iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Μην κάνεις spoiler στον boriello ακόμη δεν το κατέβασεΝαι εχει και την καρχια την αμερικανεειδα που εχει κανει ταρανδο τον αντρα της αλλα τελικα αποδιδεται θεια δικη![]()
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Μην κάνεις spoiler στον boriello ακόμη δεν το κατέβασεΝαι εχει και την καρχια την αμερικανεειδα που εχει κανει ταρανδο τον αντρα της αλλα τελικα αποδιδεται θεια δικη![]()
Κάπου κάποιος καμαρώνει ότι του έκοψε 0,2 από τον βαθμόΜετσόβιο τελείωσε, με 9.98 αν δε κάνω λάθος.
Έρχεται ακόμη για διαλέξεις μία στο τόσο.
το εβαζε στο σταρ και στο οπεν εναλλαξ οσο το τσιμπουκι ηταν στους κιτρινουςεχει κατεβασει κανεις το contagion?
0.02Κάπου κάποιος καμαρώνει ότι του έκοψε 0,2 από τον βαθμό![]()
Μου ξέφυγε ένα μηδενικό, σωστά...
Τώρα το βλέπουν στην Κίνατο εβαζε στο σταρ και στο οπεν εναλλαξ οσο το τσιμπουκι ηταν στους κιτρινους
μολις ηρθε ευρωπη δεν το ξαναεβαλαν
Ρε παιδια με δουλευετε?
Ωραια, τον ακουσα. Αυτονοητα πραγματα ειπε, οτι δηλαδη σε μια εβδομαδα φαινονται τα κρουσματα που εχεις σημερα, και αυτο που θελουμε με την απομονωση ειναι να μην αυξηθουν.
Κι εγω ο ιδιος ειπα στον χελ οτι σε μια εβδομαδα θα κριθει το θεμα με την παυση της αυξησης των κρουσματων, χωρις να ειμαι ο Δασκαλακης. Απλη λογικη ειναι. Τι σας επιασε? Πρεπει να εισαι ο μεγιστος μαθηματικος για να το καταλαβεις αυτο? Ελεος δηλαδη
Ρε παιδια με δουλευετε?
Ωραια, τον ακουσα. Αυτονοητα πραγματα ειπε, οτι δηλαδη σε μια εβδομαδα φαινονται τα κρουσματα που εχεις σημερα, και αυτο που θελουμε με την απομονωση ειναι να μην αυξηθουν.
Κι εγω ο ιδιος ειπα στον χελ οτι σε μια εβδομαδα θα κριθει το θεμα με την παυση της αυξησης των κρουσματων, χωρις να ειμαι ο Δασκαλακης. Απλη λογικη ειναι. Τι σας επιασε? Πρεπει να εισαι ο μεγιστος μαθηματικος για να το καταλαβεις αυτο? Ελεος δηλαδη
Ναι αλλά τα πρωταθλήματα των αθλημάτων γιατί τα διέκοψαν ;; Οεοε!
Για άλλη μια φορά οι Άγγλοι πρωτοπορούν και βρίσκονται στο σωστό δρώμο.
Σιγά μη καταστρέψουμε την οικονομία μας και τις ζωές μας για να σώσουμε 5 χούφταλα οι οποίοι ούτως ή άλλως θα ψόφαγαν οσωνούπω, ενώ οι υπόλοιποι θα τη βγάλουμε με ένα απλό κρυολόγημα.
Μπράβο στην Αγγλία που δε μασάει στη παγκόσμια σχιζοφρένεια που μας έχει κατακλύσει.
![]()
![]()
![]()
η παυση αυτή αλεξ θα φανει τον απριλη γυρω στις 15Ρε παιδια με δουλευετε?
ΧαχαχαΤώρα το βλέπουν στην Κίνα![]()
Συγκεκριμένος αριθμός ατόμων θα μπορεί να μπαίνει από Δευτέρα στα σούπερ μάρκετ, λόγω του κορωνοϊού.
Αυτο
μαζι με αυτο:
...στο τελος θα δικαιωσουν τον Στεφανο Χιο αν τυχον τον συλλαβουν για fake news... ετσι οπως το πανε με αυστηροτερους και αυστηροτερους περιορισμους, μεχρι να τον πιασουν ή να γινει η δικη του δε θα μπορουμε ουτε να κυκλοφορησουμε... ποια τραπεζα και ποιο σουπερμαρκετ...
υπαρχει και βιντεο με φερετρα στην σειρα στο μπεργκαμο...
Μετσόβιο τελείωσε, με 9.98 αν δε κάνω λάθος.
Έρχεται ακόμη για διαλέξεις μία στο τόσο.
Γυρω στις 15 Απριλη οντως θα εχει αρχισει να πεφτει η καμπυλη των κρουσματων, αν καθισουμε ησυχοι σπιτια μας.η παυση αυτή αλεξ θα φανει τον απριλη γυρω στις 15
μεχρι τοτε ζωη σε κατασταση παους.
ξεφυγε το θεμα με τον ιο και τωρα τρεχουν και δε φτανουν
το υπ.υγειας εχει σιγουρα πληροφοριες ότι τα κρουσμα τα είναι παρα πολλα.
ο ανακοινωθεν αριθμος επι 3.5 για να ξερουμε περιπου
Αργησαν πολυ, παρα πολυ...Έφτασαν τα 25000 κρούσματα οι Ιταλοι!!