Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Φίλε το έχω γράψει ότι διαφωνώ με την χρήση της, έχω γράψει επίσης από τον Μάιο πως υπήρχε μεγάλη διαφωνία στην επιτροπή του υπουργείου.
Επειδή στην επιτροπή συμμετέχει και συμμαθητής μου και φίλος, έχω στείλει και επίσημη επιστολή και του πρήζω τα αρχίδια καθημερινά.
Του έστειλα βέβαια και το πρόστιμο που έφαγα να το πληρώσει. Για πλάκα βέβαια, θα το λάβει αύριο, θα δω αντίδραση!
Έχω βάλει επίσης τον πίνακα που ισχύει όντως.
Δεν προστατεύει η μάσκα κάποιον, απλά μειώνονται οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός.
Θεωρώ πως πιάνονται από τα μαλλιά, κι αυτοί ξέρουν ότι το μεγάλο ποσοστό δεν την φορά κανονικά, αλλά είναι ότι κερδίσεις προσπαθώντας να περιορίσεις την μετάδοση.
Να πεις στον φιλο σου να παραιτηθει απο την επιτροπη, αν ειναι σοβαρος δεν εχει καμοια δουλεια εκει.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ρε φίλε χαζός είσαι γιατί γενικεύεις, δεν έγραψα δεν φοράν οι γιατροί στις ιδιωτικές συναλλαγές, ΕΓΩ έγραψα δεν φορώ, δεν ξέρω για άλλους.
Όχι δεν έχει βαλβίδα η ιατρική μάσκα, αυτές με βαλβίδα είναι για άλλες χρήσεις.
Γιατι δεν φορας λοιπον? Ως γιατρος ξερεις κατι? οι αλλοι γιατροι αυτο δεν το ξερουν? Γιατι λενε στον σερβιτορο να φοραει 8 ωρες? η υγεια του δεν εχει αξια επειδη ειναι σερβιτορος και οχι αριστος οπως απαιτει το καθεστος Κουλη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Δεν θα χρειαστουν καμοια βοηθεια τετοιου ειδους αγωγες εαν υπαρξουν, η απουσια απο την εξουσια των εμπλεκομενων θα βοηθησει στην ομαλη εξελιξη των υποθεσεων, γιατι στην Ελλαδα ζουμε...

Αρα θεωρεις τη δικαιοσυνη ελεγχομενη και πιστευεις οτι καλο ειναι να παρεμβαινει το κομμα σου οταν και αν εκλεγει ξανα για να βγαινουν οι αποφασεις που θελεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
«τις πρώτες 19 μέρες αφότου άνοιξαν τα σύνορα έχουν περάσει στη χώρα μας 918.000 άτομα και έχουν γίνει 117.000 τεστ (=13,9% αυτών). Καταγράφηκαν 295 θετικά κρούσματα, 53 είναι ακόμα ενεργά, 35 μη ενεργά, οι υπόλοιποι επέστρεψαν. Το 76% των εισερχόμενων κρουσμάτων είναι από τις χώρες της Βαλκανικής.

Συνεπως αφου στους 117000 βρηκανε 295 κρουσματα τοτε αναλογικα στους 918.000 αμα κανανε τεστ θα βρησκανε 2314 κρουσματα...αρα περιπου 2000 φορεις του ιου σουλατσαρανε ανενοχλητοι σε ολη την Ελλαδα και συνωστιζονταν σε παραλιες και beach bar μαζι με τα δικα μας παρταλια.Και ολα αυτα μεσα σε 19 μερες...φανταζομαι μεχρι το τελος του καλοκαιριου τι εχει να γινει.
Οπότε έπρεπε να έχεις 2000 ορφανα κρουσματα,τα έχεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Να πεις στον φιλο σου να παραιτηθει απο την επιτροπη, αν ειναι σοβαρος δεν εχει καμοια δουλεια εκει.

Ωραιος τυπε, κανεις και υποδειξεις πριν καν γινεις κυβερνηση, εχεις μελλον εσυ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω ειπα οτι διαβαζω στο facebook καποιους να λενε οτι εχουν υποστει σοβαρα προβληματα υγειας, και ειπα οτι να το γραφεις στο facebook δεν οφελει σε κατι καθως τυποι οπως ο Αλεξ, ο Μπαροκ και ο Λεκλερκ θα σε πουν απο αναρχικο εως ακροδεξιο συνομοσιολογο, το ορθοτερο ειναι να παρεις τις ιατρικες γνωματευσεις και εναν καλο δικηγορο και να τραβηξεις μερικες ωραιες αγωγες στους μαγκες που σε υποχρεωσαν να την φορας, οπως γινεται δηλαδη σε μια ευνομουμενη χωρα. Αλλωστε δεν θα ειναι για παντα στην εξουσια...
Σε ποια σοβαρή χωρα έγιναν και κερδιθηκαν αγωγές για την υποχρεωτική μάσκα;Ρουμανία;Εκεί που ο αντιεμβολιασμός πάει σύννεφο και έχουν αρρωστιες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού;
Αν βάζεις σαν πήγές σου έναν που  βγάλει το πανεπιστήμιο του Facebook  με ειδίκευση στην μπουρδολογία πάω πάσο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αρα θεωρεις τη δικαιοσυνη ελεγχομενη και πιστευεις οτι καλο ειναι να παρεμβαινει το κομμα σου οταν και αν εκλεγει ξανα για να βγαινουν οι αποφασεις που θελεις.
Στην Ελλαδα υπαρχει διαπλοκη εξουσιων, δεν το γνωριζεις??? που ζεις??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχεις ένα δίκιο εδω , απο την άλλη βέβαια φαντάζομαι πως δεν μπορουμε να συγκρίνουμε τον γιατρό με κάποιον που θα κόβει γυρο καλοκαιριάτικα και θα πρέπει να φοράει και μάσκα ... και λέω φαντάζομαι γιατί ουτε τον γιατρό έχω κάνει ουτε τον γυροκόφτη , αλλά φαντάζομαι την ζέστη που τρώει ηδη ο δεύτερος χωρίς την μάσκα ... με μάσκα δεν θέλω ούτε να το φανταστώ :P
ΤΟ ξέρεις φαντάζομαι ότι σε τέτοιες δουλειές πρέπει να φοράς μάσκα.Για το καλό του πελάτη,όπως και να έχεις κάνει εξετάσεις για μεταδοτικές αρρώστιες.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σε ποια σοβαρή χωρα έγιναν και κερδιθηκαν αγωγές για την υποχρεωτική μάσκα;Ρουμανία;Εκεί που ο αντιεμβολιασμός πάει σύννεφο και έχουν αρρωστιες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού;
Αν βάζεις σαν πήγές σου έναν που  βγάλει το πανεπιστήμιο του Facebook  με ειδίκευση στην μπουρδολογία πάω πάσο.
Οι αγωγες μπορει να γινουν εαν η χρηση μασκας επιφερει σε καποιον σοβαρο θεμα υγειας και απο την στιγμη που ειναι επιβαλλομενο απο Τσιοδρα - Χαρδαλια και αλλους αυτονοητο ειναι να γινουν αγωγες εκει εαν υπαρξει τετοιο θεμα, αποδεδειγμενα και με χαρτια γιατρων. Εγω ειδα καποια posts στο facebook και με αφορμη αυτο το εγραψα, απο εκει και περα γιατρος δεν ειμαι, ο Λεκλερκ που ειναι λεει οτι οντως η μακροχρονια χρηση μασκας μπορει να επιφερει προβληματα και εχει και φιλο στην επιτροπη και για αυτο του ειπα να πει στον φιλο του να παραιτηθει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
αυτά που δεν ξερεις πως το κόλλησαν.Γενικότερα έχεις 2000 κρούσματα;Γιατι στις πρωτες 19 μέρες θα έπρεπε.

Είναι διαπιστωμένα κρούσματα που δεν ξέρεις πως νοσησανε...τι σχέση έχουν με αυτό που λέω εγώ που μιλάω για φορείς της νόσου στους οποίους δεν έχει γίνει έλεγχος και δεν ξέρουν ούτε αυτοί ούτε εσύ σαν πολιτεία ότι νοσούν;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Οι αγωγες μπορει να γινουν εαν η χρηση μασκας επιφερει σε καποιον σοβαρο θεμα υγειας και απο την στιγμη που ειναι επιβαλλομενο απο Τσιοδρα - Χαρδαλια και αλλους αυτονοητο ειναι να γινουν αγωγες εκει εαν υπαρξει τετοιο θεμα, αποδεδειγμενα και με χαρτια γιατρων. Εγω ειδα καποια posts στο facebook και με αφορμη αυτο το εγραψα, απο εκει και περα γιατρος δεν ειμαι, ο Λεκλερκ που ειναι λεει οτι οντως η μακροχρονια χρηση μασκας μπορει να επιφερει προβληματα και εχει και φιλο στην επιτροπη και για αυτο του ειπα να πει στον φιλο του να παραιτηθει.

Τι επιπλοκες μπορει να προκαλεσει η χρηση μασκας;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Μακροχρόνια χρήση σε συνεχή 8ωρα και κανονικά αν την φοράς, ναι μπορεί να επιφέρει προβλήματα, αλλά σε πολύ  μεγάλο ποσοστό δεν την φοράν κανονικά, η μύτη είναι έξω, άλλοι βγάζουν και το στόμα έξω. (Για μένα καλά κάνουν!)
καλά τώρα σοβαρά το λες αυτό  :think:  και προχθές σε υπερασπίστηκα στον savass ότι είσαι ορθολογικό άτομο. Δηλαδή ποιό το νόημα να βάζεις μάσκα αν είναι να έχεις μύτη ή στόμα έξω ;;;

και παρακάτω που λες ότι "Δεν προστατεύει η μάσκα κάποιον, απλά μειώνονται οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός." στη φωτό που έβαλες όταν φορούν και οι δύο μάσκα η πιθανότητα μετάδοσης είναι 1,5% αυτό εσύ το θεωρείς " απλά μειώνονται οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός." ;

και μια ερώτηση : στην περίπτωση που ο φορέας δεν φοράει μάσκα γιατί για τον απέναντι του που φοράει το ποσοστό μετάδοσης είναι τόσο μεγάλο (70%) ; τόσο διαπερατή είναι η μάσκα (υποθέτω αναφέρεται στις χειρουργικές) ;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός ιατρός του διαδικτύου πρόσεξα σήμερα ότι από τις 20 Μαΐου μέχρι σήμερα έχουμε 29 θύματα.
Μέχρι τότε είχαμε 166 θύματα.
Είναι αρκετά ενθαρρυντικό και εύχομαι ο ιός να χάνει την ισχύ του με την πάροδο του χρόνου.
Ας ελπίσουμε ότι οι μεταλλάξεις του θα τον καταστήσουν αρκετά πιο αδυναμο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
καλά τώρα σοβαρά το λες αυτό  :think:  και προχθές σε υπερασπίστηκα στον savass ότι είσαι ορθολογικό άτομο. Δηλαδή ποιό το νόημα να βάζεις μάσκα αν είναι να έχεις μύτη ή στόμα έξω ;;;

και παρακάτω που λες ότι "Δεν προστατεύει η μάσκα κάποιον, απλά μειώνονται οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός." στη φωτό που έβαλες όταν φορούν και οι δύο μάσκα η πιθανότητα μετάδοσης είναι 1,5% αυτό εσύ το θεωρείς " απλά μειώνονται οι πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός." ;

και μια ερώτηση : στην περίπτωση που ο φορέας δεν φοράει μάσκα γιατί για τον απέναντι του που φοράει το ποσοστό μετάδοσης είναι τόσο μεγάλο (70%) ; τόσο διαπερατή είναι η μάσκα (υποθέτω αναφέρεται στις χειρουργικές) ;

Έλα μια μαλάκια έγραψε το ξέρει και αυτός...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

ΤΗΣ ΦΙΑΣΚΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ»

Θάνατοι από ΟΛΕΣ τις αιτίες στην Ελλάδα

Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2020 = 53.619

Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2019 = 53.609

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (όταν υπάρχει), Η ΒΛΑΚΕΙΑ (ακατανίκητη δύναμη), Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
KAI OXI ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ.

ρε αστέρι μόνος σου το σκέφτηκες αυτό ; ή ιδέα του τύπου που κόσταρες τη φωτό από κάτω; Δηλαδή τι μας λες, ότι τα μέτρα, η καραντίνα κλπ. ήταν ένα φιάσκο επειδή οι νεκροί σε σχέση με πέρυσι είναι πάνω κάτω οι ίδιοι ;;; άρα δεν χρειαζόταν ;;;

άσε με να μαντέψω απόφοιτος ΕΜΠ και συ;; :2funny:  
κάνα μάστερ από ΜΙΤ μήπως ; κάτι άλλο πιο βαρύγδουπο ;  :idiot:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
O τύπος δεν αναφέρει πηγές καν. Τελοσπάντων, στο πινακάκι στη wikipedia έχει και γρίπες με 1 εκατομμύριο νεκρούς ελάχιστο. Δεν είναι ανήκουστα νούμερα αυτό θέλω να πω. Μην τρομάζει ο κόσμος.

Το 500000 (470000 για την ακρίβεια) είναι περίπου στη μέση από το 290000 και 650000, τα όρια για την εποχική γρίπη. Δεν είναι ανώτατο όριο.

ρε διογένη γίνομαι κουρααστικός αλλά συνεχίζεις να βάζεις αριθμούς που αναφέρονται σε εκτιμήσεις όχι καταμετρημένους φέτος

να ξαναρωτήσω λοιπόν, το λινκ που έβαλα το είδες ; αν ναι τι γνώμη έχεις για τους αριθμούς που παρουσιάζει ; (για γρίπη και κορόνα )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom