Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
906
Πόντοι
81
για αυτο εβαλα πρωτα τους πολιτικους που ψηφισαμε στη λιστα αλλα κια παλι οι δυ ειναι συνεργοι αυτης της απατης ν το καλοσκεφττεις

Μη λες πολλά... Όλοι τους βριζουμε αλλά όλοι θα θελαμε μια θέση που λένε... Και εσένα άμα σου βρίσκανε μια θεσούλα τουμπεκί θα έκανες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
Μη λες πολλά... Όλοι τους βριζουμε αλλά όλοι θα θελαμε μια θέση που λένε... Και εσένα άμα σου βρίσκανε μια θεσούλα τουμπεκί θα έκανες
Εμενα παντως οταν μου προτεινε να με βαλει στην Εθνικη τραπεζα ενας μπαρμπας μου, οταν ημουν 17 χρονων, πηρα υφος αφ υψηλου και του ειπα: Εγω κλητηρας δεν γινομαι. :headbang: Πηγε ενα αλλο ξαδερφακι, και στα 48 του χρονια βγηκε στην συνταξη, παιρνοντας και 80 μυρια δραχμες εφ απαξ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Ρε γαμω τη δελφινιερα τους μεσα.....ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ??
αχαχαχαχαχαχα έλα μου ντε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Εμενα παντως οταν μου προτεινε να με βαλει στην Εθνικη τραπεζα ενας μπαρμπας μου, οταν ημουν 17 χρονων, πηρα υφος αφ υψηλου και του ειπα: Εγω κλητηρας δεν γινομαι. :headbang: Πηγε ενα αλλο ξαδερφακι, και στα 48 του χρονια βγηκε στην συνταξη, παιρνοντας και 80 μυρια δραχμες εφ απαξ.
Αρκετοι ειναι αυτοι που δεν ηθελαν και εξακολουθουν να μην θελουν να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι ...
ελευθεροι επαγγελματιες ημασταν και ελευθεροι εισοδηματιες θα πεθανουμε  :grin:

Και σε μενα το ειχαν προτεινει μολις απολυθηκα το 87 (πολιτικο προσωπικο στην Πολεμικη Αεροπορια) αλλα αρνηθηκα και εκανα την πρωτη μου επιχειρηση το 88 ... δεν το μετανιωσα καθολου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
ειχα θεση στο dημοσιο εκατσα τρις μηνες και εφυγα κυριως--εφυγα

πηγα για την εμπειρια με συμβαση και ειδα τι γινεται  :grin:

ανθρωπος με ονειρα σπανια να γινει δημ υπαλληλος σσ βεβαια τα ονειρα σπανια βγαινουν αληθινα :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.773
Πόντοι
6.256
Κανείς δε θέλει να πάει στο δημόσιο αλλα για πολλα χρόνια το πασοκ και η νδ κυβέρνησαν με οπλο το δημόσιο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Κανείς δε θέλει να πάει στο δημόσιο αλλα για πολλα χρόνια το πασοκ και η νδ κυβέρνησαν με οπλο το δημόσιο.
τα συστημικα κοματα εφτιξαν ετσι το στρατο τους και σε καθε εκλογη ξεκιναν με 20 τοις εκατο και πανω και οποο αλλο νεο κοομα απο ισως αξιολογους πολιτες δημιουργηθει τοτε εχει μια διαφορα handicap να κλυψει 20 μοναδων δλδλ αδυνατο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τα συστημικα κοματα εφτιξαν ετσι το στρατο τους και σε καθε εκλογη ξεκιναν με 20 τοις εκατο και πανω και οποο αλλο νεο κοομα απο ισως αξιολογους πολιτες δημιουργηθει τοτε εχει μια διαφορα handicap να κλυψει 20 μοναδων δλδλ αδυνατο
Δηλαδη αν το δημοσιο ειχε το 1/10 των υπαλληλων, θα επαιρναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ απο 10-15%?
Και το υπολοιπο πού θα πηγαινε?
Στο ΚΚΕ?
Ρε φιλε τρια κομματα ειχαμε μεχρι πριν μια δεκαετια
Κοψτε αυτο το παραμυθακι οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επαιρναν 45% επειδη ειχαν τους ΔΥ

