Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.248
Πόντοι
6.056
οχι σε γειτονιες βυρωνα καισαριανη παγκρατι σε ολο το λεκανοπεδιο αν δεν ειναι μπροστα σε εμπορικο δρομο τα ενοικια ειναι κατω απο 500
120+κατωτατη κατηγορια εφκα αμα είναι σε μετρια 200+ και νοικι παει το 800ρι,βαλε φπα τριμηνου που εχει,δεη κλπ αρχοντες..κι όταν ανοιξουν με φουλ λειτουργικα εξοδα θα χουν αντι για 200 πελατες πχ τη μερα 40 :S :S :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
Εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια λες. Ο καθενας λεει για τον αλλο, οι επαγγελματιες για τους δημοσιους οτι ειναι κηφηνες, οι δημοσιοι για τους επαγγελματιες οτι ειναι φοροφυγαδες, το συστημα εχει κανει τελικα πολυ καλα την δουλεια του, μας χωρισαν σε αριστερους και δεξιους, κηφηνες και φοροφυγαδες και τσακωνομαστε μεταξυ μας,ενω καποιοι  το εκμεταλευονται.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.208
Πόντοι
2.606
Υπαρχει μαγαζι 100μετρα + ,σοβαρο,να δουλευει ωραια και να χει κατω απο ενα 6ρακι λειτουργικα το μηνα?πωτς γκενεν ατο?και γιατι να εχεις ντε και καλα γυρο σαπιο αργεντινης....τι γραφετε ρε πουσι αποψε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.508
Πόντοι
6.515
στο makeleio.gr τωρα ανεβηκε βιντεακι απο ευαγγελισμο
Μουφα οι 140 θανατοι λεει
Θα το κατεβασουν  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Υπαρχει μαγαζι 100μετρα + ,σοβαρο,να δουλευει ωραια και να χει κατω απο ενα 6ρακι λειτουργικα το μηνα?πωτς γκενεν ατο?

Γινεται αμα κλεβεις σε νερο, ρευμα, κτλ. Πολλοι μαγαζατορες κλεβουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
οχι το ενοικιο δεν το πληρωνει ολο βαζει και το κρατος

νερο αφου δεν το ανοιγει το μαγαζι και ρευμα σχεδον 0

εμπορευματα δεν εχει τιμολογια δεν κοβει

αρα εξοδα μηδενικα σχεδον

ενφια εχει εκπτωση 25%

ενα καφενειο ας πουμε βγαζει και τις μπυρες απο το ψυγειο το κλεινει κιολας κοβει και τη νοβα και αντε γεια
Mενω εκπληκτος αλλά για πρωτη φορα ερχομαι να συμφωνησω μαζι σου

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.248
Πόντοι
6.056
Εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια λες. Ο καθενας λεει για τον αλλο, οι επαγγελματιες για τους δημοσιους οτι ειναι κηφηνες, οι δημοσιοι για τους επαγγελματιες οτι ειναι φοροφυγαδες, το συστημα εχει κανει τελικα πολυ καλα την δουλεια του, μας χωρισαν σε αριστερους και δεξιους, κηφηνες και φοροφυγαδες και τσακωνομαστε μεταξυ μας,ενω καποιοι  το εκμεταλευονται.
όχι τυπε μας χωρισαν σ αυτους που παντα με οποιον και να ναι μπροστα κατι κερδιζουν και σ αυτους που οποιος και να ναι μπροστα θα κανουν την δουλεια που πρεπει :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.046
Πόντοι
5.506
Εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια λες. Ο καθενας λεει για τον αλλο, οι επαγγελματιες για τους δημοσιους οτι ειναι κηφηνες, οι δημοσιοι για τους επαγγελματιες οτι ειναι φοροφυγαδες, το συστημα εχει κανει τελικα πολυ καλα την δουλεια του, μας χωρισαν σε αριστερους και δεξιους, κηφηνες και φοροφυγαδες και τσακωνομαστε μεταξυ μας,ενω καποιοι  το εκμεταλευονται.
μπραβο παππου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κανεις δεν μας χωριζει στην επομενη κυβερνηση συνεργασιας θα ειμαι σε επιτελικη θεση και θα συνεργαζομαι με αλεξ

:S

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.208
Πόντοι
2.606
νοτ τρου...βολικο αλλα δεν...στην περιπτωση αυτη ξεκαθαρα,αυτοι που βγηκαν μπροστα ,αυτοι που ματωσαν οικονομικα,αυτοι που εκαναν την καραντινα αποτελεσματικη, ειναι ολοι οι επαγγελματιες που αδιαμαρτυρητα αλλα με πονο ψυχης εκλεισαν τις δουλειες τους....δεν ειδα κανενα μουνοπανο να το αναφερει πουθενα....ουτε κανα σποτ στην τιβι...εδω ο πουσι πιστευει οτι βολεψε κιολας...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.248
Πόντοι
6.056
θα συγκυβερνησετε ωσονουπο γιαυτο συμφωνεις
αλεξ-κουλης ή κουλης-αλεξ :think: :S :S :S το πες πρωτος στο μπου αμα γινει θα το βγαλουμε στα μιντια θα σαι o νοστραδαμος του μπου :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.208
Πόντοι
2.606
Mενω εκπληκτος αλλά για πρωτη φορα ερχομαι να συμφωνησω μαζι σου
γιατι προφανως εισαι αεριτζης...αμα ειχες φαει κανα 500ρικο στο κωλαρακο στοκ θα τραγουδαγες γκαρσιλαμα ομως.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
όχι τυπε μας χωρισαν σ αυτους που παντα με οποιον και να ναι μπροστα κατι κερδιζουν και σ αυτους που οποιος και να ναι μπροστα θα κανουν την δουλεια που πρεπει :S :S :S
Οι κουραδες παντοτε επιπλεουν, δεν αναφερομαι σε αυτους. Δημοσιος δεν εχω κανει, αλλα κακα τα ψεμματα, ακομα και με τον τουρισμο που ασχολουμαι, οι δημοσιοι εστω και απο αλλα κρατη, ειναι μεγαλη μεριδα των πελατων μου. Απο αυτους τρωω και εγω, και η οικογενεια μου. Και απο εκει που τρως, δεν φτυνεις.

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
ΠΟΥ: Προτελευταία η Ελλάδα σε σύνολο 24 ευρωπαϊκών χωρών σε πρόσθετες δαπάνες στο σύστημα υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας
Σύμφωνα με πληροφορίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), η Ελλάδα κατατάσσεται προτελευταία ανάμεσα σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, όσον αφορά τις πρόσθετες δαπάνες της για ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας σχετικά με την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊου. Η Ελλάδα έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής 15 δολάρια ανά άτομο, την ώρα που η Λιθουανία που έρχεται πρώτη, έχει ξοδέψει 386 δολάρια ανά άτομο, ενώ στη σχετική λίστα των 24 χωρών μόνο η Σερβία έχει δαπανήσει λιγότερα χρήματα για την ενίσχυση του συστήματος υγείας της προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΠΟΥ όπου παρακολουθείται ο τρόπος με τον οποίο τα εθνικά συστήματα υγείας στην ευρωπαϊκή περιφέρεια ανταποκρίνονται στην πανδημία του ιού, η Ελλάδα έρχεται προτελευταία ανάμεσα σε 24 χώρες ως προς το έκτακτο χρηματικό ποσό που έχει δαπανήσει για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην ανάλυση, τα στοιχειά της οποίας προκύπτουν βάση των οικονομικών δεδομένων του 2017 αλλά και στοιχεία για τον πληθυσμό που έχει στη διάθεση του ο ΟΗΕ για το 2020, η Ελλάδα έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής μόλις 15 δολάρια ανά άτομο, την ώρα που η Λιθουανία που έρχεται πρώτη, έχει ξοδέψει 386 δολάρια ανά άτομο. Όπως διευκρινίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό, στην Ελλάδα οι πρόσθετες δαπάνες που διατίθενται για την υγεία προέρχονται κυρίως από δωρεές ιδιωτών.

Συνημμένα

• 316496g-16a.jpg
    316496g-16a.jpg
    69,3 KB · Εμφανίσεις: 15

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οι δημοσιοι εστω και απο αλλα κρατη, ειναι μεγαλη μεριδα των πελατων μου. Απο αυτους τρωω και εγω, και η οικογενεια μου. Και απο εκει που τρως, δεν φτυνεις.
τι σχεση εχουν απο τα αλλα κρατη με τους δικους μας τύπε?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.208
Πόντοι
2.606
Οι κουραδες παντοτε επιπλεουν, δεν αναφερομαι σε αυτους. Δημοσιος δεν εχω κανει, αλλα κακα τα ψεμματα, ακομα και με τον τουρισμο που ασχολουμαι, οι δημοσιοι εστω και απο αλλα κρατη, ειναι μεγαλη μεριδα των πελατων μου. Απο αυτους τρωω και εγω, και η οικογενεια μου. Και απο εκει που τρως, δεν φτυνεις.
σωστο αλλα δουλευει και αναποδα αυτο...αλλα δεν βλεπω να πιανει...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
στο makeleio.gr τωρα ανεβηκε βιντεακι απο ευαγγελισμο
Μουφα οι 140 θανατοι λεει
Θα το κατεβασουν  :S

Ο ίδιος που έλεγε θα πεθάνουμε όλοι;  :grin: