mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
έχεις περάσει 15.00 η ώρα εξω απο λαϊκή να δεις τι γίνεται?όταν ο αντιεξουσιασμός ακουμπάει την καρδιά του κάθε απολιτίκ λαϊκιστή...
έχεις περάσει 15.00 η ώρα εξω απο λαϊκή να δεις τι γίνεται?όταν ο αντιεξουσιασμός ακουμπάει την καρδιά του κάθε απολιτίκ λαϊκιστή...
Νέα μελέτη: Πιο αδύναμος ο ιός, μπορεί να εξαφανιστεί όπως ο SARS
Σε λιγο θα μας πουν πως ο "επικινδυνος" κοροιδοιος δεν υπηρχε
Η ιστορία θα δείξει (μάλλον) το ποιοί ηταν οι ΓΚΑΟΥ και ποιοί όχι.
Σε 382 ασθενεις που τεσταρανε βρηκανε τη "μεταλλαξη" σε μολις εναν...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;
έχεις περάσει 15.00 η ώρα εξω απο λαϊκή να δεις τι γίνεται?
ή αλλιώς
ανάλογα τι μας βολεύει, αποφασίζουμε από μόνοι μας (χωρίς βέβαια να έχουμε τα απαραίτητα επιστημονικά προσόντα και με μοναδική κινητήρια δύναμη την ιδεοληψία μας), ποιοι είναι αξιοσέβαστοι επιστήμονες και ποιοι όχι.
στην προκειμένη περίπτωση, αποφάσισες ότι ένας επιστήμονας που έχει διαφορετική άποψη από άλλους, είναι ο μόνος σωστός και ο μόνος αληθινός επιστήμονας. και μπράβο σου.
Εγώ πάντως χωρίς να είμαι επιστήμονας , η λογική μου μου λέει οτι με την παραβατικότητα των μέτρων που έχω δει να γίνεται είτε κατα την απαγόρευση κυκλοφορίας είτε αργότερα , και για να μην έχουμε και τόσο πολλά κρούσματα απο την "πανδημία" σημαινει οτι ο κοροιδοιός δεν είναι και τόσο μεταδοτικός Η αλλιώς δεν είναι τόσο θανατηφόρος.
Εγώ πάντως χωρίς να είμαι επιστήμονας , η λογική μου μου λέει οτι με την παραβατικότητα των μέτρων που έχω δει να γίνεται είτε κατα την απαγόρευση κυκλοφορίας είτε αργότερα , και για να μην έχουμε και τόσο πολλά κρούσματα απο την "πανδημία" σημαινει οτι ο κοροιδοιός δεν είναι και τόσο μεταδοτικός Η αλλιώς δεν είναι τόσο θανατηφόρος.
Σπαει αρχίδια ο αυτιστικός, ε?
Μαλάκα, γελάω πολύ όταν συζητάω με αυτούς, είναι τέρμα κολλημένοι.
Π
Αυτη η εικονα τα λεει ολα...Εγώ πάντως χωρίς να είμαι επιστήμονας , η λογική μου μου λέει οτι με την παραβατικότητα των μέτρων που έχω δει να γίνεται είτε κατα την απαγόρευση κυκλοφορίας είτε αργότερα , και για να μην έχουμε και τόσο πολλά κρούσματα απο την "πανδημία" σημαινει οτι ο κοροιδοιός δεν είναι και τόσο μεταδοτικός Η αλλιώς δεν είναι τόσο θανατηφόρος.
Ναι , επίσης αποφάσισα οτι δεν πρόκειται για πανδημία , για αυτό και την έβαλα σε " "δεν είσαι επιστήμονας αλλά αποφάσισες να ότι μας κοροιδεύουν. ο επόμενος παρακαλώ...
Ναι , επίσης αποφάσισα οτι δεν πρόκειται για πανδημία , για αυτό και την έβαλα σε " "
Ναι , επίσης αποφάσισα οτι δεν πρόκειται για πανδημία , για αυτό και την έβαλα σε " "
Ετσι ειναι τυπε οπως τα λες...ο κοροδοιος δεν ειναι ουτε μεταδοτικος ουτε θανατηφορος.Γιαυτο στην Αμερικη με απολυτη καραντινα εχουν πανω απο 1εκ κρουσματα και τοσες χιλιαδες νεκρους.Γιαυτο στην Ιταλια εχουν θνητοτητα στα καταγεγραμμενα κρουσματα πανω απο 10%.
Και ολα αυτα με καραντινες και κοινωνικη απομονωση...ΚΟΡΟΔΟΙΟΣ φιλε μην το ψαχνεις!
Ελα σε μια ΜΕΘ χωρις μασκουλα με ψευτοασθενεις κοροδοιου να παρεις μερικες ανασουλες για καμμια ωριτσα...να παρεις ενα καλο φορτιο κοροδοιου για να τους ξεμπροστιασεις τους απατεωνες.
Ας μας πουν καλύτερα αυτοι που πανδημία την ανεβάζουν , πανδημία την κατεβάζουν , το γιατί θεωρείται πανδημία.τέλεια. πες μας τι άλλο αποφάσισες χωρίς γνώσεις.
Μπα πια δεν ειναι για γελια αλλα για εκτελεση...πρεπει οπωσδηποτε ο ιος να κανει μια μεταλλαξη και να σκοτωνει μονο τους ηλιθιους για να εχουμε μια ελπιδα σαν ανθρωποτητα να επιβιωσουμε.
Ας μας πουν καλύτερα αυτοι που πανδημία την ανεβάζουν , πανδημία την κατεβάζουν , το γιατί θεωρείται πανδημία.
Ας μας πεις καλυτερα αν εχεις τελειωσει το δημοτικο ή οχι...