Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.653
Πόντοι
6.056

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Ρε παιδια με δουλευετε?
Ωραια, τον ακουσα. Αυτονοητα πραγματα ειπε, οτι δηλαδη σε μια εβδομαδα φαινονται τα κρουσματα που εχεις σημερα, και αυτο που θελουμε με την απομονωση ειναι να μην αυξηθουν.
Κι εγω ο ιδιος ειπα στον χελ οτι σε μια εβδομαδα θα κριθει το θεμα με την παυση της αυξησης των κρουσματων, χωρις να ειμαι ο Δασκαλακης. Απλη λογικη ειναι. Τι σας επιασε? Πρεπει να εισαι ο μεγιστος μαθηματικος για να το καταλαβεις αυτο? Ελεος δηλαδη

αν ήτανε τόσο αυτονόητα αυτά που είπε γιατί είναι όλοι έξω και παίζουνε το πουλάκι τους ????
σημαίνει ότι δεν είναι αυτονόητα για τον μέσο Ελληνα
Γλυφάδα σήμερα της καριολας γινότανε στον Μυλωνά που πουλάει φρούτα/λαχανικά κτλπ
ούτε νουμερακια ούτε τίποτα όλα τα ζωα μέσα πάταγε ο ένας τον αλλον

τα αυτονόητα δεν βλεπω
κανείς δεν κάθεται σπίτι

πρέπει να σου πει ο δασκαλακης ότι θα αυξάνονται επι 10 τα κρουσματα
θα πάμε στους 3.000 σε 10 μερες
μετά σε 30.000
μετά σε 300.000 αν δεν στρώσουμε τον κωλο μας σπιτι

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!!!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ρε παιδια με δουλευετε?
Ωραια, τον ακουσα. Αυτονοητα πραγματα ειπε, οτι δηλαδη σε μια εβδομαδα φαινονται τα κρουσματα που εχεις σημερα, και αυτο που θελουμε με την απομονωση ειναι να μην αυξηθουν.
Κι εγω ο ιδιος ειπα στον χελ οτι σε μια εβδομαδα θα κριθει το θεμα με την παυση της αυξησης των κρουσματων, χωρις να ειμαι ο Δασκαλακης. Απλη λογικη ειναι. Τι σας επιασε? Πρεπει να εισαι ο μεγιστος μαθηματικος για να το καταλαβεις αυτο? Ελεος δηλαδη

Δεν εκρινες τι ειπε, αλλα υπο ποια ιδιοτητα το ειπε.
Και σου λεω οτι το ειπε με μια ιδιοτητα που ειναι η κατεξοχην για τη διαδοση ιων (αυτη του ερευνητη μοντελων με χρηση μηχανικης μαθησης)
Οτι δεν ειπε τιποτα καινουργιο, συμφωνω, αλλα δεν εκρινες αυτο εξαρχης.

Αλλα και μονο που μπορει να επεισε λογω της εμβελειας του, καποιους εκατονταδες χαχολους να μην κουνησουν τον κωλο τους αυριο απο το σπιτι, αυτο αρκει. Δε χρειαζεται να αραδιασει διαφορικες εξισωσεις, επιεπιφανεια ολοκληρωματα, συναρτησεις Bessel και προχωρημενα μοντελα machine learning για να πει οτι δεν πρεπει να βγουμε αυριο απο το σπιτι.

Ειναι σα να ζητας απο τον Αινσταιν να σου εξηγησει με νομους βαρυτητας γιατι δεν πρεπει να πηδας απο γκρεμους

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36

Για άλλη μια φορά οι Άγγλοι πρωτοπορούν και βρίσκονται στο σωστό δρώμο.
Σιγά μη καταστρέψουμε την οικονομία μας και τις ζωές μας για να σώσουμε 5 χούφταλα οι οποίοι ούτως ή άλλως θα ψόφαγαν οσωνούπω, ενώ οι υπόλοιποι θα τη βγάλουμε με ένα απλό κρυολόγημα.
Μπράβο στην Αγγλία που δε μασάει στη παγκόσμια σχιζοφρένεια που μας έχει κατακλύσει.
:rockon: :rockon: :rockon:
Ναι αλλά τα πρωταθλήματα των αθλημάτων γιατί τα διέκοψαν ;; Οεοε!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ρε παιδια με δουλευετε?
η παυση αυτή αλεξ θα φανει τον απριλη γυρω στις 15
μεχρι τοτε ζωη σε κατασταση παους.
ξεφυγε το θεμα με τον ιο και τωρα τρεχουν και δε φτανουν
το υπ.υγειας εχει σιγουρα πληροφοριες ότι τα κρουσμα τα είναι παρα πολλα.
ο ανακοινωθεν αριθμος επι 3.5 για να ξερουμε περιπου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Αυτο

Συγκεκριμένος αριθμός ατόμων θα μπορεί να μπαίνει από Δευτέρα στα σούπερ μάρκετ, λόγω του κορωνοϊού.

μαζι με αυτο:

...στο τελος θα δικαιωσουν τον Στεφανο Χιο αν τυχον τον συλλαβουν για fake news... ετσι οπως το πανε με αυστηροτερους και αυστηροτερους περιορισμους, μεχρι να τον πιασουν ή να γινει η δικη του δε θα μπορουμε ουτε να κυκλοφορησουμε... ποια τραπεζα και ποιο σουπερμαρκετ...

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Αυτο

μαζι με αυτο:

...στο τελος θα δικαιωσουν τον Στεφανο Χιο αν τυχον τον συλλαβουν για fake news... ετσι οπως το πανε με αυστηροτερους και αυστηροτερους περιορισμους, μεχρι να τον πιασουν ή να γινει η δικη του δε θα μπορουμε ουτε να κυκλοφορησουμε... ποια τραπεζα και ποιο σουπερμαρκετ...

το βλεπα με τον χιο το βιντεάκι και έλιωσα
έλεγε θα τους τρίψει τις αγωγές στην μούρη και ότι δικαιώθηκε
έδωσε ρέστα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η παυση αυτή αλεξ θα φανει τον απριλη γυρω στις 15
μεχρι τοτε ζωη σε κατασταση παους.
ξεφυγε το θεμα με τον ιο και τωρα τρεχουν και δε φτανουν
το υπ.υγειας εχει σιγουρα πληροφοριες ότι τα κρουσμα τα είναι παρα πολλα.
ο ανακοινωθεν αριθμος επι 3.5 για να ξερουμε περιπου
Γυρω στις 15 Απριλη οντως θα εχει αρχισει να πεφτει η καμπυλη των κρουσματων, αν καθισουμε ησυχοι σπιτια μας.
Εως τότε δεν χρειαζεται να επιχαιρεις με την κακη κατασταση για αντιπολιτευτικους λογους.

Εγω θεωρω οτι τα μετρα ληφθησαν οριακα εγκαιρως. Νωριτερα δεν ηταν ωριμος ο κοσμος να συμμορφωθει και δεν θα υπηρχε αποτελεσμα.
Σημερα εχουμε 330 κρουσματα και 4 νεκρους.
Αν καταληξουμε με 5.000 κρουσματα και 45-50 νεκρους θα πρεπει να ανασανουμε βαθια απο ανακουφιση οτι την γλυτωσαμε πολυ φτηνα.
Κι εγω καπου εκει βλεπω να πηγαινει.
Μάιο θα εχουμε ξεμπερδεψει.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.921
Πόντοι
2.606
Έφτασαν τα 25000 κρούσματα οι Ιταλοι!!

Stories