kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.093
- Πόντοι
- 6.256
Α ρε κούλη
Μας κρατησες μεσα,
Θα κανα τωρα μπανιο στον Καραθώνα.
Μας κρατησες μεσα,
Θα κανα τωρα μπανιο στον Καραθώνα.
Τυπε εξω εχουν πεσει και ο ιωαννιδης και ο ferguson, η διαφορα ειναι οτι ο ιωαννιδης επεσε εξω κατα χιλιαδες, ο ferguson κατα εκατομμυρια. Υπαρχει δηλαδη ποιοτικη διαφορα τεραστια ως προς την αστοχια τους.
ΕΣΥ ο που σπούδασες κάτι παρόμοιο με ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ - ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
θα κρίνεις καθηγητές επιδημιολογίας
διαστρεβλώνοντας τις αναφορές τους ;
μα δεν λέω ότι έπεσε έξω μόνο ο Ιωαννίδης. Εγώ ουσιαστικά σχολιάζω αυτούς που εδώ και μήνες τον έχουν θεοποιήσει,τον έχουν κάνει καραμέλα και τον χρησιμοποιούν ως απόδειξη ότι δεν έπρεπε να γίνει το lockdown.
μα δεν λέω ότι έπεσε έξω μόνο ο Ιωαννίδης. Εγώ ουσιαστικά σχολιάζω αυτούς που εδώ και μήνες τον έχουν θεοποιήσει,τον έχουν κάνει καραμέλα και τον χρησιμοποιούν ως απόδειξη ότι δεν έπρεπε να γίνει το lockdown.
Το γκέύ πιθηκάκι
η μικρή μπαρού η κλωνού
η αμόρφωτη και αστοιχείωτη λούγκρα
θα κρίνει ... Επιδημιολόγους !
Η μικρή μπαρού , στην Κρήτη
το κρητικάτσι
το γκέϋ πιθηκάτσι !
που ξέρεις τι έχω σπουδάσει;
άλλες φορές έλεγες ότι είμαι και κληρονόμος ή εισοδηματίας... ούτε που θυμάμαι, ούτε που μ ενδιαφέρει.
εγώ έκανα μια απλή ερώτηση.
αυτός που προβλέπει στην αρχή 10.000 νεκρούς και μετά μαξ 40.000, μπορεί να θεωρηθεί ότι επιβεβαιώθηκε όταν οι νεκροί ξεπέρασαν ήδη τους 90.000; μπορούμε να πούμε ότι έπεσε έξω ή θα θεωρηθούμε τσιράκια του Τσιόδρα;
ΥΓ: τι διαστρέβλωση έκανα; δεν είχε κάνει αυτές τις προβλέψεις;
Καταχώρησαν θανάτους ΜΕ κορωνοϊό,
σαν θανάτους ΑΠΟ κορωνοϊό
καταλαβαίνεις τη διαφορά ;
ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ δεδομένων είναι αυτό.
Θα τελειώσει αυτή η επιδημία
και θα δούμε
ΠΟΣΟΙ είναι οι ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ θάνατοι από ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΑ
και θα δούμε τότε ποιος έκανε τις σωστές προβλέψεις
τυπε ο κορωνας αυτη τη στιγμη πρεπει να εχει εμφανιστει σε καμια 150 χωρες...αρα σκεψου οτι εχουν συσταθει γυρω στις 150 επιτροπες αντιμετωπισης της πανδημιας...αμα πουμε οτι καθε επιτροπη εχει καμια 10αρια επιστημονες - ιατρους και αλλους ποσους παρατρεχαμενους, ειναι αποριας αξιο πως καμια επιτροπη στον κοσμο δεν επελεξε τον νουμερο 1 λοιμωξιολογο στον κοσμο, τον κυριο ντιντι....εδω κοντευουν να παρουν σε επιτροπη μεχρι και τον λοιμωξιολογο της γειτονιας μου που στην πινακιδα στο μπαλκονι του τα μισα γραμματα εχουν σβηστει, αλλα ο ντιντις ακομα στην απ εξω... :S
υγ: γιατι ο αλλος ο ιωαννιδης απο το στανφορντ???!!!μες στα ποδια τους τον εχουν τα αμερικανακια και αυτοι επελεξαν τον φαουτσι ναπουμε... :S
Στέφανος Μάνος Ο Καραμανλής χρεοκόπησε την Ελλάδα γιατί δεν άκουγε κανέναν
«Υπεύθυνος για τη χρεοκοπία είναι ο Καραμανλής» -Αγνωστο παρασκήνιο από γεύμα με Γιούνκερ
Αγγελοπούλου: Αφήσαμε λεφτά στον Καραμανλή από τους Ολυμπιακούς –Το λάθος του Τσίπρα16 Νοεμβρίου 2019 - 10:49
Για όλους και για όλα μίλησε η Γιάννα Αγγελοπούλου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να της αναθέσει την ηγεσία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Μιλώντας αργά το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Αποτύπωμα» στον ΣΚΑΙ, η Γιάννα Αγγελοπούλου απάντησε ακόμη και στο αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004 ήταν μια από τις αιτίες που χρεοκόπησαν τη χώρα.
Σύμφωνα με την ίδια «οι Ολυμπιακοί του 2004 δεν χρεοκόπησαν τη χώρα, είναι λάθος, είναι ψέμα». Οπως υποστήριξε η Γιάννα Αγγελοπούλου, από τον προϋπολογισμό ύψους δυο δισ. που είχε η Επιτροπή, έμειναν χρήματα. «Οι Αγώνες πέτυχαν (…) αφήσαμε 135 εκατομμύρια στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τις κυβερνήσεις που ήταν υπεύθυνες», είπε.
Τσίπρας: Η ΝΔ χρεοκόπησε την Ελλάδα και την οδήγησε στο ΔΝΤ
ΣΚΑΣΕ μικρομλξ
Το lockdown εγινε για αλλους λογους που θα μαθευτουν εν καιρω
Πχ καμερες στα σχολεια...
Δε μπορω να καταλαβω γιατι να διαβασω ενα βιβλιο επιδημιολογίας ενω δεν ειμαι γιατρος.
Τι θα κατάλάβω?
τυπε παρε τηλεφωνο γρηγορα στο χονγκ κονγκ..οι απατεωνες αντι να δινουν χλωροκινη οπως λεει ο νουμερο 1 λοιμωξιολογος στον κοσμο, ξεκινησαν να δινουν κατι αλλα φαρμακα : Ο φαρμακευτικός συνδυασμός αποτελείται από το ribavirin που έχει χρησιμοποιηθεί κατά της ηπατίτιδας C, το ζευγάρι lopinavir-ritonavir (εμπορική ονομασία Kaletra) που αναπτύχθηκε για τον ιό HIV και την ιντερφερόνη beta-1b που αξιοποιείται στην πολλαπλή σκλήρυνση.
εχει γουστο στο χονγκ κονγκ να ειναι τιποτα φιλολογοι και να μας το παιζουν λοιμωξιολογοι... :S
Αμα το λέει ο Μάνος ή Γιάννα και κυρίως ο Αλέξης εντάξει τότε.
Το ΨΕΚΑΣΜΕΝΙΣΤΑΝ είναι δω ενωμένο δυνατό :S :S :SΚαι εμβόλια με υγρά τσιπάκια, να τα λες όλα.
Ρε λαδακη ειπαμε δωσε ξυδακι στον ξυδη και την δηλωση του τσοντα