Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
ο συνασπισμος ηταν προγονος του συριζα

ευτχως δεν λες που δεν ειχε ψηφισει κκε? και αλλοι δεξιοι εχουν ριξει μονοκουκι κκε στο προσφατο παρελθον ως ψηφο διαμαρτυριας
Τον Δεκεμβριο του 1944 οι κουκουέδες ειχαν παρει τον παππου μου για εκτελεση, και την γλυτωσε επειδη δωροδοκησε τον φυλακα με τρεις χρυσες λιρες που ειχε στην καλτσα του.
Οχι να ψηφισω και τα αιμοδιψη τερατα.
Πολυ σωστο,ηταν γεγονος αλλωστε οτι ολονων μας οι παππουδες κυκλοφορουσαν τοτε με λιρες στις καλτσες τους μηπως τους πιασει κανας κουκουες να τους εκτελεσει:confused:
Ξερεις κατι τύπε, εντελως φιλικα σου λεω, αν δεν με πιστευεις στ αρχιδια μου
Και στα δικα μου τυπε ,αλλα δεν ειπες τι εκανε ο παππους σου για να τον πανε για εκτελεση,εκτος οτι κυκλοφορουσε με λιρες στις καλτσες:confused:
Εκανε το μεγαλο εγκλημα να ειναι βασιλικος και δεξιος.
Και τελειωνει η συζητηση.
Ενταξει τυπε,δεν σου βγηκε ,αστο να παει,δεν εκτελεστηκαν τοτε οσοι ηταν βασιλικοι και δεξιοι,μονο οσοι συνεργαζοντουσαν με τους γερμανους ή ηταν δοσιλογοι.Αλλα σεβομενος το προσωπικο του θεματος ,παροτι εσυ το εκανες τετοιο ,σταματαω κι εγω οπως ζητησες.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Πολυ σωστο,ηταν γεγονος αλλωστε οτι ολονων μας οι παππουδες κυκλοφορουσαν τοτε με λιρες στις καλτσες τους μηπως τους πιασει κανας κουκουες να τους εκτελεσει:confused:
Δεν ξέρω για τους παπούδες σας αλλά ο χαρίλαος (ξέρεις, ο καπετάν-Γιώτης!), όταν πέθανε και μάζεψαν τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, ανάμεσα σε διάφορα άλλα βρήκαν και τα ακόλουθα:

- Πάνω από 100 πίπες (εννοώ χειροποίητες σκλαιστές για κάπνισμα, μην με παρεξηγήσεις!)
- Πανάκριβο στερεοφωνικό σύστημα ήχου επειδή ήταν λάτρης της μουσικής
- Πάνω από 300 γραβάτες και 50 πανάκριβα ρολόγια (πράγματα ασυνήθιστα για έναν κομμουνιστή, έτσι δεν είναι?)
- 200 κοστούμια (όχι 20, δεν μου ξέφυγε κάνα μηδενικό... 200!)

Eσείς λοιπόν οι κομμουνιστές, φανταστήκατε ποτέ τον εαυτό σας με... ΟΚ όχι με 200... ούτε 100... ούτε 50... έστω 20 κοστούμια!!!! Διότι ακολουθούσατε κάποιον που είχε 200! :S

Κι η ιστορία συνεχίζεται με papadim, κτλ, κτλ. Μήπως κάνατε κάτι λάθος οι υπόλοιποι? ή μήπως σας την έφεραν? Δεν ξέρω... ψάξτε το οι ίδιοι, εμένα δεν μου πέφτει λόγος! :grin:
Κι οχι τις μπουρδες του Παπουλια απο το Makpress!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν ξέρω για τους παπούδες σας αλλά ο χαρίλαος (ξέρεις, ο καπετάν-Γιώτης!), όταν πέθανε και μάζεψαν τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι του, ανάμεσα σε διάφορα άλλα βρήκαν και τα ακόλουθα:

- Πάνω από 100 πίπες (εννοώ χειροποίητες σκλαιστές για κάπνισμα, μην με παρεξηγήσεις!)
- Πανάκριβο στερεοφωνικό σύστημα ήχου επειδή ήταν λάτρης της μουσικής
- Πάνω από 300 γραβάτες και 50 πανάκριβα ρολόγια (πράγματα ασυνήθιστα για έναν κομμουνιστή, έτσι δεν είναι?)
- 200 κοστούμια (όχι 20, δεν μου ξέφυγε κάνα μηδενικό... 200!)

Eσείς λοιπόν οι κομμουνιστές, φανταστήκατε ποτέ τον εαυτό σας με... ΟΚ όχι με 200... ούτε 100... ούτε 50... έστω 20 κοστούμια!!!! Διότι ακολουθούσατε κάποιον που είχε 200! :S

Κι η ιστορία συνεχίζεται με papadim, κτλ, κτλ. Μήπως κάνατε κάτι λάθος οι υπόλοιποι? ή μήπως σας την έφεραν? Δεν ξέρω... ψάξτε το οι ίδιοι, εμένα δεν μου πέφτει λόγος! :grin:

Το καταλαβαμε τυπε,μας επεισες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

ευτχως δεν λες που δεν ειχε ψηφισει κκε? και αλλοι δεξιοι εχουν ριξει μονοκουκι κκε στο προσφατο παρελθον ως ψηφο διαμαρτυριας
Τον Δεκεμβριο του 1944 οι κουκουέδες ειχαν παρει τον παππου μου για εκτελεση, και την γλυτωσε επειδη δωροδοκησε τον φυλακα με τρεις χρυσες λιρες που ειχε στην καλτσα του.
Και στα δικα μου τυπε ,αλλα δεν ειπες τι εκανε ο παππους σου για να τον πανε για εκτελεση,εκτος οτι κυκλοφορουσε με λιρες στις καλτσες:confused:
Ενταξει τυπε,δεν σου βγηκε ,αστο να παει,δεν εκτελεστηκαν τοτε οσοι ηταν βασιλικοι και δεξιοι,μονο οσοι συνεργαζοντουσαν με τους γερμανους ή ηταν δοσιλογοι.Αλλα σεβομενος το προσωπικο του θεματος ,παροτι εσυ το εκανες τετοιο ,σταματαω κι εγω οπως ζητησες.

Ακομη και ο Ζαχαριαδης διαφωνει μαζι σου. Δεν βλεπω να μιλαει για "δοσιλογους και συνεργατες".
Αντιθετως καταδικαζει. Εσυ οχι. Μαλλον εισαι πιο Ζαχαριαδης απο τον Ζαχαριαδη.
Καλο ειναι να διαβαζουμε και λιγο ιστορια.

ο Νίκος Ζαχαριάδης, κατά τις εργασίες της 12ης Ολομέλειας της ΚΕ του ΚΚΕ (Ιούνιος 1945) ανέφερε: «Αγριότητες έγιναν κατά τον Δεκέμβρη και τέτοιες έκαμαν και μέλη του Κόμματος που ήταν είτε προβοκάτορες, είτε ανάξια να είναι μέλη του. Φυσικά οι πράξεις τους δημιουργούν ευθύνες για το Κόμμα. Μα μια που το ΚΚΕ δεν έδωσε τέτοια γραμμή και αποκήρυξε και αυτούς που έκαναν υπερβασίες και τις υπερβασίες τις ίδιες, δεν δημιουργείται θέμα ηθικής τάξης για το ΚΚΕ. Γιατί το Κόμμα μας έχει το θάρρος να διακηρύξει ότι περιπτώσεις όπως του Κορώνη ή της ηθοποιού Παπαδάκη δεν μπορούν να βρουν δικαίωση και πρέπει να καταδικαστούν ανοικτά». ...