Αυτα τα δυο κομματα ειχαμε, 90% επαιρναν

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
906
Πόντοι
81

πηγα για την εμπειρια με συμβαση και ειδα τι γινεται  :grin:

ανθρωπος με ονειρα σπανια να γινει δημ υπαλληλος σσ βεβαια τα ονειρα σπανια βγαινουν αληθινα :grin:

Στη τελευταία πρόταση σου θα συμφωνήσω... Αλλά μη λέτε όλοι ότι δεν θα γινοσασταν δυ το 90...που το μηνιάτικο ενός δυ τότε το έβγαζε ενας σερβιτόρος σε 2 νύχτες... Το θέμα είναι σημερα τι θα κάνατε

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Δηλαδη αν το δημοσιο ειχε το 1/10 των υπαλληλων, θα επαιρναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ απο 10-15%?
Στο ΚΚΕ?

Αυτό που λες εσύ δεν αναιρεί αυτό που είπε ο άλλος.

Είπε ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχαν ένα ποσοστό μόνιμων ψηφοφόρων και αυτό γιατί το ρουσφέτι πήγαινε συννεφο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Στο ΚΚΕ?

Έγραψα ότι ότι νέο κόμμα προσπάθησε να βγει είχε handicsp να Καλύψει είκοσι μονάδες

Μη ξεχνάς ότι η άποψη στις εκλογές είναι από νέους ανέργους κ ελευθ επαγγελματίες
Αντιθέτως ο κομματικός στρατός ΔΥ κ συνταξιούχοι  θα πάνε ακόμη κ σε νεκροκρέβατο να παν να ψηφίσουν

Εμμονές μεγάλες βλέπεις ή συμφερον όπως πολλοί εδώ μέσα ακόμα στο μπου ;)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.831
Πόντοι
4.655
Παίδες τι σχέση ο COVID-19 με τα παραπάνω?

Επειδή κάποιοι ΓΚΑΟΥ τα κάνουν όλα πολιτικά διότι είναι χαμηλού επιπέδου, δεν χρειάζεται να το τρενάρουμε έτσι.

Π

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
επειδη καποιοι δυ θιγονται
δεν πειραζει ;) ειναι γεννημενοι τρωκτικα και δεν τους συμφερει η πολιτικη αλλα γλειφανε πολιτικους

καλημερα στην δυσκολη  εργασια τους

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

πηγα για την εμπειρια με συμβαση και ειδα τι γινεται  :grin:

Τι εννοείς έφυγες? Ήσουν μόνιμος και παραιτήθηκες ή έληξε η σύμβαση σου?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Παίδες τι σχέση ο COVID-19 με τα παραπάνω?

Επειδή κάποιοι ΓΚΑΟΥ τα κάνουν όλα πολιτικά διότι είναι χαμηλού επιπέδου, δεν χρειάζεται να το τρενάρουμε έτσι.

Π
καλα  εσυ εισαι και γκαου και νιαου

δεν εχεις παρει χαμπαρι ουτε τα βιντεο που εβαλαν τα μελη εδω  ουτε τις ειδησεις απο διαφορα sites

βγαλε τα μητσοτακικα γυαλια ειδαλλως θα εχεις μονιμη πρεσβυωπια και μυωπια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Τι εννοείς έφυγες? Ήσουν μόνιμος και παραιτήθηκες ή έληξε η σύμβαση σου?
8μηνη συμβαση και στους τρεις μηνες παραιτηθηκα και ο προιοσταμενος ελεγε εισαι ο πρωτος που ξερω
:grin:

και οσοι ηταν τοτε με συμβαση μονιμοποιηθηκαν λιγο αργοτερο το 2007

κατι συναδελφοι που εκτιμουσαν βασει τηλεφωνηματος ή δεν ηξεραν καθολου απο τη δουλεια τους

επαιρναν τηλ οι  βουλευτες και αλλαζαμε τις εκτιμησεις που βγαζαμε--

απορω τι στελνανε εμας τοτε για να κανουμε επιτοπιους ελεγχους

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Προβληματισμός στην κυβέρνηση από τα… υπαίθρια πάρτι σε πλατείες της Αθήνας

]

Ο συγχρωτισμός σε μια πλατεία για τον οποίο τώρα φέρονται να προβληματίζονται είναι το απολύτως ελάχιστο μπροστά σε αυτά τα οποία θα συμβούν μόλις ανοίξουν οι καφετέριες/μπάρ/κλάμπ, έρθει το καλοκαίρι και επανεκκινήσει - όπως οι ίδιοι λένε - ο τουρισμός.

