kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Μην ακούω κακίες. Ο Κούλης πήρε φοβερά μέτρα. Με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ έδωσε γερό χαστούκι στον κορωνοϊό!
Επίσης ένα άλλο ανέκδοτο που συνεχίζεται από το Μάρτιο είναι ότι πάντα τα μέτρα που ανακοινώνονται είναι έκτακτα και άμεση ανάγκη κλπ, αλλά αφορούν εφαρμογή μετά από 2 μέρες. .
Με το που διάβασα αυτό, όλα τα άλλα απορρίφθηκαν σε χρονο -dt.Θα γίνει επανάσταση γατάκια. Δεν είμαστε όλοι ζώα σαν κι εσάς.
Για το καλό σας ελπίζω να στε μαζί μας κι όχι εναντίον μας, γιατί θα πέσουν κεφάλια είναι προφανές.
τυπε το αβαταρ ειναι απο τη σκηνη που μιλαει ο Βεγγος στο τηλεφωνο κι ο Φερμας περιμενει να μαθει,με τον εξης διαλογοΕπίσης ένα άλλο ανέκδοτο που συνεχίζεται από το Μάρτιο είναι ότι πάντα τα μέτρα που ανακοινώνονται είναι έκτακτα και άμεση ανάγκη κλπ, αλλά αφορούν εφαρμογή μετά από 2 μέρες. .
μετάδοση ιού είναι, δεν είναι φωτιά, το 2 μέρες είναι άμεσα
τυπε το αβαταρ ειναι απο τη σκηνη που μιλαει ο Βεγγος στο τηλεφωνο κι ο Φερμας περιμενει να μαθει,με τον εξης διαλογοΕπίσης ένα άλλο ανέκδοτο που συνεχίζεται από το Μάρτιο είναι ότι πάντα τα μέτρα που ανακοινώνονται είναι έκτακτα και άμεση ανάγκη κλπ, αλλά αφορούν εφαρμογή μετά από 2 μέρες. .
- "μην μου το λες,μην μου το λες"
- "Τι σου πε?"
-"Δεν μου το πε"
A και μην το ξεχασω
Καποιος να μαζεψει την Παγωνη.
Στην αρχη ειχε και λιγο πλακα ο ισοπεδωτικος τροπος που μιλαει, τωρα εχει γινει γραφικη
Ελεγε ξεχαστε τα Χριστουγεννα, να κανετε αλλαγη του χρονου μονοι σας.
Τωρα βγηκε και ειπε ξεχαστε και τις αποκριες και το αρνι το Πασχα
Ρε κυρα μου σκασε πια, αν χρειαστει εκεινη την ωρα θα τα ξεχασουμε, ηδονιζεσαι να νιωθεις οτι κοβεται η ζωη του κοσμου?
Τι κωλοχαρακτηρας ειναι αυτος?
- "μην μου το λες,μην μου το λες"
- "Τι σου πε?"
-"Δεν μου το πε"
χονδροΤα εχουμε ξαναπει, ούτε αριστερος εισαι ούτε κομμουνιστης
Ενας μαλακας εισαι
μαλακας εισαι εσυ καραγκιοζακο π εστελνες μηνυματα και τα εμαθα ολα
ξερεις εσυ σε ποιες
αν ησουν εξυπνος δεν θα εστελνες μηνυματα με τη φατσα σου
αλλα εσυ απο εξυπναδα ουτε καν
αλεξ μυωπια εχεις ??
αλλη φορα να μην στελνεις φωτο και να σοβαρευτεις
Είσαι και οπαδός των καθολικών εθνικιστών; Μάλιστα......ειμαι οπαδος του ιρα
κλοουν του σαιτ εγω???
τι λε ρε ψευτομαγκα
θες να σ πω σε ποιες εχεις στειλει φωτο ???
να σ πω νικνειμ???
οχι τυπε μου δεν το παω εκει το θεμα εγω
εγω πεταω οσο οσο ποτε παραπανω
δεν εκθετω εγω κυριες