητους (που δεν μπορούν χωρις "ψυχαγωγια"-μη-χεσω) που εφυγαν για διημερο προκειμενου να κολλησουν ολη την επαρχια.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:

Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα.
Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.
Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες...

Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.

Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;

Εγώ δε μασάω.
Έχω πιει ότι χειρότερα ναρκωτικά υπάρχουν. Έχω μείνει σε πεζοδρόμια σολη την Αθήνα. Έχω ξυπνήσει διασωληνομένος σε εντατικές.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Και τώρα πρέπει να κάτσω μέσα σαν την κυρία για να μην ανεβάσουν πυρετούλι τα μωράκια που τους έπεσε βαρύ το νουνού;
Ήμαρτον.
Βαρυ βιογραφικο βλεπω.

Είμαι βαρύς άντρας τι να κάνω;
Πίνω, καπνίζω, γαμάω, κάνω το κέφι μου και δε φοβάμαι αόρατα μικροβιάκια, αλλά ούτε και ορατά.
Αν είναι να πεθάνω θα πεθάνω.

Απ'το να κάθομαι όλη μέρα σπίτι σαν την κυρία και να τρέμω μη βήξει κανένας πάνω μου, καλύτερα να πεθάνω.
Δεν είναι ζωή αυτή μέσα στο φόβο.
Είστε ήδη νεκροί και δεν το ξέρετε.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο κοβιντ 20 ποτε θα βγει;;

Θα ειναι σε επεισοδια η τηλεταινια;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:

Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.

Εγώ δε μασάω.
Έχω πιει ότι χειρότερα ναρκωτικά υπάρχουν. Έχω μείνει σε πεζοδρόμια σολη την Αθήνα. Έχω ξυπνήσει διασωληνομένος σε εντατικές.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Και τώρα πρέπει να κάτσω μέσα σαν την κυρία για να μην ανεβάσουν πυρετούλι τα μωράκια που τους έπεσε βαρύ το νουνού;
Ήμαρτον.
Βαρυ βιογραφικο βλεπω.

Πίνω, καπνίζω, γαμάω, κάνω το κέφι μου και δε φοβάμαι αόρατα μικροβιάκια, αλλά ούτε και ορατά.

Απ'το να κάθομαι όλη μέρα σπίτι σαν την κυρία και να τρέμω μη βήξει κανένας πάνω μου, καλύτερα να πεθάνω.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
1678 κρουσματα λέει σημερα , με 14708 τέστ ;

Δηλαδη 11.4% βγηκαν θετικοι ; Κατα τα άλλα τους είχε φανει υψηλο το 5-6 % που έβγαζαν θετικούς τα rapid test στην θεσσαλονίκη

Απο οτι βλέπω σε αυτο το λίνκ που έχει και τον πίνακα με τα κρουσματα / τέστ αυτό το 11.4% είναι ρεκόρ , τις υπόλοιπες μέρες είχαμε το πολύ 10% και τις περισσότερες μέρες κάτω απο 10%.

Δεν ξέρω τι γίνεται , στο τέλος αμα συνεχίσει να ανεβαίνει το ποσοστό αυτό μπορεί να χτυπήσουμε καμια ανοσία αγέλης :P

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.050
Πόντοι
6.515
καμμια χιλιαδα λαθρο φερανε και σημερα απ τα νησια περιχαρεις για να συνεχιστει το ισλαμο-μπολιασμα του κουλη :shit:

βαστα COVIT, ολα καλα, ολα ανθηρα :confused:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Εγώ δε μασάω.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Ήμαρτον.
Βαρυ βιογραφικο βλεπω.

Ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις

Έτσι είναι ρε φίλε.
Μας έχουν κάνει να τρέμουμε για ένα αόρατο μικροβιάκι.
Που και να το κολλήσεις, οι πιθανότητες είναι ότι θα περάσεις ένα κρύωμα!!!

Η ζωή μας κινδυνεύει συνέχεια. Αρρώστιες πάρα πολλές, οδήγηση νεκροί κάθε μέρα, τρελλοί κάθε είδους κυκλοφορούν εκεί έξω και βάλε.
Τι θα κάνουμε τώρα;
Θα κλειστούμε σε ένα κουβούκλιο, φοβούμενοι και τη σκιά μας;
Ας μπούμε στην κάσα καλύτερα να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα.

Συνημμένα

• 11499.jpg
    11499.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 19

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τύπαρα κοράκι φαίνεσαι καλος πελατης για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές υγείας :confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.050
Πόντοι
6.515
θυμαμαι στην πρωτη επελαση του covit τα καναλια εδειχναν στα νοσοκομεια τις νοσοκομες και γιατρους κουρασμενους απο τις υπεριωριες κλπ

η πληροτητα ομως δεν ξεπερασε το 15- 25 %

τωρα που λενε γεματες οι εντατικες, που ειναι οι νοσηλευτες? που ειναι τα μπαλκονια και τα χειροκροτηματα ρε σεις τυποι? :think:

σε καναλι του you tube καποιος εγραψε οτι τα νοσοκομεια στην κρητη ειναι αδεια :confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
[quote author=savvass link=/forum/genika/ygeia/9290448-neos-korwnoios-covid-19-apo-ti-goyxan-kina?limitstart=44835#

Δεν ξέρω τι γίνεται , στο τέλος αμα συνεχίσει να ανεβαίνει το ποσοστό αυτό μπορεί να χτυπήσουμε καμια ανοσία αγέλης :P [/quote]

Μεχρι στιγμης εχουν χτυπησει οι ειδικοι παπαρολογοι εκτος απο μερικες πηκτες και βαρυ νοσημα ΑΝΟΗΣΙΑ αγελης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κουληνοιος 19

Κοροιδοιος 19

Μεγαλος περιδρομος 20

Ακροπολης περιπατος ( τσιμεντωμα) 20

Δυο δυο οι απατες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
θυμαμαι στην πρωτη επελαση του covit τα καναλια εδειχναν στα νοσοκομεια τις νοσοκομες και γιατρους κουρασμενους απο τις υπεριωριες κλπ

η πληροτητα ομως δεν ξεπερασε το 15- 25 %

τωρα που λενε γεματες οι εντατικες, που ειναι οι νοσηλευτες? που ειναι τα μπαλκονια και τα χειροκροτηματα ρε σεις τυποι? :think:

σε καναλι του you tube καποιος εγραψε οτι τα νοσοκομεια στην κρητη ειναι αδεια :confused:

Φοβερή πληροφόρηση...:confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

τυπε μου δεν θελω να σε σοκαρω
αλλα τυποι που ζητανε ηδωνιζομενοι να μας μαντρωσουν ολους παλι μεσα να γυαλισει το ματι απο τη μουρλα για να "σωθουμε" μαλλον ετσι ζουν και χωρις λοκνταουν

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Για να μην ξεχνιόμαστε, όπως ο ίδιος δηλώνει, τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ας μπούμε στην κάσα καλύτερα να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα.

Χωρις παρεξηγηση

Τα κορακια ειναι ετοιμα

https://[URL unfurl="true"]www.tanea.gr/wp-content/uploads/2020/03/chardalias.tsiodras.jpg[/img[/URL]]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/10/mosialos-768x390.jpg[/img[/URL]]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.tanea.gr/wp-content/uploads/2020/05/ImgSrc-25.jpg[/img[/URL]]

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τζωχνη η φωφη τι θα εκανε διαφορετικο απο τον γουρλοματη?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όλοι αυτοί οι λοιμωξιοτέτοιοι Μοσιαλοι,Συψες και Μαγιορκίνηδες ζούνε τα 15 λεπτά δημοσιότητας

Ξέρεις τί είναι εκεί που σε ήξερε μόνο ο κύκλος σου,να σε συζητάει όλη η Ελλάδα;'Το είπε ο Μόσιαλος'.Ο....ποιος;

Παω στοίχημα ότι νιώθουν σαν τις γκόμενες στο ινσταγκραμ,ίδιο ναρκισσισμό ακριβώς.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Όλοι αυτοί οι λοιμωξιοτέτοιοι Μοσιαλοι,Συψες και Μαγιορκίνηδες ζούνε τα 15 λεπτά δημοσιότητας

Ξέρεις τί είναι εκεί που σε ήξερε μόνο ο κύκλος σου,να σε συζητάει όλη η Ελλάδα;'Το είπε ο Μόσιαλος'.Ο....ποιος;

Παω στοίχημα ότι νιώθουν σαν τις γκόμενες στο ινσταγκραμ,ίδιο ναρκισσισμό ακριβώς.

Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom