Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Οποιος κολλησει τον ιο τωρα θα τη γλυτωσει,σε καμια  εβδομαδα που θα εχουν τιγκαρει τα νοσοκομεια λιγοστευουν οι πιθανοτητες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Νορβηγία, στην Δανία και στην Ελβετία.
Τα πιο ατυχή παραδείγματα χωρών έφερες σε σχέση με το τι είπε ο άλλος! Πιο χαρακτηριστικά «δημοκρατικά» προτεκτοράτα από τα παραπάνω δεν υπάρχουν...Κράτη μαριονέτες με ζώα κατοίκους!!
Μην πέσεις από τα σύννεφα γιατί τα έχω πει πολλές φορές!
Γιατί στην αχανή Ρωσία με σύνορα μάλιστα με τη Κίνα τα κρούσματα είναι λιγότερα και από την Ελλάδα?Μήπως διότι δεν είναι δημοκρατικό μπουρδέλο ? Και συγνώμη για τα μπουρδελάκια που είναι ιεραρχημένες δομές και όχι μπάχαλα όπως τα ... πλείστα δυτικά κράτη...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ο Feynman ητανε και putnam fellow !!
απο τους λιγους φυσικους που εκτιμησε τα μαθηματικα τοσο πολυ !

Οποιος δεν εχει διαβασει το "surely you're joking mr feynman" απλα χανει

ο πιο κορυφαιος ολων των εποχων με διαφορα !!!!!

Στις δικες του εξισωσεις, στηριχθηκε η Κβαντικη Θεωρια Πεδιου, που θεωρειται η δυσκολοτερη (με διαφορα) επινοηση του ανθρωπινου νου, στην ιστορια της ανθρωποτητας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οποιος κολλησει τον ιο τωρα θα τη γλυτωσει,σε καμια  εβδομαδα που θα εχουν τιγκαρει τα νοσοκομεια λιγοστευουν οι πιθανοτητες.
Σωστο αυτό που λες τυπε,και εγω αυτό φοβαμε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διπλασιάζονται τα κρούσματα κάθε 2 μέρες. Μέχρι στιγμής ο γενικός χρόνος διπλασιασμού στα κρούσματα εκτός Κίνας είναι 4 μερες.

Δεν ισχύει αυτό.

Εδώ για χρόνους διπλασιασμού:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Γυρω στις 15 Απριλη οντως θα εχει αρχισει να πεφτει η καμπυλη των κρουσματων, αν καθισουμε ησυχοι σπιτια μας.
Εως τότε δεν χρειαζεται να επιχαιρεις με την κακη κατασταση για αντιπολιτευτικους λογους.

Εγω θεωρω οτι τα μετρα ληφθησαν οριακα εγκαιρως. Νωριτερα δεν ηταν ωριμος ο κοσμος να συμμορφωθει και δεν θα υπηρχε αποτελεσμα.
Σημερα εχουμε 330 κρουσματα και 4 νεκρους.
Αν καταληξουμε με 5.000 κρουσματα και 45-50 νεκρους θα πρεπει να ανασανουμε βαθια απο ανακουφιση οτι την γλυτωσαμε πολυ φτηνα.
Κι εγω καπου εκει βλεπω να πηγαινει.
Μάιο θα εχουμε ξεμπερδεψει.

Ειλικρινά δεν ξέρω πως έχεις τις βεβαιότητες αυτές.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.830
Πόντοι
5.506
αληθευει οτι πολλα ατομα απο β,ελλαδα πεταχτηκαν στης γειτονικες χωρες για καφε ποτο και σουρουκλεμε?
σοβαρα ρωταω γιατι γνωστος πηγε

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.098
Πόντοι
456
αληθευει οτι πολλα ατομα απο β,ελλαδα πεταχτηκαν στης γειτονικες χωρες για καφε ποτο και σουρουκλεμε?

έτσι διάβασα κι εγώ, βουλγαρία

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.369
Πόντοι
6.056
γιατι σου φαινεται περιεργο :think: :S :S :S θα κοινωνησαν το πρωι φαινεται :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom