Απαντήσεις σε όσα μπορώ και σύμφωνα με το δικό μου background. Μπορεί να ξενίσει κάποιους :
ΔΕΝ ΞΕΝΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΑΟΥ
1. Αν ο ιός είναι κατασκευασμένος αντέχει περισσότερο στις υψηλές περιβάλλοντικές θερμοκρασίες. Χώρες με καλοκαίρι (υψηλή θερμοκρασία και υψηλή/χαμηλή υγρασία) έχουν εξίσου πολλά κρούσματα και νεκρούς.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ - ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ SCI-FI ΤΑΙΝΙΕΣ. ΠΟΙΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ HEAT/UV RESISTANCE?
2. Αν ο ιός είναι κατασκευασμένος ΔΕΝ αποκτάς ανοσία. Ήδη κυκλοφορούν μελέτες και άρθρα που μιλάνε για μίξη κορονοιού-HIV.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ - ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ SCI-FI ΤΑΙΝΙΕΣ. ΠΟΙΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ IMMUNE EVASION ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MEMORY T AND B CELLS?
3.Οι ιοί πολλοί σωστά μεταλλάσσονται. Αν ο ιός είναι κατασκευασμένος (άρα και για το σκοπό του βελτιστοποιημένος) η μετάλλαξη είναι υπέρ μας.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ - ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ SCI-FI ΤΑΙΝΙΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΟΥ
4. Υπάρχουν μελέτες και γνωστοί λοιμωξιολόγοι (όχι Έλληνες) που λένε τα αντίθετα.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ - ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ SCI-FI ΤΑΙΝΙΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
5. Δεν έχω ακούσει ούτε έχω διαβάσει τέτοια θέση πουθενά. Δεν ξέρω γιατί θεώρησε ο συντάκτης ότι χρειάζεται να το δηλώσει αυτό.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
6. Σωστά τα λέει αλλά δεν μας εξηγεί την τρομερή του μεταδοτικότητα.
ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ! ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ PAPER REVIEW ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΕΙΣΑΙ
7.Με τη μέθοδο PCR δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Βαριόμουν.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΟΥ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ PCR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ/ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ PCR.
8. Αυτό ισχύει αλλά επίσης ισχύει ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΊ που πέθαναν λόγω κορονοϊού ΔΕΝ δηλώθηκαν ώς τέτοιοι θάνατοι.
OK ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
9.Ο κορονοϊός ΓΟΝΑΤΊΖΕΙ όλα τα συστήματα υγείας παγκόσμια. Αυτό είναι γεγονός. Το πόσοι έχουν μολυνθεί παραμένει ΥΠΌΘΕΣΗ από όλους συμπεριλαμβανομένου του αγαπητού γιατρού.
OK ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
10.Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς θα τον παραπέμψω στο Εθνικό Εμβολιαστικό Σχήμα αν και αργούμε ακόμα για τέτοια συζήτηση.
OK ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο BATMAN
Π