Οχι, εγω δεν ρωτησα για τους "χιλιαδες ιταλους", ρωτησα για τους δεκαδες Ιταλους γιατρους που πεθαναν απο κορονοϊό και ερωτω εδω και μηνες να μου απαντησει καποιος αν πεθαναν αλλοι τοσοι και απο απλη γριππη.
Μεχρι να μου απαντησει καποιος, θα θεωρω τον ιο αυτο πολυ επικινδυνο και θανατηφορο, πολυ περισσοτερο απο καθε αλλον ρινοϊό.
Τους χιλιαδες Ιταλους εδειχναν τα εδω καλοπληρωμενα καναλια ομως, οχι τους 10 ή 20 γιατρους που πεθαναν εαν πεθαναν, τα ΡΕΟ εδειχναν που εαν ειχαν φερετρα μεσα, τοτε αυτα ειχαν μαλλον θανατους απο καρκινους και εγκεφαλικα ισψς και κανενα τροχαιο παρα απο τον ιο. Εχω και εγω καποιες ερωτησεις και εαν δεν μου απαντησει καποιος πειστικά θα θεωρω αυτον τον ιο ενα χοντρο παπατζιλικι
1) Εαν καποιος εχει βαρυτατο καρκινο ή βαρυτατο εγκεφαλικο και πεθανει, και βρεθει μεσα του ενας κορονοιος, εχει πεθανει απο τον ιο?
2) Αφου ο ιος ειναι φοβερος, τρομερος και επικινδυνος, γιατι ο πλανητης δεν εκλεισε τελειως τα συνορα με την Κινα, οταν περασε στην Ιταλια γιατι η Ευρωπη δεν εκλεισε τα συνορα με τους Ιταλους και γιατι τωρα δεχομαστε τουριστες απο χωρες που εχουν 500 με 1000 κρουσματα την ημερα, αφου ο ιος ειναι επικινδυνος
3) Ποια η αξιοπιστια των τεστ? Πως γινεται να βρισκεται ο ιος σε παπαγιες, μπανανες και κατσικες, πως γινεται ανθρωποι που εχουν νοσησει στο καπακι να ξανανοσουν οπως ο ποδοσφαιριστης Ντυμπαλα,
4) Πως γινεται μια ασθενεια στους περισσοτερους να ειναι απο πολυ ελαφρια εως τελειως ασυμπτωματικη αλλα σε καποιους αλλους βαρια θανατηφορα, υπαρχει αλλο προηγουμενο, η γριπη εχει συμπτωματα σε ολους και προκαλει και καποιους θανατους.