iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Μόνο η Λομβαρδία έχει 13000...Έφτασαν τα 25000 κρούσματα οι Ιταλοι!!
Μόνο η Λομβαρδία έχει 13000...Έφτασαν τα 25000 κρούσματα οι Ιταλοι!!
Μαλλον οντως θα ανακοινωθει απαγορευση κυκλοφοριας, θα επιτρεπεται μονο να πηγαινεις φαρμακειο και σουπερ μαρκετΚορονοϊός: Προτάσεις για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας
δεν επιχαιρω καμμια κατασταση.Γυρω στις 15 Απριλη οντως θα εχει αρχισει να πεφτει η καμπυλη των κρουσματων, αν καθισουμε ησυχοι σπιτια μας.
Εως τότε δεν χρειαζεται να επιχαιρεις με την κακη κατασταση για αντιπολιτευτικους λογους.
Εγω θεωρω οτι τα μετρα ληφθησαν οριακα εγκαιρως. Νωριτερα δεν ηταν ωριμος ο κοσμος να συμμορφωθει και δεν θα υπηρχε αποτελεσμα.
Σημερα εχουμε 330 κρουσματα και 4 νεκρους.
Αν καταληξουμε με 5.000 κρουσματα και 45-50 νεκρους θα πρεπει να ανασανουμε βαθια απο ανακουφιση οτι την γλυτωσαμε πολυ φτηνα.
Κι εγω καπου εκει βλεπω να πηγαινει.
Μάιο θα εχουμε ξεμπερδεψει.
αλλιως δεν βαζουμε μυαλο.Μαλλον οντως θα ανακοινωθει απαγορευση κυκλοφοριας, θα επιτρεπεται μονο να πηγαινεις φαρμακειο και σουπερ μαρκετ
Μπα?μεσα και [size=20pt]τον σταυρο μας[/size]
Κορονοϊός: Προτάσεις για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας
θεμα ωρων μαλλον ,απο αυριο το απογευμαΑκούγεται όλο και πιο έντονα φίλε, ίσως είναι θέμα ημερών, θα δούμε
δεν επιχαιρω καμμια κατασταση.
απλα προειδοποιώ για το τι θα γινει.
εγω φωναζα στις 20 φλεβαρη να κλεισει τα σύνορα με ιταλια κινα κορεα γιατι τοτε φουντωναν τα κρούσματα εκτος της κινας που το ειχε ρεγουλαρει.
η ιταλια επρεπε να ειχε απμονωθει από ολη την υφηλιο όπως αρχικα και η κινα,τωρα η κατασταση ξεφυγε παντου οποτε μεσα και τον σταυρο μας
Διώχνουμε τις πεθερές από το σπίτι πριν την απαγόρευση κυκλοφορίαςθεμα ωρων μαλλον ,απο αυριο το απογευμα
Διώχνουμε τις πεθερές από το σπίτι πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας
Μαζί με τις κόρες τους.Διώχνουμε τις πεθερές από το σπίτι πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας
Και προλαβαίνουμε να φέρουμε τη γκόμενα ;)Μαζί με τις κόρες τους.
φανταζεσαι να εχεις φωναξει υδραυλικο και να σου μεινει στο σβερκο μεχρι νεοτερας ο αρκουδιαρης?Διώχνουμε τις πεθερές από το σπίτι πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας
Μαζί με τις κόρες τους.
Διώχνουμε τις πεθερές από το σπίτι πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας