Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Νέα μελέτη: Πιο αδύναμος ο ιός, μπορεί να εξαφανιστεί όπως ο SARS

Σε λιγο θα μας πουν πως ο "επικινδυνος" κοροιδοιος δεν υπηρχε

Σε 382 ασθενεις που τεσταρανε βρηκανε τη "μεταλλαξη" σε μολις εναν...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εγώ πάντως χωρίς να είμαι επιστήμονας , η λογική μου μου λέει οτι με την παραβατικότητα των μέτρων που έχω δει να γίνεται είτε κατα την απαγόρευση κυκλοφορίας είτε αργότερα , και για να μην έχουμε και τόσο πολλά κρούσματα απο την "πανδημία" σημαινει οτι ο κοροιδοιός δεν είναι και τόσο μεταδοτικός Η αλλιώς δεν είναι τόσο θανατηφόρος.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.831
Πόντοι
4.655
Σε 382 ασθενεις που τεσταρανε βρηκανε τη "μεταλλαξη" σε μολις εναν...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;

Σπαει αρχίδια ο αυτιστικός, ε?

Μαλάκα, γελάω πολύ όταν συζητάω με αυτούς, είναι τέρμα κολλημένοι.

Π

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
έχεις περάσει 15.00 η ώρα εξω απο λαϊκή να δεις τι γίνεται?

λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο.

ευτυχώς οι φιλεύσπλαχνοι αντιεξουσιαστές ως σύγχρονοι Ρομπέρ των δασών νοιάζονται για τους φτωχούς...

άσε μας ρε μεγάλε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
ή αλλιώς

ανάλογα τι μας βολεύει, αποφασίζουμε από μόνοι μας (χωρίς βέβαια να έχουμε τα απαραίτητα επιστημονικά προσόντα και με μοναδική κινητήρια δύναμη την ιδεοληψία μας), ποιοι είναι αξιοσέβαστοι επιστήμονες και ποιοι όχι.

στην προκειμένη περίπτωση, αποφάσισες ότι ένας επιστήμονας που έχει διαφορετική άποψη από άλλους, είναι ο μόνος σωστός και ο μόνος αληθινός επιστήμονας. και μπράβο σου.

Και μονο που ο "επιστημονας" κανει δηλωση οτι ο Ιωαννιδης ειναι απο τους Αινσταιν της επιδημιολογιας καταλαβαινεις για ποσο για το πουτσο ατομο μιλαμε...ειναι ο ιδιος που ελεγε τις προαλλες οτι ειτε νερο παρεις ειτε ρεμδεσιβιρη ειναι το ιδιο.

Πολυ σοβαρο ατομο...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εγώ πάντως χωρίς να είμαι επιστήμονας , η λογική μου μου λέει οτι με την παραβατικότητα των μέτρων που έχω δει να γίνεται είτε κατα την απαγόρευση κυκλοφορίας είτε αργότερα , και για να μην έχουμε και τόσο πολλά κρούσματα απο την "πανδημία" σημαινει οτι ο κοροιδοιός δεν είναι και τόσο μεταδοτικός Η αλλιώς δεν είναι τόσο θανατηφόρος.

δεν είσαι επιστήμονας αλλά αποφάσισες να ότι μας κοροιδεύουν. ο επόμενος παρακαλώ...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.831
Πόντοι
4.655

1. δεν είσαι επιστήμονας - ΟΚ, δεκτόν
2. η λογική σου - ΟΚ, καμμία σχέση με το τί συμβαίνει πραγματικά
3. δεν έχουμε πολλά κρούσματα διότι υπήρξε καραντίνα
4. Θανατηφόρος σε σχέση με τί, και μεταδοτικός σε σχέση με τι?

Π

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Σπαει αρχίδια ο αυτιστικός, ε?

Μαλάκα, γελάω πολύ όταν συζητάω με αυτούς, είναι τέρμα κολλημένοι.

Π

Μπα πια δεν ειναι για γελια αλλα για εκτελεση...πρεπει οπωσδηποτε ο ιος να κανει μια μεταλλαξη και να σκοτωνει μονο τους ηλιθιους για να εχουμε μια ελπιδα σαν ανθρωποτητα να επιβιωσουμε.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Αυτη η εικονα τα λεει ολα...

xardalias-tsiodras-politiki-prostasia-roma-larisa.jpg
:grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256

Ετσι ειναι τυπε οπως τα λες...ο κοροδοιος δεν ειναι ουτε μεταδοτικος ουτε θανατηφορος.Γιαυτο στην Αμερικη με απολυτη καραντινα εχουν πανω απο 1εκ κρουσματα και τοσες χιλιαδες νεκρους.Γιαυτο στην Ιταλια εχουν θνητοτητα στα καταγεγραμμενα κρουσματα πανω απο 10%.

Και ολα αυτα με καραντινες και κοινωνικη απομονωση...ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ φιλε μην το ψαχνεις!

Ελα σε μια ΜΕΘ χωρις μασκουλα με ψευτοασθενεις κοροδοιου να παρεις μερικες ανασουλες για καμμια ωριτσα...να παρεις ενα καλο φορτιο κοροδοιου για να τους ξεμπροστιασεις τους απατεωνες.

• Like
Αντιδράσεις: 968

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Ετσι ειναι τυπε οπως τα λες...ο κοροδοιος δεν ειναι ουτε μεταδοτικος ουτε θανατηφορος.Γιαυτο στην Αμερικη με απολυτη καραντινα εχουν πανω απο 1εκ κρουσματα και τοσες χιλιαδες νεκρους.Γιαυτο στην Ιταλια εχουν θνητοτητα στα καταγεγραμμενα κρουσματα πανω απο 10%.

Και ολα αυτα με καραντινες και κοινωνικη απομονωση...ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ φιλε μην το ψαχνεις!

Ελα σε μια ΜΕΘ χωρις μασκουλα με ψευτοασθενεις κοροδοιου να παρεις μερικες ανασουλες για καμμια ωριτσα...να παρεις ενα καλο φορτιο κοροδοιου για να τους ξεμπροστιασεις τους απατεωνες.

Ε και?? για 2 εβδομάδες θα είναι ασυμπτωματικος τυπε! :wanker: :wanker:   :wanker:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.831
Πόντοι
4.655
Μπα πια δεν ειναι για γελια αλλα για εκτελεση...πρεπει οπωσδηποτε ο ιος να κανει μια μεταλλαξη και να σκοτωνει μονο τους ηλιθιους για να εχουμε μια ελπιδα σαν ανθρωποτητα να επιβιωσουμε.

Από την πολυετή πείρα μου (μιας και ζω 40 χρόνια), βλέπω ότι όσοι έχουν λίγη εξουσία και μεγάλη ανάγκη για δημόσια προβολή, έστω και ανώνυμη, είναι καχύποπτοι σε πράγματα που δεν καταλαβαίνουν και τα καταδικάζουν (σκοταδισμός).

Επίσης, οι ίδιοι φτιάχνουν θεωρίες συνομωσίας και προσπαθούν να δώσουν ένα πολιτικό χρώμα σε όλα τα θέματα της ζωής.

Τρανό παράδειγμα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Π

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Ας μας πουν καλύτερα αυτοι που πανδημία την ανεβάζουν , πανδημία την κατεβάζουν , το γιατί θεωρείται πανδημία.

Ας μας πεις καλυτερα αν εχεις τελειωσει το δημοτικο ή οχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom