Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
εγώ έκανα μια απλή ερώτηση.
αυτός που προβλέπει στην αρχή 10.000 νεκρούς και μετά μαξ 40.000, μπορεί να θεωρηθεί ότι επιβεβαιώθηκε όταν οι νεκροί ξεπέρασαν ήδη τους 90.000; μπορούμε να πούμε ότι έπεσε έξω ή θα θεωρηθούμε τσιράκια του Τσιόδρα; 
Ε ναι μωρε σιγα επεσε μερικες χιλιαδες εξω ...

και το κακο ειναι οτι τις 100.000 θα τις ξεπερασουν μεσα στο Μαιο τελικα και οχι τον Ιουνιο που πιστευαν  :S

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η είδηση είναι του 2017, λες να ετοίμαζαν από τότε την πανδημία;;;; τι μας κρύβουν;;;;;;;

ξυδακι

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Έκρυβαν τρόφιμα στο υπόγειο επί χρόνια για να είναι έτοιμοι για μια πανδημία!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
ΕΣΥ ρε τύπε θα μας πεις για ΘΕΡΑΠΕΙΑ λοιμώξεων ;

ΤΙ ξέρεις ;

ΤΙΠΟΤΑ !

Αφού είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ , θα πρέπει να δεις τι αναφέρεται
στην Ιατρική βιβλιογραφία.

Τα εγκεκριμένα άρθρα δημοσιεύονται στο pubmed

αυτό που παρέθεσες
είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ σάϊτ ,
οι γιατροί σε όλο τον κόσμο παραπέμπουν στις
δημοσιεύσεις στο pubmed

Ακόμα και εσύ που λες ότι είσαι δικηγόρος
θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι από το 1997 , εδώ και
23 χρόνια δλδ, ΟΛΟΙ οι γιατροί παραπέμπουν στη βιβλιογραφία
στο pubmed, και από το 1997 τα άρθρα είναι προσβάσιμα ΔΩΡΕΑΝ
χωρίς εγγραφή
και σε υποθέσεις δικαστικές , η ιατρική βιβλιογραφία από εκεί
προκύπτει

Τυπε εγώ δεν ξέρω τιποτα από λοιμωξιολογια.. Αλλά προφανώς ούτε οι λοιμωξιολογοι στο χοννγκ Κονγκ ξέρουν κάτι, γιατί δεν εφαρμόζουν το φάρμακο που προτείνει ο ντιντις... Πρέπει να γίνει έρευνα για να τους αφαιρέσουμε το πτυχίο ιατρικής αυτούς του καταραμένους σχιστοματηδες!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Τυπε εγώ δεν ξέρω τιποτα από λοιμωξιολογια.. Αλλά προφανώς ούτε οι λοιμωξιολογοι στο χοννγκ Κονγκ ξέρουν κάτι, γιατί δεν εφαρμόζουν το φάρμακο που προτείνει ο ντιντις... Πρέπει να γίνει έρευνα για να τους αφαιρέσουμε το πτυχίο ιατρικής αυτούς του καταραμένους σχιστοματηδες!!

Τολμάς και αντιμιλάς στο λαδάκη που είναι εξπέρ [size=20pt]ΚΑΙ[/size] στη λοιμωξιολογία;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Το λαδάκη το ρώτησες πριν γράψεις;  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Έχει δίκιο ο λαδακης τυπε... Ο απατεώνας ο τραμπ και ο απατεώνας ο φαουτσι δεν ξέρουν το pubmed... Άμα το ξέρανε, θα βλέπανε ότι ήταν 1ος ο ντιντις και θα τον προσλαμβανανε κατευθείαν.. Αλλά είναι τόσο ηλιθιοι που κάνανε ολόκληρη επιτροπή χωρίς τον ντιντι μέσα!!
Καλά για τους Γερμανούς που κάνανε επιτροπή χωρίς τον Ντιντι, δεν έχω να πω πολλά γιατί αυτοί είναι ηλιθιοι ναζιστες... Οι Άγγλοι είναι αδερφές, οι ιτ; λοι καραμπινιεροι, οι Ισπανοί δεν έχουν ίντερνετ να μπουν στο pubmed, οι κορεατες είναι κοντοί, οι γιαπωνέζοι βλέπουν μανγκα κτλ...
Γενικά όλοι είναι για τον πουτσο... Ουτε στο pubmed δεν ξέρουν να μπαίνουν και γι αυτό έχουν τον ντιντι στην απέξω... Μου σπαραζει η καρδιά, που έτσι μου έρχεται να του δώσω εγώ δουλειά του ντιντι...
:heavymetalbig:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Τολμάς και αντιμιλάς στο λαδάκη που είναι εξπέρ [size=20pt]ΚΑΙ[/size] στη λοιμωξιολογία;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Μα ο ντιντις ανακάλυψε το φάρμακο κατά του Κορωνοιου από τον Φλεβάρη και οι άλλοι οι μαλακες στο αμερικα έχουν φτάσει 40 μύρια ανέργους λόγω του λοκνταουν, αντί να πάρουν κάτι τόνους χλωροκινης και να θεραπεύουν τον κόσμο...
Αλλά έτσι είναι άμα είσαι αμερικανάκι και δεν ξέρεις να μπαίνει στο pubmed, άμα παθαίνεις!
Τον νουμερο 1 λοιμωξιολογο στο pubmed και τα αμερικανάκια δεν μπαίνουν στο pubmed να τον δουν!αίσχος!
:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Μα ο ντιντις ανακάλυψε το φάρμακο κατά του Κορωνοιου από τον Φλεβάρη και οι άλλοι οι μαλακες στο αμερικα έχουν φτάσει 40 μύρια ανέργους λόγω του λοκνταουν, αντί να πάρουν κάτι τόνους χλωροκινης και να θεραπεύουν τον κόσμο...
Αλλά έτσι είναι άμα είσαι αμερικανάκι και δεν ξέρεις να μπαίνει στο pubmed, άμα παθαίνεις!
Τον νουμερο 1 λοιμωξιολογο στο pubmed και τα αμερικανάκια δεν μπαίνουν στο pubmed να τον δουν!αίσχος!

Μπορεί να μην έχουν αρκετή χλωρίνη γι αυτό να τον αγνοούν.  :embarrased: :embarrased:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Συγχυστηκα...πάω στο YouTube να δω έναν καθηγητή πανεπιστημίου της Καλιφόρνια που αποδεικνύει ότι η γη είναι επίπεδη, για να ηρεμήσω...  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Συγχυστηκα...πάω στο YouTube να δω έναν καθηγητή πανεπιστημίου της Καλιφόρνια που αποδεικνύει ότι η γη είναι επίπεδη, για να ηρεμήσω...  :hi:

Πρόσεχε μόνο μην πέσεις στο κενό από καμιά γωνία.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Μπορεί να μην έχουν αρκετή χλωρίνη γι αυτό να τον αγνοούν.  :embarrased: :embarrased:

Μαλακιες λες... Μια χαρά υπάρχει χλωρινη.. Χθες που πήγα σουπερμάρκετ, τίγκα στις χλωρινες ήταν...
Το πρόβλημα με τους Αμερικανούς είναι ότι δεν μπαίνουν στο pubmed... Και να πεις ότι θέλει κωδικούς? Όχι, τζάμπα είναι από το 1997 όπως μας ενημέρωσε ο λαδακης!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Βιταμίνη D / ήλιο, ψευδάργυρο και φρούτα για τον ιο. Αν είστε παχύσαρκοι / διαβητικοί / καρδιοπαθείς / καπνιστές, δύσκολα τα πράγματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Μαλακιες λες... Μια χαρά υπάρχει χλωρινη.. Χθες που πήγα σουπερμάρκετ, τίγκα στις χλωρινες ήταν...
Το πρόβλημα με τους Αμερικανούς είναι ότι δεν μπαίνουν στο pubmed... Και να πεις ότι θέλει κωδικούς? Όχι, τζάμπα είναι από το 1997 όπως μας ενημέρωσε ο λαδακης!

Μπορεί να έχει κλείσει το ιντερνέτι ο γείτονάς τους.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Μπορεί να έχει κλείσει το ιντερνέτι ο γείτονάς τους.

Δωσ μου το τηλέφωνο  από το κογκρεσο!! Ο λαδακης έχει δίκιο : ο ντιντις είναι νούμερο 1 στο pubmed, μπήκα και το έλεγξα μόλις τώρα... Πρέπει να πάρω τηλ στο κογκρεσο να τους ενημερώσω! Τζάμπα κάθονται σε καραντίνα τόσο καιρό...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Πηρα τηλεφωνο στο κογκρεσο, δεν το σηκωσαν...μαλλον μιλανε…
τους εστειλα σε email και το λινκ με την σελιδα pubmed οπου φαινεται 1ος ο ντιντις...ας ελπισουμε από Δευτερα να ληξει η καραντινα στην νεα υορκη…
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom