pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
απορω γιατι μιλαω με ατομο που δεν εχει παιδεια και βλεπει big brother στα γεραματα
Είσαι και οπαδός των καθολικών εθνικιστών; Μάλιστα......ειμαι οπαδος του ιρα
Πολιτικοκοινωνικη ανοησια λεγεται αυτο απο το οποιο πάσχειΕίσαι και οπαδός των καθολικών εθνικιστών; Μάλιστα......ειμαι οπαδος του ιρα
Μη συζητάς....Πολιτικοκοινωνικη ανοησια λεγεται αυτο απο το οποιο πάσχειΕίσαι και οπαδός των καθολικών εθνικιστών; Μάλιστα......ειμαι οπαδος του ιρα
Το αμαξι εσυ το ειπες εδω μεσα πριν κατι χρονιαεστειλες η οχι φωτο σε γυναικειο νικ??
εστειλες
και μαλιστα εμαθες τι αμαξι οδηγω ετσι δεν ειναι???
ρωτησες και εμαθες ρωτησα και εμαθα
απλα τα πραματα
Από εδώ βλέπουμε ότι ο αριθμός των θανάτων με κορωνοϊό είναι σταθερά στους 2-3 για τουλάχιστο 2 μήνες.Πως τελείωσε ακριβώς θα μας πεις;
Τις προάλλες το συζητούσαμε, και σήμερα ανακοίνωσε πως τα κρούσματα έφτασαν τα 107355. Αύξηση 4000 κρούσματα σε 5 μέρες, μια χώρα από τις πιο αραιοκατοικημένες στην Ευρώπη, μια χώρα στην οποία νοσεί κάθε χρόνο μόνο το 0,13% από γρίπη.
Sweden COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Sweden Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Δεν υπάρχει καμία εκθετική αύξηση "δεύτερου κύματος".
Εν τω μεταξύ ο ΙΡΑ έχει εμπλακεί σε εμφύλιο με τον Ιρλανδικό Στρατό. Όπου ο Τακτικός Στρατός του Ιρλανδικού κράτους του γάμησε τα πρέκια. Ο Στρατός του ανεξάρτητου Ιρλανδικού κράτους. Το μακρινό '22, την καταραμένη χρονιά για τον ελληνισμό.Είσαι και οπαδός των καθολικών εθνικιστών; Μάλιστα......ειμαι οπαδος του ιρα
φυσικα ολων των εθνικοαπελευθερωτικων κινηματων σαν συνεπης λενινιστης π ειμαι δν θα μπορουσα να εκανα διαφορετικα
οπαδος στον αγωνα των ιρλανδων για ανεξαρτητο κρατος
Τι ,λες βρε Leclerc ;
Ο αριθμός των θανάτων κάθε μέρα στη Σουηδία ,παρουσιάζεται σε γράφημα στο Ιντερνέτ
και είναι 0 θάνατοι, 1 θάνατος την άλλη ημέρα, 0, 2, 1 θάνατος κλπ
και στο κάτω λινκ είναι το ίδιο
Sweden Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Εξάλλου, οι θάνατοι ΣΥΝΟΛΙΚΑ στη ΣΟΥΗΔΙΑ το 2020
ΔΕΝ έχουν ξεπεράσει τους θανάτους το 2019 στην αντίστοιχη περίοδο
βλ
Αυτά είναι τα επίσημα δεδομένα
Από το Σάββατο ο βλα-Κούλης υποχρεώνει τον κόσμο να μην κυκλοφορεί
από τις 12.30 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωϊ !!!
ΚΑΜΙΑ επιστημονική τεκμηρίωση δεν υπάρχει γι' αυτό το μέτρο.
Τι ,λες βρε Leclerc ;
Ο αριθμός των θανάτων κάθε μέρα στη Σουηδία ,παρουσιάζεται σε γράφημα στο Ιντερνέτ
και είναι 0 θάνατοι, 1 θάνατος την άλλη ημέρα, 0, 2, 1 θάνατος κλπ
και στο κάτω λινκ είναι το ίδιο
Εξάλλου, οι θάνατοι ΣΥΝΟΛΙΚΑ στη ΣΟΥΗΔΙΑ το 2020
ΔΕΝ έχουν ξεπεράσει τους θανάτους το 2019 στην αντίστοιχη περίοδο
βλ
Αυτά είναι τα επίσημα δεδομένα
Από το Σάββατο ο βλα-Κούλης υποχρεώνει τον κόσμο να μην κυκλοφορεί
από τις 12.30 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωϊ !!!
ΚΑΜΙΑ επιστημονική τεκμηρίωση δεν υπάρχει γι' αυτό το μέτρο.
Nαι, ΟΚ... τα δεδομένα ας υποθέσουμε ότι είναι τα εξής:
Κρούσματα "Χώρα 1": 28.000
Κρούσματα "Χώρα 2": 109.000
Η "Χώρα 2" έχει κοντά 300% περισσότερα κρούσματα.
Θάνατοι "Χώρα 1": 500
Θάνατοι "Χώρα 2": 6.000
Η "Χώρα 2" έχει κοντά 1.100% παραπάνω θανάτους.
Να σημειωθεί ότι οι 2 χώρες έχουν τον ίδιο πληθυσμό.
Πες μου ποια χώρα τα πάει καλύτερα please.
Συγκρινε με Νορβηγια και Φιλανδια τοτε,βορειες γειτονικες χωρες με το μισο πληθυσμο αλλα πολυ κρυο,ηλικιωμενους και παρομοια πυκνοτητα πληθυσμου με την Σουηδια.Το Βέλγιο , το Ηνωμένο Βασίλειο ( Αγγλία κλπ.) και άλλα Κράτη που εφάρμοσαν
αυστηρούς περιορισμούς, είχαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού
απ' ότι στη Σουηδία
βλέπε
Coronavirus Update (Live): 123,222,196 Cases and 2,717,488 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
Είναι ΛΑΘΟΣ να συγκρίνεις τη Σουηδία , μια βόρεια χώρα με πολύ κρύο και
περισσότερους άνω των 80 ετών / εκατομμ. πληθ, με την Ελλάδα