Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Eκτός από αγάμητος είσαι και φασίστας? Τι πιστεύεις δηλαδή? Ότι δεν είμαστε το ίδιο με τους άλλους λαούς? Τι ρατσισμός είναι αυτός!Το οτι συγκρινετε την Ελλαδα με τις αλλες χωρες,σας κανει να νοιωθετε καυλεουλες,ετσι;Ελα πες!Δεν σας εξιταρει λιγο;Ισοτιμοι φαση κ ετσι...
Τύπε άλλο τι ξέρω και άλλο τι προτείνω. Και το λοκνταουν το Μάρτιο από επιστήμονες υποτίθεται προτάθηκε αλλά σαν μέτρο είναι απόλυτα αντιεπιστημονικό.Που 'σαι χώνα?
Στο είχα εξηγήσει κι εγώ με άλλα λόγια αλλά νομίζω ότι ο ποιητής εδώ το εξηγεί με ένα τρόπο που ΙΣΩΣ (λέω ΙΣΩΣ, δεν είμαι και βέβαιος!!!) ότι θα το καταλάβεις τι εννοεί!!!
Ναι, τον Μάρτιο-Απρίλιο τον περιορίσαμε πολύ τον ιό. Αλλά δεν αντέχει η οικονομία με δεύτερο γενικό lockdown. Είναι δύο πράγματα όπου τα μέτρα που παίρνεις για το ένα, δουλεύει αντιστρόφως ανάλογα για το άλλο. Πρέπει να βρεις ισορροπίες. Και, κακά τα ψέματα, Ελβετία ή Λουξεμβούργο δεν είμαστε.Τύπε άλλο τι ξέρω και άλλο τι προτείνω. Και το λοκνταουν το Μάρτιο από επιστήμονες υποτίθεται προτάθηκε αλλά σαν μέτρο είναι απόλυτα αντιεπιστημονικό.
Κατάλαβες καθόλου την απάντησή μου;Ναι, τον Μάρτιο-Απρίλιο τον περιορίσαμε πολύ τον ιό. Αλλά δεν αντέχει η οικονομία με δεύτερο γενικό lockdown. Είναι δύο πράγματα όπου τα μέτρα που παίρνεις για το ένα, δουλεύει αντιστρόφως ανάλογα για το άλλο. Πρέπει να βρεις ισορροπίες. Και, κακά τα ψέματα, Ελβετία ή Λουξεμβούργο δεν είμαστε.Τύπε άλλο τι ξέρω και άλλο τι προτείνω. Και το λοκνταουν το Μάρτιο από επιστήμονες υποτίθεται προτάθηκε αλλά σαν μέτρο είναι απόλυτα αντιεπιστημονικό.
Την κατάλαβα την απάντησή σου γι' αυτό και πήγα να σου εξηγήσω. Αλλά δυστυχώς θα σε παραπέμψω στο ποστ #44042 .Κατάλαβες καθόλου την απάντησή μου;
Αυτό που σου εξηγώ είναι ότι η γενική καραντίνα είναι απόλυτα αντιεπιστημονικό μέτρο. Δεν έχει τίποτα το επιστημονικό, αντιθέτως είναι το απλούστερο μέτρο που μπορεί να προτείνει κάποιος που δεν ξέρει τι άλλο να κάνει. Το ίδιο συμβαίνει και με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ: τίποτα το επιστημονικό.
Ναι, τον Μάρτιο-Απρίλιο τον περιορίσαμε πολύ τον ιό. Αλλά δεν αντέχει η οικονομία με δεύτερο γενικό lockdown. Είναι δύο πράγματα όπου τα μέτρα που παίρνεις για το ένα, δουλεύει αντιστρόφως ανάλογα για το άλλο. Πρέπει να βρεις ισορροπίες. Και, κακά τα ψέματα, Ελβετία ή Λουξεμβούργο δεν είμαστε.
Τύπε πόσες Ελλεηνίδες βλέπεις να βγαίνουν στο κλαρί τώρα που θα ψοφήσουν οι γέροι που τις ταίζαν :SΓι'αυτό και κλείνουν μόνο την επαρχία που έχει μόνο δ.υ,συνταξιούχους και άνεργους.Εκεί είτε λοκνταουν έχει,είτε όχι,το ίδιο είναι αφού όλοι κάθονται.Μόνο οι καφετέριες δουλεύουν
Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να τις κλείσουν.
Τύπε πόσες Ελλεηνίδες βλέπεις να βγαίνουν στο κλαρί τώρα που θα ψοφήσουν οι γέροι που τις ταίζαν :S
Τύπε άλλο τι ξέρω και άλλο τι προτείνω. Και το λοκνταουν το Μάρτιο από επιστήμονες υποτίθεται προτάθηκε αλλά σαν μέτρο είναι απόλυτα αντιεπιστημονικό.
Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που θα πρότεινε κάποιος πριν 1000 χρόνια ή που θα πρότεινε ένα παιδάκι. Τι κοινό έχουν ένας άνθρωπος πριν μια χιλιετία με ένα παιδάκι; Δε γνωρίζουν τι εστί ιός και πώς μεταδίδεται επομένως δε μπορούν να προτείνουν τίποτα άλλο πέρα από το πολύ απλό δηλαδή να μην έρχεται σε επαφή κανείς με κανέναν. Εσύ άκου τον ακαδημαϊκό Χαρδαλιά που λέει ότι για την υπερμετάδοση δε φταίνε τα ΜΜΜ άλλα οι αθλητικές δραστηριότητες(!). .Τύπε άλλο τι ξέρω και άλλο τι προτείνω. Και το λοκνταουν το Μάρτιο από επιστήμονες υποτίθεται προτάθηκε αλλά σαν μέτρο είναι απόλυτα αντιεπιστημονικό.
Δυστυχώς για τον πλανήτη σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, δεν προτάθηκε ο «ακαδημαϊκός» Κωλομπόυρδας να αναλάβει τις τύχες του…
Τι να κλάσουν τώρα «πουθενάδες» σαν τον Anthony Fauci, τον Neil Ferguson, τον Lars van Sante, τον Fernando Simon, τον Kare Molbak, τον Lothar Wieler, τον Jean-Francois Delfraissy, τον Silvio Brusaferro…
Αίσχος κύριοι, έρποντας αναρτηθήκατε και πήρατε αξιώματα στερώντας έναν Κωλο-μπούρδα την τιμή να ηγηθεί του πλανήτη…
Για πες μου κάτι... πιστεύεις ότι ο Χαρδαλιάς τα σκέφτηκε και τα είπε?Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που θα πρότεινε κάποιος πριν 1000 χρόνια ή που θα πρότεινε ένα παιδάκι. Τι κοινό έχουν ένας άνθρωπος πριν μια χιλιετία με ένα παιδάκι; Δε γνωρίζουν τι εστί ιός και πώς μεταδίδεται επομένως δε μπορούν να προτείνουν τίποτα άλλο πέρα από το πολύ απλό δηλαδή να μην έρχεται σε επαφή κανείς με κανέναν. Εσύ άκου τον ακαδημαϊκό Χαρδαλιά που λέει ότι για την υπερμετάδοση δε φταίνε τα ΜΜΜ άλλα οι αθλητικές δραστηριότητες(!)
Προφανώς και αυτός δεν είναι ικανός να σκεφτεί τίποτα. Από εκεί και πέρα τι εξυπηρετούν αυτοί που του γράφουν τα κείμενα δεν το ξέρω.Για πες μου κάτι... πιστεύεις ότι ο Χαρδαλιάς τα σκέφτηκε και τα είπε?Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που θα πρότεινε κάποιος πριν 1000 χρόνια ή που θα πρότεινε ένα παιδάκι. Τι κοινό έχουν ένας άνθρωπος πριν μια χιλιετία με ένα παιδάκι; Δε γνωρίζουν τι εστί ιός και πώς μεταδίδεται επομένως δε μπορούν να προτείνουν τίποτα άλλο πέρα από το πολύ απλό δηλαδή να μην έρχεται σε επαφή κανείς με κανέναν. Εσύ άκου τον ακαδημαϊκό Χαρδαλιά που λέει ότι για την υπερμετάδοση δε φταίνε τα ΜΜΜ άλλα οι αθλητικές δραστηριότητες(!)
Αλήθεια όμως θα μου πεις!
Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που θα πρότεινε κάποιος πριν 1000 χρόνια ή που θα πρότεινε ένα παιδάκι. Τι κοινό έχουν ένας άνθρωπος πριν μια χιλιετία με ένα παιδάκι; Δε γνωρίζουν τι εστί ιός και πώς μεταδίδεται επομένως δε μπορούν να προτείνουν τίποτα άλλο πέρα από το πολύ απλό δηλαδή να μην έρχεται σε επαφή κανείς με κανέναν. Εσύ άκου τον ακαδημαϊκό Χαρδαλιά που λέει ότι για την υπερμετάδοση δε φταίνε τα ΜΜΜ άλλα οι αθλητικές δραστηριότητες(!). .Τύπε άλλο τι ξέρω και άλλο τι προτείνω. Και το λοκνταουν το Μάρτιο από επιστήμονες υποτίθεται προτάθηκε αλλά σαν μέτρο είναι απόλυτα αντιεπιστημονικό.
Δυστυχώς για τον πλανήτη σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, δεν προτάθηκε ο «ακαδημαϊκός» Κωλομπόυρδας να αναλάβει τις τύχες του…
Τι να κλάσουν τώρα «πουθενάδες» σαν τον Anthony Fauci, τον Neil Ferguson, τον Lars van Sante, τον Fernando Simon, τον Kare Molbak, τον Lothar Wieler, τον Jean-Francois Delfraissy, τον Silvio Brusaferro…
Αίσχος κύριοι, έρποντας αναρτηθήκατε και πήρατε αξιώματα στερώντας έναν Κωλο-μπούρδα την τιμή να ηγηθεί του πλανήτη…
Tότε γιατί το είπες?Προφανώς και αυτός δεν είναι ικανός να σκεφτεί τίποτα. Από εκεί και πέρα τι εξυπηρετούν αυτοί που του γράφουν τα κείμενα δεν το ξέρω.