Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε Γλασο, μιας και είσαι
ΗΛΙΘΙΟΣ
ΒΛΑΚΑΣ
ΖΩΟ
ΜΟΣΧΑΡΙ
σε πειράζει άμα σε γράψω στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και απαντήσω σε κανένα άλλο??
τσιμπα και μια αναφορα τωρα για να μαθεις να συμπεριφερεσαι αλητοπαιδο

κανενα λεγειν απο εδω και περα σε μενα ειται εμεσα ειται αμεσα

οταν απο ζωον γινεις ανθρωπος τοτε τα λεμε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σημερα δεν ειχε ενημερωση

καθε ποτε κανουν οι καθεστωτικοι επιδημιολογοι?

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
453 κρούσματα σήμερα αλλά με πάνω από τα μισά από τους μετανάστες στη Λέσβο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Ρε παλικάρια, κάθε Δευτέρα το ίδιο δεν γίνεται??
243 από το Καρά Τεπέ.
Σαββατοκύριακο??
Σημασία έχουν οι διασωληνομένοι, εκεί πόσους είπαν??

Ρε Γλάσο, ΑΕΙ ΣΥΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΛΕΜΕ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Ρε Γλασο, μιας και είσαι
ΗΛΙΘΙΟΣ
ΒΛΑΚΑΣ
ΖΩΟ
ΜΟΣΧΑΡΙ
σε πειράζει άμα σε γράψω στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και απαντήσω σε κανένα άλλο??

κανενα λεγειν απο εδω και περα σε μενα ειται εμεσα ειται αμεσα

Φημες οτι ο Μπαμπινιωτης ετοιμαζεται να σου κανει μηνυση για κατα συρροη βιασμο της Ελληνικης γλωσσας τυπε....:confused::confused::confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Εγω πάλι απορώ που βρίσκουν τόσο πολλούς να τεστάρουν κάθε μέρα , δουλειές δεν έχει ο κόσμος ;

Και μια δεύτερη απορία , όλοι πια διασωλήνωση χρειάζονται όσοι το περνάνε λίγο πιο βαριά η τους διασωληνώνουν με το ζόρι ;

Μπορεί να ακούγονται λιγο συνωμοσιολογοψεκασμένες οι απορίες μου , αλλά αυτές είναι τι να κάνουμε :P

Επίσης σε προηγούμενο πόστ είχα κάτι άλλες απορίες οι οποίες δεν απαντήθηκαν οπότε ας τις ξαναβάλω εδω απο κάτω να είναι όλες μαζεμένες.

Εγω πάλι έχω μια άλλη απορία , αν εγω παράδειγμα βρεθω θετικός σε τέστ κορωνοιου και πες οτι δεν έχω συμπτώματα και κάθομαι σπίτι για 2 εβδομάδες (αν δεν σε κρατάνε μέσα στο νοσοκομείο) η για πόσο είναι σε καραντίνα , μετά τι γίνεται ξανακάνω τέστ η δεν χρειάζεται καν τέστ αν δεν παρουσίασα καθόλου συμπτώματα ;

*Δηλαδη αν δεν χρειάζεται ξανά τέστ η αν χρειάζεται και βγεί αρνητικό , θεωρείται κάποιος εντάξει μετά τις 2 βδομάδες ;

** Μόλις μου ηρθε και άλλη απορία , αν χρειάζεται ξανά τέστ και ξαναβγώ θετικός με ξαναμετράνε στα ημερήσια κρούσματα ;

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
174 κρούσματα στην Αττική, πάμε για λουκέτο λέτε πάλι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Μας τελειωσε το εμβολιο της Astrapaparenka πιθανοτατα τυποι...και ηταν αυτο που θα ερχοταν πρωτο.Παμε για αλλα....:confused::confused::confused:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
:wink: :wink:
..Με ένα άρθρο-σφυροκόπημα στην κυβερνητική θρασύτητα που προσπαθεί να αναστρέψει την κοινή λογική και να φορτώσει το αποτέλεσμα των δικών της συμβιβασμών και κάθε είδους σκοπιμοτήτων και “συναλλαγών”, στους πολίτες … στηλιτεύει ο γνωστός δημοσιογράφος την καιροσκοπικού και επικοινωναικού τύπου διαχείριση από πλευράς κυβέρνησης στο κύμα της έξαρσης της πανδημίας στην Αττική.