Διαβάστε όλο το άρθρο:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
υπομονη μεχρι μεθαυριο,αν βγει ο Ντοναλντ υπαρχει ελπιδα,αν χασει απλα τετελεσται
Τύπε όντως πιστεύεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε έναν 74χρονο και έναν 78χρονο;:zombie::zombie: .
τυπε αν πιστευεις οτι η μονη διαφορα τους ειναι τα 4 χρονια:truce:
Κανονικά δύο υπερήλικες σαν αυτούς δεν θα έπρεπε να έχουν καν δικαίωμα υποψηφιότητας. Έχει χρόνια τώρα που φωνάζω για το παγκόσμιο κουμάντο που κάνει μια χούφτα γερόντια (Πούτιν, Ερντογάν, Μέρκελ, Τραμπ), τώρα ήρθε και ο Μπαϊντεν να το τερματίσει. 78 χρονών! Αν είναι ποτέ δυνατόν!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
αποκαλυψη - σοκ : ταγματασφαλίτης ο παππους του αλεξ???!!!!!!!????!!!!!
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Τυπε φουκαριαρη το εκανεσεσυ αυτο το εμβολιο αμα το έβρισκες ;

Δε νομίζω. Δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα ούτε δουλεύω σε νοσοκομείο.

Δεν είμαι όμως αρμόδιος να κρίνω σε ποιές περιπτώσεις αξίζει το ρίσκο να κάνει κάποιος ένα νέο εμβόλιο, είτε αυτό είναι κινεζικό, είτε απ' οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

Ακομη και ο Ζαχαριαδης διαφωνει μαζι σου. Δεν βλεπω να μιλαει για "δοσιλογους και συνεργατες".
Αντιθετως καταδικαζει. Εσυ οχι. Μαλλον εισαι πιο Ζαχαριαδης απο τον Ζαχαριαδη.
Καλο ειναι να διαβαζουμε και λιγο ιστορια.

ο Νίκος Ζαχαριάδης, κατά τις εργασίες της 12ης Ολομέλειας της ΚΕ του ΚΚΕ (Ιούνιος 1945) ανέφερε: «Αγριότητες έγιναν κατά τον Δεκέμβρη και τέτοιες έκαμαν και μέλη του Κόμματος που ήταν είτε προβοκάτορες, είτε ανάξια να είναι μέλη του. Φυσικά οι πράξεις τους δημιουργούν ευθύνες για το Κόμμα. Μα μια που το ΚΚΕ δεν έδωσε τέτοια γραμμή και αποκήρυξε και αυτούς που έκαναν υπερβασίες και τις υπερβασίες τις ίδιες, δεν δημιουργείται θέμα ηθικής τάξης για το ΚΚΕ. Γιατί το Κόμμα μας έχει το θάρρος να διακηρύξει ότι περιπτώσεις όπως του Κορώνη ή της ηθοποιού Παπαδάκη δεν μπορούν να βρουν δικαίωση και πρέπει να καταδικαστούν ανοικτά». ...

Διαβάστε όλο το άρθρο:
Μου ζητησες να σταματησω και το σεβαστηκα.Σεβασου κι εσυ τον εαυτο σου.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
μπαρμπα

υπαρχει βιντεο που λεει τους ελληνες ψεκασμενους σε χθεσινη δηλωση του

θα ζητησει συγνωμη?

η εχουμε να κανουμε με ενα κακιστο καχεχτικο μουσολινη στην χωρα μας ?

Όχι, δεν θα ζητήσει.
Μια χαρά τους τα είπε.
Επιτέλους Έλληνας Πρωθυπουργός είχε τα guts να μιλήσει την γλώσσα που καταλαβαίνουν.
Όποιοι είχαν την μύγα, μυγιάστηκαν…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η γνωστή Συριζαία συντρόφισσα του twitter.

:grin::grin:

Νομίζω ότι στο επόμενο διάγγελμα πρέπει να αναφερθεί και ονομαστικά σε ορισμένους ψεκασμένους ο Πρωθυπουργός, να μην έχουν παράπονο, να πάρουνε μερικά δευτερόλεπτα "δόξας".

Μαζί με την Σήλια προτείνω να γίνει ιδιαίτερη μνεία στους troubakh, savva, RETRO, kakiasmenoprovato, mounoxalasti, Tigerhead και φυσικά στους ψεκασμένους με λοφίο Κασσιανή, Τζόνι και Μουνοβαγόνη…

Συνημμένα

• τρολ.jpg
    τρολ.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Συνημμένα

• 084DB9BA-AAC5-4D71-98EB-B6F43F19157F.png
    084DB9BA-AAC5-4D71-98EB-B6F43F19157F.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 23

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Ο σκατοκέφαλος κατάλαβε ότι υπάρχει κορονοϊός και πεθαίνει κόσμος!!

Μέχρι προχθές εξέφραζε τις αμφιβολίες του επειδή δεν κόλλησε κανένας γνωστός του και ήταν αντίθετος με τα μέτρα!!

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εκλερ γαμω τη μανα σου την πουτανα αποβρασμα

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Σκασε και εσυ μωρη λουγκρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:

Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα.
Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.
Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες...

Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.

Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;

Εγώ δε μασάω.
Έχω πιει ότι χειρότερα ναρκωτικά υπάρχουν. Έχω μείνει σε πεζοδρόμια σολη την Αθήνα. Έχω ξυπνήσει διασωληνομένος σε εντατικές.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Και τώρα πρέπει να κάτσω μέσα σαν την κυρία για να μην ανεβάσουν πυρετούλι τα μωράκια που τους έπεσε βαρύ το νουνού;
Ήμαρτον.
Βαρυ βιογραφικο βλεπω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:

Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα.
Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.
Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες...

Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.

Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;

Φιλε οι "βολεμενοι" δεν αντιλαμβανονται τι εχει συμβει τους τελευταιους μηνες. Οσοι δεν χασανε δουλειες, ή πλεον δεν μπορουν να βρουν τιποτα μιας οσες δουλειες επιβιωσαν ειναι υπερπληρεις, μας λενε ψεκασμενους και "αρνητες", οσοι δεν ψυχοπλακωνονται ολη μερα στο σπιτι επειδη ειναι μαμουχαλοι σπιτογατοι ετσι κι αλλιως, μας λενε επαναστατες χωρις αιτια και καλοπερασακηδες. Ακουσον ακουσον, εχω αυπνιες, φρικαρω μεσα στο σπιτι και θελω να παρω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ το αμαξι να παω μια βολτα παραλιακη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Και θα το δεχομουν ρε φιλε, θα το δεχομουν αν ειχαν παρει τα καταλληλα μετρα σε ολους τους τομεις που πραγματικα εξαπλωνουν τον ιο. Θα το δεχομουν αν μαζι με τα γυμναστηρια και τα μπαρ εκλειναν και οι εκκλησιες που μοιραζονται ολα τα ΓΙΔΙΑ το ιδιο κουταλι. Θα το δεχομουν αν εκαναν αυξηση των ΜΜΜ δρομολογιων, θα το δεχομουν αν δεν σκορπαγανε λεφτα κοροιδευοντας μας μεσα στα μουτρα μας (περιπατος, μμε, μασκες/παγουρια κτλ) αντι να φτιαξουν καινουριες ΜΕΘ που χρονια τωρα υπαρχει προβλημα. Θα ελεγα οτι προσπαθουν και οτι το κανουν για το καλο μας. Αλλα οταν βλεπεις μια απο τις μεγαλυτερες αρπαχτες να συμβαινει μπροστα στα ματια σου, και να σου λενε οτι "εσυ πρεπει να κατσεις σπιτι αλλιως εχει προστιμο", ειναι απλα φρικη. Ποσους μηνες να αντεξουμε; Δεν εχει απομεινει κυριολεκτικα ουτε ενας τροπος ψυχαγωγιας των πολιτων, πως να μην φρικαρουμε;

Να σου πω ρε τύπε, αν κολλησεις και δεν μπορεις να παρεις ανασα θα λες τα ιδια ή θα ανεβαζεις βιντεακια στο youtube και θα λες "τελικα παιδια πρεπει να προσεχουμε"?

Να σου θυμισω βεβαια οτι όλες οι ευρωπαικες χωρες κλεινουν η μια μετα την αλλη

Οι συνετοι ανθρωποι το αντιλαμβανονται

Οσοι δεν μπορουν χωρις "ψυχαγωγια" οχι

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Τα έχουμε πεί αλλά ας επαναλάβω. Σιγά σιγά θα ξεμυτήσει το 12αρι στην ύφεση. Θυμάστε ελπίζω πόσο ύφεση ανακοινώναν στην αρχή τα τζιμάνια που έχουμε για Ελληνοβοσκούς. Ευτυχώς το χρήμα ρέει και για το 21. Μετά θα δούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom