κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Και εγω τυπε. Μια τριχα εχω αλλα ειναι κορακια.Έχω κορακί μαλλι
Και εγω τυπε. Μια τριχα εχω αλλα ειναι κορακια.Έχω κορακί μαλλι
και ο πανταζης στον σκαι τωρα το ιδιο νομιζει
τακη στην πειραικη πριν 15 λεπτα 8 μουνοπανα της διας εσκισαν πανο "Όχι λιμάνι στην ΠΕΙΡΑΪΚΉ".
κανονισε ο μωραλης να μεινει στην βουλα για παντα
Πώς ακριβώς αλλοιώνει το συγκεκριμένο μοντάζ τα λόγια του Άδωνι; Θέλεις να πεις και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε;Καλή η μονταζιέρα αλλά όπου έχει περάσει έχει αφήσει έργο και αυτό του το πιστώνουν και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, εκτός από τα καθίκια του συριζα, όχι όλα, που δε γουστάρουν ούτε τ άντερά τους.
Πώς ακριβώς αλλοιώνει το συγκεκριμένο μοντάζ τα λόγια του Άδωνι; Θέλεις να πεις και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε;
Ο Άδωνης αν δεν έλεγε τόσες μπούρδες για να κάνει ντόρο και να βγει στα κανάλια τα μερικά σωστά που λέε μπορεί να είχαν αντίκτυπο στον κόσμο.
πρεπει να εισαι ανωμαλος για να κατσεις να δεις εναν ημιτρελο να μιλαει για 32 λεπτα...
Οι πολιτικοι που εκλεγουμε, ειναι ο καθρεφτης του Λαου.Ο Άδωνης αν δεν έλεγε τόσες μπούρδες για να κάνει ντόρο και να βγει στα κανάλια τα μερικά σωστά που λέε μπορεί να είχαν αντίκτυπο στον κόσμο.
Υπάρχουν άλλοι που το κάνουν πιο επιτυχημένα, πχ Κυρανάκης. Ο Άδωνις είναι εξαιρετικά γλοιώδης και αποκρουστικά γελοίος.Κάποιος πρέπει να κάνει την δουλειά, να «ρίχνει ξύλο» στα συριζάκια.
Ο ΣΥΡΙΖΑΪΣΜΟΣ είναι ένας κορωνοϊός κρυμμένος στο DNA του σανού…
σωστο...Υπάρχουν άλλοι που το κάνουν πιο επιτυχημένα, πχ Κυρανάκης. Ο Άδωνις είναι εξαιρετικά γλοιώδης και αποκρουστικά γελοίος.
Οι πολιτικοι που εκλεγουμε, ειναι ο καθρεφτης του Λαου.
Τύπε η κομματικοποίηση παντός είδους και χρώματος είναι χειρότερη πανδημία από τον κορονοιό.Κάποιος πρέπει να κάνει την δουλειά, να «ρίχνει ξύλο» στα συριζάκια.
Ο ΣΥΡΙΖΑΪΣΜΟΣ είναι ένας κορωνοϊός κρυμμένος στο DNA του σανού…
Ο λαός τον καθρέφτη τον κοιτάει μόνο αν είναι να βγάλει καμιά φώτο για το ίνσταγκραμ...Οι πολιτικοι που εκλεγουμε, ειναι ο καθρεφτης του Λαου.
Υπάρχουν άλλοι που το κάνουν πιο επιτυχημένα, πχ Κυρανάκης. Ο Άδωνις είναι εξαιρετικά γλοιώδης και αποκρουστικά γελοίος.
Τύπε η κομματικοποίηση παντός είδους και χρώματος είναι χειρότερη πανδημία από τον κορονοιό.
γεια σου ρε σαουλ...Τύπε η κομματικοποίηση παντός είδους και χρώματος είναι χειρότερη πανδημία από τον κορονοιό.