Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε η κομματικοποίηση παντός είδους και χρώματος είναι χειρότερη πανδημία από τον κορονοιό.
Όπως και το "όλοι στ' ανάθεμα".
Θα συμφωνήσω και με τους δυο.
Τύπε η κομματικοποίηση παντός είδους και χρώματος είναι χειρότερη πανδημία από τον κορονοιό.
Όπως και το "όλοι στ' ανάθεμα".
Αυτοί είναι οι Έλληνες και γι αυτό είναι υποβαλκάνιοι μεσοανατολίτες και όχι Ευρωπαίοι. Κάνουν βουλευτές και δημάρχους τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, που ναι μεν θεωρητικά θα μπορούσαν να έχουν υψηλό μορφωτικό και νοητικό επίπεδο αλλά η ουσία είναι ότι δεν τους ψηφίζουν με βάση αυτό.Όταν ο Σαμαράς κατέβασε σοβαρούς ανθρώπους και όχι πολιτικούς στο ευρωψηφοδέλτιο, ο λαός προτίμησε τον Ζαγοράκη, κ.λπ.
Οπότε βγάλε συμπέρασμα…
δεν υπάρχουν όλοι στ' ανάθεμα μπαρόκ, υπάρχουν οι πολίτες και οι το πολιτικό προσωπικό (υπάλληλοι) τους οποίους διορίσανε για να διευθύνουν την χώρα.Όπως και το "όλοι στ' ανάθεμα".
αν συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στην ουσία συμφωνούμε η διαφωνούμε?Θα συμφωνήσω και με τους δυο.
δεν υπάρχουν όλοι στ' ανάθεμα μπαρόκ, υπάρχουν οι πολίτες και οι το πολιτικό προσωπικό (υπάλληλοι) τους οποίους διορίσανε για να διευθύνουν την χώρα.
Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χώρος για οπαδιλίκια ούτε για να ταυτιστείς. Η μήπως νομίζεις ότι ο κάθε Άδωνης δεν θα σε πάταγε με τα ίδια του τα πόδια εαν επρόκειτο για το συμφέρον του?
αν συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στην ουσία συμφωνούμε η διαφωνούμε?
ξερεις ποιο ειναι το αστειο μπρο?Όπως και το "όλοι στ' ανάθεμα".
Αυτοί είναι οι Έλληνες και γι αυτό είναι υποβαλκάνιοι μεσοανατολίτες και όχι Ευρωπαίοι. Κάνουν βουλευτές και δημάρχους τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, που ναι μεν θεωρητικά θα μπορούσαν να έχουν υψηλό μορφωτικό και νοητικό επίπεδο αλλά η ουσία είναι ότι δεν τους ψηφίζουν με βάση αυτό.
μην του βαζεις δυσκολα...κλωνος της πανδημιας ειναι αυτοςαν συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στην ουσία συμφωνούμε η διαφωνούμε?
Σοβαρούς όπως τον φαηλο; :SΌταν ο Σαμαράς κατέβασε σοβαρούς ανθρώπους και όχι πολιτικούς στο ευρωψηφοδέλτιο, ο λαός προτίμησε τον Ζαγοράκη, κ.λπ.
Οπότε βγάλε συμπέρασμα…
αν συμφωνούμε ότι διαφωνούμε στην ουσία συμφωνούμε η διαφωνούμε?
ο τσιορδας αρχισε να το παθαινει ηδη....Εχει απαξιωθει τοσο πολυ η πολιτικη και τα κομματα, που οι αριστοι, η, εστω οι καλοι, αρνουνται να συμμετασχουν.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αν ξεγελαστει καποιος καλος και συμμετασχει σε αυτη την κωμωδια, ειτε θα τον διαφθειρει το συστημα, ειτε θα τον αποβαλει.
εσυ?Συμφώνησα πως η κομματικοποίηση παντός είδους και χρώματος είναι χειρότερη πανδημία.
Εγώ αναθεμάτισα την κομματικοποίηση και τον ταυτισμό με την ιδεολογία ενός κόμματος ή ενός πολιτικού προσώπου. Λες και δεν ξέρουμε όλοι περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για βουλή...Μα δε σου είπε κανείς να ταυτιστείς, αλλά το να αναθεματίζεις μονίμως δεν είναι και το πιο υγιές. Ναι, να αναθεματίσω όταν και όπου πρέπει αλλά να έχω κάνει και την αυτοκριτική μου και να έχω κάνει και τις επιλογές μου.
Εδώ μέσα όπως είδες, 9/10 έχουν ΜΟΝΟ ανάθεμα.
ξερεις ποιο ειναι το αστειο μπρο?
γενικα κανεις δεν ειπε οτι ολα πηγαν χαλια....αλλα την παραμικρη κριτικη -για καλο οχι για κομματικη βαβουρα - πεφτετε πανω με τα μουτρα σαν να σας θιξανε τον μωησυ που ελεγε και ο αλλος ο καραγκιοζης δημοσιογραφος....
κουλαρετε καλα ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ...ομως μπορουμε και καλυτερα....
ηρεμηστε λιγο αν και πολλοι εδω και μεροκαματο βγαζουν και μεσα για μεσα απο το κομμα ποσταρουν
μην του βαζεις δυσκολα...κλωνος της πανδημιας ειναι αυτος
Σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο, αλλά η προβατοποίηση παρατηρείται κυρίως σε ασιατικούς και αφρικανικούς λαούς.Δεν διαφωνώ, αυτό λέμε, αλλά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, ο Φάρατζ κάνει 20 χρόνια καριέρα στο ευρωκοινοβούλιο ταΐζοντας σανό τα γίδια.
Εγώ αναθεμάτισα την κομματικοποίηση και τον ταυτισμό με την ιδεολογία ενός κόμματος ή ενός πολιτικού προσώπου. Λες και δεν ξέρουμε όλοι περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για βουλή...
Και πότε? στην εποχή που έχουν πέσει οι μάσκες που η ενημέρωση είναι προσβάσιμοι σε όλο τον κόσμο και που έχουμε φάει τα σκάνδαλα με την κουτάλα..
Άλλο να θέλεις από τα δύο κακά το λιγότερο κακό και άλλο να εξυμνείς ένα κόμμα και να το υποστηρίζεις τυφλά.
μην του βαζεις δυσκολα...κλωνος της πανδημιας ειναι αυτος