Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.208
Πόντοι
2.606
αεκτζης ειναι τυπε  :wanker:
τρελακια η καλυτερη σου ετσι?πετας πεντε εξι αρλουμπες ,μας σπινταρεις,ολα ταναπου και μετα κοιτας τη ρωμη στις φλογες και γουσταρεις....νοτ μπαντ για τεταρτη βραδυ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τρελακια η καλυτερη σου ετσι?πετας πεντε εξι αρλουμπες ,μας σπινταρεις,ολα ταναπου και μετα κοιτας τη ρωμη στις φλογες και γουσταρεις....νοτ μπαντ για τεταρτη βραδυ...

πεταω χαρταετο τυπε

:S

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.208
Πόντοι
2.606
Χαχαχα σοβαρα βρεθηκε ανθρωπος που απαντα στον γκεο μαν για τις παλαβομαρες του χιου.....?σοβαρα τωρα ρε συ κλερκ?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.248
Πόντοι
6.056
Οι κουραδες παντοτε επιπλεουν, δεν αναφερομαι σε αυτους. Δημοσιος δεν εχω κανει, αλλα κακα τα ψεμματα, ακομα και με τον τουρισμο που ασχολουμαι, οι δημοσιοι εστω και απο αλλα κρατη, ειναι μεγαλη μεριδα των πελατων μου. Απο αυτους τρωω και εγω, και η οικογενεια μου. Και απο εκει που τρως, δεν φτυνεις.
ξερω δημοσιο που καθεται στη θεση του μεχρι το ωραριο που πρεπει αν και θα μπορουσε να φυγει νωρίτερα,παει στην υπηρεσια(κεπ)σαββατοκυριακο για να εξυπηρετησει κοσμο που χρειαζεται καποιο χαρτι,μενει και απόγευμα αν χρειαστεί,εχω πετυχει και ατομα σε γραφειο να κάθονται χωρις αντικειμενο (την πρωτη φορα ξεφυλλιζε ένα ημερολογιο για ένα τεταρτο που περιμενα τον υπευθυνο)και τη δευτερη μιλουσε με μια φιλη της(δεν ηξερε να μου πει ουτε τι δικαιολογητικα χρειαζονται),σκεψου γιατι εχουμε τη γνωμη που εχουμε για το δημοσιο,ποσες φορες συναντας υπαλληλους σαν τον πρωτο και ποσες σαν τον δευτερο :think: :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το οπεν διεκοψε το ιντιανα τζοουνς για να δειξει εκτακτο απο αγια παραΣΚΕΥΗ,,

:headbang: :headbang:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κανεις δεν μας χωριζει στην επομενη κυβερνηση συνεργασιας θα ειμαι σε επιτελικη θεση και θα συνεργαζομαι με αλεξ

γκαρσον να γινει εφοσον θα εισαι κυβερνητικος  :S :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.508
Πόντοι
6.515
Ο χιος εξεφρασε την αποψη αποψε στο ART οτι η πλατεια αποκλειστηκε γιατι εκει υπαρχει η ορθοδοξη εκκλησια της Αγιας Παρασκευης  :S :S :S

Τυποι εγω ολοκληρωσα γι αποψε
:wanker:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο χιος εξεφρασε την αποψη αποψε στο ART οτι η πλατεια αποκλειστηκε γιατι εκει υπαρχει η ορθοδοξη εκκλησια της Αγιας Παρασκευης  :S :S :S

Τυποι εγω ολοκληρωσα γι αποψε
:wanker:

εγω τωρα θα μπω πορν χαμπ  :wanker:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.062
Πόντοι
5.506
ΠΟΥ: Προτελευταία η Ελλάδα σε σύνολο 24 ευρωπαϊκών χωρών σε πρόσθετες δαπάνες στο σύστημα υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας
Σύμφωνα με πληροφορίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), η Ελλάδα κατατάσσεται προτελευταία ανάμεσα σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, όσον αφορά τις πρόσθετες δαπάνες της για ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας σχετικά με την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊου. Η Ελλάδα έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής 15 δολάρια ανά άτομο, την ώρα που η Λιθουανία που έρχεται πρώτη, έχει ξοδέψει 386 δολάρια ανά άτομο, ενώ στη σχετική λίστα των 24 χωρών μόνο η Σερβία έχει δαπανήσει λιγότερα χρήματα για την ενίσχυση του συστήματος υγείας της προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΠΟΥ όπου παρακολουθείται ο τρόπος με τον οποίο τα εθνικά συστήματα υγείας στην ευρωπαϊκή περιφέρεια ανταποκρίνονται στην πανδημία του ιού, η Ελλάδα έρχεται προτελευταία ανάμεσα σε 24 χώρες ως προς το έκτακτο χρηματικό ποσό που έχει δαπανήσει για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην ανάλυση, τα στοιχειά της οποίας προκύπτουν βάση των οικονομικών δεδομένων του 2017 αλλά και στοιχεία για τον πληθυσμό που έχει στη διάθεση του ο ΟΗΕ για το 2020, η Ελλάδα έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής μόλις 15 δολάρια ανά άτομο, την ώρα που η Λιθουανία που έρχεται πρώτη, έχει ξοδέψει 386 δολάρια ανά άτομο. Όπως διευκρινίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό, στην Ελλάδα οι πρόσθετες δαπάνες που διατίθενται για την υγεία προέρχονται κυρίως από δωρεές ιδιωτών.

αληθεια ειναι αυτο...
3 μηνες κρισης ολοι μιλανε οτι παιζει πολυ να ξαναγυρισει....το μουνοπανο καθε απογευμα μας κουναει δαχτυλο
κανεις δεν λεει για σχεδιο....
α) να χτιστει καποιο νεο νοσοκομειο (αφου λεμε οτι ο ιος δεν ειναι ουσιαστικα σοβαρος αλλα πολυ επιθετικος και οι θανατοι προερχοντα απο φρακαρισμα των νοσοκομειων)

β)για πλωτα νοσοκομεια λογω και της ιδιαιτεροτητας της χωρας μας αλλα και σαν αβανταζ σαν παροχη σε εναν ξενο που θα ερθει για τουρισμο.

αλλα πως θα πολησουμε ελπιδα μετα που ειπε και ο σαουλ χτες....πως θα γινει αφηγημα νικης στα ξυδια που παιρνουν μεροκαματο?πως θα ζησει η καημενη ιδ. υγεια αυριο?πως τα καναλια θα αποθεωνουν τον μωυση?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Χαχαχα σοβαρα βρεθηκε ανθρωπος που απαντα στον γκεο μαν για τις παλαβομαρες του χιου.....?σοβαρα τωρα ρε συ κλερκ?

Μοναξιά bro, πάλι Netflix;  :huh:

Η χούντα του Κούλη δεν ανοίγει τα μαγαζιά να πάμε για ποτό!  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
τι σχεση εχουν απο τα αλλα κρατη με τους δικους μας τύπε?
Και στο φιναλε δεν φταινε οι Δημοσιοι τυπε. Φταινε αυτοι που τους διοριζουνε για να εχουν κομματικο στρατο.
Και εμενα στο παιδι μου αν του πουνε "παρατα την δουλεια του πατερα σου που ειναι απο τον πολεμο του κολπου και μετα, μεσα στην αβεβαιοτητα και στο αγχος, και ελα να σε διορισουμε στο δημοσιο," θα του ελεγα να παει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Και στο φιναλε δεν φταινε οι Δημοσιοι τυπε. Φταινε αυτοι που τους διοριζουνε για να εχουν κομματικο στρατο.
Και εμενα στο παιδι μου αν του πουνε "παρατα την δουλεια του πατερα σου που ειναι απο τον πολεμο του κολπου και μετα, μεσα στην αβεβαιοτητα και στο αγχος, και ελα να σε διορισουμε στο δημοσιο," θα του ελεγα να παει.
fiλε κωλο-γερε
ο δημ υπλληλος ειναι ενας κλεφτης που διοριστηκε ειτε με βισμα ειτε επιεδη περασε σε ενα ασεπ και εθελουσια κλειβει το δημοσιο χρημα αφου επι το πειστον δεν παραγει και πληρωνεται το ελαχιστο 1500 μεικτα ενω παιδια στο εργοστασιιο παιρνουν μολις 750 ευρω

ειναι ενας καλοβολεμενος παρτακιας

κ δεν το καταλαβα αυτο που λεν οτι και καλαν τζιραρουν στην αγορα

αν ειναι τοτε δωσουμε εμενα ξεκουραστα μεικτα 2000 ευρω να τα καταναλωνω εγω

η ελλαδα φαληρισε απο τις επιλογες τουβελληνκιου λαου να ανεβαζει απατεωνες πολιτικους
απο το δημοσιονομικο ελλειμμα ,υπερογκους μη παραγωγικους δημοσιους και ελαχιστα απο τη φοροδιαφυγη ελευθ επαγγελματιων αφου αυτη ηταν απο παραγομενο πλουτο τουλαχστον

σσ πρακαλω με δημοσιο δεν θα ηθελα να κανω διαλογο διοτι ακομα κ με κολητους μου φιλους δυ μαλωνω για αυτο το θεμα :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.062
Πόντοι
5.506
fiλε κωλο-γερε
ο δημ υπλληλος ειναι ενας κλεφτης που διοριστηκε ειτε με βισμα ειτε επιεδη περασε σε ενα ασεπ και εθελουσια κλειβει το δημοσιο χρημα αφου επι το πειστον δεν παραγει και πληρωνεται το ελαχιστο 1500 μεικτα ενω παιδια στο εργοστασιιο παιρνουν μολις 750 ευρω

η ελλαδα φαληρισε απο τις επιλογες τουβελληνκιου λαου να ανεβαζει απατεωνες πολιτικους
απο του σημοσιονομικο ελλειμα υπερογκους μη παραγωγικους δημοσιους και ελαχιστα απο τη φοροδιαφυγη ελευθ επαγγελματιων αφου αυτη ηταν απο παραγομενο πλουτο τουλαχστον
οχι ρε τυπε....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
fiλε κωλο-γερε

σσ πρακαλω με δημοσιο δεν θα ηθελα να κανω διαλογο διοτι ακομα κ με κολητους μου φιλους δυ μαλωνω για αυτο το θεμα :grin:

απο του σημοσιονομικο ελλειμα υπερογκους μη παραγωγικους δημοσιους και ελαχιστα απο τη φοροδιαφυγη ελευθ επαγγελματιων αφου αυτη ηταν απο παραγομενο πλουτο τουλαχστον
Και παλι να σου θυμησω οτι καποιος τον διορισε, δεν πηρε την θεση μονος του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Και παλι να σου θυμησω οτι καποιος τον διορισε, δεν πηρε την θεση μονος του.
για αυτο εβαλα πρωτα τους πολιτικους που ψηφισαμε στη λιστα αλλα κια παλι οι δυ ειναι συνεργοι αυτης της απατης ν το καλοσκεφττεις

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
χαιρω πολυ τυπε,προφανως και δεν φταιει,δεν ζηταμε απο το δυ να κοψει μονος του το μισθο του,φταινε αυτοι που ψηφιζουν οτι ψηφιζουν και τωρα γαβγιζουν που θα τη φανε πάλι στο γκώλο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.062
Πόντοι
5.506
ιδ.υπαλληλοι δεν ειναι οι νοσυλευτες ρε τυποι που χειροκροταμε 60 μερες τωρα?οι σκουπιδιαριδες?

αρχιδια μονο τικ τοκ ειμαστε και στην παρτη μας ολα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μαλλον εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται και συγκρινεις ανομοια πραγματα...εμβολιο το 2021 θα υπαρχει εστω για τις ευπαθεις ομαδες μονο στην αρχη και το υγειονομικο προσωπικο.
Μια και δε ξέρω τι μου γίνεται... διάβασε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Τη δουλειά τους έκαναν φυσικά οι νοσηλευτές

Κ οι νοσηλευτές που εργάζονταν πραγματικά μέσα στη καραντίνα ήταν οι μειοψηφία αφού οι περισσότεροι γιατροί από άλλες ειδικότητες ήταν αραχτοί σπίτι τους

Ούτε το 50 τοις εκατό δεν εργάστηκε

Επαναλαμβάνω έκανε τη δουλειά τους όπως πρέπει κ μπράβο τους κ ας πάρουν κ αυτή δώρο Πάσχα αλλά όχι η κουράδα πχ του κουμπάρου μου ο πεθερός που ηταν άτακτος σπίτι του οδοντίατρος νοσοκομείου κ ανέβαζε στο Facebook δείχνοντας τις τρύπιες παντόφλες από το καθιστικό κ να απαιτεί επίδομα παντόφλας
Ελεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom