Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.364
- Πόντοι
- 1.686
υπαρχει και βιντεο με φερετρα στην σειρα στο μπεργκαμο...
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διπλασιάζονται τα κρούσματα κάθε 2 μέρες. Μέχρι στιγμής ο γενικός χρόνος διπλασιασμού στα κρούσματα εκτός Κίνας είναι 4 μερες. Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε ακόμα μιας και σήμερα προστέθηκαν 50 περίπου από προηγούμενες μέρες.Ωραια, να τον ακουσω
Αν δεν βγουν αυτα που ειπε ομως τι θα σημαινει?
Εργάρα, να το δεις...εχει κατεβασει κανεις το contagion?
θα σου παρω πιεση εγωξεροχυνω με τους γιατρους του μπουρδελα.κομ
Healthcare professionals, government officials and everyday people find themselves in the midst of a worldwide epidemic as the CDC works to find a cure.εχει κατεβασει κανεις το contagion?
πεθαινω και μονος μου..θα σου παρω πιεση εγω
αιμα ο μπραμπ
και ουρα ο αλεξ
θα σου παρω πιεση εγω
αιμα ο μπραμπ
και ουρα ο αλεξ
Η διαδοση ασθενειων σε πληθυσμους, ειναι κλασικο προβλημα επιλυσης διαφορικων εξισωσεων δευτερας ταξεως τουλαχιστον, μιας και μιλαμε για μεταβαλλομενο ρυθμο διαδοσης. Η ιατρικη εξαντλειται στο να σου πει τι πιθανοτητα εχεις να κολλησεις στην Α, Β, Γ περιπτωση (πχ με βηχα στο ενα μετρο, με επαφη, με αγγιγμα χερουλιου κλπ), απο κει και περα αναλαμβανουν τα μαθηματικα, στα οποια ο συγκεκριμενος ειναι εξπερ, αφου τελειωσε το ΕΚΠ με το απολυτο 10 και χαιρει διεθνους αναγνωρισης.
Για να ειμαστε πιο ακριβεις, τετοια φαινομενα μπορουν να μελετηθουν καλα μονο με μοντελα προσομοιωσης, που και σε αυτα, ο συγκεκριμενος ειναι αξεπεραστος, αφου ειναι ασσος στους υπολογιστες και στη μηχανικη μαθηση
Healthcare professionals, government officials and everyday people find themselves in the midst of a worldwide epidemic as the CDC works to find a cure.
Καλό ακούγεται για να ξεχαστούμε λίγο.
δε μπορω να το βρω με ελληνικους υποτιτλους ξερεις που μπορω να το βρω?
πεθαινω και μονος μου..
Η διαδοση ασθενειων σε πληθυσμους, ειναι κλασικο προβλημα επιλυσης διαφορικων εξισωσεων δευτερας ταξεως τουλαχιστον, μιας και μιλαμε για μεταβαλλομενο ρυθμο διαδοσης. Η ιατρικη εξαντλειται στο να σου πει τι πιθανοτητα εχεις να κολλησεις στην Α, Β, Γ περιπτωση (πχ με βηχα στο ενα μετρο, με επαφη, με αγγιγμα χερουλιου κλπ), απο κει και περα αναλαμβανουν τα μαθηματικα, στα οποια ο συγκεκριμενος ειναι εξπερ, αφου τελειωσε το ΕΚΠ με το απολυτο 10 και χαιρει διεθνους αναγνωρισης.
Για να ειμαστε πιο ακριβεις, τετοια φαινομενα μπορουν να μελετηθουν καλα μονο με μοντελα προσομοιωσης, που και σε αυτα, ο συγκεκριμενος ειναι αξεπεραστος, αφου ειναι ασσος στους υπολογιστες και στη μηχανικη μαθηση