Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Τι ελπίζουμε;
Ο ιός να γίνει σύντομα ενδημικός κι ασήμαντος.

υπάρχει όντως τέτοιο ενδεχόμενο ή απλά ελπίζουμε ;

ρωτάω επειδή καπου τέλη Σεπτέμβρη ένας από τους γιατρούς που εμφανίζονται στην τβ ανέφερε κάτι για ενδείξεις ότι ο ιός μεταλλάσεται σε πιο ήπια μορφή. Ισχύει κάτι τέτοιο; μου είχε κάνει εντύπωση γιατί γενικά μέχρι τώρα ακούγονται μόνο οι φόβοι ότι μπορεί να προκύψει πιο επιθετική μετάλλαξη, όχι το αντίθετο

Λέγοντας «ενδημικός» σημαίνει πως δεν θα εξαφανιστεί, θα γίνει πιο ασήμαντος και θα μάθουμε να ζούμε με αυτό.
Οι ιοί που προκαλούν απλά κρυολόγημα, συνάχι κ.λπ. είναι ενδημικοί.
Νόσος µε υψηλή μεταδοτικότητα ήταν η ιλαρά που έγινε ενδημική πριν βγουν τα εμβόλια, και εξακολουθεί να υπάρχει δεν εξαφανίστηκε.
Μόνο η ευλογιά «εξαφανίστηκε» χάρη σε ένα πολύ αποτελεσματικό εμβόλιο.

ΟΚ σύμφωνοι αλλά έχεις ακούσει μέσα στο ιατρικό χώρο να αναφέρονται ενδείξεις ηπιότερης μετάλλαξης γιατον κορόνα όπως είχε πει ο γιατρός στην τηλεόραση (δεν θυμάμαι ποιός ήταν) ;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τι ελπίζουμε;
Ο ιός να γίνει σύντομα ενδημικός κι ασήμαντος.

υπάρχει όντως τέτοιο ενδεχόμενο ή απλά ελπίζουμε ;

ρωτάω επειδή καπου τέλη Σεπτέμβρη ένας από τους γιατρούς που εμφανίζονται στην τβ ανέφερε κάτι για ενδείξεις ότι ο ιός μεταλλάσεται σε πιο ήπια μορφή. Ισχύει κάτι τέτοιο; μου είχε κάνει εντύπωση γιατί γενικά μέχρι τώρα ακούγονται μόνο οι φόβοι ότι μπορεί να προκύψει πιο επιθετική μετάλλαξη, όχι το αντίθετο

Λέγοντας «ενδημικός» σημαίνει πως δεν θα εξαφανιστεί, θα γίνει πιο ασήμαντος και θα μάθουμε να ζούμε με αυτό.
Οι ιοί που προκαλούν απλά κρυολόγημα, συνάχι κ.λπ. είναι ενδημικοί.
Νόσος µε υψηλή μεταδοτικότητα ήταν η ιλαρά που έγινε ενδημική πριν βγουν τα εμβόλια, και εξακολουθεί να υπάρχει δεν εξαφανίστηκε.
Μόνο η ευλογιά «εξαφανίστηκε» χάρη σε ένα πολύ αποτελεσματικό εμβόλιο.

ΟΚ σύμφωνοι αλλά έχεις ακούσει μέσα στο ιατρικό χώρο να αναφέρονται ενδείξεις ηπιότερης μετάλλαξης γιατον κορόνα όπως είχε πει ο γιατρός στην τηλεόραση (δεν θυμάμαι ποιός ήταν) ;

Ναι, προς τα εκεί βλέπουν οι περισσότεροι των κορυφαίων.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:

Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα.
Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.
Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες...

Συνημμένα

• G.P..jpg
    G.P..jpg
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Like
Αντιδράσεις: Zesty
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:

Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.

Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.

Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;

Εγώ δε μασάω.
Έχω πιει ότι χειρότερα ναρκωτικά υπάρχουν. Έχω μείνει σε πεζοδρόμια σολη την Αθήνα. Έχω ξυπνήσει διασωληνομένος σε εντατικές.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Και τώρα πρέπει να κάτσω μέσα σαν την κυρία για να μην ανεβάσουν πυρετούλι τα μωράκια που τους έπεσε βαρύ το νουνού;
Ήμαρτον.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
:think: :think::think::think::think::think::think::think::think::think::think::think:

ΚΙΤΡΙΝΟ : ημιελεύθεροι :glasses:
ΚΟΚΚΙΝΟ : ΄φυλακιΖμένοι :confused:

Συνημμένα

• image.ashx.jpg
    image.ashx.jpg
    104 KB · Εμφανίσεις: 20

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.050
Πόντοι
6.515
Άδωνις
Ιερό καθήκον ο συνωστισμός στο εφετείο της Χα

Κουλης
Ψεκασμενοι όσοι δεν τηρουν τα μέτρα

:confused::confused::confused::confused:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216

Συνημμένα

• A17738B8-E9F3-4D03-80C1-7196BB5848FC.jpeg
    A17738B8-E9F3-4D03-80C1-7196BB5848FC.jpeg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 28

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Εδω ο Φαίδων Βόβολης Καρδιολόγος , μιλάει για διάφορα περι ιού , δημοσιογράφων και πολλά άλλα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.

Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;

Φιλε οι "βολεμενοι" δεν αντιλαμβανονται τι εχει συμβει τους τελευταιους μηνες. Οσοι δεν χασανε δουλειες, ή πλεον δεν μπορουν να βρουν τιποτα μιας οσες δουλειες επιβιωσαν ειναι υπερπληρεις, μας λενε ψεκασμενους και "αρνητες", οσοι δεν ψυχοπλακωνονται ολη μερα στο σπιτι επειδη ειναι μαμουχαλοι σπιτογατοι ετσι κι αλλιως, μας λενε επαναστατες χωρις αιτια και καλοπερασακηδες. Ακουσον ακουσον, εχω αυπνιες, φρικαρω μεσα στο σπιτι και θελω να παρω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ το αμαξι να παω μια βολτα παραλιακη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Και θα το δεχομουν ρε φιλε, θα το δεχομουν αν ειχαν παρει τα καταλληλα μετρα σε ολους τους τομεις που πραγματικα εξαπλωνουν τον ιο. Θα το δεχομουν αν μαζι με τα γυμναστηρια και τα μπαρ εκλειναν και οι εκκλησιες που μοιραζονται ολα τα ΓΙΔΙΑ το ιδιο κουταλι. Θα το δεχομουν αν εκαναν αυξηση των ΜΜΜ δρομολογιων, θα το δεχομουν αν δεν σκορπαγανε λεφτα κοροιδευοντας μας μεσα στα μουτρα μας (περιπατος, μμε, μασκες/παγουρια κτλ) αντι να φτιαξουν καινουριες ΜΕΘ που χρονια τωρα υπαρχει προβλημα. Θα ελεγα οτι προσπαθουν και οτι το κανουν για το καλο μας. Αλλα οταν βλεπεις μια απο τις μεγαλυτερες αρπαχτες να συμβαινει μπροστα στα ματια σου, και να σου λενε οτι "εσυ πρεπει να κατσεις σπιτι αλλιως εχει προστιμο", ειναι απλα φρικη. Ποσους μηνες να αντεξουμε; Δεν εχει απομεινει κυριολεκτικα ουτε ενας τροπος ψυχαγωγιας των πολιτων, πως να μην φρικαρουμε;

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο κουλης που εχει αντιπροεδρο στο κομμα του πωλητη θαυματουργων νανογιλεκων ειπε εμας ψεκασμενους χαχαχαχα

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εδω ο Φαίδων Βόβολης Καρδιολόγος , μιλάει για διάφορα περι ιού , δημοσιογράφων και πολλά άλλα.

Δεν έχει τη στόφα ενός Κικίλια, τέλος......ακούω τυφλά ότι λένε οι συνεργάτες του Κούλη. Νιώθω σαν να ταξιδεύω πίσω στο χρόνο και να ακούω ένα Φαραώ.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Και να καυλαντιζουμε ρε κλο και να κολλάμε παπουδες μπαμπάδες γιαγιαδες μαμάδες ...μαλακια είπες, αφού ειναι πολύ μεταδοτικός και συνήθως από πάρτυ και συνάθροιση γίνεται η μετάδοση πως θα τους προστατέψουμε;
ΑΠΟΣΤΑΣΗ .....μενουν και μενουμε απο τα παππουδια σε αποσταση.....ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ......ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.....ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.....ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Λοιπόν, όποιος ξαναπεί ψεκασμένο κάποιον που διαφωνεί με τα μέτρα διαχείρισης της κρίσης είναι απλά ηλίθιος.
Έχουμε και λέμε:
- Ψεκασμένοι είναι οι κύριοι της κυβέρνησης που επιμένουν κατηγορηματικά ότι στα ΜΜΜ δεν υπάρχει διασπορά.
- Ψεκασμένοι είναι οι κύριοι της κυβέρνησης που υποχρεώνουν τον κόσμο να φοράει μάσκα όταν περπατάει μόνος του στο δρόμο αλλά όχι όταν θα κάτσει στο τραπέζι ενός μαγαζιού μαζί με άλλους 4-5.
- Ψεκασμένοι είναι οι κύριοι της κυβέρνησης που τη μια μέρα είπαν ότι υπεύθυνα για τη διασπορά είναι η διασκέδαση και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, και την επόμενη μέρα αναίρεσαν το μέτρο για απαγόρευση μετακινήσεων.
- Ψεκασμένοι είναι οι κύριοι της κυβέρνησης που έδωσαν 20 + 2 εκατομμύρια στα κανάλια και 2 εκατομμύρια στο Μεγάλο Περίπατο αντί να αγοράσουν ΜΕΘ και υγειονομικό υλικό.
- Ψεκασμένος είναι ο κύριος Κικίλιας που παρήγγειλε εμβόλια που δεν υπάρχουν.
- Ψεκασμένος είναι ο κύριος Γεωργιάδης που τη μια μέρα έκανε καμπάνια κατά της μάσκας και την άλλη υπέρ.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ?????? να θυμισω οτι λοκνταουν εγινε ,διμηνο και βαλαμε ενα σκασμο λεφτα απο την τσεπη,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ,ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ.....ΤΩΡΑ ,ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ....ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ......οι αριθμοι μιλανε μια αμειλικτη αληθεια...αυτη την στιγμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ποια κυβερνηση ρε τυπε. Η ΝΔ ειναι ενα κομμα με ιστορια γεματη σκανδαλα, στηριξη σε ακροδεξια στοιχεια. Ενα κομμα που ειναι γεματο χρεη και εφερε την Ελλαδα στη χρεωκοπια.

Και ο μαλακας ο Ελληνας ακομα πιστευει το παραμυθι του καλυτερου βιογραφικου και του οτι ειναι πατριωτες, αξιοι και αριστοι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
υπομονη μεχρι μεθαυριο,αν βγει ο Ντοναλντ υπαρχει ελπιδα,αν χασει απλα τετελεσται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom