Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Επειδή το λέει ο Βαρωνος εχει και δίκιο;Τότε όλοι οι γιατροι και νοσοκόμοι που φοράνε θα έπρεπε να είναι άρρωστοι.
Εγω ειπα οτι διαβαζω στο facebook καποιους να λενε οτι εχουν υποστει σοβαρα προβληματα υγειας, και ειπα οτι να το γραφεις στο facebook δεν οφελει σε κατι καθως τυποι οπως ο Αλεξ, ο Μπαροκ και ο Λεκλερκ θα σε πουν απο αναρχικο εως ακροδεξιο συνομοσιολογο, το ορθοτερο ειναι να παρεις τις ιατρικες γνωματευσεις και εναν καλο δικηγορο και να τραβηξεις μερικες ωραιες αγωγες στους μαγκες που σε υποχρεωσαν να την φορας, οπως γινεται δηλαδη σε μια ευνομουμενη χωρα. Αλλωστε δεν θα ειναι για παντα στην εξουσια...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Επειδή το λέει ο Βαρωνος εχει και δίκιο;Τότε όλοι οι γιατροι και νοσοκόμοι που φοράνε θα έπρεπε να είναι άρρωστοι.
Έχεις ένα δίκιο εδω , απο την άλλη βέβαια φαντάζομαι πως δεν μπορουμε να συγκρίνουμε τον γιατρό με κάποιον που θα κόβει γυρο καλοκαιριάτικα και θα πρέπει να φοράει και μάσκα ... και λέω φαντάζομαι γιατί ουτε τον γιατρό έχω κάνει ουτε τον γυροκόφτη , αλλά φαντάζομαι την ζέστη που τρώει ηδη ο δεύτερος χωρίς την μάσκα ... με μάσκα δεν θέλω ούτε να το φανταστώ :P

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.914
Πόντοι
6.256
«τις πρώτες 19 μέρες αφότου άνοιξαν τα σύνορα έχουν περάσει στη χώρα μας 918.000 άτομα και έχουν γίνει 117.000 τεστ (=13,9% αυτών). Καταγράφηκαν 295 θετικά κρούσματα, 53 είναι ακόμα ενεργά, 35 μη ενεργά, οι υπόλοιποι επέστρεψαν. Το 76% των εισερχόμενων κρουσμάτων είναι από τις χώρες της Βαλκανικής.

Συνεπως αφου στους 117000 βρηκανε 295 κρουσματα τοτε αναλογικα στους 918.000 αμα κανανε τεστ θα βρησκανε 2314 κρουσματα...αρα περιπου 2000 φορεις του ιου σουλατσαρανε ανενοχλητοι σε ολη την Ελλαδα και συνωστιζονταν σε παραλιες και beach bar μαζι με τα δικα μας παρταλια.Και ολα αυτα μεσα σε 19 μερες...φανταζομαι μεχρι το τελος του καλοκαιριου τι εχει να γινει.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγω ειπα οτι διαβαζω στο facebook καποιους να λενε οτι εχουν υποστει σοβαρα προβληματα υγειας, και ειπα οτι να το γραφεις στο facebook δεν οφελει σε κατι καθως τυποι οπως ο Αλεξ, ο Μπαροκ και ο Λεκλερκ θα σε πουν απο αναρχικο εως ακροδεξιο συνομοσιολογο, το ορθοτερο ειναι να παρεις τις ιατρικες γνωματευσεις και εναν καλο δικηγορο και να τραβηξεις μερικες ωραιες αγωγες στους μαγκες που σε υποχρεωσαν να την φορας, οπως γινεται δηλαδη σε μια ευνομουμενη χωρα. Αλλωστε δεν θα ειναι για παντα στην εξουσια...

Λοιπόν εγώ το έχω γράψει πολλές φορές στο εδώ thread πως δεν  φορώ μάσκα λόγω κορωνοϊού, παρότι δεν έχω πρόβλημα αναπνευστικό, αλλά δεν θέλω και να αποκτήσω.  Φορώ ιατρική μάσκα όταν το απαιτεί η δουλειά μου.

Οπότε επιβεβαιώνω πως ότι λέει το άρθρο ισχύει.

Τα άλλα για προβλήματα σοβαρά κιόλας σε τόσο λίγο διάστημα είναι μπούρδες, τρολιές στο fb. Αν ήταν έτσι θα είχαμε ψοφήσει όλοι οι γιατροί.
Μακροχρόνια χρήση σε συνεχή 8ωρα και κανονικά αν την φοράς, ναι μπορεί να επιφέρει προβλήματα, αλλά σε πολύ  μεγάλο ποσοστό δεν την φοράν κανονικά, η μύτη είναι έξω, άλλοι βγάζουν και το στόμα έξω. (Για μένα καλά κάνουν!)

Τα υπόλοιπα για δικηγόρους…  τα αφήνω ασχολίαστα, καλή τύχη τους εύχομαι!  :grin:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ
ΤΗΣ ΦΙΑΣΚΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ»

Θάνατοι από ΟΛΕΣ τις αιτίες στην Ελλάδα

Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2020 = 53.619

Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2019 = 53.609

Φιάσκο είναι όλο σου το προφίλ άσχετε, ελεεινέ, τρισάθλιε…  :vomit:

Γι αυτό έγινε η καραντίνα βλάκα, ηλίθιε, ζώο, για να μην είναι οι θάνατοι στις 21 εβδομάδες του 2020 100.000 συμπατριώτες μας, βλαμμένε…

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.914
Πόντοι
6.256
Λοιπόν εγώ το έχω γράψει πολλές φορές στο εδώ thread πως δεν  φορώ μάσκα λόγω κορωνοϊού, παρότι δεν έχω πρόβλημα αναπνευστικό, αλλά δεν θέλω και να αποκτήσω.  Φορώ ιατρική μάσκα όταν το απαιτεί η δουλειά μου.

Τα άλλα για προβλήματα σοβαρά κιόλας σε τόσο λίγο διάστημα είναι μπούρδες, τρολιές στο fb. Αν ήταν έτσι θα είχαμε ψοφήσει όλοι οι γιατροί.
Μακροχρόνια χρήση σε συνεχή 8ωρα και κανονικά αν την φοράς, ναι μπορεί να επιφέρει προβλήματα, αλλά σε πολύ  μεγάλο ποσοστό δεν την φοράν κανονικά, η μύτη είναι έξω, άλλοι βγάζουν και το στόμα έξω. (Για μένα καλά κάνουν!)

Τα υπόλοιπα για δικηγόρους…  τα αφήνω ασχολίαστα, καλή τύχη τους εύχομαι!  :grin:

Αμα ειναι να βγαζεις ειτε τη μυτη ειτε το στομα εξω τοτε για ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΛΟΓΟ να φορας μασκα;Αμα ειναι ετσι βγαλε και το κωλοτρυπηδι εξω να στον σφυριξει πιο ευκολα ο κορωνοιος...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
[size=30pt]Αν[/size] αντί για 15 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού είχαμε 15 εκατομμύρια κρούσματα φυματίωσης ξέρεις για πόσους θανάτους [size=30pt]θα[/size] μιλούσαμε;

Να μη σου τα χρωστάω.

iaDYXvrphpfY8AUzSpcc0FqCn2JeVv9Ajsw-L6cEdjBfgROs9mWnFR05ZHO6DGhe20OKtHJlWa3SgCkGQ3z80bDvzylKujXQMgh2All4rBAuugF-WpNg4kgCjnFVCm03yg4uOFh1yNI

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Στο φανταστικό σενάριο όπου θα κολλούσες οπωσδήποτε έναν ιό, θα προτιμούσες να κολλήσεις φυματίωση, ebola, aids, λύσσα ή κορωνοϊό; Εγώ θα προτιμούσα κορωνοϊό πάντως.

Δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή άλλα θα σου απαντήσω στα γρήγορα μια και τέθηκε ευθεία ερώτηση.
Παρότι λοιπόν οι μολυσματικές ασθενείς που αναφέρεις ως επί το πλείστον μπορεί να τις αποφύγει κάποιος, ειδικά σε χώρες του προηγμένου κόσμου, δηλαδή πρέπει να πάει γυρεύοντας για να τις κολλήσει, αν γινόταν κλήρωση και έπρεπε να τραβήξει κάποιος ένα από αυτά τα χαρτάκια, η λύσσα έχει την καλύτερη θεραπεία και εύκολη και άμεση διάγνωση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων εχθές:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Israel 3.4% 52003
Colombia 3.4% 204005
India 3.3% 1154917
Argentina 3.2% 130774
Oman 2.6% 68400
South Africa 2.6% 373628
Bolivia 2.5% 59582

2. Ποσοστό αύξησης εχθές για τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα:

Χώρα Κρούσματα Αύξηση

USA 3961429 1.6%
Brazil 2121645 1.0%
India 1154917 3.3%
Russia 777486 0.8%
South Africa 373628 2.6%
Peru 357681 1.2%
Mexico 344224 1.6%

3. Τα κρούσματα ανήλθαν σε 14.845.862, αυξημένα κατά 205.526, και ποσοστό 1,40% (έναντι 1,58% προχθές και 1,72% την προηγουμένη)

Τα θύματα ανήλθαν σε 612.844, με 4.049 νέα και ποσοστό 0,66% (έναντι 0,84% και 0,94%)

Αναλυτικά οι λίστες:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Ειπαμε αγωγες απο οποιον παθει κατι σοβαρο απο παραταιταμενη χρηση μασκας, [size=20pt]δεν θα ειναι μονιμα στην εξουσια.[/size]

Θα έρθουν κάποιοι άλλοι να πάρουν τους αρμούς της εξουσίας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Εγω ειπα οτι διαβαζω στο facebook καποιους να λενε οτι εχουν υποστει σοβαρα προβληματα υγειας, και ειπα οτι να το γραφεις στο facebook δεν οφελει σε κατι καθως τυποι οπως ο Αλεξ, ο Μπαροκ και ο Λεκλερκ θα σε πουν απο αναρχικο εως ακροδεξιο συνομοσιολογο, το ορθοτερο ειναι να παρεις τις ιατρικες γνωματευσεις και εναν καλο δικηγορο και να τραβηξεις μερικες ωραιες αγωγες στους μαγκες που σε υποχρεωσαν να την φορας, οπως γινεται δηλαδη σε μια ευνομουμενη χωρα. [size=20pt]Αλλωστε δεν θα ειναι για παντα στην εξουσια...[/size]

Συνεχίζεις "δημοκράτη" μου εσύ.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Ωραιοι οι γιατροι στην Ελλαδα, προτρεπουν τους αλλους να φορανε αλλα οι ιδιοι δεν φορανε στις ιδιωτικες τους συναλλαγες, φυσικα η ιατρικη μασκα ειναι αυτη με την βαλβιδα που αναπνεεις κανονικα, αυτη απαγορευεται για τους υπολοιπους γιατι μπορει να μεταδωσουν τον ιο, φυσικα για τους γιατρους επιτρεπεται φαινεται αυτη δεν μεταδιδουν τον ιο  :jerking:, μαλιστα ΕΣΥ αναφαιρεις και οχι εγω οτι η χρηση μασκας η μακροχρονια μπορει να δημιουργησει προβληματα, γιατι τοσοι γιατροι πνευμονολογοι δεν το αναφαιρουν αυτο δημοσιως, μηπως γιατι καποιος ανωτερος τους τους ειπε μην μπλεκεις με αυτα γιατι θα ερθει καποιος να σου ανοιξει τα καπουλια, λεω τωρα εγω....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Συνεχίζεις "δημοκράτη" μου εσύ.
Η εναλλαγη της εξουσιας ειναι η πεμπτουσια της δημοκρατιας, εκτος και εαν καποιοι ονειρευονται καθεστωτα τυπου Ορμπαν και Ερντογαν ή εκτροπες τυπου Βουτσιτς.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.220
Πόντοι
5.006
Στο φανταστικό σενάριο όπου θα κολλούσες οπωσδήποτε έναν ιό, θα προτιμούσες να κολλήσεις φυματίωση, ebola, aids, λύσσα ή κορωνοϊό; Εγώ θα προτιμούσα κορωνοϊό πάντως.

Τυπε είσαι μόνιμος κάτοικος Καμερούν ή απλά μαλακας με περικεφαλαια?
:2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Η εναλλαγη της εξουσιας ειναι η πεμπτουσια της δημοκρατιας, εκτος και εαν καποιοι ονειρευονται καθεστωτα τυπου Ορμπαν και Ερντογαν ή εκτροπες τυπου Βουτσιτς.

Και βέβαια αλλά εσύ προτρέπεις κόσμο να κάνει αγωγές, που είναι δημοκρατικό του δικαίωμα, με το επιχείρημα πως "δε θα είναι για πάντα στην εξουσία". Ξεκαθαρίζοντας πως "δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για όποιον κάνει αγωγές, γιατί μόλις φύγουν αυτοί από την εξουσία, οι επόμενοι πρόθυμα θα βοηθήσουν την επιτυχή έκβαση των αγωγών αυτών".

Συριζοκρατία. (στα όνειρα)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αμα ειναι να βγαζεις ειτε τη μυτη ειτε το στομα εξω τοτε για ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΛΟΓΟ να φορας μασκα;Αμα ειναι ετσι βγαλε και το κωλοτρυπηδι εξω να στον σφυριξει πιο ευκολα ο κορωνοιος...

Φίλε το έχω γράψει ότι διαφωνώ με την χρήση της, έχω γράψει επίσης από τον Μάιο πως υπήρχε μεγάλη διαφωνία στην επιτροπή του υπουργείου.
Επειδή στην επιτροπή συμμετέχει και συμμαθητής μου και φίλος, έχω στείλει και επίσημη επιστολή και του πρήζω τα αρχίδια καθημερινά.
Του έστειλα βέβαια και το πρόστιμο που έφαγα να το πληρώσει. Για πλάκα βέβαια, θα το λάβει αύριο, θα δω αντίδραση!
Έχω βάλει επίσης τον πίνακα που ισχύει όντως.
Δεν προστατεύει η μάσκα κάποιον, απλά μειώνονται οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός.
Θεωρώ πως πιάνονται από τα μαλλιά, κι αυτοί ξέρουν ότι το μεγάλο ποσοστό δεν την φορά κανονικά, αλλά είναι ότι κερδίσεις προσπαθώντας να περιορίσεις την μετάδοση.

Συνημμένα

• 105.jpg
    105.jpg
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 19

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Και βέβαια αλλά εσύ προτρέπεις κόσμο να κάνει αγωγές, που είναι δημοκρατικό του δικαίωμα, με το επιχείρημα πως "δε θα είναι για πάντα στην εξουσία". Ξεκαθαρίζοντας πως "δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για όποιον κάνει αγωγές, γιατί μόλις φύγουν αυτοί από την εξουσία, οι επόμενοι πρόθυμα θα βοηθήσουν την επιτυχή έκβαση των αγωγών αυτών".

Συριζοκρατία. (στα όνειρα)
Δεν θα χρειαστουν καμοια βοηθεια τετοιου ειδους αγωγες εαν υπαρξουν, η απουσια απο την εξουσια των εμπλεκομενων θα βοηθησει στην ομαλη εξελιξη των υποθεσεων, γιατι στην Ελλαδα ζουμε...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
«τις πρώτες 19 μέρες αφότου άνοιξαν τα σύνορα έχουν περάσει στη χώρα μας 918.000 άτομα και έχουν γίνει 117.000 τεστ (=13,9% αυτών). Καταγράφηκαν 295 θετικά κρούσματα, 53 είναι ακόμα ενεργά, 35 μη ενεργά, οι υπόλοιποι επέστρεψαν. Το 76% των εισερχόμενων κρουσμάτων είναι από τις χώρες της Βαλκανικής.

Συνεπως αφου στους 117000 βρηκανε 295 κρουσματα τοτε αναλογικα στους 918.000 αμα κανανε τεστ θα βρησκανε 2314 κρουσματα...αρα περιπου 2000 φορεις του ιου σουλατσαρανε ανενοχλητοι σε ολη την Ελλαδα και συνωστιζονταν σε παραλιες και beach bar μαζι με τα δικα μας παρταλια.Και ολα αυτα μεσα σε 19 μερες...φανταζομαι μεχρι το τελος του καλοκαιριου τι εχει να γινει.
Ανοσία αγέλης θα γίνει! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ωραιοι οι γιατροι στην Ελλαδα, προτρεπουν τους αλλους να φορανε αλλα οι ιδιοι δεν φορανε στις ιδιωτικες τους συναλλαγες, φυσικα η ιατρικη μασκα ειναι αυτη με την βαλβιδα που αναπνεεις κανονικα, αυτη απαγορευεται για τους υπολοιπους γιατι μπορει να μεταδωσουν τον ιο, φυσικα για τους γιατρους επιτρεπεται φαινεται αυτη δεν μεταδιδουν τον ιο .

Ρε φίλε χαζός είσαι γιατί γενικεύεις, δεν έγραψα δεν φοράν οι γιατροί στις ιδιωτικές συναλλαγές, ΕΓΩ έγραψα δεν φορώ, δεν ξέρω για άλλους.
Όχι δεν έχει βαλβίδα η ιατρική μάσκα, αυτές με βαλβίδα είναι για άλλες χρήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom