Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.300
- Πόντοι
- 6.256
Οι απλες μασκες παντως, απο οτι μου ειπε ο φαρμακοποιος στις 28 Γεναρη ειχανε 4-5 λεπτα χονδρικη απο αποθηκη.
Τοτε..τωρα ουτε για πλακα.
Οι απλες μασκες παντως, απο οτι μου ειπε ο φαρμακοποιος στις 28 Γεναρη ειχανε 4-5 λεπτα χονδρικη απο αποθηκη.
Αφου ρε παπαρα σου ειχα στειλει δειγμα παλιοτερα και δεν σου αρεσε το κωλαρακι της.Αντί να φορτώσεις κάνα ταιλανδεζικο πιπινακι στη βαλίτσα να μας φέρεις, εσύ μάσκες ονειρεύεσαι... :S
Αντί να φορτώσεις κάνα ταιλανδεζικο πιπινακι στη βαλίτσα να μας φέρεις, εσύ μάσκες ονειρεύεσαι... :S
Πως θα τα κοψεις ρε Τακη τα μαλλια;Καρεδακι; :S :S :S
ποσο % θεωρεις οτι ηταν σκανδαλο τα σκοιλ ελικικου?Το "έχει βουήξει ο τόπος" αντιλαμβάνεσαι οτι δεν είναι επιχείρημα.
Και εδώ "είχε βουήξει ο τόπος" οτι είσαι ντελιβεράς αλλά μας πούλησες παπάτζα.
για τα μπροστα θα πας μεντι ζενεζ? :S :S :SΘα τα κάνω καρφακια
Θα τα κάνω καρφακια
Πως θα τα κοψεις ρε Τακη τα μαλλια;Καρεδακι; :S :S :S
Θα τα κάνω καρφακια
για τα μπροστα θα πας μεντι ζενεζ? :S :S :S
εχει διπλη ριζα :S :S :Sποσο % θεωρεις οτι ηταν σκανδαλο τα σκοιλ ελικικου?
0% επειδη εισαι νουδου? 10% επειδη ο βρουτσης εσπρωξε κατι δικους του?50% επειδη και ο αδωνις το ιδιο?100% επειδη εισαι συριζα? για πες
ριζα ασπρη εχει ο τακης ρεεχει διπλη ριζα :S :S :S
ποσο % θεωρεις οτι ηταν σκανδαλο τα σκοιλ ελικικου?
0% επειδη εισαι νουδου? 10% επειδη ο βρουτσης εσπρωξε κατι δικους του?50% επειδη και ο αδωνις το ιδιο?100% επειδη εισαι συριζα? για πες
μεταξυ μας δεν ψαχνει κομμωτηριο για κουρεμα αλλα για βαφη :S :S :Sριζα ασπρη εχει ο τακης ρε
Το "έχει βουήξει ο τόπος" αντιλαμβάνεσαι οτι δεν είναι επιχείρημα.
Και εδώ "είχε βουήξει ο τόπος" οτι είσαι ντελιβεράς αλλά μας πούλησες παπάτζα.
ριζα ασπρη εχει ο τακης ρε
τεράστιος Θανασης,χτυπα τωρα 12 δισ με ποσο παει :-( :S :S :S
καραμπογιά ε :S :S :SΈχω κορακί μαλλι
και ο πανταζης στον σκαι τωρα το ιδιο νομιζειΈχω κορακί μαλλι