Πραγματικότητα VS Κυβερνητική Μπουρδολογία σημειώσατε 1.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
8μηνη συμβαση και στους τρεις μηνες παραιτηθηκα και ο προιοσταμενος ελεγε εισαι ο πρωτος που ξερω
:grin:

και οσοι ηταν τοτε με συμβαση μονιμοποιηθηκαν λιγο αργοτερο το 2007

κατι συναδελφοι που εκτιμουσαν βασει τηλεφωνηματος ή δεν ηξεραν καθολου απο τη δουλεια τους

επαιρναν τηλ οι  βουλευτες και αλλαζαμε τις εκτιμησεις που βγαζαμε--

απορω τι στελνανε εμας τοτε για να κανουμε επιτοπιους ελεγχους
Ε τότε δεν είχες θέση στο δημόσιο όπως έγραψες. Θέση = Μόνιμη θέση. Συμβασιούχος στο δημόσιο δεν είναι θέση.

Επίσης, όταν έφυγες, δεν ήξερες ότι θα μονιμοποιηθούν.

Δεν υπάρχει καμία άλλη δουλεια στην Ελλάδα πλην του δημοσίου υπαλλήλου. Τέλος. Είσαι δημόσιος υπάλληλος? έχεις αξιοπρέπεια και χαρά. Είσαι ιδιωτικός υπάλληλος? είσαι ημιάνεργος που πασχίζει με ιδρώτα και άγχος για τα αυτονόητα.

Ο δημοσιος υπάλληλος: 1) Παίρνει καλύτερα λεφτά από τον ιδιώτη (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), 2) Δουλεύει λιγότερο και με λιγότερο άγχος (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), 3) Έχει μονιμότητα. Σε όλα υπερέχει. Δεν υπάρχει σύγκριση.

Μόνο δημόσιο στην Ελλάδα τίποτε άλλο. Ή επάγγελμα που συντηρείται από το δημόσιο (π.χ. φαρμακοποιός).

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.190
Πόντοι
3.846
Η εμπειρία μου από δημόσιο ήταν εξωτερικός συνεργάτης για 4 μήνες που πήγαινα και εργαζόμουν στη δημόσια υπηρεσία μαζί με τους μόνιμους. Έχω κάνει ιδιωτικός υπάλληλος και σήμερα ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και και σαν πολίτης φυσικά είχα και έχω συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες, χώρια άτομα που γνωρίζω από συγγενείς και τους γύρω μου.

- Τα βύσματα μπήκαν στο δημόσιο για να μη δουλεύουν. Πολλοί από αυτούς δεν ενδιαφέρονται καν πόσος είναι ο μισθός αρκεί να έχουν ασφάλεια και σύνταξη χωρίς να κουράζονται. Επειδή όμως κάποιος πρέπει να κάνει και τη δουλειά υπάρχει και το 20% που όντως δουλεύει και δικαιώνει το μισθό του. Αυτοί εργάζονται λόγω χαρακτήρα και είναι όσοι κυρίως έχουν μπει με ΑΣΕΠ.

- Τα βύσματα πάνε στο βουλευτή /δήμαρχο /περιφερειάρχη και ζητιανεύουν μια θεσούλα, όχι το αντίθετο. Σε αντάλλαγμα πουλάνε ψήφους και εκδούλευση αφού διοριστούν. Αν δεν υπήρχαν τα ρουσφετια... κάποιοι θα ήταν χρυσαυγίτες ,κάποιοι συριζαίοι, κάποιοι δεν θα ψήφιζαν ,σίγουρα όμως δε θα ήταν οι ίδιοι άνθρωποι.

- Το δημόσιο ειδικά μέχρι το 2009 αποτελούσε όνειρο ζωής για πολλούς Έλληνες που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να προσκολληθούν σε ένα κόμμα για να διοριστούν. Φυσικά και ήξεραν ότι στηρίζουν τη διαφθορά, κανείς μην πει ότι τους ξεγέλασαν. Οι πιο δραστήριοι από αυτούς είχαν και δεύτερη δουλειά μαύρα, οι πιο διεφθαρμένοι δεν είχαν κανένα ηθικό φραγμό, υπάλληλος της πολεοδομίας που κάνει μελέτες με άλλο όνομα και τις ελέγχει ο ίδιος, μου έχει τύχει να μου πει στεγνά υπάλληλος ότι πρέπει να τον λαδώσω, μου έχουν σαμποτάρει τη δουλειά για να βολευτεί ο δικός τους, προμηθευτές που ήταν οι ίδοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και πολλά τέτοια. Μπαίνουν σε ένα κύκλωμα που οι προαγωγές και οι μεταθέσεις εξαρτώνται από το πόσο "συνεργάσιμος" και πόσο "αφοσιωμένος" θα είσαι.

Χαίρομαι πάρα πολύ που με τα μνημόνια κόπηκαν οι μαζικοί διορισμοί. Όλα αυτά τα τεμπελόσκυλα αν δεν είχαν καμία άλλη επιλογή, θα δούλευαν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Η εμπειρία μου από δημόσιο ήταν εξωτερικός συνεργάτης για 4 μήνες που πήγαινα και εργαζόμουν στη δημόσια υπηρεσία μαζί με τους μόνιμους. Έχω κάνει ιδιωτικός υπάλληλος και σήμερα ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και και σαν πολίτης φυσικά είχα και έχω συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες, χώρια άτομα που γνωρίζω από συγγενείς και τους γύρω μου.

- Τα βύσματα μπήκαν στο δημόσιο για να μη δουλεύουν. Πολλοί από αυτούς δεν ενδιαφέρονται καν πόσος είναι ο μισθός αρκεί να έχουν ασφάλεια και σύνταξη χωρίς να κουράζονται. Επειδή όμως κάποιος πρέπει να κάνει και τη δουλειά υπάρχει και το 20% που όντως δουλεύει και δικαιώνει το μισθό του. Αυτοί εργάζονται λόγω χαρακτήρα και είναι όσοι κυρίως έχουν μπει με ΑΣΕΠ.

- Τα βύσματα πάνε στο βουλευτή /δήμαρχο /περιφερειάρχη και ζητιανεύουν μια θεσούλα, όχι το αντίθετο. Σε αντάλλαγμα πουλάνε ψήφους και εκδούλευση αφού διοριστούν. Αν δεν υπήρχαν τα ρουσφετια... κάποιοι θα ήταν χρυσαυγίτες ,κάποιοι συριζαίοι, κάποιοι δεν θα ψήφιζαν ,σίγουρα όμως δε θα ήταν οι ίδιοι άνθρωποι.

- Το δημόσιο ειδικά μέχρι το 2009 αποτελούσε όνειρο ζωής για πολλούς Έλληνες που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να προσκολληθούν σε ένα κόμμα για να διοριστούν. Φυσικά και ήξεραν ότι στηρίζουν τη διαφθορά, κανείς μην πει ότι τους ξεγέλασαν. Οι πιο δραστήριοι από αυτούς είχαν και δεύτερη δουλειά μαύρα, οι πιο διεφθαρμένοι δεν είχαν κανένα ηθικό φραγμό, υπάλληλος της πολεοδομίας που κάνει μελέτες με άλλο όνομα και τις ελέγχει ο ίδιος, μου έχει τύχει να μου πει στεγνά υπάλληλος ότι πρέπει να τον λαδώσω, μου έχουν σαμποτάρει τη δουλειά για να βολευτεί ο δικός τους, προμηθευτές που ήταν οι ίδοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και πολλά τέτοια. Μπαίνουν σε ένα κύκλωμα που οι προαγωγές και οι μεταθέσεις εξαρτώνται από το πόσο "συνεργάσιμος" και πόσο "αφοσιωμένος" θα είσαι.

Χαίρομαι πάρα πολύ που με τα μνημόνια κόπηκαν οι μαζικοί διορισμοί. Όλα αυτά τα τεμπελόσκυλα αν δεν είχαν καμία άλλη επιλογή, θα δούλευαν.
Τα ρουσφέτια και οι δημοσκοπησεις να μην υπηρχαν θα πρόσθετα εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom