Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.094
Πόντοι
1.706
Όταν ο Σαμαράς κατέβασε σοβαρούς ανθρώπους και όχι πολιτικούς στο ευρωψηφοδέλτιο, ο λαός προτίμησε τον Ζαγοράκη, κ.λπ.
Οπότε βγάλε συμπέρασμα…
Αυτοί είναι οι Έλληνες και γι αυτό είναι υποβαλκάνιοι μεσοανατολίτες και όχι Ευρωπαίοι. Κάνουν βουλευτές και δημάρχους τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, που ναι μεν θεωρητικά θα μπορούσαν να έχουν υψηλό μορφωτικό και νοητικό επίπεδο αλλά η ουσία είναι ότι δεν τους ψηφίζουν με βάση αυτό.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όπως και το "όλοι στ' ανάθεμα".
δεν υπάρχουν όλοι στ' ανάθεμα μπαρόκ, υπάρχουν οι πολίτες και οι το πολιτικό προσωπικό (υπάλληλοι) τους οποίους διορίσανε για να διευθύνουν την χώρα.

Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χώρος για οπαδιλίκια ούτε για να ταυτιστείς. Η μήπως νομίζεις ότι ο κάθε Άδωνης δεν θα σε πάταγε με τα ίδια του τα πόδια εαν επρόκειτο για το συμφέρον του?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
δεν υπάρχουν όλοι στ' ανάθεμα μπαρόκ, υπάρχουν οι πολίτες και οι το πολιτικό προσωπικό (υπάλληλοι) τους οποίους διορίσανε για να διευθύνουν την χώρα.

Σε αυτήν την σχέση δεν υπάρχει χώρος για οπαδιλίκια ούτε για να ταυτιστείς. Η μήπως νομίζεις ότι ο κάθε Άδωνης δεν θα σε πάταγε με τα ίδια του τα πόδια εαν επρόκειτο για το συμφέρον του?

Μα δε σου είπε κανείς να ταυτιστείς, αλλά το να αναθεματίζεις μονίμως δεν είναι και το πιο υγιές. Ναι, να αναθεματίσω όταν και όπου πρέπει αλλά να έχω κάνει και την αυτοκριτική μου και να έχω κάνει και τις επιλογές μου.

Εδώ μέσα όπως είδες, 9/10 έχουν ΜΟΝΟ ανάθεμα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.171
Πόντοι
5.506
Όπως και το "όλοι στ' ανάθεμα".
ξερεις ποιο ειναι το αστειο μπρο?
γενικα κανεις δεν ειπε οτι ολα πηγαν χαλια....αλλα την παραμικρη κριτικη -για καλο οχι για κομματικη βαβουρα - πεφτετε πανω με τα μουτρα σαν να σας θιξανε τον μωησυ που ελεγε και ο αλλος ο καραγκιοζης δημοσιογραφος....
κουλαρετε καλα ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ...ομως μπορουμε και καλυτερα....
ηρεμηστε λιγο αν και πολλοι εδω και μεροκαματο βγαζουν και μεσα για μεσα απο το κομμα ποσταρουν

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αυτοί είναι οι Έλληνες και γι αυτό είναι υποβαλκάνιοι μεσοανατολίτες και όχι Ευρωπαίοι. Κάνουν βουλευτές και δημάρχους τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, που ναι μεν θεωρητικά θα μπορούσαν να έχουν υψηλό μορφωτικό και νοητικό επίπεδο αλλά η ουσία είναι ότι δεν τους ψηφίζουν με βάση αυτό.

Δεν διαφωνώ, αυτό λέμε, αλλά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, ο Φάρατζ κάνει 20 χρόνια καριέρα στο ευρωκοινοβούλιο ταΐζοντας σανό τα γίδια.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.616
Πόντοι
2.456
Όταν ο Σαμαράς κατέβασε σοβαρούς ανθρώπους και όχι πολιτικούς στο ευρωψηφοδέλτιο, ο λαός προτίμησε τον Ζαγοράκη, κ.λπ.
Οπότε βγάλε συμπέρασμα…
Σοβαρούς όπως τον φαηλο; :S
Ξέχασα τον Ρενο.. :S :S :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795
Εχει απαξιωθει τοσο πολυ η πολιτικη και τα κομματα, που οι αριστοι, η, εστω οι καλοι, αρνουνται να συμμετασχουν.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αν ξεγελαστει καποιος καλος και συμμετασχει σε αυτη την κωμωδια, ειτε θα τον διαφθειρει το συστημα, ειτε θα τον αποβαλει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.171
Πόντοι
5.506
Εχει απαξιωθει τοσο πολυ η πολιτικη και τα κομματα, που οι αριστοι, η, εστω οι καλοι, αρνουνται να συμμετασχουν.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αν ξεγελαστει καποιος καλος και συμμετασχει σε αυτη την κωμωδια, ειτε θα τον διαφθειρει το συστημα, ειτε θα τον αποβαλει.
ο τσιορδας αρχισε να το παθαινει ηδη....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μα δε σου είπε κανείς να ταυτιστείς, αλλά το να αναθεματίζεις μονίμως δεν είναι και το πιο υγιές. Ναι, να αναθεματίσω όταν και όπου πρέπει αλλά να έχω κάνει και την αυτοκριτική μου και να έχω κάνει και τις επιλογές μου.

Εδώ μέσα όπως είδες, 9/10 έχουν ΜΟΝΟ ανάθεμα.
Εγώ αναθεμάτισα την κομματικοποίηση και τον ταυτισμό με την ιδεολογία ενός κόμματος ή ενός πολιτικού προσώπου. Λες και δεν ξέρουμε όλοι περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για βουλή...

Και πότε? στην εποχή που έχουν πέσει οι μάσκες που η ενημέρωση είναι προσβάσιμοι σε όλο τον κόσμο και που έχουμε φάει τα σκάνδαλα με την κουτάλα..

Άλλο να θέλεις από τα δύο κακά το λιγότερο κακό και άλλο να εξυμνείς ένα κόμμα και να το υποστηρίζεις τυφλά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
ξερεις ποιο ειναι το αστειο μπρο?
γενικα κανεις δεν ειπε οτι ολα πηγαν χαλια....αλλα την παραμικρη κριτικη -για καλο οχι για κομματικη βαβουρα - πεφτετε πανω με τα μουτρα σαν να σας θιξανε τον μωησυ που ελεγε και ο αλλος ο καραγκιοζης δημοσιογραφος....
κουλαρετε καλα ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ...ομως μπορουμε και καλυτερα....
ηρεμηστε λιγο αν και πολλοι εδω και μεροκαματο βγαζουν και μεσα για μεσα απο το κομμα ποσταρουν

Δεν υπάρχει "ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ και τα πήγαμε". ΟΛΟΙ τα πήγαμε καλά, εκ του αποτελέσματος, ακόμα και εμείς που στη ζούλα γράφαμε κανένα μηνυματάκι για σωματική άσκηση και βγαίναμε να δούμε κανένα κωλαράκι, πάλι καλά τα πήγαμε. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει.

Και αν σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για ΟΛΑ, μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και στο παλούκι που έρχεται στην οικονομία.

Απλά, εδώ μέσα, από την πρώτη στιγμή, υπήρχε μόνο κριτική και μάλιστα κριτική του google και ανάθεμα στο ανάθεμα από διάφορους ερευνητάκους/πανεπιστήμονες/backroundακηδες που δεν τους φτάνουν οι τοίχοι να κρεμάσουν τα διπλώματα.

Σας πτύω τώρα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.094
Πόντοι
1.706
Δεν διαφωνώ, αυτό λέμε, αλλά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, ο Φάρατζ κάνει 20 χρόνια καριέρα στο ευρωκοινοβούλιο ταΐζοντας σανό τα γίδια.
Σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο, αλλά η προβατοποίηση παρατηρείται κυρίως σε ασιατικούς και αφρικανικούς λαούς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
Εγώ αναθεμάτισα την κομματικοποίηση και τον ταυτισμό με την ιδεολογία ενός κόμματος ή ενός πολιτικού προσώπου. Λες και δεν ξέρουμε όλοι περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για βουλή...

Και πότε? στην εποχή που έχουν πέσει οι μάσκες που η ενημέρωση είναι προσβάσιμοι σε όλο τον κόσμο και που έχουμε φάει τα σκάνδαλα με την κουτάλα..

Άλλο να θέλεις από τα δύο κακά το λιγότερο κακό και άλλο να εξυμνείς ένα κόμμα και να το υποστηρίζεις τυφλά.

Αυτό έχουμε, με αυτό πορευόμαστε.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
μην του βαζεις δυσκολα...κλωνος της πανδημιας ειναι αυτος

Και αμέσως έρχεται κάποιος να χαλάσει την συζήτηση. Σε πληροφορώ πως δεν ψήφισα καν Ν.Δ. αν και θα ήθελα, αυτή ήταν η σωστή επιλογή.
Κλώνος δεν είμαι, ναι λόγω τη πανδημίας ποστάρω, ποιος ο λόγος να ποστάρω όταν μπορώ μετά την δουλειά να βγω με παρέα, με κάποιο γκομενάκι, κ.λπ.
Από Δευτέρα ανοίγουμε με πλήρη λειτουργεία οπότε θα χαρείς με την απουσία μου.
Αν και τα κλειστά εστιατόρια πάλι θα δημιουργούν ένα πρόβλημα, αλλά θα δούμε τις εναλλακτικές…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom