Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.141
Πόντοι
6.256
Βιταμίνη D / ήλιο, ψευδάργυρο και φρούτα για τον ιο. Αν είστε παχύσαρκοι / διαβητικοί / καρδιοπαθείς / καπνιστές, δύσκολα τα πράγματα.
Πόσο καιρο παρακολουθουσες το φορουμ πριν κανεις εγγραφη?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
όχι, σαν να λέμε ότι ήταν αστείο γιατί ειρωνεύεται τους συνωμοσιολόγους, και εσύ ενοχλήθηκες και απάντησες σοβαρά. και σου είπα αυτό το κανει πιο αστείο (γιατί το επιβεβαιώνει).  :grin: :grin: :grin:

αυτό για το αλάθητο εντελώς άσχετο.
Δεν ξέρω αν αυτός που έγραψε για το τζόκερ το έγραψε σαν ειρωνία προς τους συνωμοσιολόγους , νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά ... που δεν αποκλείεται κιόλας , αλλά μπορει να έκανα και λάθος που νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά.
*Βασικα άκυρο μάλλον δεν εννοείς αυτόν που έγραψε για το τζοκερ.

Επίσης το οτι κάτι είναι (η θεωρείται) θεωρία συνωμοσίας δεν νομίζω να σημαίνει απαραίτητα οτι απέχει απο την πραγματικότητα , μπορεί 99 στις 100 να απέχει , και 1 στις 100 να μην πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για συνωμοσία , τα νούμερα πιο πάνω είναι τυχαία , μπορει να ειναι και 99,9% με 0.1%

Αν και εχω την εντυπωση οτι αυτοι που είναι κατά των θεωριών συνωμοσίας θέλουν να πιστεύουν οτι το ποσοστό ειναι 100-0 η οτι δεν υφίσταται καν ποσοστο :P

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η παλια κανονικοτητα αφου επι 8 μηνες ειχε κανει ενα σωρο μαλ...  Εεε πατατες ζητουσε απεγνωσμενα μια επιτυχια

Και ηρθε ο κοροιδοιος

Επιτελους η παλια κανονικοτητα βρηκε αυτο που ηθελε

Το μεσον που θα δειξει κατι θετικο - ας πουμε

Αφου το παιδεψε για λιγο καιρο - βλεπε θωρακισμενη υγεια - ξαφνικα περασαμε στο longdown το εμαθαν και αυτο οι γιδοβοσκοι βαλαν καθε μερα στις εξι την κωμικη σειρα ο τσοντας κι ο χαλβαλιας

Τσιμπησανε τα προβατα με τον γλυκυτατο τσοντα και τον ξινομουρη χαλβαλια - κατι σαν την αλεξις και κρυστλ της δυναστεις - και αρχιζαν να βελαζουν τρισευτυχισμενα για την απροσμενη επιτυχια του αρχιτσελιγκα κουλη

Το ονειρο επιτευχθηκε και ονομαστηκε νεα κανονικοτητα - οπως λεμε νεα δημοκρατια -

Η κωμικη σειρα τσοντας χαλβαλιας και νεα κανονικοτητα περασε τα συνορα και εγινε παγκοσμιο θεαμα και θεμα

Το εγραψε και το cnn

Ευτυχειτε....!!!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Βιταμίνη D / ήλιο, ψευδάργυρο και φρούτα για τον ιο. Αν είστε παχύσαρκοι / διαβητικοί / καρδιοπαθείς / καπνιστές, δύσκολα τα πράγματα.
Εγω πάλι άκουσα για κάτι έρευνες που λέγαν οτι ο ιός δεν προτιμάει και τόσο τους καπνιστές , και έλεγαν οτι μπορει να οφείλεται στην νικοτίνη και την αντιφλεγμονόδη δράση της ... θα μου πεις μπορεί να οφείλεται απλά στο οτι οι καπνιστές φοβούμενοι οτι ανηκουν στις ευπαθέις ομάδες μπορεί να πρόσεχαν περισσότερο .... η αλλιώς μπορεί ο ιός να είναι αντικαπνιστης :P

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ποσοι θα σκοτωθουν σε τροχαια σημερα με το συνωστισμο για τις παραλιες θα μας πει ο χαρδαλιας?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Συγχυστηκα...πάω στο YouTube να δω έναν καθηγητή πανεπιστημίου της Καλιφόρνια

Τι ξερει αυτος τυπε? Σε καμμοια βουλγαρια θα πηρε πτυχιο

Εχει εδω στο bou ειδικους με αρχιδια που τον απαξιωνουν  :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Πηρα τηλεφωνο στο κογκρεσο, δεν το σηκωσαν...μαλλον μιλανε…
τους εστειλα σε email και το λινκ με την σελιδα pubmed οπου φαινεται 1ος ο ντιντις...ας ελπισουμε από Δευτερα να ληξει η καραντινα στην νεα υορκη…
:hi:

Πάρε στο πορτοκαλί τηλέφωνο για σίγουρα.  :S :S :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Σημερα βγηκαν καλα οι βαρδιες παρατηρω
Λογικα το βραδυ θα εχει πουλι και αλεξ
Θα γελασουμε παλι  :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν ξέρω αν αυτός που έγραψε για το τζόκερ το έγραψε σαν ειρωνία προς τους συνωμοσιολόγους , νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά ... που δεν αποκλείεται κιόλας , αλλά μπορει να έκανα και λάθος που νόμιζα οτι το έγραψε σοβαρά.
*Βασικα άκυρο μάλλον δεν εννοείς αυτόν που έγραψε για το τζοκερ.

Επίσης το οτι κάτι είναι (η θεωρείται) θεωρία συνωμοσίας δεν νομίζω να σημαίνει απαραίτητα οτι απέχει απο την πραγματικότητα , μπορεί 99 στις 100 να απέχει , και 1 στις 100 να μην πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για συνωμοσία , τα νούμερα πιο πάνω είναι τυχαία , μπορει να ειναι και 99,9% με 0.1%

Αν και εχω την εντυπωση οτι αυτοι που είναι κατά των θεωριών συνωμοσίας θέλουν να πιστεύουν οτι το ποσοστό ειναι 100-0 η οτι δεν υφίσταται καν ποσοστο :P

για την εικόνα που έβαλα μιλάω φίλε, που ήταν χλευαστική γι τους συνωμοσιολόγους και απάντησες σοβαρά ότι δεν το βρήκες αστείο.

ο άλλος που έγραψε για το τζόκερ δυστυχώς σοβαρολογεί. παρακολούθα τον γενικά τι σχολιασμό κάνει και θα τον καταλάβεις σιγά σιγά.

για τα άλλα που λες, τι να σου πω, μιλάς με υποθετικά ποσοστά και δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι σε αυτό. ούτε είμαι μάστερ στις θεωρίες συνωμοσίας κλπ σχολιάσω κυρίως την σιγουριά ορισμένων ότι ζούμε θεωρίες συνωμοσίας με αφορμή τον ιό.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ποσοι θα σκοτωθουν σε τροχαια σημερα με το συνωστισμο για τις παραλιες θα μας πει ο χαρδαλιας?

καλώς το ορφανό του άρειου πακιστανού που τόσους μήνες δεν πήρε χαμπάρι και εξακολουθεί και συγκρίνει νεκρούς από τροχαία με νεκρούς απ τον ιό.

παιδιά δεν χρειάζεται να δίνετε ρεσιτάλ ηλιθιότητας καθημερινά, τόσες μήνες έχουμε καταλάβει τι μυαλό κουβαλάτε. 

• Like
Αντιδράσεις: barock

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σημερα βγηκαν καλα οι βαρδιες παρατηρω
Λογικα το βραδυ θα εχει πουλι και αλεξ
Θα γελασουμε παλι  :2funny:

προς το παρόν γελάμε με κάτι ορφανά του Μιχαλολιάκου κι το τσιγγάνικο μοιρολόι τους.

χρυσογυφτάκι.  :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736

Stories