Το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου
Υ.Γ. ο καθείς κρίνεται.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Εγω πάλι απορώ που βρίσκουν τόσο πολλούς να τεστάρουν κάθε μέρα , δουλειές δεν έχει ο κόσμος ;

Και μια δεύτερη απορία , όλοι πια διασωλήνωση χρειάζονται όσοι το περνάνε λίγο πιο βαριά η τους διασωληνώνουν με το ζόρι ;

Μέσα σε 20 μέρες έχουμε πάνω από 4000 κρούσματα. Είναι λογικό να έχεις 79 διασωληνωμένους αυτό το διάστημα. Εκεί κοντά είναι και οι νεκροί αυτής της περιόδου. Όσο για τα τεστ πολλά είναι μέσω της ιχνηλάτησης επαφών.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256

Μέσα σε 20 μέρες έχουμε πάνω από 4000 κρούσματα. Είναι λογικό να έχεις 79 διασωληνωμένους αυτό το διάστημα. Εκεί κοντά είναι και οι νεκροί αυτής της περιόδου. Όσο για τα τεστ πολλά είναι μέσω της ιχνηλάτησης επαφών.

Εντωμεταξυ ο Σαββακος νομιζει οτι τους βρισκουν και τους τεσταρουν οχι οτι πανε μονοι τους γιατι εχουν συμπτωματα ή εχουν ερθει σε επαφη με επιβεβαιωμενο κρουσμα.....αλλα εδω νομιζει οτι τους διασωληνωνουν με το ζορι!:P

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
174 κρούσματα στην Αττική, πάμε για λουκέτο λέτε πάλι;

Ιδεα σου τυπε...4 Οκτωβρη φροντισε να εχεις σπιτι προμηθειες απο κωλοχαρτο και μπυρονια.

Και μια πλαστική κούκλα μήπως κλείσουν πάλι ξενοδοχεία και μπουρδέλα :confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Μπορεί να ακούγονται λιγο συνωμοσιολογοψεκασμένες οι απορίες μου , αλλά αυτές είναι τι να κάνουμε :P

Επίσης σε προηγούμενο πόστ είχα κάτι άλλες απορίες οι οποίες δεν απαντήθηκαν οπότε ας τις ξαναβάλω εδω απο κάτω να είναι όλες μαζεμένες.

Εγω πάλι έχω μια άλλη απορία , αν εγω παράδειγμα βρεθω θετικός σε τέστ κορωνοιου και πες οτι δεν έχω συμπτώματα και κάθομαι σπίτι για 2 εβδομάδες (αν δεν σε κρατάνε μέσα στο νοσοκομείο) η για πόσο είναι σε καραντίνα , μετά τι γίνεται ξανακάνω τέστ η δεν χρειάζεται καν τέστ αν δεν παρουσίασα καθόλου συμπτώματα ;

*Δηλαδη αν δεν χρειάζεται ξανά τέστ η αν χρειάζεται και βγεί αρνητικό , θεωρείται κάποιος εντάξει μετά τις 2 βδομάδες ;

** Μόλις μου ηρθε και άλλη απορία , αν χρειάζεται ξανά τέστ και ξαναβγώ θετικός με ξαναμετράνε στα ημερήσια κρούσματα ;

Απαγορευονται οι αποριες μαστορα

Οτι πουν οι ειδικοι μουφολογοι

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
-Εως τωρα γνωριζουμε με σιγουρια πως ευπαθεις στον ιο με σημαντικα ποσοστα επικινδυνοτητας ειναι οι ανω των 70 με υποκειμενα νοσηματα...επισης οι νεοτεροι σε ηλικια την βγαζουν χαλαρα με δεκατα, ενω τα παιδια ουτε καν την ακουνε.....ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ,ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ,ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ,ενω οι ευπαθεις ομαδες τριγυρνανε ολη μερα στις αγορες και τα καφενεια ο ενας πανω στον αλλο και οπου υπαρχει ουρα και αιθουσα αναμονης σπευδουν να την γεμισουν!!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡ ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ???
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΛΣΕ ΒΙΤΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ????

ΡΕ ΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ???ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΟ?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
ΔΕΝ τα βαζω με τα γεροντια...το αντιθετο....καποια στιγμη αν παει καλα θα γερασουμε και μεις.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom