ρε μαλακισμενοΟύτε σε ενοχλώ, ούτε σε παραθέτω.
Σου γράφω απλά να μου κλάσεις ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και να ΣΥΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣΠΑΡΑΠΕΡΑ.
Ηλίθιε
Βλάκα
Ζώο
Μοσχάρι
τελειωσε το θεμα
συρε και γαμισου και αει στο γεροδιαολο
ΤΕΛΟΣ
ρε μαλακισμενοΟύτε σε ενοχλώ, ούτε σε παραθέτω.
Σου γράφω απλά να μου κλάσεις ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και να ΣΥΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣΠΑΡΑΠΕΡΑ.
Ηλίθιε
Βλάκα
Ζώο
Μοσχάρι
Τα ΜΜΜ οπως κεντρικα λεωφορεια, ησαπ, κτλ, εχουν μετατραπει σε μεσα μαζικης μετακινησης λαθρομεταναστων... την "αποφορτιση" την εχουν αναλαβει οι ελληνες αγοραζοντας/χρησιμοποιωντας ΙΧ και μηχανακια, γι'αυτο και εχει αυξηθει η κινηση στους δρομους... παρ'ολα αυτα οι λαθρο αυξανονται συνεχως, οπως και τα ποσοστα τους μεσα στα ΜΜΜ, γεγονος που σημαινει οτι τα ΜΜΜ θα συνεχισουν να ειναι μπουκωμενα οτι και αν κανουν. Τα ΜΜΜ της αθηνας σχεδιαστηκαν για δεδομενες αναγκες πληθυσμου και οχι για να μετακινουν καθημερινα κατι εκατομμυρια επιπλεον λαθρομεταναστες.
Σε καθε περιπτωση, τα ΜΜΜ ειναι η #1 αποδειξη κυβερνητικης αχρηστιας γιατι κυνηγαει μαγαζακια και υπαιθριες αγορες ή συναθροισεις αλλα κανει αβαβα εναν τεραστιο τομεα ευθυνης της οπου θελει να εξυπηρετει τους λαθρο. Η λαθρολαγνεια της ειναι πολυ μεγαλυτερη απ'την επιθυμια δηθεν καταπολεμησης του κορωνοιου οταν τα τρενα και τα λεωφορεια ειναι πηχτρα στους πακηδες που δεν κοβουν ουτε εισιτηριο. Δλδ το πιο απλο μέτρο να παρεις, να βαλεις μπατσους στις πυλες ωστε να κοβουν εισιτηρια και να μειωθει η κινηση των τσαμπατζηδων / να κοψουν τα περα-δωθε οι λαθρο, και δε το παιρνουν. Το αποτελεσμα ειναι οτι ολοι ξερουν οτι δε τηρουνται τα μετρα, αφου μεσα οι επιβατες ειναι σαρδελες, τα καθισματα ολα ειναι πιασμενα ενω οι υπευθυνοι ζουν σε μια παραλληλη πραγματικοτητα "κοινωνικης αποστασιοποιησης 2 μετρων", εναλλαξ καθισματων, και σκιτσων σα το παρακατω στο METΡΟ:
Πότε σού ειπε το Κούλι οτι θα απελασει ολους τους πακηδες?Τα ΜΜΜ οπως κεντρικα λεωφορεια, ησαπ, κτλ, εχουν μετατραπει σε μεσα μαζικης μετακινησης λαθρομεταναστων... την "αποφορτιση" την εχουν αναλαβει οι ελληνες αγοραζοντας/χρησιμοποιωντας ΙΧ και μηχανακια, γι'αυτο και εχει αυξηθει η κινηση στους δρομους... παρ'ολα αυτα οι λαθρο αυξανονται συνεχως, οπως και τα ποσοστα τους μεσα στα ΜΜΜ, γεγονος που σημαινει οτι τα ΜΜΜ θα συνεχισουν να ειναι μπουκωμενα οτι και αν κανουν. Τα ΜΜΜ της αθηνας σχεδιαστηκαν για δεδομενες αναγκες πληθυσμου και οχι για να μετακινουν καθημερινα κατι εκατομμυρια επιπλεον λαθρομεταναστες.
Σε καθε περιπτωση, τα ΜΜΜ ειναι η #1 αποδειξη κυβερνητικης αχρηστιας γιατι κυνηγαει μαγαζακια και υπαιθριες αγορες ή συναθροισεις αλλα κανει αβαβα εναν τεραστιο τομεα ευθυνης της οπου θελει να εξυπηρετει τους λαθρο. Η λαθρολαγνεια της ειναι πολυ μεγαλυτερη απ'την επιθυμια δηθεν καταπολεμησης του κορωνοιου οταν τα τρενα και τα λεωφορεια ειναι πηχτρα στους πακηδες που δεν κοβουν ουτε εισιτηριο. Δλδ το πιο απλο μέτρο να παρεις, να βαλεις μπατσους στις πυλες ωστε να κοβουν εισιτηρια και να μειωθει η κινηση των τσαμπατζηδων / να κοψουν τα περα-δωθε οι λαθρο, και δε το παιρνουν. Το αποτελεσμα ειναι οτι ολοι ξερουν οτι δε τηρουνται τα μετρα, αφου μεσα οι επιβατες ειναι σαρδελες, τα καθισματα ολα ειναι πιασμενα ενω οι υπευθυνοι ζουν σε μια παραλληλη πραγματικοτητα "κοινωνικης αποστασιοποιησης 2 μετρων", εναλλαξ καθισματων, και σκιτσων σα το παρακατω στο METΡΟ:
Μόλις πέσει ο τσίριζας,όλα αυτά θα εξαφανιστούν
Εγώ το πιστεύω το Κούλι,με το που βγει θα απελάσει όλους τους πάκηδες
η κυβερνηση εχει χασει τον ελεγχο
δεν εχουν την τολμη να ζητησουν ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
επειδη οδευουμε σε δευτερο lockdown καλω τους καταστηματαρχες να στειλουν ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ
καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενα δευτερο λοκνταουν θα στοιχισεις απιστευτα στην ηδη τελειωμενη οικονομια μας ετσι;Δεν εχω ιδεααλεξουκο παμε για ολικο λοκνταουν;Και τι, χαιρεσαι που δεν θα εχουμε γρηγορα ασφαλές εμβολιο? Δεν καταλαβα.Το εμβόλιο της Astra Zeneca αρρώστησε και δεύτερη γυναίκα. Και αυτή εγκάρσια μυελίτιδα. Με το καλό σας όσοι θέλετε να κάνετε το εμβόλιο για να γλιτώσετε.
Βεβαιως
Να απεθυνθουν και σε δικηγορους για την συνταξη των εξωδικων
150 αμοιβη δικηγορου και 50 ευρω αμοιβη επιμελητη
Αναλαμβανω, στειλτε μου πμ και 150 ευρω και ξεκιναμε
μην χασεις ευκαιρια εσυ λινατσαΒεβαιως
καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενα δευτερο λοκνταουν θα στοιχισεις απιστευτα στην ηδη τελειωμενη οικονομια μας ετσι;
Είτε σου αρέσει είτε όχι η οικονομία ΜΑΣ είναι συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή/παγκόσμια οικονομία.καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενα δευτερο λοκνταουν θα στοιχισεις απιστευτα στην ηδη τελειωμενη οικονομια μας ετσι;Δεν εχω ιδεααλεξουκο παμε για ολικο λοκνταουν;Και τι, χαιρεσαι που δεν θα εχουμε γρηγορα ασφαλές εμβολιο? Δεν καταλαβα.Το εμβόλιο της Astra Zeneca αρρώστησε και δεύτερη γυναίκα. Και αυτή εγκάρσια μυελίτιδα. Με το καλό σας όσοι θέλετε να κάνετε το εμβόλιο για να γλιτώσετε.
υπαρχουν πολλα μετρα που μπορουν να παρθουν χωρις ενα γενικευμενο λοκνταουν...διαβαζα πριν λιγο εχουμε υφεση 8% και με ενα λοκνταουν 15 ημερων θα εχουμε απωλεια 600 εκατομμυριων ευρω χωρις τα υπολοιπα που θα βγουν...καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενα δευτερο λοκνταουν θα στοιχισεις απιστευτα στην ηδη τελειωμενη οικονομια μας ετσι;
Τύπε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
εγω κοιταω την οικονομια πριν και μετα το λοκνταουν...με βαση και οσα διαβασα και διαβαζω ναι φταιει το λοκνταουν για την κατρακυλα μας...Είτε σου αρέσει είτε όχι η οικονομία ΜΑΣ είναι συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή/παγκόσμια οικονομία.καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενα δευτερο λοκνταουν θα στοιχισεις απιστευτα στην ηδη τελειωμενη οικονομια μας ετσι;Δεν εχω ιδεααλεξουκο παμε για ολικο λοκνταουν;Και τι, χαιρεσαι που δεν θα εχουμε γρηγορα ασφαλές εμβολιο? Δεν καταλαβα.Το εμβόλιο της Astra Zeneca αρρώστησε και δεύτερη γυναίκα. Και αυτή εγκάρσια μυελίτιδα. Με το καλό σας όσοι θέλετε να κάνετε το εμβόλιο για να γλιτώσετε.
Παρατηρούμε ότι όλες οι οικονομίες, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ της ΓΑΙΑΣ (εκτός της Β.Κορέας αλλά εκεί είναι ο μέγας ηγέτης Κιμ), έχουν γαμηθεί πατώκορφα????
Να συζητήσουμε επιτέλους που οφείλεται αυτή η κακουχία των οικονομιών??
Μπορεί και να καταλήξουμε ότι δεν φταίνε τα λοκνταουν.
ΛΟΙΠΟΝ,για να εξηγουμαστε.....περι μεταναστων ,πακηδων και υπολοιπων.....ΟΣΟΙ πιστευετε οτι θα ανοιγατε το ψυγειο σας και θα βρισκατε ντοματα η καρπουζι γυριστε πλευρο...Ξερω χαλαει η αισθητικη σας οταν βλεπετε πακη ,ειναι και τουρκοφιλοι ,αλλα ρε σεις στα χωραφια δεν βρισκεις αλλους εργατες....ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ......ΜΗ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΙΠΕΣ....ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ 15ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ...οποτε μοκο αλλιως ξεκινηστε για επαρχια....να δειτε την γλυκα στα χωραφια με μεροκαματα ανεκδοτο και ασφλιστικες εισφορες μηδεν....οσο για τον ιο ,οσο ευκολο ειναι να τον αρπαξει ο βαγγελας ,αλλο τοσο ευκολα τον αρπαζει και ο γιουσουφ!
ΛΟΙΠΟΝ,για να εξηγουμαστε.....περι μεταναστων ,πακηδων και υπολοιπων.....ΟΣΟΙ πιστευετε οτι θα ανοιγατε το ψυγειο σας και θα βρισκατε ντοματα η καρπουζι γυριστε πλευρο...Ξερω χαλαει η αισθητικη σας οταν βλεπετε πακη ,ειναι και τουρκοφιλοι ,αλλα ρε σεις στα χωραφια δεν βρισκεις αλλους εργατες....ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ......ΜΗ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΙΠΕΣ....ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ 15ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ...οποτε μοκο αλλιως ξεκινηστε για επαρχια....να δειτε την γλυκα στα χωραφια με μεροκαματα ανεκδοτο και ασφλιστικες εισφορες μηδεν....οσο για τον ιο ,οσο ευκολο ειναι να τον αρπαξει ο βαγγελας ,αλλο τοσο ευκολα τον αρπαζει και ο γιουσουφ!
Βεβαιως
Θα είναι και μία τονωτική ένεση για την οικονομία
πανω δεξια διπλα στο τριγωνακι τις αγκυλεςπως κανω γαμω το μουνι της μυγας παραθεση???τι στον πουτσο παταω?