kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.141
- Πόντοι
- 6.256
Εγω ψαχνω λύση για τις κατσαρίδεςλαδάκης: λοιμωξιολόγος σουηδός συνταγματολόγος
Εγω ψαχνω λύση για τις κατσαρίδεςλαδάκης: λοιμωξιολόγος σουηδός συνταγματολόγος
Πόσο καιρο παρακολουθουσες το φορουμ πριν κανεις εγγραφη?Βιταμίνη D / ήλιο, ψευδάργυρο και φρούτα για τον ιο. Αν είστε παχύσαρκοι / διαβητικοί / καρδιοπαθείς / καπνιστές, δύσκολα τα πράγματα.
Δεν ξέρω αν αυτός που έγραψε για το τζόκερ το έγραψε σαν ειρωνία προς τους συνωμοσιολόγους , νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά ... που δεν αποκλείεται κιόλας , αλλά μπορει να έκανα και λάθος που νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά.όχι, σαν να λέμε ότι ήταν αστείο γιατί ειρωνεύεται τους συνωμοσιολόγους, και εσύ ενοχλήθηκες και απάντησες σοβαρά. και σου είπα αυτό το κανει πιο αστείο (γιατί το επιβεβαιώνει).
αυτό για το αλάθητο εντελώς άσχετο.
Εγω πάλι άκουσα για κάτι έρευνες που λέγαν οτι ο ιός δεν προτιμάει και τόσο τους καπνιστές , και έλεγαν οτι μπορει να οφείλεται στην νικοτίνη και την αντιφλεγμονόδη δράση της ... θα μου πεις μπορεί να οφείλεται απλά στο οτι οι καπνιστές φοβούμενοι οτι ανηκουν στις ευπαθέις ομάδες μπορεί να πρόσεχαν περισσότερο .... η αλλιώς μπορεί ο ιός να είναι αντικαπνιστηςΒιταμίνη D / ήλιο, ψευδάργυρο και φρούτα για τον ιο. Αν είστε παχύσαρκοι / διαβητικοί / καρδιοπαθείς / καπνιστές, δύσκολα τα πράγματα.
Συγχυστηκα...πάω στο YouTube να δω έναν καθηγητή πανεπιστημίου της Καλιφόρνια
. η αλλιώς μπορεί ο ιός να είναι αντικαπνιστης
Πηρα τηλεφωνο στο κογκρεσο, δεν το σηκωσαν...μαλλον μιλανε…
τους εστειλα σε email και το λινκ με την σελιδα pubmed οπου φαινεται 1ος ο ντιντις...ας ελπισουμε από Δευτερα να ληξει η καραντινα στην νεα υορκη…
ξαφνικα περασαμε στο [size=30pt]longdown[/size] το εμαθαν και αυτο οι γιδοβοσκοι
Σημερα βγηκαν καλα οι βαρδιες παρατηρω
Λογικα το βραδυ θα εχει πουλι και αλεξ
Θα γελασουμε παλι
Μέχρι και οι γιδοβοσκοί το έμαθαν, εσύ όχι.
Δεν ξέρω αν αυτός που έγραψε για το τζόκερ το έγραψε σαν ειρωνία προς τους συνωμοσιολόγους , νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά ... που δεν αποκλείεται κιόλας , αλλά μπορει να έκανα και λάθος που νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά.
*Βασικα άκυρο μάλλον δεν εννοείς αυτόν που έγραψε για το τζοκερ.
Επίσης το οτι κάτι είναι (η θεωρείται) θεωρία συνωμοσίας δεν νομίζω να σημαίνει απαραίτητα οτι απέχει απο την πραγματικότητα , μπορεί 99 στις 100 να απέχει , και 1 στις 100 να μην πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για συνωμοσία , τα νούμερα πιο πάνω είναι τυχαία , μπορει να ειναι και 99,9% με 0.1%
Αν και εχω την εντυπωση οτι αυτοι που είναι κατά των θεωριών συνωμοσίας θέλουν να πιστεύουν οτι το ποσοστό ειναι 100-0 η οτι δεν υφίσταται καν ποσοστο
Ποσοι θα σκοτωθουν σε τροχαια σημερα με το συνωστισμο για τις παραλιες θα μας πει ο χαρδαλιας?
Σημερα βγηκαν καλα οι βαρδιες παρατηρω
Λογικα το βραδυ θα εχει πουλι και αλεξ
Θα γελασουμε παλι
Σιγουρα παντως ειναι π@υστης αφου προτιμαει τα αρχ@δια
Κορονοϊός: Οι όρχεις είναι ο λόγος που «σκοτώνει» την πλειοψηφία των ανδρών;